Sol og Strand

Sol og Strand er en ledende dansk nettside for utleie av feriehus. De tilbyr et bredt utvalg av ferieboliger i hele Danmark, inkludert luksushus med basseng og boliger som tillater kjæledyr. Nettsiden gir rabatter, trygghetspakke, 24/7 kundeservice og garanterer kvalitetskontroll av alle feriehus.

Tjeneste som viser deg ferieboliger i Danmark. Lang erfaring.

Mer butikkinformasjon og fakta

Siden kan inneholde annonselenker

Sol og Strand er en dansk feriehusutleiebyrå som tilbyr et bredt utvalg av ferieboliger i Danmark. De har over 6000 privateide feriehus og ferieleiligheter i hele landet, fra Bornholm og Marielyst i øst til Skagen, Blokhus, Blåvand og Fanø på vestkysten. Feriehusene varierer i størrelse og fasiliteter, og passer for forskjellige budsjetter og behov. Sol og Strand ønsker å hjelpe gjestene med å få den beste ferien i Danmark, ved å sikre at deres feriehus er av høy kvalitet og riktig kategorisert. Alle husene blir regelmessig kvalitetssjekket for å opprettholde høye standarder.

Nettstedet har en søkefunksjon der man kan angi ankomst- og avreisedatoer, og antall gjester for å finne passende boliger. Det tilbys også spesifikke kategorier som husbåter, feriehus med rabatter, utendørs spa, havutsikt, aktivitetsrom, nærhet til golfbaner og hav, samt boliger som inkluderer rengjøring.

Sol og Strand tilbyr også en trygghetspakke, som inkluderer avbestillings- og innboforsikring, for å gi gjestene ekstra sikkerhet før, under og etter ferien. Gjestene kan avbestille oppholdet sitt i tilfelle uforutsette hendelser og få dekket omkostningene.

Feriehusutleiebyrået har 40 års erfaring i bransjen, og med sine 27 lokale byråer, tilbyr de kundestøtte og hjelp ved behov 24/7. De mottar en gjennomsnittlig kundevurdering på 4,3 av 5.

De løpende kampanjene inkluderer opp til 20% rabatt på luksus sommerhus og sommerhytter i sensommeren, og de gir en prisgaranti på deres tjenester. På nettstedet er det også en liste over aktuelle feriehus med detaljer om beliggenhet, antall soverom og soveplasser, samt prisinformasjon. Nettstedet er tilgjengelig på flere språk, inkludert dansk, engelsk, tysk, nederlandsk og svensk.

Tjeneste som viser deg ferieboliger i Danmark. Lang erfaring.

Klarna

Nei

Land

Danmark

PayPal

Nei

Trygg e-handel sert.

Nei

Vipps

Nei

Apple Pay

Nei

Bitcoin

Nei

Gavekort

Nei

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Sol og Strand”

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Tilfeldig annonse fra Google (ikke nødvendigvis relevant til siden du er på):

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.