Lacoste på nett: Fra tennisbanen til moteverdenen

Lacoste på nett
Innholdet er oppdatert i 2024. Siden kan inneholde annonselenker.

Lacoste: Fra tennisbanen til moteverdenen – en historie om merket bak krokodillen.

Lacoste er en ikonisk fransk merkevare som har blitt et symbol på stil, eleganse og kvalitet. Merket er kjent for sin karakteristiske logo – en grønn krokodille – og har etablert seg som en ledende produsent av klær, sko, parfymer og tilbehør til voksne og barn.

Fra sin spede begynnelse på tennisbanen til den globale suksessen i moteindustrien, har Lacoste opprettholdt en unik identitet og en arv verdt å feire. I denne artikkelen vil vi utforske merkets historie, produkter, innflytelse på moteverdenen og ikke minst hvor du kan shoppe Lacoste på nett i Norge fra trygge nettbutikker.

Hopp ned til liste over nettbutikker med Lacoste

Historien til Lacoste

Lacoste ble grunnlagt i 1933 av den franske tennisspilleren René Lacoste, også kjent som «Krokodillen» på grunn av sin seige og ustoppelige spillestil. Hans innovative ideer og ønske om å skape funksjonelle, men stilfulle klær for idrettsutøvere, førte til oppfinnelsen av den første Lacoste polo-skjorten. Denne skjorten ble raskt populær blant både tennisspillere og golfere, og la grunnlaget for merkets globale suksess.

Lacoste som merkevare er synonymt med kvalitet og tidløs stil. Selskapets hovedprodukt er den klassiske polo-skjorten, som har blitt et uunnværlig plagg i garderoben til både menn og kvinner over hele verden. Den er tilgjengelig i et bredt utvalg av farger og størrelser, og er kjent for sin komfort og holdbarhet.

Her er et bilde av en klassisk Lacoste polo skjorte:

Vanlig Lacoste polo skjorte - kjøpt hos Miinto
Vanlig Lacoste polo skjorte – kjøpt hos Miinto

I tillegg til polo-skjorter, tilbyr Lacoste et bredt spekter av klær, inkludert skjorter, gensere, jakker, bukser og badetøy. De har også en omfattende kolleksjon av sko, som strekker seg fra sportssko og joggesko til sandaler og støvler. Parfymer og tilbehør som solbriller, klokker, vesker og lommebøker er også en del av Lacostes produktportefølje, og har bidratt til å styrke merkets image som en totalleverandør av stil og eleganse.

Lacostes innflytelse på moteverdenen

Lacostes innflytelse på moteverdenen kan ikke overvurderes. Merket har forvandlet den enkle polo-skjorten til et ikonisk plagg som er elsket av både idrettsutøvere og moteentusiaster. Gjennom årene har Lacoste samarbeidet med kjente designere og motehus, noe som har resultert i spennende og innovative kolleksjoner.

Et godt eksempel på dette er samarbeidet med den japanske designeren Yohji Yamamoto i 2009, hvor han tolket Lacostes arv på en ny og avant-garde måte. Mer nylig, i 2021, ble Lacoste en del av moteverdenens bærekraftige bevegelse ved å lansere sin første kolleksjon laget av resirkulerte materialer og økologisk bomull. Denne kolleksjonen, kalt Loop, demonstrerte merkets forpliktelse til å redusere sin miljøpåvirkning og styrke sin posisjon som en ansvarlig aktør i moteindustrien.

Lacoste har også vært involvert i en rekke samarbeidsprosjekter med andre merker, blant annet Adidas, Supreme og GOLF le FLEUR, som har gitt fansen unike og begrensede utgaver av klær og tilbehør.

Lacoste har en sterk global tilstedeværelse, med butikker og forhandlere i mer enn 120 land. Merket har også en lang tradisjon for å samarbeide med kjente idrettsutøvere, som fungerer som ambassadører og bidrar til å fremme merkets image og verdier. Blant de mest kjente Lacoste-ambassadørene finner vi tennislegender som Novak Djokovic og tidligere stjerner som Gustavo Kuerten og Mats Wilander. Disse samarbeidene viser Lacostes sterke tilknytning til sport og understreker merkets posisjon som en ledende produsent av klær og utstyr for idrettsutøvere.

Har du lyst til å shoppe Lacoste på nett selv anbefaler vi disse nettbutikkene:


Nettbutikker med Lacoste

Disse nettbutikkene selger Lacoste nettbutikker som sko, klær og parfyrmer. Listen over butikker som fører brandet er lang, men du kan klikke deg gjennom utvalget via den store knappen ved siden av nettbutikk beskrivelsen.

logoNavnSammendragHandle

Oppsummering

Lacoste har opprettholdt en sterk og unik posisjon i moteverdenen siden merkets oppstart på 1930-tallet. Gjennom innovasjon, samarbeid og en konstant søken etter kvalitet, har selskapet vokst fra å være en liten produsent av sportsklær til en global merkevare med et bredt utvalg av produkter. Den grønne krokodillen er et symbol på stil, eleganse og kvalitet, og Lacostes suksess viser at disse verdiene fortsatt er viktige i en stadig skiftende moteindustri.

Lykke til med handelen!

Tips: Lacoste har en spennende og innholdsrik YouTube kanal:

Les også: I disse nettbutikkene kan du kjøpe ekte Prada

Tilfeldig annonse fra Google (ikke nødvendigvis relevant til siden du er på):

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.