16 Barnebutikker på nett med alt du trenger til baby og barn

Barnebutikker
Innholdet er oppdatert i 2024. Siden kan inneholde annonselenker.

Populære barnebutikker på nett der du kan shoppe trygt til baby og barn

Innholdsfortegnelse

I nettbutikkjungelen kan man lett gå seg vil og det er ikke alltid like lett å vite hvilke nettbutikker som er bra. Skal du kjøpe noe til baby eller småbarn har vi samlet en mengde bra barnebutikker i en liste for å gjøre det enklere for deg. Helt fra barnet er liten, og gjerne før det er født, er det ting du trenger å handle inn. I tillegg har vi en topp 3 liste med de aller mest populære barnebutikkene du kan sjekke først.

Men fortvil ikke. Her er de beste barnebutikkene på nett i en praktisk oversikt.

En barnebutikk selger typisk barneprodukter og barneutstyr som barneklær, barneseng, barnesko, bilstoler, barnevogner, turutstyr, barneleker, bøker og barnebøker, sikkerhetsartikler, babyleker og spiseting. Mange selger også gravid- og mammaklær. Vi har en egen artikkel om det:

Les også: De 15 beste nettbutikkene med mammaklær.

En barnebutikk selger ikke barn, selv om det kanskje høres slik ut… vi måtte bare nevne det.

De beste barnebutikkene på nett – topplisten

Blar du nedover finner du innholdsrike butikker som rangerer på toppen av listen over populære nettbutikker og barneutstyrskjeder for barn og baby. Opplistingen er gjort litt tilfeldig og er ikke alfabetisk. Har du noen andre forslag eller favoritter kan du legge inn en beskjed nederst i kommentarfeltet. Husk at du alltid kan legge igjen anmeldelser og reviews på hver nettbutikk som er oppført her på siden. Slike tilbakemeldinger vil hjelpe andre som leter etter samme type nettbutikker som deg.

1. Rudo babyutstyr – barnevogner, bilstoler og utstyr til småbarnsfamilien

Barneklær  Babyklær Bilstoler  Barnevogner Barnemøbler Leker

Rudo babyutstyr har over 70 års erfaring med salg av barne- og babyprodukter til fornøyde kunder. De helt på topp som beste barnebutikk. I nettbutikken deres kan du kjøpe bilstoler, barnevogner, utstyr til barnerommet, leker, tilbehør til mor og barn, barneklær og mye mer. De er spesielt gode på Emmaljunga barnevogner. Handler du på nett og er i nærheten av dere butikker i Strømmen, Oslo eller Sandefjord kan du bruke dem som Pick-up punkt. Hvis ikke får du sendt varen rett hjem på døra. Anbefales!

Barnevognhuset Rudo
Rudo babyutstyrs nettbutikk

2. Shop4Kids – babyklær, barneklær, leker og mye mer

Barneklær  Babyklær Barnesko  Trampoliner Barnemøbler Leker

Shop4Kids nettbutikk er en norsk og Oslo basert nettbutikk med blant annet barneklær. De har populære merker som Levis, Hummel, Lillelam, Joha, Fila, Didriksons, Bisgaard Lyle & Scott, Superfit, Tommy Hilfiger, Juicy Couture og Kids Only. De har et stort utvalg av bukser, t-skjorter, gensere, hettegensere til barn fra disse merkene og selger klær til både små barn og junior opp til 16 år.

Dessuten har de mye innen møbler og interiør til barnerommet som barnesenger, bord og stoler til barn, oppbevarings kasser, hyller og veg dekor. De har trygg og kjapp betaling med Vipps eller Klarna.

Shop4Kids nettbutikk
Shop4Kids nettbutikk

3. Polarn O. Pyret – Populære barneklær

Barneklær  Sko og støvler

Polarn O. Pyret er et populært barneklesmerke med klær av høy kvalitet som tåler å elskes, vaskes og slites, som de sier selv. I nettbutikken finner du enkelt og greit frem ved å først trykke på menyen med alderen til barnet. Valgene er 0-1 år, 1-6 år og 6-12 år. Deretter beveger man seg nedover utvalget av overdeler, underdeler, ull, undertøy, yttertøy, sko, støvler, nattklær, badetøy og annet. Plaggene vises med fine store bilder fra alle vinkler. Prøv selv – barnet ditt vil elske klær fra Polarn O. Pyret.

