Verisure

Verisure boligalarm er ledende i Norge på alarmer til hus. De har 30 års erfaring som alarmleveandør med over 240 000 norske kunder, og het tidligere Securitas Direct. På verdensbasis har de over 2 millioner kunder. Boligalarmen er tilknyttet deres egen alarmstasjon med overvåking hele døgnet, kostnadsfri utrykning og moderne profesjonell installasjon av systemet. Alarmsystemet er innovativt og modulært og kan bygges ut etter behov.

Boligsikkerhet og trygghet i førstesete. Lang erfaring. Enkelt å bygge ut og installere for installatør. 

Mer butikkinformasjon og fakta

Siden kan inneholde annonselenker

Verisure boligalarm er ledende i Norge på alarmer til hus. De har 30 års erfaring som alarmleveandør med over 240 000 norske kunder, og het tidligere Securitas Direct. På verdensbasis har de over 2 millioner kunder. Boligalarmen er tilknyttet deres egen alarmstasjon med overvåking hele døgnet, kostnadsfri utrykning og moderne profesjonell installasjon av systemet. Alarmsystemet er innovativt og modulært og kan bygges ut etter behov. Det medfølger app til smarttelefon hvor du kan skru av og på alarmen selvom du er utenfor huset, styre smartkontakter og sjekke temperatur og luftfuktighet.

Størrelsen på systemet bygges ut etter behov og størrelsen på boligen og består av komponenter som magnetkontakter, kameradetektorer, røykvarslere, stemmehøytalere, nattsikringspanel, betjeningspanel, kodebrikker og hovedenheten. Du får også med alarmskilt å klistre på vegg og vinduer for å vise at boligen din er godt sikret og har en avskrekkende effekt.

Boligsikkerhet og trygghet i førstesete.  Lang erfaring. Enkelt å bygge ut og installere for installatør. 

Bitcoin

Nei

Klarna

Nei

Land

Norge

PayPal

Nei

Trygg e-handel sert.

Nei

Vipps

Nei

Apple Pay

Nei

AfterPay

Nei

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Verisure”

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Tilfeldig annonse fra Google (ikke nødvendigvis relevant til siden du er på):

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.