I disse nettbutikkene kan du kjøpe Redken hårpleieprodukter

Redken på nett
Siden kan inneholde annonselenker

Kjøp Redken-produkter på nettet: Profesjonell hårpleie rett hjem til deg

Redken er et velkjent merke innen profesjonelle hårprodukter og har vært en pioner i hårpleieindustrien siden 1960. Merket ble grunnlagt av Paula Kent og kjemikeren Jehri Redding, og har forvandlet industrien for frisører og forbrukere ved å tilby innovative produkter og opplæring for frisører. Målet deres er å nå ut til forbrukeren gjennom inspirasjon, mote og innovasjon, og tilby inspirerende og personlig tilpassede behandlinger for alle.

Tenker du å kjøpe Redken produkter på nett vil du finne en praktisk oversikt over norske, sikre, nettbutikker som fører merket lenger ned. Selv om vi har lenket til deres offisielle nettsted aller først i artikkelen, anbefaler vi at du også sjekker en av butikkene i listen i stedet hvis du befinner deg i Norge.

Har du dårlig tid? Hopp ned til oversikten over Redken butikker

Redkens produkter

Redken tilbyr et imponerende utvalg av profesjonelle hårpleieprodukter , inkludert sjampo, balsam, hårkurer, stylingprodukter og hårfarger. Disse er designet for å løse en rekke hårutfordringer og behov. Blant deres nyeste lanseringer er ACIDIC BONDING CONCENTRATE, som er en kraftig hårpleieregime for å hydrere, styrke og gjenopprette håret. Redken tilbyr også en rekke produkter for menn under merket Redken Brews.

Her er noen av deres mest populære produkter og hva de hjelper for:

  1. Redken All Soft Shampoo og Conditioner: Disse produktene er spesielt utviklet for tørt og sprøtt hår. Med en blanding av arganolje og Redkens eksklusive RCT Protein Complex, tilfører de fuktighet og næring til håret og etterlater det mykt og glansfullt.
  2. Redken Extreme-serien: Denne serien er designet for å reparere skadet og svekket hår ved å gjenoppbygge og styrke hårfiberet. Serien inkluderer Extreme Shampoo, Conditioner og Anti-Snap Leave-In Treatment, som alle inneholder proteiner og lipider for å gjenopprette hårets naturlige styrke og smidighet.
  3. Redken Color Extend Magnetics: Dette er en serie med produkter spesielt utviklet for farget hår. De inneholder Redkens eksklusive RCT Protein Complex og et fargebeskyttelsessystem som bidrar til å forlenge fargens levetid og beskytte mot falming.
  4. Redken Curvaceous-serien: Denne serien er utviklet for krøllete og bølgete hår og inneholder en rekke produkter, inkludert en krølledefinerende krem, en bølgespray og en kontrollkrem. Produktene er formulert med Redkens Curl Memory Complex, som hjelper med å styrke, definere og kontrollere krøller og bølger.
  5. Redken Brews: Dette er en serie med hårpleie- og stylingprodukter spesielt utviklet for menn. Serien inneholder blant annet en 3-i-1 sjampo, balsam og kroppsvask, en pomade for medium hold og en voks for maksimalt hold. Produktene er formulert for å møte menns spesifikke hårpleiebehov og tilby enkel og effektiv styling.
  6. Redken Acidic Bonding Concentrate: Dette er en kraftig hårpleieregime som hjelper med å hydrere, styrke og gjenopprette håret. Serien består av en sjampo, balsam og leave-in behandling som arbeider sammen for å reparere og beskytte håret mot skade, samtidig som det tilfører fuktighet og glans.

Redken tilbyr også en rekke hårstylingprodukter, inkludert hårsprayer, mousse, tekstursprayer og voks, for å hjelpe deg med å skape ønsket frisyre med hold og glans. Med Redkens omfattende utvalg av høykvalitets hårpleieprodukter, kan du finne den perfekte løsningen for dine unike hårutfordringer og behov.

På den tidligere nevnte offisielle nettstedet holder de deg alltid oppdatert på de siste hårfargetrendene og presenterte nylig den nyeste fargen for 2023: Champagne med et kyss av rose. Der finner du også en blogg der de deler tips, trender og inspirasjon for frisører og forbrukere, inkludert artikler om hårgloss, sesongmessige hårfargetrender og hvordan man reparerer tørt, skadet hår.

Men skal du shoppe Redken bør du altså bruke en av disse nettbutikkene:


Kjøp Redken-produkter på nettet

Redken-produkter er tilgjengelige i en rekke nettbutikker. For å hjelpe deg med å finne det beste utvalget og prisene, anbefaler vi å besøke følgende nettbutikker:

logoNavnSammendragHandle

Redken er mer enn bare et hårpleiemerke; det er en revolusjon innen hårpleieindustrien som tilbyr profesjonelle produkter og tjenester for både frisører og forbrukere. Med sitt mål om å nå ut til forbrukerne gjennom inspirasjon, mote og innovasjon, er Redken merket for alle som ønsker det beste for sitt hår. God handel!

Les også: Oversikt over nettbutikker der du kan kjøpe bareMinerals

Tilfeldig annonse fra Google (ikke nødvendigvis relevant til siden du er på):

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.