Urmaker Bjerke

Urmaker Bjerke, etablert i 1923, er en ledende norsk forhandler av eksklusive klokker og smykker. Med tre butikker tilbyr de luksusklokker og smykker fra anerkjente merker, samt tilbehør og kundefordeler som service og reparasjon. De feirer sitt 100-årsjubileum med arrangementer og oppdaterer kunder via nyhetsbrev og artikler på nettsiden.

Smykke og klokkebutikk med eget verksted. Kundefordeler.

Mer butikkinformasjon og fakta

Innholdet er oppdatert i 2024. Siden kan inneholde annonselenker.

Urmaker Bjerke er en ledende norsk forhandler av eksklusive klokker og smykker, etablert i 1923. Med over 100 års erfaring i bransjen har de opparbeidet et solid omdømme for kvalitet og service. De har tre forretninger, to i Oslo og en i Bergen, og tilbyr et bredt utvalg av luksusklokker og smykker fra anerkjente merker som Rolex, Patek Philippe, A. Lange & Söhne, Blancpain, Breguet, Breitling, Cartier, H. Moser & Cie, Hublot, IWC Schaffhausen, Jaeger-LeCoultre, Longines, Montblanc, Omega, Panerai, Tudor, TAG Heuer og Vacheron Constantin.

I tillegg til klokker, tilbyr Urmaker Bjerke smykker fra merker som Messika og Omega, samt et utvalg av tilbehør som mansjettknapper, windere, oppbevaringsløsninger, lærvarer, penner og gavekort. Urmaker Bjerke legger stor vekt på kundetilfredshet og tilbyr en rekke fordeler for kundene, inkludert service og reparasjon av klokker.

Urmaker Bjerke feirer i år sitt 100-årsjubileum, og dette markeres med flere store og små eventer gjennom året. På deres nettside finner du også en nettbutikk som tilbyr et stort utvalg av både nye og vintage/pre-owned klokker og smykker. De har en egen seksjon dedikert til Rolex-kolleksjonen og tilbyr også informasjon om bestilling, betaling, levering, frakt, bytte og retur.

På nettsiden kan du også finne aktuelle artikler om merkene og klokkene de fører, som for eksempel historien om Cartier, en reise inn i Rolex-verdenen, og nyheter fra LVMH Watch Week 2023. Urmaker Bjerke holder deg oppdatert på siste nytt og tilbud ved hjelp av deres nyhetsbrev, som du kan melde deg på via nettsiden.

For ytterligere informasjon om Urmaker Bjerke, deres historie, ledige stillinger, verksted, events og butikker/åpningstider, kan du besøke deres nettside.

Urmaker Bjerke er nevnt her:

Smykke og klokkebutikk med eget verksted. Kundefordeler.

Bitcoin

Nei

Frakt

Ikke fri frakt

Klarna

Nei

Land

Norge

PayPal

Nei

Trygg e-handel sert.

Nei

Vipps

Nei

AfterPay

Nei

Apple Pay

Nei

Elpy

Nei

Gavekort

Nei

Prismatch

Nei

Klikk og Hent

Nei

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Urmaker Bjerke”

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Tilfeldig annonse fra Google (ikke nødvendigvis relevant til siden du er på):

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.