Anmeldelse av Diamanthuset: En nettbutikk med bra service

Diamanthuset erfaringer
Innholdet er oppdatert i 2024. Siden kan inneholde annonselenker.

Diamanthuset: Nettbutikken for eksklusive smykker og dyre diamantringer

Diamanthuset er en flott trygg og norsk nettbutikk som tilbyr et bredt utvalg av smykker og tilbehør innen ulike kategorier som konfirmasjon, herresmykker, ringer, øredobber, halssmykker, armbånd, kjeder, perler, klokker og bunadsølv. De er en familiebedrift med stort fokus på personlig service og at du skal få en god handleopplevelse. Akkurat dette vinner de bra på i et marked med mye konkurranse.

La oss ta et dypdykk i nettsiden deres og se litt på det å handle dyre smykker på nett. Det kan jo være en terskel for noen, men det viser seg å være svært enkelt.

Hvorfor handle smykker og gull på nett?

I takt med at stadig flere velger å utforske netthandelsuniverset, er det essensielt å erkjenne de utallige fordelene ved å kjøpe smykker, dyre diamantringer og gullvarer på internett.

Nettbutikker som Diamanthuset tilbyr et bredt utvalg av smykker og tilbehør i ulike prisklasser og design, noe som gjør det enkelt å finne den perfekte gaven eller det ideelle tilbehøret til enhver anledning. Fra sofakroken kan man enkelt sjekke priser, kvalitet og design uten stress, og nettbutikker tilbyr ofte gode tilbud som gjør netthandel enda mer fristende.

Man slipper også spørsmål fra partneren om hvorfor man var innom det og det handlesenteret når man egentlig skulle kjøpe en gave til vedkommende, hvis det er et problem.

diamanthuset forside

Butikkinfo Diamanthuset

 • Best på utvalg og pris.
 • Tilbyr varierte smykke- og klokke merker.
 • Selger SEIKO-5 SPORT-klokker.
 • 15% rabatt for nye klubbmedlemmer.
 • Gratis frakt på ordre over 1000 kr.
 • Personlig service ved behov.
Besøk Diamanthuset

Om Diamanthuset

Diamanthuset ble startet i 2005, og første butikk ble åpnet i Amfi Vågsbygd i 2009. I 2010 kom butikken i Markensgaten i Kristiansand, og høsten 2020 kom de som gullsmed til Sørlandssenteret. Husk at de har Klikk og Hent slik at du kan bestille i nettbutikken og hente i en av de fysiske butikkene!

Selv om de har stort fokus på netthandel, er de et familieeid selskap som legger stor vekt på personlig service og kvalitet. Dette er noe vi virkelig setter pris på i en nettbutikk og har gode erfaringer med. De er også medlem i Norges Gullsmedforbund og er godkjente diamantgraderere.

Kort og godt en en super nettbutikk for smykker og gull med personlig service og stort utvalg. Nettsidene er brukervennlige, og utvalget av produkter er imponerende.

Stort utvalg av smykker og tilbehør

Diamanthuset tilbyr et bredt utvalg av smykker og tilbehør innen kategoriene:

 • Konfirmasjon
 • Herresmykker
 • Ringer
 • Øredobber
 • Halssmykker
 • Armbånd og kjeder
 • Perler
 • Klokker
 • Bunadsølv
 • Dåp og navnedag

Dette betyr at du kan finne smykker for enhver anledning og smak hos Diamanthuset. Disse menyene finner du på toppen av de lekre nettsidene.

Diamanthuset nettbutikk har enkle menyer som hjelper deg å finne det du leter etter.
Diamanthuset nettbutikk har enkle menyer som hjelper deg å finne det du leter etter.

Mer om produktene og kategoriene

Her er noe av det de selger:

Ringer

Diamanthuset tilbyr et stort utvalg av ringer i ulike design og materialer. Du kan finne diamantringer, enstensringer, tre-stensringer, forlovelsesringer, allianseringer, gifteringer, gullringer og sølvringer. Dette gjør det enkelt å finne en ring som passer til enhver anledning, enten det er en bursdagsgave, en forlovelsesring eller en personlig ring til deg selv.

Øredobber

Diamanthuset presenterer et mangfoldig sortiment av øredobber og ørepynt i ulike materialer og design, som omfatter gull, diamanter og sølv. Dette gir deg et bredt spekter av valgmuligheter for å finne øredobber som komplementerer din individuelle stil og preferanser.

