SuperOmega-3

SuperOmega-3 med kollagen er et kosttilskudd som gir kroppen essensielle omega-3 fettsyrer, kollagen type 2 og helsebringende vitaminer. Det kan bidra til å redusere risikoen for hjertesykdom, forbedre konsentrasjon og støtte ledd, muskler og hud. Det tilbys nå gratis i 60 dager og kan bestilles på nettet.

Gratis prøve i 60 dager. Invester i egen helse med et omega 3 produkt som også har kollagen.

Mer butikkinformasjon og fakta

Innholdet er oppdatert i 2024. Siden kan inneholde annonselenker.

SuperOmega-3 med kollagen er et kosttilskudd som gir kroppen essensielle omega-3 fettsyrer, kollagen type 2, samt vitaminene C, D og Mangan. Kosttilskuddet er laget av 1000 mg lakseolje av norsk opprinnelse og 150 mg udenaturert haibrusk, kollagen type 2, samt de helsebringende vitaminene. SuperOmega-3 med kollagen kan hjelpe med å redusere risikoen for hjertesykdom, forbedre konsentrasjon og hukommelse, samt støtte ledd, muskler og hud.

Kosttilskuddet er anbefalt av helsemyndighetene, og kroppen produserer ikke de essensielle fettsyrene på egenhånd. Det er derfor viktig å sørge for å få i seg omega-3 enten gjennom maten man spiser eller som kosttilskudd. SuperOmega-3 med kollagen gir deg alt du trenger i én kapsel, og er sunt for hjertet, hjernen og øynene.

Kollagen er det viktigste proteinet i bindevevet hos mennesker, og er en viktig byggekloss for ledd, muskler og hud. Når nivået av kollagen i leddene synker, kan det føre til ømhet, stivhet og nedsatt bevegelighet. SuperOmega-3 med kollagen kan derfor være et viktig supplement for å lindre og/eller forebygge ledd- og muskelplager.

SuperOmega-3 med kollagen tilbys nå gratis i 60 dager, og kan bestilles på nettet. Invester i din helse og sørger for at kroppen får de essensielle næringsstoffene den trenger året rundt!

Gratis prøve i 60 dager. Invester i egen helse med et omega 3 produkt som også har kollagen.

Abonnement

Ja

Bindingstid

Nei

Introtilbud

Ja

Land

Norge

Gratis prøve

Ja

Kjønn

Begge

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “SuperOmega-3”

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Tilfeldig annonse fra Google (ikke nødvendigvis relevant til siden du er på):

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.