Her kjøper du Happy Flops på nett samt andre alternativer

happy flops nettbutikker
Innholdet er oppdatert i 2024. Siden kan inneholde annonselenker.

Nettbutikker som selger Happy Flops – finnes det flere?

Happy Flops er myke, sklisikre, behagelige tøfler i forskjellige friske farger som er overraskende behagelige å bruke. De trender ganske bra i sosiale medier nå og du har sikkert hørt om dem siden du er på denne siden. De føles på foten som noe man ikke har følt før og kjennes koselig og mykt – vi har prøvd. Som å gå på skyer, sier de selv. Vi anbefaler derimot ikke å bruke tøflene som noe annet en kos, selv om flere mener de kan behandle diverse fotsmerter og være smertelindrende.

Hva er Happy Flops?

HappyFlops er en produsent av komfortable tøfle som de markedsfører med det formål å gi optimal komfort og støtte til føttene. Med en sklisikker og vanntett design, er disse tøflene ideelle for både innendørs og utendørs bruk. De er spesielt konstruert med 4,5 cm tykt sklisikkert EVA-kompresjonsmateriale, som sørger for kontinuerlig komfort uansett hvor man befinner seg – om det er hjemme, på jobb, eller på farten.

HappyFlops legger vekt på individualitet, ved å tilby flere fargevalg som gjenspeiler kundens autentiske personlighet. I tillegg er de en flott gaveidé, ettersom de gir en følelse av luksus og komfort for enhver mottaker. Selskapet har som ambisjon å revolusjonere hvordan forbrukerne opplever komfort ved å prioritere deres føtters velvære. Dette oppnås gjennom lagdeling av det myke 100% EVA-materialet, som har en beregnet tykkelse spesielt designet for fotkomfort.

Hvor kjøper man Happy Flops? Som det ser ut nå kan det se ut som det bare er en nettbutikk som selger dem, og det er den offisielle Happy Flops nettbutikken. De har også andre sko-produkter som Happy Cushers, Happyflops Comfy og Happy Mini for babyer og barn opp til 4 år.

Her kommer derimot et supertips å huske på:

Det finnes mange andre varianter og steder å kjøpe!

Det finnes derimot ganske mange andre varianter av denne typen myke tøffel, og noen av de er også billigere enn Happy Flops. De har navn som Happy Slipper, The Pillow Slides, Cozy Clogs, Soft Slippers, Myken Chunky Flops, Sunnyflops og Cloud Flops. Ingen av dem er særlig dyre, og mange av dem er kanskje helt like, men prisene varierer. Her er noen andre varianter og hvor de kan kjøpes:


1. Myken Chunky Flops hos Stormberg

Stormberg er kjent for turklær i verdensklasse. Men leter du i produktsortimentet ditt finner du produkter som Myken Chunky Flops som er en tilsvarende myk og god tøffel. Myken Chunky Flops er en trendy, lettvektig sandal for damer. Den ergonomiske og støtdempende innersålen påstås å lindre smerter i såre føtter. Denne sandalen er velegnet for bruk både inne og ute. Dens særegenhet ligger i den tykke, chunky sålen som, til tross for sitt robuste utseende, føles lett på foten på grunn av det myke EVA-materialet.

Kjøp Myken Chunky Flops her

Myken Chunky Flops - hos Stormberg 
Myken Chunky Flops – hos Stormberg

2. Celis har Soft Slippers

Nettbutikken Celis selger Soft Slippers og slenger også med en gratis motivasjon drikkeflaske i assortert farge dersom du kjøper fra dem. De er elastiske, supermyke og komfortable slippers som tilpasser seg fotens form. De er ideelle for bruk på arbeidsplassen, stranden eller hjemme i stuen, og er en populær trend for våren og sommeren. En viktig merknad er at slippersene kan være små i størrelsen, så det anbefales å gå opp en størrelse fra det man vanligvis bruker. Slippersene bør også unngås plassert i direkte sollys, da de kan krympe over tid på grunn av materialet de er laget av.

Kjøp produkt her

 

Celis Soft Slippers
Celis soft slippers

3. Happy Sliders hos Lagerpriser

Lagerpriser selger mye forskjellig. Hos dem kan du kjøpe varianten Happy Sliders som du ser bildet av under. Happy Slippers er komfortable og støtdempende tøfler som gir en sky-lignende følelse. De er ideelle for dem med fotproblemer, hevder de. Med et ergonomisk design, er de laget for både innendørs og utendørs bruk. Laget av 100% EVA-materiale, er de både vannbestandige og sklisikre.

Kjøp produkt her

Happy Sliders - hos Lagerpriser
Happy Sliders – hos Lagerpriser

 


4. Din sko – egen type

Skobutikken Din sko har en egen variant. Når vi skriver denne artikkelen hadde de ikke så mange typer inne, men det kan være verdt å ta en titt likevel. Prisen er også noe dyrere enn andre steder.

Sjekk ut produkt her

Din sko myk tøffelvariant
Din sko myk tøffelvariant

5. Fruugo har flere varianter

Hos Fruugo er også et sted du kan kjøpe ulike tøfler som minner om Happy Flopps. Fruugo er en global netthandelsplattform som tilbyr produkter fra ulike forhandlere verden over. De har et bredt utvalg av myke tøfler i forskjellige varianter. Er du skeptisk til Fruugo, kan du lese om vår handleopplevelse der i artikkelen Slik gikk det da vi handlet på Fruugo – vår Fruugo erfaring.

Kjøp myksandalen her

Fruugo myke tøfler
Fruugo myke tøfler

6. Wish

Vi kommer ikke helt unna Wish heller. Wish har forskjellige typer varianter av disse myke tøflene og beskriver dem slik: «Oppdag våre tykke plattformtøfler, perfekte for sommeren! Uansett om du slapper av på stranden eller er hjemme, sørger den myke sålen for maksimal komfort. Disse slippersene passer både for kvinner og menn, og er ideelle for innendørs bruk, spesielt i baderommet, takket være deres anti-sklis egenskaper. Nyt en kombinasjon av stil og praktisk funksjonalitet med disse tøflene.» Den oppmerksomme leser vil nok se at det er de samme typer sandalene som selges billig flere steder, men det gjør jo ikke noe.

Kjøp sandalen her

happy flopps variant wish
«Happy Flops» variant (altså ikke offisiell) hos Wish

Kles- og skobutikker som Zalando har også varianter du kan sjekke ut. Skriv gjerne din egen anmeldelse av disse skoene i kommentarfeltet under. God handel.

Les også: 10 beste skobutikker på nett med alle typer sko

Tilfeldig annonse fra Google (ikke nødvendigvis relevant til siden du er på):

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.