Gomaye

Gomaye er en ny og dristig tilføyelse til moteverdenen, skapt av det anerkjente selskapet Godske Group. Dette skandinaviske merket er forankret i den danske designtradisjonen, der håndverk møter innovasjon. Gomaye tilbyr et bredt utvalg av design av høy kvalitet med perfekt passform, inkludert kjoler, bukser, jakker, skjorter og tilbehør. Merket henvender seg til stilbevisste kvinner som stiller høye krav til både kvalitet og design, og er skapt med tanke på stil.

Trygg og enke betaling med Apple Pay og Klarna. 10% rabatt når du melder deg inn i Club GOMAYE. Gratis frakt over 700 kr.

Mer butikkinformasjon og fakta

Siden kan inneholde annonselenker

Oppdag skandinavisk stil på sitt beste med Gomaye – motebutikken på nett for stilbevisste kvinner som vil ha det beste av kvalitet og design. Med en kombinasjon av internasjonale trender og den danske designtradisjonen, skaper Gomaye to årlige kolleksjoner av «twisted classics» – klassiske design med en sofistikert stil. Målet til Gomaye er å skape mer refleksjon og eleganse inn i kvinners garderober, ved å tilby design med samspill mellom stoff, teksturer, farger og fassonger som kan brukes sammen på nye og uventede måter. Gomaye er til for kvinner som investerer i klær som hun vil elske i mer enn bare en sessong, samtidig som hver kolleksjon er en kommentar på trendene for øyeblikket.

Gomaye er skapt med stil i tankene, og tilbyr ingen definitive svar, slik at du kan uttrykke deg selv og tolke stilen på din måte. Som en del av en internasjonal moteleverandør med over 50 års erfaring, kan Gomaye tilby design av den høyeste kvalitet og beste passformen. Bli med i Gomaye kundeklubb og få siste nytt, tilbud og informasjon om spesielle begivenheter.

Gomaye tilbyr alt fra topper og bottoms til kjoler og strikk, og med en enkel og brukervennlig nettbutikk kan du enkelt finne og kjøpe dine favorittplagg. Med kundeservice tilgjengelig via e-post eller telefon, kan du være sikker på at din Gomaye-opplevelse vil være enkel og hyggelig. Utforsk Gomaye i dag og oppdag skandinavisk stil på sitt beste!

Trygg og enke betaling med Apple Pay og Klarna. 10% rabatt når du melder deg inn i Club GOMAYE. Gratis frakt over 700 kr.

Bitcoin

Nei

Frakt

Fri frakt over beløp

Klarna

Ja

Land

Danmark

PayPal

Nei

Trygg e-handel sert.

Nei

Vipps

Nei

Apple Pay

Ja

Amex (American Express)

Nei

Google Pay

Nei

Qliro

Nei

Collector Bank

Nei

Elpy

Nei

SVEA

Nei

Gavekort

Nei

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Gomaye”

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Tilfeldig annonse fra Google (ikke nødvendigvis relevant til siden du er på):

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.