VitaePro

VitaePro er et kosttilskudd som er spesielt utviklet for å støtte ledd, muskler, energinivå, immunsystem og hjerte. Den nyeste versjonen inneholder mer Boswellia serrata og den nye ingrediensen mangan. VitaePro har dokumentert effekt, er et av Nordens mest brukte kosttilskudd og tilbyr et introduksjonstilbud på -50%. VitaePro er utviklet av norske ernæringseksperter og kan hjelpe deg med å oppleve bedre helse i din hverdag.

Ingredienser med dokumentert effekt. Trygg e-Handel sertifisert.

Mer butikkinformasjon og fakta

Innholdet er oppdatert i 2024. Siden kan inneholde annonselenker.

VitaePro er et kosttilskudd som er spesielt utviklet for å støtte ledd, muskler, energinivå, immunsystem og hjerte. Perfekt for deg om du har vondt i ledd. Den nyeste versjonen inneholder mer Boswellia serrata og den nye ingrediensen mangan, som er bra for bindevevet som finnes i ledd. VitaePro har dokumentert effekt, hvor hele 88% av kundene har opplevd positiv effekt på muskler og ledd.

VitaePro er et av Nordens mest brukte kosttilskudd med over 150 000 aktive kunder, hvor 85% har blitt mer aktive etter å ha startet med kosttilskuddet.

VitaePro tilbyr også et introduksjonstilbud på -50% på den første pakken, uten bindingstid og med hyggelig kundeservice. VitaePro er utviklet av norske ernæringseksperter og ingrediensene i produktet er nøye utvalgt, rene, trygge og grundig testet.

Studier viser at Boswellia serrata kan hjelpe med å holde leddene komfortable, og Cochrane review i 2014 konkluderte med at Boswellia serrata var en av de som hadde best effekt blant 33 planter som tradisjonelt har blitt brukt for ledd. VitaePro er en løsning for dine muskler og ledd, og kan hjelpe deg med å oppleve bedre helse i din hverdag.

Ingredienser med dokumentert effekt. Trygg e-Handel sertifisert.  

Trygg e-handel sert.

Ja

Abonnement

Ja

Bindingstid

Nei

Introtilbud

Ja

Gratis prøve

Nei

Kjønn

Begge

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “VitaePro”

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Tilfeldig annonse fra Google (ikke nødvendigvis relevant til siden du er på):

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.