Finn varemerker og brands og hvilke nettbutikker som har dem

Finn merkervarer på nett
Innholdet er oppdatert i 2024. Siden kan inneholde annonselenker.

Finn merkevarer og varemerker på nett

Har du lyst på et spesielt varemerke eller merkevare og lurer på hvilke nettbutikker som selger det? Vi har koblet mange tusen kjente og ukjente brands opp mot nettbutikkene vi har oppført på siden.

Faktisk har vi ført opp nærmere 10.000 varemerker i databasen vår som vokser stadig i takt med oppdateringer og at vi legger også opp nye nettbutikker. Det er varemerker som skjønnhetsmerker, skomerker, sportsutstyr-merker, motemerker, veskemerker, klokkemerker, elektronikkmerker, garn-merker, leker, dyrematmerker og mye mer – kort sagt alt.

Vi ønsker at det skal være lett å finne alle nettbutikker som fører merket du er på jakt etter.

Enten det er et lite og ukjent merke som kan være vanskelig å få tak i, eller et stort sånn som Nike. Akkurat nå er det 37 trygge nettbutikker på vår side som står oppført som selger av Nike.

Hvordan finner du ut hvilke nettbutikker som selger et bestemt merke?

Jo, det gjør du enklest i søkefeltet. Her begynner du å skrive inn merket du er ute etter. Hvordan ser du lenger ned.Her følger en rask forklaring til bildet under:

  1. Dette er søkefeltet du taster inn navnet på merket du er på jakt etter. For eksempel Stormberg… Søkefeltet finner du flere steder på siden, som helt øverst og på forsiden.
  2. Under BRANDS ser du om merket dukker opp og om vi har det i databasen vår. Klikker du på navnet får du opp en oversikt over nettbutikker som selger merket.
  3. Under INNLEGG kan du dessuten se om det er skrevet noen artikler om merket med mer informasjon.
  4. NETTBUTIKKER er passende butikker som enten fører merket eller der navnet matcher med det du har skrevet inn. Den beste oversikten over nettbutikker som selger merket du søker etter, finner du derimot ved å klikke på merkenavnet under BRANDS, punkt 2.

Vi har også en komplett og alfabetisk oversikt over alle merker, men den kan oppleves som noe treig å gå innpå for øyeblikket.

Siden er under kontinuerlig utvikling og vil endre seg fra tid til annen. Kanskje vet du om en nettbutikk som selger merket du er på jakt etter, men som ikke dukker opp på listen? Send oss en melding så kan vi oppdatere.

Visste du at det er forskjell på det vi omtaler som varemerke og en merkevare? På engelsk bruker man ordet trademark for varemerke og brand for merkevare. Kort fortalt kan man si at alle produkter med et registrert navn fra en leverandør er et varemerke, enten det er stort, smått, kjent eller ukjent. Men en merkevare må på en måte ha fortjent statusen sin som en populær merkevare. Dette skjer gjennom tid der forbrukere og kunder «hever» statusen til varemerket til en merkevare gjennom lojalitet, kunnskap om brandet, følelser og preferanser.

Flere eksempler på varemerksider med nettbutikker som selger merket:

Marc Jacobs

BOSCH

Nike

Apple

Adidas

Hummel

Birkenstock

God handel! Vi håper du finner merkevaren du leter etter samt en matchende butikk å handle i.

Les også:
Shampoo merker – De 12 mest populære merkene
30 kjente sportsmerker og hvor du kan netthandle dem
10 populære klokkemerker for den kvalitetsbevisste

 

Tilfeldig annonse fra Google (ikke nødvendigvis relevant til siden du er på):

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.