Barshopen

Barshopen.no tilbyr et omfattende utvalg av bar- og serveringsutstyr, inkludert ølglass, whiskyglass, bartilbehør, samt produkter for barinnredning og hjemmebrygging. Med over 3000 artikler, dekker de alt fra glassvarer til kreative serveringsløsninger​.

Stort utvalg av ølglass og whiskyglass. Levering med PostNord. Sikre betalingsløsninger.

Mer butikkinformasjon og fakta

Innholdet er oppdatert i 2024. Siden kan inneholde annonselenker.

Barshopen.no er en nettbutikk som har et bredt sortiment av bar- og serveringsutstyr. De har rundt 3000 forskjellige produkter, inkludert et stort utvalg av ølglass og whiskyglass, samt whiskykarafler, vinglass, cocktailglass og bartilbehør. Deres ølglass og whiskyglass kommer fra ølbryggerier og whiskydestillerier over hele verden, noe som gir kunder et mangfoldig valg av originale glass​​.

I tillegg til glassvarer, har Barshopen en omfattende samling av bartilbehør. Dette inkluderer alt fra bar skjeer, barsett, coasters, cocktailsilere, cocktailtilbehør, drinkmiksere, dryppkorker, flasker, flaskeåpnere, glasshengere, isrelaterte produkter, muddlers, måleglass, rørglass, shakers, sifoner, sitruspressere, skrellere, sugerør, til Tiki-tema artikler og vin- og champagnekjølere​​.

Kategoriseringen av produktene strekker seg videre til barinnredning, barista-utstyr, barsnacks, matrelaterte artikler, beskyttende materialer, bestikk, gavekort, gavepakker, morsomme og annerledes artikler, samt møbler for hjemmet og kjøkken. De tilbyr også et utvalg av drikkespill, fingermat, forklær og klesartikler, samt servise og tallerkener​​. Barshopen.no er et ideelt sted for de som ønsker å utstyre sin hjemmebar eller profesjonelle etablissementer med kvalitetsprodukter for servering og underholdning.

Selv om det er litt på siden dukker Barshopen opp i denne butikklisten: Nettbutikker med det du trenger til ølbrygging

Stort utvalg av ølglass og whiskyglass. Levering med PostNord. Sikre betalingsløsninger.

Klarna

Ja

Land

Norge

PayPal

Nei

Trygg e-handel sert.

Nei

Vipps

Nei

Apple Pay

Nei

Bitcoin

Nei

Gavekort

Ja

Frakt

Ikke fri frakt

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Barshopen”

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Tilfeldig annonse fra Google (ikke nødvendigvis relevant til siden du er på):

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.