Outnorth erfaringer – Les vår anmeldelse før du handler

Outnorth erfaringer
Innholdet er oppdatert i 2024. Siden kan inneholde annonselenker.

Våre Outnorth.no erfaringer da vi handlet i nettbutikken i 2024

Outnorth.no er et stort nettvarehus for klær, sko og utstyr for alle som er glade i friluftsliv. Mange handler her fordi de ser at prisnivået slår mange andre nettbutikker, men vi ser også at mange er skeptiske og lurer på om Outnorth er trygg. Kanskje det er fordi nettbutikken egentlig er svensk.

Vi har handlet mye der og kan bekrefte at det er problemfritt. Toll og moms er også inkludert i prisene så det blir som å handle fra en hvilken som helst norsk nettbutikk. Mer om anmeldelse og Outnorth erfaringer lenger ned.

Outnorth erfaringer

Butikkinfo Outnorth

  • Stort produktutvalg for alle typer utendørsaktiviteter.
  • Leverte raskere enn antatt.
  • Kun kvaltietsprodukter fra kjente merker.
  • Gratis frakt på beløp over 999 kr med Bring, eller til Instabox inkludert hjemlevering.
  • Fri retur og 30 dagers åpent kjøp.
Besøk Outnorth

På jakt etter skiutstyr

Vi var på jakt etter en spesiell type skiutstyr knyttet til randonee og skredsikkerhet. Vi visste om flere nettbutikker som solgte dette, men på grunn av et spesielt godt tilbud hos Outnorth gjorde at vi valgte dem denne gangen.

Det er nemlig verdt å være obs på gode rabatter og salg som dukker opp her med jevne mellomrom så du kan spare noen kr.

I tillegg bikket man grensen for fri frakt noe gjorde at det var et enkelt valg å legge inn bestilling. Vi la varen i handlekurven, klikket på Til Kassen, så over noen tilbud som dukket opp men valgte ingen av dem og betalte med kort via Klarna. Som frakt metode valgte vi Instabox som vi liker veldig godt da man kan hente pakken hele døgnet akkurat når det passer. Det er alltid litt mas å måtte snakke med mennesker i butikk eller på hentested.

Klarna gjør det enkelt å betale siden den husker kundeinformasjonen fra sist og det er få klikk for å gjennomføre kjøpet. Bare husk å velg kort alternativ dersom du ikke ønsker utsatt betaling. Vi er sjelden fan av å utsette betalingen på det vi kjøper på nett.

Så var det bare å vente i spenning og se om hvor mange dager tar det før varen kommer. Hvis den kommer i det hele tatt i år.

Hva er Outnorth?

Outnorth er som nevnt en stor nettbutikk fra 2005 som selger alt man trenger for utendørsaktiviteter. De har holdt på lenge og har et stort utvalg av klær for kvinner, menn og barn, som inkluderer jakker, bukser, gensere og mye mer. De tilbyr også spesialiserte klær som regntøy, ullundertøy og badetøy.

I tillegg til klær, har de et massevis av utstyr. Dette inkluderer ryggsekker, telt, soveposer, elektronikk som GPS og kameraer, lykter, ski- og snowboardutstyr, skøyter, jaktutstyr, ting til hunder, verktøy, klatreutstyr, sykkelutstyr, briller, kikkerter, sikkerhetsutstyr, fiskeutstyr, padleutstyr, helse- og hygieneartikler, drikkesystemer og vedlikeholdsprodukter. De har til og med spesialutstyr for barn. Produktene kommer fra kjente skandinaviske varemerker som er nøye valgt ut med tanke på funksjonalitet, kvalitet og design.

Nettstedet tilbyr også kundevennlige tjenester som gratis klimakompensert frakt ved kjøp over en viss sum, gratis retur og åpent kjøp i 30 dager.

Hvor lang tid tok det for å få leveringen?

Vi la inn bestillingen en tidlig i uken på en mandag kl 14:33. Allerede på kvelden kl 19:52 mottok vi en SMS og en epost med beskjed om at varen var blitt sendt. I tillegg kom en epost fra Instabox om at levering var på vei med dobbeltsjekk av telefonnummer.

Så gikk det et par virkedager før vi på onsdagen fikk en ny melding fra Instabox om at pakken kunne hentes.

2 dager tok det altså. Vi synes det er helt innafor, spesielt når de selv skriver at varer pakkes og sendes i løpet av 3-5 virkedager.

Vi plukket opp forsendelsen morgen etter i Instaboxen slik du ser av bildene under. Varen var pakket inn i en pose, noe vi kan være noe skeptisk til ved røff behandling, men vårt produkt var helt og fint.

Her er noen bilder fra henteprosessen.

Er det trygt å handle fra Outnorth?

I vår omtale av Outnorth har vi faktisk lyst til å gi flere stjerner rett og slett fordi alt gikk så greit. Kjøpsopplevelse, betaling og levering gikk uten problemer. Vi fikk det vi bestilte og vår opplevelse med nettbutikken har gjort at vi lett vil kommet tilbake og handle her igjen en annen gang, og kan trygt anbefale den.

Så ja konklusjonen er klar, det er trygt å netthandle hos Outnorth. Og det er null problem for dem å sende til Norge.

Vi hadde ikke behov for å ta kontakt med kundeservice på telefon eller epost denne gangen, men tidligere opplevelser grunnet reklamasjon har vist at denne er god og fungerer helt greit med super service.

Vi registerer at noen har dårlig opplevelse av Outnorth kundeservice, spesielt i forbindelse med retur og informasjon, men vi har ikke opplevd dette. Dette er noe å tenke på om du skal bestille herfra selv.

Les kundenes anmeldelser på Trustpilot og Prisjakt om du vil. Har du dine egne bra eller dårlige erfaringer vil vi svært gjerne gjøre om dem i kommentarfeltet under. God shopping!

Besøk Outnorth her

Tilfeldig annonse fra Google (ikke nødvendigvis relevant til siden du er på):

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.