Topp 7 nettbutikker for kjøp av batterier

Nettbutikker med ulike batterier
Innholdet er oppdatert i 2024. Siden kan inneholde annonselenker.

Spar tid og penger: Slik finner du de beste batteriene på nettet

Hvor kjøper man batterier på nett? Netthandel av stort og smått gjør at du kan spare tid, unngå køer eller for å ha en mer behagelig hverdag. Dette gjelder også for kjøp av batterier, som ofte er en viktig del av hverdagen for mange av oss. Det er kanskje kjedelig å handle batterier, men det kan altså gjøres veldig smidig og raskt på nett.

Hopp ned til listen over de beste nettbutikkene med batterier.

Kanskje trenger du nye batterier til fjernkontrollen, bilnøkkelen, PC-musen eller høreapparatet ditt? Uansett hva du trenger batterier til, så finnes det mange muligheter for å kjøpe dem på nett. Du lurer kanskje på hvor du skal begynne å lete, og hvilke nettbutikker som er trygge og gode. Du er kanskje også opptatt av butikker som tilbyr et godt utvalg av batterier til rimelige priser?

I dette innlegget vil vi se på noen av de beste stedene å kjøpe batterier på nett, slik at du kan finne det du trenger uten å måtte lete lenge.

Hva slags batterier kan man kjøpe på nett?

Det finnes mange forskjellige typer batterier som du kan kjøpe på nettet. Noen av de vanligste typene er:

  1. Alkaliske batterier: Disse batteriene er ofte billigere enn andre typer og er egnet for en rekke ulike enheter, som fjernkontroller, leker og klokker. De vanlige AA og AAA batteriene er som regel alkaliske, men det finnes unntak.
  2. Li-ion, Li-Po og primære litiumbatterier: Disse batteriene er ofte mer kostbare, men har en høyere energitetthet, noe som betyr at de gir mer strøm per gram enn andre typer. Li-ion og Li-Po batterier er populære i elektronikk, som mobiltelefoner, droner, fjernstyrte biler og bærbare datamaskiner, mens primære litiumbatterier ofte brukes i små elektroniske enheter som høreapparater, klokker og nøkkelalarmer.
  3. Nikkel-kadmium (NiCd) batterier: Disse batteriene har en god strømleveranse, men kan ha en tendens til å «minne» seg selv, noe som betyr at de kan miste ladningen raskere hvis de ikke brukes regelmessig. De er ofte brukt i verktøy og andre enheter som krever mye strøm.
  4. Nikkel-metallhydrid (NiMH) batterier: Disse batteriene har en lignende strømleveranse som NiCd-batterier, men har en lavere såkalt «minneeffekt», noe som gjør at de holder ladningen lenger. De er ofte brukt i enheter som krever mye strøm, som verktøy og digitale kameraer.

Det er viktig å velge riktig type batteri for dine behov, så sørg for å sjekke hvilken type batteri som er kompatibel med din enhet før du kjøper. Den enkleste måten er å sjekke batteriet du skal erstatte.

Du kan også lese i manualen til utstyret. Noen ganger trenger produktet sære og rare batterier. For eksempel trenger nøkkelen til Tesla Model X et helt spesielt knappcellebatteri fra Panasonic som heter CR2354. Ingen andre merker, selv om de heter CR2354 vil virke.

Nok snakk… Her kjøper du batterier på nett:


Topp 7 nettbutikker for kjøp av batterier

Her er listen over de fem beste nettbutikkene for å kjøpe batterier. Disse nettbutikkene tilbyr et bredt utvalg av batterier til konkurransedyktige priser og med god kundeservice. Enten du trenger batterier til en fjernkontroll eller til en bil, vil du finne det du trenger i disse butikkene.

logoNavnSammendragHandle
Batteri Online
Batteri Online

Batteri Online er en nettbutikk som selger batterier av alle slag. Her finner du over 14000 kvalitetsprodukter. De opperer med prismatch for å sikre at du får de billigste prisene.

Betal trygt med Klarna.

Batteriexperten
Batteriexperten

Batteriexperten er en internettbutikk som spesialiserer seg på batterier, blekkpatroner, hørselprodukter, kabler og ladere. Du finner alt av batterier her, fra laptopbatterier, mobilbatterier, powerbanks og verktøybatterier.

Fast frakt over 600,-. 3o dagers åpent kjøp. 

Elektroimportøren
Elektroimportøren

Elektroimportøren leverer et bredt sortiment av elektriske artikler og installasjonsmateriell til den profesjonelle bruker og til den enkelte forbruker. Produkter innen elektromateriell blant annet fra Elko, belysning, varme og ventilasjon, hjem og fritid, verktøy, kabler og ledninger.

