Sereluna

Sereluna tilbyr økologiske mensentruser som erstatter bind og tamponger. Designet i Oslo, produsert i Europa, de er komfortable, lekkasjesikre og miljøvennlige. Fornøydhetsgaranti og 10% rabatt ved nyhetsbrev-påmelding.

2-4 dagers levering. Trygg Klarna og Vipps betaling. Fri frakt over 800 kr, ellers fast lav frakt. Levering med Helthjem.

Mer butikkinformasjon og fakta

Innholdet er oppdatert i 2024. Siden kan inneholde annonselenker.

Sereluna er en nettbutikk som tilbyr komfortable og økologiske mensentruser designet i Oslo og produsert i Europa. Undertøyet erstatter bind og tamponger fullt ut og kan også brukes for post partum og mindre lekkasjer. De tilbyr ulike modeller av mensentruser, som er laget av materialer som økologisk bomull og bambus. En mensentruse har innebygd beskyttelse og er laget for å vaskes og brukes igjen.

Trusene har lekkasjesikker teknologi som absorberer opptil fire tampongers væske og motvirker luktdannelse. Kundene gir gode anmeldelser og sier at Sereluna’s mensentruser er komfortable, behagelige og holder tett. Les mer på nettsidene.

Sereluna tilbyr 10% rabatt ved påmelding til nyhetsbrevet og en fornøydhetsgaranti der du får pengene tilbake hvis du ikke er fornøyd. De er miljøvennlige og hjelper kundene med å spare penger ved å redusere forbruket av engangsprodukter. Mulighet for gavekort.

2-4 dagers levering. Trygg Klarna og Vipps betaling. Fri frakt over 800 kr, ellers fast lav frakt. Levering med Helthjem.

Sereluna mensentruser
Sereluna mensentruser
Bitcoin

Nei

Frakt

Fri frakt over beløp

Klarna

Ja

Land

Norge

PayPal

Nei

Trygg e-handel sert.

Nei

Vipps

Ja

Apple Pay

Nei

Amex (American Express)

Nei

Google Pay

Nei

Qliro

Nei

Collector Bank

Nei

Elpy

Nei

SVEA

Nei

Gavekort

Ja

Outlet

Nei

Hjemlevering

Helthjem Hjemlevering

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Sereluna”

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Tilfeldig annonse fra Google (ikke nødvendigvis relevant til siden du er på):

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.