Skjorter på nett? Her er noen strøkne skjortebutikker å handle hos

Skjorter på nett
Siden kan inneholde annonselenker

Nettbutikker med skjorter av alle slag på nett

Klær og sko er som kjent blitt vanlig og svært enkelt å handle på nett. Med rask levering og enkle returordninger hvis man finner ut at størrelsen er feil gjør kles-shoppingen på nett til en fornøyelig opplevelse.

Er du spesielt ute etter skjorter på nett har vi funnet fram til flere perfekte nettbutikker som handle i. Listen over de ti beste finner du litt lenger ned. Klikk deg gjennom dem i ro og mak. Forhåpentligvis finner du en strøken skjortebutikk du velger å handle i.

Men hva er en skjorte?

En skjorte er et plagg på overkroppen som brukes av både herrer og damer, men blir kanskje aller mest brukt av menn tradisjonelt sett. Vanligvis lukkes klesplagget med knapper i front og ermene kan være både korte og langt. Skjorter kan ha lommer, mansjett i enden av skjorteermet, snippkrage og skulderklaffer.

I mansjetten kan man ha fine mansjettknapper som både ekstra pynt og som lukkemekanisme. Under snipp kragen kan man feste slips og sløyfer, alt etter hvor fin man vil være og hvilken setting man bruker klesplagget i.

Materialet er gjerne flanell, bomull og lin. Noen er behandlet kjemisk for å slippe krøller og regnes som strykefrie.

Her er noen bra utvalgte nettbutikker vi liker:

1. Eton Shirts – det aller beste

Eton Shirts har over 90 års historie bak seg som skjortefabrikant og skjortebutikk med røtter tilbake til den svenske byen Gånghester. Den gangen sydde grunnleggerne skjorter for naboer, før selskapet ble etablert. Nå når de ut til kunder i over 50 land som en kjent og kvalitetsbevisst skjorteleverandør.

De har nådd flere viktige milepæler som skjorteprodusent som utviklingen av verdens første strykefrie skjorte i 100% bomull i 1992 og den første krøllefrie flanellskjorten i 2018. (kilde: Etons nettsider)

Det er nettopp derfor du også bør ta en titt innom nettbutikken neste gang du er på jakt etter en skjorte. Disse kan sine saker og har et bevisst forhold til kvalitet og kundeforhold. Nettsidene er innbydende med tonnevis av flotte inspirasjonsfoto, så her er det bare å slå seg løs og bli fristet.

Skjermdump fra nettbutikken til Eton skjorter
Skjermdump fra nettbutikken til Eton skjorter

2. Zeno Store – kvalitet og brukervennlighet

Zeno Store er nok en bra butikk i toppskiktet når det kommer til skjortesalg.

De selger strykefrie herreskjorter i premium bomull samt kasjmirgensere. Nettbutikken lar deg sortere på passform, strykefrihet, farge, mønster, krage, mansjetter og kleskode. Dette gjør at det er lett å finne riktig skjorte hvis du leter etter noe spesielt. Ellers kan du bare bla deg gjennom utvalget og se på produktbildene.

Er du usikker på hvilken skjortestørrelse du skal ha har de en fin størrelsesguide og digitalt prøverom.

I det digitale prøverommet taster du inn ett eller flere mål i en kalkulator som hjelper deg videre. Dette kan være mål rundt halsen, rundt brystet eller rundt midjen. Jo flere mål jo bedre selvfølgelig. Resultatet som kommer opp hjelper deg å velge riktig type, størrelse og produkt.

Forsiden til Zeno Store skjorter
Forsiden til Zeno Store skjorter

3. Ferner Jacobsen – kjent og trygg

Ferner Jacobsen har en stor og flott herreavdeling med skjorter. Her får du kortermede skjorter, fritidsskjorer, penskjorter samt smoking- og livkjoleskjorter. Dette er en trygg og velrennomert butikk du kan handle sikkert i. Ta med noe til fruen i samme slengen.

De fører et stort utvalg skjortemerker som Stenströms, Tommy Hilfiger, Barbour, Gant, Eton, Gran Sasso, Polo Ralph Lauren med fler, i tillegg til sine egne by Ferner Jacobsen produkter.

Har du lyst til å gi bort en skjorte i gave har de gavekort.

Ferner Jacobsens herreavdeling, kategori skjorter
Ferner Jacobsens herreavdeling, kategori skjorter

4. MediumTall – for deg over 180

MediumTall er en norsk klesbutikk for deg som er ekstra høy eller ønsker mer lengde på skjorten enn det som er vanlig. Er du over 180 cm og sliter med å finne klær som passer anbefaler vi at du stikker innom MediumTall. Nettbutikken er grundet av to kompiser på 192 cm som slet med å finne riktig passform på klær.

De har også plagg innen andre kategorier som t-skjorter, gensere, bukser, jakker og sokker, men siden du fortsatt leser tipper vi du leter etter bra steder å handle skjorter.

MedimTall skjorter - for deg som er høyere en gjennomsnittet
MedimTall skjorter – for deg som er høyere en gjennomsnittet

5. Stay Hard – trygg og populær

Klesbutikken Stayhard, under Ellos Group, liker vi godt. De har en mengde ensfargete skjorter, jeansskjorter, kortermede skjorter, mønstrede skjorter, overshirts og pen skjorter. Følger du med har de ofte gode tilbud og rabatter.

Inne i butikken bruker du filtre for å sortere ut riktig produkt for deg. Det går på type, farge, merke, størrelse og om du ønsker å filtrere ut de bærekraftige produktene. Du kan også vise bare nedsatte produkter med rabatt.

Nå har de fri frakt over 499 kr, 30 dagers returrett og er sertifisert av Trygg e-Handel.

Stayhards skjorteavdeling (klikk på bildet)
Stayhards skjorteavdeling (klikk på bildet)

6. Miinto – tusenvis av skjorter

Siste anbefalte butikk er Miinto. Et et enkelt søk på sidene under ‘Skjorter til herre’ finner man over 3000 produkter. De kaller sine kategorier dress-skjorter, jeansskjorter, kortermede- og langermede skjorter.

Miinto hjelper deg med å fylle herregarderoben med plagg som kan brukes både til hverdag og fest. De har såpass mange merker at vi velger å ikke liste de opp her, men sjekk sidene for hele listen.

De har også fri frakt over 499 kr og 14 dagers gratis retur.

Miintos herreavdeling (klikk på bildet)
Miintos herreavdeling (klikk på bildet)

Les mer om Miinto i vår erfaringsartikkel.


En noe lenger butikkliste:

10 beste nettbutikker med skjorter på nett

Her er en fin oversikt i alfabetisk rekkefølge over anbefalte nettsteder og butikker der du kan handle skjorter på nett. Fellesnevneren er god service, bra utvalg av herre skjorter og trygghet.

logoNavnSammendragHandle

5%

Moods of Norway rabattkode

Koden gir 5 % ekstra rabatt på hele handlekurven, uavhengig av hvor mye et produkt er rabattert fra før.

Mer Mindre
Ingen utløpsdato
LinkedIn

Du finner flere butikker med herreklær og mote i denne kategorien.


Hvor endte du opp med å handle? Skriv gjerne en kommentar om din shoppingopplevelse i kommentarfeltet under. Er du enig eller uenig i vårt utvalgt av supre skjortebutikker?

Les også: 25 beste elektronikkbutikker!

Tilfeldig annonse fra Google (ikke nødvendigvis relevant til siden du er på):

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.