Zooca Original

Zooca Original er et nytt og unikt omega-3 produkt basert på 20 års forskning som inneholder flere viktige fettsyrer enn vanlig omega-3 og gir et høyere opptak av essensielle omega-3 fettsyrer i kroppen. Zooca Original er utviklet med en bærekraftig tilnærming og har flere helsefordeler.

Intro tilbud. Godt for hjerne, hjerte, muskler, immunforsvar, syn og beinbygning. Trygg e-Handel sertifisert.

Mer butikkinformasjon og fakta

Innholdet er oppdatert i 2024. Siden kan inneholde annonselenker.

Zooca Original er et nytt og unikt omega-3 produkt basert på 20 års forskning. Produktet inneholder flere viktige fettsyrer enn vanlig omega-3, og gir et høyere opptak av essensielle omega-3 fettsyrer i kroppen. Oljen i Zooca Original er uraffinert og kommer fra zooplankton, Calanus finmarchicus, som høstes utenfor kysten av Nord-Norge. Dette er den største og mest bærekraftige kilden til omega-3 i havet.

Zooca Original har en rekke helsefordeler for kroppen, inkludert for hjertet, musklene, immunsystemet, hjernen, synet og beinbygningen. Produktet har også en lang rekke fornøyde kunder som kan bekrefte dets kvalitet og effekt.

En av de viktigste grunnene til å velge Zooca Original er at det gir god ernæring fra plankton. Produktet er utviklet med en bærekraftig tilnærming som tar hensyn til miljøet og økosystemene vi er en del av. Zooca tror på at verdifulle næringskilder skal være tilgjengelig for flere mennesker uten å skade planeten. I tillegg inneholder Zooca Original vitamin D fra alger og astaxanthin, som naturlig beskytter fettsyrene mot oksidering.

Sammenfattende er Zooca Original et høykvalitets omega-3 produkt som er utviklet med en bærekraftig tilnærming. Produktet har flere helse fordeler og er tilgjengelig for bestilling til en rimelig pris.

Intro tilbud. Godt for hjerne, hjerte, muskler, immunforsvar, syn og beinbygning. Trygg e-Handel sertifisert.  

Abonnement

Ja

Bindingstid

Nei

Introtilbud

Ja

Land

Norge

Gratis prøve

Nei

Trygg e-handel sert.

Ja

Kjønn

Begge

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Zooca Original”

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Tilfeldig annonse fra Google (ikke nødvendigvis relevant til siden du er på):

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.