Mange fysiske butikker. Trygg e-Handel sertifisert.  

inkclub_logo_200
inkClub

inkClub selger kontorrekvisita, blekkpatroner og toner. Finn patroner lett med deres gode oversikt over printere. De har også endel mobiltilbehør og elektronikk. Selger støvsugerposer og kaffekapsler.

Alltid 30 dagers åpent kjøp.  Bestill før kl. 12, så sendes varene i dag.  Forbruksvarer til hjemmet. Trygg e-Handel sertifisert. 

Lampedirkete
Lampedirkete

Lampedirekte er en profesjonell online butikk for LED lys, lyspærer og armaturer. Hovedkategoriene i nettbutikken deres er LED lys, lysrør, halogenpærer, kompaktlysrør, damplamper (HID), LED sensor belysning, lys tilbehør, LED paneler, LED spotlights, LED downloights, LED vantette armaturer, LED high-bay, LED bulkheads og LED flombelysning.

Stort utvalg og lave priser.  Kjente merkevarer. Rask levering. 

LEDLyskilder
LEDLyskilder

LEDLyskilder er en nettbutikk med 9 års erfaring og et stort utvalg innen LED lyspærer, lyskastere og vekstlys. Hovedkategoriene på nettsiden deres er LED lyskilder, downlights, LED lysrør, LED lysrørarmatur, LED-paneler, lyskastere, LED strips, lamper, industri, vekstlys og transformator.

Frakt fra kun 49 kr. 21 dagers full returrett. Svært god hjelp og service. 

Lightup
Lightup

Hos Lightup.no kan du handle lamper og belysning på nett og få det levert rett hjem. Her får du innebelysning, utelamper, taklamper, downlights, lyspærer, elektro og julebelysning.

Rask levering, sendes samme dag hvis bestilt før kl 13:00.  Sikker betaling med Klarna.  Hjelpsom kundeservice. 

Lysman
Lysman

Hos Lysman kjøper du lyspærer, innebelysning, utebelysning, el og elektrodeler, smart+ og smarthjem produkter. De har Philips Hue og andre kjente varemerker som Airam, Bosign, Calex, Danlamp, GP Batteries, Ifö Electric, Konstsmide og mange fler. Nettbutikken er Trygg Ehandel sertifisert noe som sikrer en trygg og god lyshandel.

Store på lamper på nett. Fri levering fra 499,-. Lave priser. Trygg e-Handel sertifisert.


Nettbutikker som InkClub har sortert batteriene sine og tilhørende produkter under alkaliske batterier, oppladbare, batterier til høreapparat, batteriladere, knappeceller og røykvarslere. Vi ser også at du kan kjøpe disse typer produkter hos InkClub:

Alkaliske batterier, nevnt over, er en type primærbatteri som bruker en elektrolytt laget av alkaliske stoffer, som for eksempel kaliumhydroxid. De er ofte billigere enn andre typer batterier og er egnet for en rekke ulike enheter, som fjernkontroller, leker og klokker.

Oppladbare batterier er en type sekundærbatteri som kan lades opp og brukes igjen, i motsetning til engangsbrukbatterier, som er primærbatterier. De er ofte mer kostbare enn andre typer, men kan være mer økonomisk og miljøvennlig på sikt siden de kan brukes flere ganger.

Høreapparatbatterier er spesiallaget for å kunne levere nok strøm til å drive høreapparater. De kan være laget av ulike materialer, avhengig av høreapparatmodellen, og er vanligvis svært små.

Batteriladere er enheter som brukes til å lade opp oppladbare batterier. De kan være trådløse eller kablede og finnes i ulike størrelser og kapasiteter.

Knappeceller er en type små, runde batterier som ofte brukes i klokker, fjernkontroller, bilnøkler og andre små elektroniske enheter. De finnes i ulike størrelser og spenninger, avhengig av enhetens behov.

Med det stadig økende antallet elektroniske enheter som krever batterier, er det viktig å vite hvor man kan finne de beste tilbudene på nett. Det vet du nå! Ved å handle hos de nevnte nettbutikkene, kan du være sikker på å finne de riktige batteriene til dine enheter og gjøre en god handel samtidig. Med nettshopping kan du enkelt finne og sammenligne priser og produkter, og velge den nettbutikken som gir deg den beste avtalen. Så, handle i dag og vær trygg på at du får det beste ut av din netthandel!

Les også: 6 beste nettbutikker med LED-lys og LED pærer.

Tilfeldig annonse fra Google (ikke nødvendigvis relevant til siden du er på):

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.