Hydroprot

Hydroprot er et norsk kosttilskudd med 94% hydrolyserte lakseproteiner. Det støtter forebygging av livsstilssykdommer, muskelbevaring og vektkontroll. Tilskuddet absorberes effektivt i kroppen, og prøvepakker er tilgjengelige for nye kunder til halv pris. Bruk bør diskuteres med helsepersonell.

Norsk kosttilskudd. Prøv i 30 dager for halv pris. Abonnement.

Mer butikkinformasjon og fakta

Innholdet er oppdatert i 2024. Siden kan inneholde annonselenker.

Hydroprot er et høykvalitets fiskeproteintilskudd med 94% hydrolyserte fiskeproteiner, hovedsakelig fra laks. Dette norske produktet, utviklet fra forskning ved Universitetet i Bergen og Haukeland Universitetssykehus, tilbyr en enkel og effektiv måte å øke inntaket av fiskeprotein på, noe som bidrar til å forebygge livsstilssykdommer.

Hydroprot er fremstilt fra rent norsk fiskekjøtt, ikke fra bein og innvoller. Proteinet er hydrolysert, noe som betyr at det er lettere og mer effektivt for kroppen å absorbere enn vanlig fiskeprotein. Denne prosessen ligner fordøyelsesprosessen i tarmen, noe som betyr at proteinene blir raskere nedbrutt og absorbert av kroppen, noe som er gunstig for muskelbevaring og restitusjon, samtidig som kroppen får alle essensielle aminosyrer.

Hydroprot har vunnet den europeiske helsekostprisen «Årets ingrediens» innen kategorien vektkontroll. Studier har vist at hydrolysert lakseprotein kan bidra til en langsiktig bekjempelse av fedme og redusere BMI i en stadig mer overvektig befolkning.

Hydroprot tilbyr nå en prøvepakke til halv pris for nye kunder. Denne prøvepakken inneholder nok Hydroprot for en måneds forbruk. Tusenvis av fornøyde kunder har allerede opplevd fordelene med Hydroprot, ifølge nettsiden, inkludert bedre helse, mer energi og økt motstandsdyktighet mot sykdom.

Det er viktig å merke seg at Hydroprot er et kosttilskudd, og bør ikke erstatte et variert og balansert kosthold og en sunn livsstil. Hvis du er usikker på bruk av produktet, anbefales det å kontakte en lege for mer informasjon.

Norsk kosttilskudd. Prøv i 30 dager for halv pris. Abonnement.

Abonnement

Ja

Bindingstid

Nei

Introtilbud

Ja

Land

Norge

Gratis prøve

Nei

Kjønn

Begge

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Hydroprot”

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Tilfeldig annonse fra Google (ikke nødvendigvis relevant til siden du er på):

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.