For eksempel liker vi Ti Sento sølv øredobber med malakittsten som kombinerer eleganse og moderne stil. De har et unikt og iøynefallende design og er perfekte for enhver anledning og vil tilføre en sofistikert touch til ethvert antrekk.

Halssmykker

Enten du er på jakt etter et statement-smykke eller noe mer diskret, har de et stort utvalg av halssmykker. De tilbyr alliansesmykker, diamantsmykker, enstenssmykker, gullhalssmykker og sølvhalssmykker som passer til enhver anledning og stil.

Armbånd og kjeder

Armbånd og kjeder er tidløse tilbehør som kan gi ethvert antrekk det lille ekstra. Diamanthuset har diamantarmbånd, gullarmbånd, sølvarmbånd og kjeder i forskjellige stiler og lengder, noe som gjør det enkelt å finne det perfekte smykket til deg selv eller som gave.

Klokker

Diamanthuset har et imponerende utvalg av klokker fra kjente merker som Tommy Hilfiger, Guess, SEIKO 5 SPORTS og Certina. Dette betyr at du kan finne en klokke som passer både til din stil og ditt budsjett. Klokker og klokkemerker noe vi elsker og har skrevet mye om tidligere.

Les også: 10 populære klokkemerker for den kvalitetsbevisste

Bunadsølv og dåpsgaver

Diamanthuset nettbutikk har også et godt utvalg av bunadsølv og dåpsgaver fra merker som Fossensylv og Pia & Per som er helt nydelig. Her finner du enkelt og greit det perfekte smykket til bunaden eller en vakker dåpsgave å gi bort.

Sjekk for eksempel ut et sjarmerende 14k gull halssmykke med hjertemotiv i emalje, ideelt som en søt gave til barn ved dåp eller navnedag.

Kvalitetsprodukter fra kjente merkevarer

Nettbutikken fører rekke kjente merkevarer som inkluderer Ti Sento, WHO IS SHE, Hasla, Ania Haie, Izabel Camille, PDPaola, Janne Formoe – Pan Jewelry, Coeur de Lion, Oro Gull, HeleneV, Fossensylv og Pia & Per. Dette sikrer at du som kunde får tilgang til kvalitetsprodukter fra anerkjente og populære leverandører uten problemer.

Diamanthusets merker
Diamanthusets merker

Vi i ebutikker (nettstedet du er på nå) har en stor forkjærlighet for merkevarer og brands, og ønsker at det skal være enkelt for deg å finne ut hvor du kan handle dem. Derfor har vi også en egen søkefunksjon for dette. Les mer om det her.

Nå… tilbake til vår favorittbutikk med eksklusive smykker og dyre diamantringer:

Hvorfor vi liker Diamanthuset

Vår Diamanthuset erfaring viser at de skiller seg ut i markedet for netthandel av smykker og gullvarer på grunn av deres fokus på personlig service, brukervennlige nettsider og stort utvalg av produkter. Deres samarbeid med kjente merkevarer sikrer kvalitet og et bredt spekter av stiler å velge mellom.

Vi anbefaler dem på det varmeste for alle som er på utkikk etter smykker og gull på nett. Med deres imponerende utvalg og personlige service, er du garantert å finne noe som passer dine behov og ønsker.

Diamanthuset legger stor vekt på trygg handel og god kundeservice. De tilbyr trygg betaling, en informativ nettside med nyttig informasjon om perler, stell og vedlikehold av smykker, og hvordan man pusser bunadsølv. I tillegg tilbyr de en retur- og angrerett, slik at kundene kan handle med trygghet og tilfredshet.

Bli med i kundeklubben

Ved å bli med i Diamanthusets kundeklubb, får du 15% avslag på din første bestilling. Dette er en flott måte å spare penger på kvalitetssmykker og gullvarer, samtidig som du holder deg oppdatert på de nyeste produktene og tilbudene.

Oppsummering

Diamanthuset er en fremragende nettbutikk for smykker og gullvarer. Med sitt store utvalg av produkter, imponerende merkevaresamarbeid og fokus på personlig service, er det enkelt å finne noe som passer til enhver stil og anledning. Diamanthuset gjør det enkelt og trygt å handle smykker og gull på nett, og vi anbefaler dem på det varmeste for alle som er på utkikk etter kvalitetsprodukter og en god handleopplevelse

Skriv gjerne en kommentar nederst om du har egne erfaringer med nettbutikken. Det hjelper andre og oss. God diamantshopping!

Besøk Diamanthuset

 

Les og lær: Kan man kjøpe forlovelsesring på nett?

Tilfeldig annonse fra Google (ikke nødvendigvis relevant til siden du er på):

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.