Låne penger? Tjenester for å sammenligne smålån

sammenligne smålån
Siden kan inneholde annonselenker

Sammenligne smålån og forbrukslån med disse tjenestene.

Et lite smålån kan i mange sammenhenger hjelpe økonomien i en kortsiktig periode hvis uventede utgifter plutselig dukker opp. Derfor lister vi opp noen aktuelle tjenester du kan bruke for å sjekke hva som blir billigst og mest gunstig for deg her.

Vi i eButikker er derimot svært opptatt av, og anbefaler alle våre lesere, å ikke ta opp unødvendige forbrukslån. Vi er ingen eksperter i forbruksøkonomi men anbefaler likevel å spare til større innkjøp istedenfor lån. Vi anbefaler altså ikke å ta opp lån uten å ha satt seg inn i hvor mye det vil koste deg eller om du har råd til å betale det tilbake. Gå for noen av de lånetjenestene presentert lenger ned med lav rente.

Det er derimot noen sammenhenger vi ser at smålån kan være nyttig. Det er for eksempel hvis du allerede har gamle lån hos flere kreditorer og ønsker å rydde opp litt. Det er svært sannsynlig at det blir ryddigere for deg å samle alle lån hos en långiver. Kanskje også billigere, men det kommer an på faktorer som renter, nedbetalingstid og andre utgifter.

Hva er viktig å huske på før du tar opp lån.

  • Ikke stress og lån penger fordi du har dårlig tid.
  • Velg en tjeneste med lav rente. Hvis du ikke vet hva renter er, så les her.
  • Ikke ha for lang nedbetalingstid. Det koster mer og det tar lenger tid å bli ferdig. Velg en tjeneste der du kan justere nedbetalingstid ved behov.
  • Gjør en sjekk på hvor mye et forbrukslån vil koste deg totalt sett. Lånebeløp pluss renter når lånet er nedbetalt. Tenk over om det er verdt det.
  • Vær sikker på at du klarer det månedlige beløpet før du tar opp lån.
  • Sjekk om lånetjenesten har andre gebyrer som spiller inn på totalen.
  • Forbrukslån har forskjellige aldersgrenser. Sjekk at du ikke er for ung.

Håper artikkelen var nyttig. Del den gjerne. Har du kommentarer til innholdet, forslag til hvordan få bedre privatøkonomi, tanker rundt det å ta opp forbrukslån eller ikke, eller helt andre ting er du hjertelig velkommen til å skrive en kommentar nederst på siden.

Se over priseksempler

Husk å se over priseksemplene på den lånetjenesten du vurderer å bruke. Da danner du deg et bilde over hvor mye lånet vil koste totalsett. Her er et eksempel fra lånetjenesten DigiFinans:

Priseksempel: Samlet lånebeløp 600 000 kr. Årlig nom. rente 11,69 %. Effektiv rente 12,50 %. Etableringsgebyr 950 kr. Totalt å betale 1 284 839 kr.

Diverse bra lånetjenester

logoNavnSammendragHandle

Les også: Her der de 50 beste gavebutikkene på nett!

Bildet øverst er tatt av Dani Géza fra Pixabay

Tilfeldig annonse fra Google (ikke nødvendigvis relevant til siden du er på):

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.