Skalhuset

SkalHuset er en av Sveriges største forhandlere av mobiltilbehør, med spesialisering på mobildeksler, mobiletuier og skjermbeskyttere. Selskapet tilbyr et bredt utvalg av rimelige produkter fra kjente merkevarer, og har rask levering og god kundeservice.

Enkel betaling med Vipps. Frakt med Bring. Åpent kjøp i 90 dager.

Mer butikkinformasjon og fakta

Innholdet er oppdatert i 2024. Siden kan inneholde annonselenker.

SkalHuset er en av Sveriges største forhandlere av tilbehør til mobiltelefoner, nettbrett og datamaskiner. SkalHuset tilbyr et bredt utvalg av produkter som skall, etuier, ladere, hodetelefoner og adaptere. Selskapet har et stort utvalg av billige mobildeksler, etuier, futteraler, skjermbeskyttere, mobilholdere til bil, ledninger og ladere fra kjente varemerker som Adidas, Zagg, Copter, Samsung, Apple, Huawei, UAG (Urban Armor Gear), Krusell, OnePlus, Twelve South, Mujjo, Guess, Nomad, Richmond and Finch og Spigen.

De har et stort utvalg av mobildeksler, mobiletuier og skjermbeskyttere for de mest populære mobiltelefonene fra Apple, Samsung, Sony, Huawei, Nokia og Xiaomi. Skjermbeskyttelse er et billig alternativ til å bytte skjerm på mobiltelefonen, og SkalHuset har et stort utvalg av skjermbeskyttere i ulike typer og materialer, inkludert beskyttere av herdet glass.

SkalHuset har sitt lager og kontor i Södertälje litt sør for Stockholm, hvorfra alle bestillinger sendes. I skrivende stund sender selskapet bestillinger innen Sverige så vel som til deres nordiske naboland; Danmark, Finland og Norge. Kundene kan være sikre på rask levering og god kundeservice når de handler hos SkalHuset.

Nettbutikken er nevnt her: 10 Supre nettbutikker med mobiltilbehør og deksler

Enkel betaling med Vipps. Frakt med Bring. Åpent kjøp i 90 dager.

Bitcoin

Nei

Frakt

Ikke fri frakt

Klarna

Nei

Land

Sverige

PayPal

Nei

Trygg e-handel sert.

Nei

Vipps

Ja

Apple Pay

Nei

Amex (American Express)

Nei

Google Pay

Nei

Qliro

Nei

Collector Bank

Nei

Elpy

Nei

SVEA

Nei

Gavekort

Nei

Walley

Ja

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Skalhuset”

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Tilfeldig annonse fra Google (ikke nødvendigvis relevant til siden du er på):

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.