Hurryliv

Hurryliv er en norsk nettbutikk som tilbyr et bredt utvalg av produkter for organisering, hjem og rengjøring, klær, accessories, sminke og velvære. Kjent for sitt Supersalg, fokuserer nettbutikken på å hjelpe kunder å holde hjemmet organisert. De tilbyr fri frakt på bestillinger over 700 kr og rask levering.

Mer butikkinformasjon og fakta

Innholdet er oppdatert i 2024. Siden kan inneholde annonselenker.

Hurryliv nettbutikk er en norsk butikk som tilbyr et bredt utvalg av produkter innen organisering, hjem og rengjøring, klær, accessories, sminke og velvære. Nettbutikken er kjent for sitt Supersalg, hvor kunder kan finne fantastiske tilbud på ulike varer. Hurryliv fokuserer på å hjelpe kunder å holde hjemmet organisert ved å tilby produkter som nistebokser, drikkeflasker, oppbevaringsløsninger og vaskemidler.

Hurryliv tilbyr også et variert utvalg av tumblere, kopper og tilbehør, samt sminke og velværeprodukter som duftlys. Nettbutikken har et variert utvalg av klær og accessories, inkludert stilige topper, joggebukser og beltehengere.

Fri frakt på bestillinger over 700 kr. Rask levering. Utvalgte produkter. Klarna og Vipps

Bitcoin

Nei

Frakt

Fri frakt over beløp

Klarna

Ja

Land

Norge

PayPal

Nei

Trygg e-handel sert.

Nei

Vipps

Ja

Apple Pay

Nei

Amex (American Express)

Nei

Google Pay

Nei

Qliro

Nei

Collector Bank

Nei

Elpy

Nei

SVEA

Nei

Gavekort

Ja

Outlet

Nei

1 omtale for Hurryliv

  1. Martin

    Jeg og min mor bestilte hver vår ordre, da vi så de hadde 10 og 20-kroners marked. Vi ventet spent på pakkene våre, men ble raskt skuffet. Spesielt over den useriøse innpakkningen. Ene esken var til og med ikke pakket skikkelig igjen. Det var en mengde med både papp og plast så føltes ut som vi tok i mot all søppelet deres først. Selve varene var greie da de kostet 10 og 20 kroner, men ville nok ikke kjøpt de ellers. Verken jeg eller min mor vil nok legge igjen en ordre her igjen..

Skriv en omtale

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Tilfeldig annonse fra Google (ikke nødvendigvis relevant til siden du er på):

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.