6 beste nettbutikker med LED-lys og LED pærer

LED lys pærer og belysning
Innholdet er oppdatert i 2023. Siden kan inneholde annonselenker.

Kjøp energisparende LED lys og LED pærer på nett

Hvis du bytter ut gløde pærene og lysstoffrørene dine med LED lys kan du spare energi og penger. Det er et godt tips for å gjøre strømregningen litt lavere.

En av de største fordelene ved å bytte til LED-pærer er at de er mye mer energieffektive enn tradisjonelle glødepærer. Dette betyr at de bruker mindre strøm for å produsere samme mengde lys, noe som kan være med på å redusere strømregningen.

LED-pærer har også en tendens til å vare lenger enn glødepærer, så i det lange løp kan det også bidra til å spare penger på erstatningspærer. I tillegg kan LED-pærer være bedre for miljøet, siden de produserer mindre avfallsstoffer under produksjonen og bruken.

Siden vi elsker å netthandle handler vi gjerne LED i nettbutikker. Her, litt lenger ned på siden, finner du en super liste over de beste nettbutikkene med LED-lys og LED pærer.

Annonse fra LEDLyskilder:

Vær obs på fargetemperatur

Det siste vi bestilte var Philips lysstoffrør i LED for å teste de. Tips… Sjekk fargetemperaturen. De vi bestilte var litt for blå og uvant. De vanligste fargetemperaturene på lyspærer er 2700K, 3000K, 4000K og 6500K. 2700K gir et varmt, gult lys, mens 6500K gir et kaldt, blålig lys. De fleste liker vel det varme, gylne lyset som gir en hyggelig stemning, så fargetemperaturen på 2700K er kanskje den mest populære.

Det kommer selvfølgelig også an på hva slags type belysning du ønsker, og hvilken stemning du ønsker å skape i rommet. For eksempel kan det blålige lyset være fint i et kontor, mens det varme, gylne lyset kan være perfekt i stuen eller soverommet. Det er også mulig å kjøpe lyspærer med justerbar fargetemperatur, slik at du kan endre lyset etter behov.

Sjekk lyspæresokkelen

Husk også å sjekk lyspæresokkelen når du skal kjøpe pærer. Det finnes mange forskjellige typer lyspæresokler, og det kan variere litt fra land til land. Noen av de mest vanlige typene i Norge inkluderer E27 (standardstørrelse), E14 (mindre størrelse) og G9 (en liten pæresokkel som brukes i spotlights og noen bordlamper). Det finnes også B22 som noen steder brukes i bordlamper og vegglamper, men det er ikke så vanlig i Norge. I tillegg finnes det også sokler som er spesielt designet for halogenpærer, som for eksempel GU10.

Det er viktig å sjekke hvilken type sokkel som passer til lyspæren du ønsker å kjøpe, slik at du får riktig størrelse og type, og det enkleste er selvfølgelig å sjekke med den eksiterende pæren som sitter i sokkelen fra før.


Top 6 butikker der du kan kjøpe LED pærer, LED lysstoffrør og LED lys

Her er de beste nettbutikkene for å handle lyspærer i alfabetisk rekkefølge. Husk at Lys og LED begynner på L. Vi har testet de fleste av dem og selv om noen bruker litt lang tid på frakten har vi gode erfaringer ellers. Gå rett til nettbutikken ved å bruke den store knappen. Du kan også finne passende butikker under elektronikk og kategorien for belysning.

logoNavnSammendragHandle
Elektroimportøren
Elektroimportøren

Elektroimportøren leverer et bredt sortiment av elektriske artikler og installasjonsmateriell til den profesjonelle bruker og til den enkelte forbruker. Produkter innen elektromateriell blant annet fra Elko, belysning, varme og ventilasjon, hjem og fritid, verktøy, kabler og ledninger.

Mange fysiske butikker. Trygg e-Handel sertifisert.  

inkclub_logo_200
inkClub

inkClub selger kontorrekvisita, blekkpatroner og toner. Finn patroner lett med deres gode oversikt over printere. De har også endel mobiltilbehør og elektronikk. Selger støvsugerposer og kaffekapsler.

Alltid 30 dagers åpent kjøp.  Bestill før kl. 12, så sendes varene i dag.  Forbruksvarer til hjemmet. Trygg e-Handel sertifisert. 

Lampedirkete
Lampedirkete

Lampedirekte er en profesjonell online butikk for LED lys, lyspærer og armaturer. Hovedkategoriene i nettbutikken deres er LED lys, lysrør, halogenpærer, kompaktlysrør, damplamper (HID), LED sensor belysning, lys tilbehør, LED paneler, LED spotlights, LED downloights, LED vantette armaturer, LED high-bay, LED bulkheads og LED flombelysning.

Stort utvalg og lave priser.  Kjente merkevarer. Rask levering. 

LEDLyskilder
LEDLyskilder

LEDLyskilder er en nettbutikk med 9 års erfaring og et stort utvalg innen LED lyspærer, lyskastere og vekstlys. Hovedkategoriene på nettsiden deres er LED lyskilder, downlights, LED lysrør, LED lysrørarmatur, LED-paneler, lyskastere, LED strips, lamper, industri, vekstlys og transformator.

Frakt fra kun 49 kr. 21 dagers full returrett. Svært god hjelp og service. 

Lightup
Lightup

Hos Lightup.no kan du handle lamper og belysning på nett og få det levert rett hjem. Her får du innebelysning, utelamper, taklamper, downlights, lyspærer, elektro og julebelysning.

Rask levering, sendes samme dag hvis bestilt før kl 13:00.  Sikker betaling med Klarna.  Hjelpsom kundeservice. 

Lysman
Lysman

Hos Lysman kjøper du lyspærer, innebelysning, utebelysning, el og elektrodeler, smart+ og smarthjem produkter. De har Philips Hue og andre kjente varemerker som Airam, Bosign, Calex, Danlamp, GP Batteries, Ifö Electric, Konstsmide og mange fler. Nettbutikken er Trygg Ehandel sertifisert noe som sikrer en trygg og god lyshandel.

Store på lamper på nett. Fri levering fra 499,-. Lave priser. Trygg e-Handel sertifisert.


Håper du fant en nettbutikk du likte og at du fikk handlet strømsparende belysning. Tips oss om du vet om andre herlige butikker med tilsvarende utvalg og service. God handel!

Les også:
10 fantastiske lampebutikker på nett
Lys opp veien med ekstralys – Finn de beste lysbutikkene her

Tilfeldig annonse fra Google (ikke nødvendigvis relevant til siden du er på):

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.