Nettbutikker med egen Outlet avdeling

Nettbutikker med outlet illustrasjon
Siden kan inneholde annonselenker

Full oversikt over bra nettbutikker med outlet

I en outlet butikk, eller avdeling, kan man ofte gjøre kupp med rabatterte priser på opp mot 70%. Her får man utgåtte varer butikkene ønsker å kvitte seg med for å rydde plass til nye produkter. Outlet butikker finner man ofte i kles- og moteverden, men også sportsbutikker, dyrebutikker og elektronikkbutikker bruker begrepet. I en outlet butikk kan du altså få tak i billige og rimelige varer som er fullt funksjonelle.

For at du skal kunne gjøre et godt kjøp har vi laget en liste over de beste og tryggeste norske nettbutikkene med outlet avdeling. Noen nettbutikker er en egen outlet butikk i seg selv med utspring fra en større nettbutikk, slik som Boozlet (fra Boozt). Men de aller fleste butikkene i listen under er vanlige nettbutikker med en mindre outlet avdeling.

Hopp ned til listen over outlet butikker

Hva er en outlet?

Når vi tenker på bergepet outlet er det tradisjonelt regnet som en butikk tilknyttet en fabrikk eller leverandør der de selger sine egne produkter. Det var altså et utsalgssted for en bestemt varemerke eller merkevare. Det at man slipper mellomledd gjør at prisene på varene også kan holdes nede.

I våre dager, innen ecommerce og netthandel, er en outlet avdeling gjerne et sted der man kan kjøpe fjorårets eller utgåtte produkter billigere slik at butikkene blir kvitt plagg og produkter. Noen kaller det også outlet avdelingene sine for lagertømming, salg eller et sted å selge B-varer og utstillingsmodeller ( i fysiske butikker) når de rydder i hyllene sine. Du kan altså kjøpe moteklær fra kjente merker til en billig penge der den eneste bakdelen er at plagget eller varen kanskje er fra året før eller forrige kolleksjon.

Utenfor Oslo ligger for eksempel Oslo Fashion Oultet der store mote- og livsstilsmerkevarer har hver sine utsalg under ett og samme tak.

Tips oss gjerne om du finner feil eller har kjennskap til outlet’er som burde være med i listen. Vi ser at outlet kategorien hos diverse nettbutikker åpnes og lukkes stadig vekk og vi rekker ikke alltid få det med oss.


Oversikt over nettbutikker med egen outlet

Disse nettbutikkene har egen outlet. Trykk på den store blå knappen for å gå rett til butikken. Hvordan finner man outlet avdelingen? Jo, vel inne på siden må du lete etter Outlet menyen som gjerne befinner seg i toppmenyen. Hvis ikke kan du gjøre et søk i butikkens eget søkefelt på ordet outlet.

logoNavnSammendragHandle

Lykke til med å finne ditt neste kupp!

Les også: 10 anbefalte nettbutikker med sexy undertøy

Tilfeldig annonse fra Google (ikke nødvendigvis relevant til siden du er på):

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.