Vitamin D3

Vitamin D3 fra Medicial AS er et kosttilskudd rikt på D-vitamin og magnesium, viktig for bein, immunsystem og mental balanse.

Produktet tilbys for gratis prøving i 60 dager. Deretter abonnementet er uten bindingstid, og man kan endre eller avslutte det når som helst.

Mer butikkinformasjon og fakta

Innholdet er oppdatert i 2024. Siden kan inneholde annonselenker.

Vitamin D3 er et produkt som er viktig for alle aldre grunnet dets gunstige effekt på bein, immunsystem, hjerte, muskler og humør. D-vitamin og magnesium er hovedingrediensene, og begge disse næringsstoffene er essensielle for god helse. Produktet inneholder 80 μg D-vitamin, noe som gjør den til markedets sterkeste D3-vitamin.

Personer som bor i Norge, der det er begrenset med sollys, har mest sannsynlig behov for et tilskudd av D-vitamin. D-vitaminet i produktet er gunstig for styrking av bein og tenner ved å forbedre kalsiumabsorpsjon, støtte immunsystemet, fremme sunn muskelfunksjon, bidra til mental balanse og støtte hjerte- og karfunksjon.

Vitamin D3 gir også psykiske helsefordeler, inkludert reduksjon av risiko for depresjon og angst, spesielt blant eldre. Magnesium i produktet bidrar til en avslappet mental tilstand og håndtering av stress.

Produktet tilbys for prøving i 60 dager for kr 0, med porto/ekspedisjonsgebyr på kr 89. Deretter abonnementet er uten bindingstid, og man kan endre eller avslutte det når som helst.

Abonnement

Ja

Bindingstid

Nei

Introtilbud

Ja

Land

Norge

Gratis prøve

Ja

Kjønn

Begge

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Vitamin D3”

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Tilfeldig annonse fra Google (ikke nødvendigvis relevant til siden du er på):

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.