99skulpturer

99skulpturer er en nettbutikk som selger gaver i form av skulpturer med humor og symbolikk. Figurene er støpt i 99 eksemplarer og selges bare via nettsiden. Her finner du skulpturer for mange anledninger og er den perfekte unike gaven, også som bryllupsgave.

Besøk 99skulpturers nettgalleri og let etter studentgaver, bryllupsgaver, firmagaver, jubileumsgaver, kobber-, sølv- eller gullbryllupsgave samt farsdag og morsdag.

Gratis frakt. 3-5 dagers levering. Sikker betaling med blant annet Klarna. 60 dagers returrett.

Mer butikkinformasjon og fakta

Siden kan inneholde annonselenker

Når du besøker 99skulpturer.no, kan du føle deg trygg og sikker gjennom hele handelsprosessen. Deres prioritet er å gi kundene en god og trygg opplevelse, uansett om du handler på nett eller besøker deres galleri i Herning, Galleri Mernild.

Siden 1992 har de solgt kvalitetskunst til både virksomheter og private. De er stolte av deres lidenskap og glede for skulpturer, som har vokst år for år. Derfor har de også besluttet å utbre kjennskapet til deres utsøkte skulpturer via deres webshop.

De har et stort utvalg av skulpturer, keramikk og malerier av både danske og internasjonale kunstnere. I tillegg har de en skulpturhage hvor du kan nyte større skulpturelle verk som er særlig velegnet til hage, park og anlegg.

Du kan kontakte deres kunstformidler, Listbeth Hartmann Mernild, og deres kunstner og gallerieier, Palle Mernild, hvis du har spørsmål eller behøver hjelp underveis i kjøpsprosessen. De legger stor vekt på å gi deres kunder en god opplevelse fra start til slutt, og de kontrollerer og pakker nøye hver eneste ordre. De sørger alltid for at kunden mottar bestillingen sin i løpet av 1-3 virkedager, og de gjør alt de kan for å sikre at du får en trygg og god handelsopplevelse hos dem på 99skulpturer.no.

Gratis frakt. 3-5 dagers levering. Sikker betaling med blant annet Klarna. 60 dagers returrett.

Bitcoin

Nei

Frakt

Fri frakt

Klarna

Ja

Land

Danmark

PayPal

Nei

Trygg e-handel sert.

Nei

Vipps

Nei

Apple Pay

Nei

Amex (American Express)

Nei

Google Pay

Nei

Qliro

Nei

Collector Bank

Nei

Elpy

Nei

SVEA

Nei

Gavekort

Nei

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “99skulpturer”

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Tilfeldig annonse fra Google (ikke nødvendigvis relevant til siden du er på):

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.