Kosttilskudd for menn du kan bestille på nett

kosttilskudd for menn
Innholdet er oppdatert i 2024. Siden kan inneholde annonselenker.

Ulike kosttilskudd bare for menn

Er du mann og trenger kosttilskudd? Vi har samlet en liten liste lenger ned over typiske nettbutikker med kosttilskudd som bare er for menn. Siden de fleste kosttilskudd passer begge kjønn, er ikke denne listen veldig lang.

Syntes du listen var litt kort anbefaler vi deg at du sjekker denne siden også som viser alle mulige tilgjengelse kosttilskudd.

Vi menn er jo litt dårlige til å gå til legen. Føler du deg slapp eller har andre plager anbefaler vi sterkt at du tar en prat med fastlegen for å kartlegge om det er noe du trenger. Med en blodprøve vil man finne ut av mye, og kanskje trenger du ikke tilskudd.

Selv fikk jeg både beskjed om at jeg trengte D-vitamin tilskudd og at jeg var i grenseland på å trenge B12. Sistnevnte får jeg ikke vite før en kontrollmåling om en måned for å se hvilken vei målingen bikker.

Les også: 20 kosttilskudd med gratis prøve du kan få tilsendt

Vitaminer og tilskudd for menn

Menn tyr til kosttilskudd av ulike årsaker. Det kan være å forbedre prestasjonen, øke energinivået, styrke immunforsvaret og forbedre helsen generelt.

Las oss starte med D-vitamin som jeg hadde lite av. Det kan være utfordrende for menn å få nok av dette næringsstoffet fra sollys og kosthold alene. Men D-vitamin er avgjørende for benhelse og immunsystemet. Studier viser også at vitamin D spiller en rolle i å bevare muskelstyrke, noe som blir viktigere og viktigere etter hvert som man blir eldre.

Et annet viktig tilskudd er omega-3 fettsyrer. Det finnes i fiskeolje og er kjent for sine gode egenskaper for hjertet og karsystemet. Det bidrar også til sunne blodtrykksnivåer, dempe betennelser i kroppen og er viktig for å forebygge, samt lindre tilstander som leddgikt. Glem heller ikke at hjernen og synet får fordeler av dette kosttilskuddet.

Omega-3 er enkelt å få tak i og mange tilbyr gratis prøver.

Magnesium er et mineral som spiller en viktig rolle i over 300 reaksjoner i kroppen. Det hjelper til i muskel- og nervefunksjoner, regulerer blodtrykk og styrker immunforsvaret. Sliter du med kramper i for eksempel beina kan det hende du har magnesiummangel. Magnesium kan også være vanskelig å få i seg via kosthold, men lett å få i seg som tilskudd.

Her er flere i kjapp rekkefølge, og så du nødvendigvis ikke finner i listen bare for menn. Sjekk altså ut listen via lenken lenger opp.

Ashwagandha, en adaptogen urt, hjelper til med å redusere stress, angst, og forbedrer konsentrasjon og søvnkvalitet.

Probiotika, populært blant helseentusiaster, styrker tarmhelsen og påvirker positivt immunforsvar og humør.

Kreatin øker energiproduksjonen i muskler under trening, noe som forbedrer styrke og utholdenhet.

Vitamin B12, som jeg kanskje mangler, er viktig for nervehelsen og produksjon av røde blodceller, og tilskudd kan forebygge tretthet hos de som ikke får nok fra mat.

Tilskudd med testosteron, tilskudd for å vedlikeholde prostata og potensmidler er naturlig nok helt foreholdt menn.

Nok å ta av her altså, og du trenger garantert ikke alle. Sjekk med lege først!


Liste over kosttilskudd utelukkende for menn

De nevnte produktene under altså kun for menn, men som nevnt finnes det en drøss av kosttilskudd som passer både kvinner og menn. Listen er levende og oppdateres ettervhert som tilbud fjernes og nye kommer til.

logoNavnSammendragHandle

Finn tilskudd basert på problem

Du kan også sortere ut produkter innen kategoriene EnergiHårHudHukommelseImmunforsvarMage og TarmMunnhelseMuskler og LeddProstataSøvnStress og Vektkontroll.

Lykke til med helsa.

Les også: Nettbutikker som selger supermat, og hva er det?

Tilfeldig annonse fra Google (ikke nødvendigvis relevant til siden du er på):

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.