Okker-Gokker

Okker-Gokker er et dansk merke som lager organisk og GOTS-sertifisert barnetøy (0-6 år), inspirert av Bornholms natur og nordisk design. De fokuserer på bærekraft, kvalitet, og gode priser. Med 4,8 stjerner på Trustpilot, er de kjent for rask levering og utmerket kundeservice.

Dansk klesmerke for barn som sender til Norge. 1-3 dagers levering.

Mer butikkinformasjon og fakta

Innholdet er oppdatert i 2024. Siden kan inneholde annonselenker.

Okker-Gokker er et dansk merke som produserer organisk barnetøy fra 0-6 år. Merket er inspirert av Bornholms rå natur og de nordiske landenes rene linjer. De tilbyr klassiske stiler av høy kvalitet til gode priser og har en GOTS-sertifisering, noe som betyr at klærne er produsert under egnede forhold.

Okker-Gokker vektlegger bærekraft i sin produksjon. Klærne deres er alltid organiske, enten GOTS-sertifisert eller 100% resirkulerte. De er kjent for sitt danske design med et skandinavisk preg, og alle plaggene lages med kjærlighet for barn i bevegelse.

Okker-Gokker har en score på 4,8 stjerner på Trustpilot, som viser deres dedikasjon til å yte god kundeservice. De prioriterer rask levering og sender innen 24 timer.

Ingeborg Griegel, medeier og designer, uttrykker at deres mål er å lage klær som er myke, smidige og stilfulle, og at de kan kle barna sine med god samvittighet. Derfor prioriterer de organiske og GOTS-sertifiserte klær.

Dansk klesmerke for barn som sender til Norge. 1-3 dagers levering.

Klarna

Nei

Land

Danmark

PayPal

Nei

Trygg e-handel sert.

Nei

Vipps

Nei

Apple Pay

Nei

Bitcoin

Nei

Gavekort

Nei

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Okker-Gokker”

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Tilfeldig annonse fra Google (ikke nødvendigvis relevant til siden du er på):

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.