Tuscan Emporium

Tuscan Emporium henter varer direkte fra utvalgte italienske produsenter, prioriterer bærekraftige produkter uten kunstige tilsetningsstoffer for å fremme smak, ernæring og et sunnere kosthold. Ved å velge små produsenter fra diverse italienske regioner sikrer de høy kvalitetsvarer og rask levering etter produksjon, og reflekterer Italias varierte kulinariske tradisjoner.

Rask levering til hele Norge. Gratis frakt over 1500 kr. Helt fornøyd, eller refundert beløp.

Mer butikkinformasjon og fakta

Siden kan inneholde annonselenker

Tuscan Emporium – ekte italiensk mat – er en nettbutikk som tilbyr autentiske italienske produkter, hentet direkte fra italienske gårder og småprodusenter som prioriterer bærekraftige produkter uten kunstige tilsetningsstoffer for å fremme smak, ernæring og et sunnere kosthold. Ved å velge små produsenter fra diverse italienske regioner sikrer de høy kvalitetsvarer og rask levering etter produksjon, og reflekterer Italias varierte kulinariske tradisjoner. Butikken har et bredt utvalg av varer, inkludert extravirgin olivenolje, pasta, hermetikk, ferdigretter, trøffelprodukter, spekemat, ost og tørkede varer.

Extravirgin olivenoljen de tilbyr er av høy kvalitet, kaldpresset umiddelbart etter høsting, og inneholder ikke tilsetningsstoffer. Smaken av hver olje varierer, avhengig av en rekke forskjellige faktorer, noe som gir kundene mulighet til å finne den oljen som passer best til deres personlige smakspreferanser.

I tillegg til oljen tilbyr Tuscan Emporium et utvalg av hermetikk laget av familiebedrifter, med ingredienser fra produsentens lokale områder. Butikken tilbyr også ferdigretter laget med norske og italienske ingredienser av høy kvalitet. Disse rettene blir hurtig nedkjølt, vakumpakket og nedfryst, men kan også forberedes og leveres i fersk tilstand på forespørsel.

Tuscan Emporium tilbyr også et utvalg av trøffelprodukter. Trøfler er en type underjordisk sopp som tradisjonelt har blitt brukt i en rekke matretter, inkludert omeletter, bruschette, pasta og kjøtt. Trøfler har en gjennomtrengende, karakteristisk lukt som utvikles etter modning, noe som tiltrekker en rekke ville dyr, inkludert griser, villsvin, grevlinger og rever. Før i tiden ble griser brukt til å grave opp trøfler, men nå brukes spesialtrente hunder for å unngå at trøflene blir spist under oppgravingen.

Tuscan Emporium er dermed en god ressurs for de som søker autentiske italienske matvarer, enten for å bruke i egne retter hjemme, eller for å nyte enkel og bekvemmelig ferdigmat av høy kvalitet. Ferdigmat tilbyd kun ved lokal levering eller henting i butikk.

Rask levering til hele Norge. Gratis frakt over 1500 kr. Helt fornøyd, eller refundert beløp.

 

Bitcoin

Nei

Frakt

Fri frakt over beløp

Klarna

Nei

Land

Norge

PayPal

Ja

Trygg e-handel sert.

Nei

Vipps

Nei

Apple Pay

Nei

Amex (American Express)

Nei

Google Pay

Nei

Qliro

Nei

Collector Bank

Nei

Elpy

Nei

SVEA

Nei

Gavekort

Ja

Outlet

Nei

Klikk og Hent

Ja

1 omtale for Tuscan Emporium

  1. Ingunn

    Love it😍

Skriv en omtale

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Tilfeldig annonse fra Google (ikke nødvendigvis relevant til siden du er på):

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.