Polarn O. Pyret nettbutikk
Polarn O. Pyret nettbutikk

4. KidsDreamStore – barneprodukter for familier med barn

Leker Barneklær  Barnemøbler

KidsDreamstore er spesialister på barneprodukter. De kaller seg en lekebutikk, og har kanskje mest leker, men de har i tillegg en klesavdeling med babyklær, badetøy, bukser og leggings, pysjer, kjole & skjørt, hatter, votter og skjerf, t-shirts, gensere, undertøy og tilbehør.

De er en av Nordens største nettbutikker innen lisensierte produkter innen TV-, film- og eventyrfigurer som Frost, Spiderman, Pyjamasheltene, Peppa Gris, Paw Patrol, Star Wars, Cars, Vaiana, Minions, Pokémon og mange flere. I tillegg har de mange barne- og babyprodukter innen stell, spis, forkledning, aktivitet og barnerom.

KidsDreamStore nettbutikk
KidsDreamStore nettbutikk

5. KidsParadise – barnesenger på nett

Barnesenger Køyesenger Madrasser

Leter du etter en kul barneseng? KidsParadise har et stort utvalg kule senger og fantastiske køyesenger med god plass og oppbevaring. De har temasenger som for eksempel bilsenger samt høye senger med skrivebord under. Sjekk hjemmesidene for aktuelt utvalg. Sjekk også ut Choppi og Drømmerom lenger ned i listen for mer hvis du syns utvalget er lite.

De har også noe innen airtracks, turnutstyr og noe elektriske biler for barn, selv om disse kategoriene til tider vises tomme.

KidsParadise nettbutikk
KidsParadise nettbutikk

6. Babyshop – komplett barnebutikk og babyvarehus

Barneklær  Barnevogner  Barnesko  Bilstoler  Leker  Babyutstyr

Babyshop er en kjent og komplett barnebutikk, noe man skjønner bare ved å lese navnet. De har store mengder barneklær, men vi har selv handlet alt fra barnevogner, bilstoler og annet babyutstyr der. De har i tillegg til nettbutikken mange fysiske butikker på Jessheim, Skårer, Ski, Slependen, Stavanger, Storo og i Ullevålsveien i Oslo.

I det hele tatt er nettsiden Babyshop.no enkel å bruke og har et bredt utvalg av produkter. Nettstedet er bygget opp på en enkel måte. Toppmenyen tilbyr en rekke lenker til de ulike delene av nettstedet med snarveier til Våre Butikker, Merker, Nyheter, Barneklær, Barnesko, Tilbehør, Barnevogner, Bilstoler, Baby, Interiør, Leker, Archive og Green Page. Sjekk selv hva som skjuler seg bark hver meny. Aller øverst ser man at de har gratis frakt over 999 kr og har 100 dagers åpent kjøp.

Babyshop nettbutikk
Babyshop nettbutikk

7. Drømmerom – nok en bra nettbutikk med barnesenger

Barnesenger Køyesenger Madrasser

Drømmerom selger helt utrolige køyesenger og senger til barn. De har skjønt hvordan barnerommet kan bli nettopp drømmerommet. På nettstedet deres kan du sortere på gutterommet, prinsesserommet (eller jenterommet), køyesenger og madrasser. De har prisgaranti, 5 års garanti på sengene og rask levering. La gjerne barnet ditt bli med å se på bildene for finne den perfekte sengen.

Drømmerom nettbutikk
Drømmerom nettbutikk

8. Club Creo – fin hobbyklubb for barn

Hobbykit

Trenger barnet ditt noe å gjøre? Club Creo er en hobbyklubb for barnet ditt der får interessante hobbypakker i posten hver måned. Pakkene inneholder ting barnet kan lage med for eksempel filt, leire, garn, perler eller isopor. Ta gjerne en titt på sidene for å se forskjellige eksempler på pakker man mottar. Slike hobbykit er en perfekt og spennende måte for barnet å ta pause fra ipad og skjerm. Dessuten har det noe å glede seg til hver måned.

club_creo_eksempler_hobbykit
Club Creo hobbyklubb – eksempler på hobbykit

Les også: Kreative hobbybutikker på nett


9. Mimmis – babyutstyr på nett

Bilstoler Barnevogner  Utstyr  Leker  Ting til barnerommet

Mimmis er en prisvinnende nettbutikk som bugner av babyutstyr. De har et komplett varesortiment fra bilstoler, babyvogner, sykkelvogner, skivogner, barnevogner, lekegrinder, bæreutstyr, innredning, babycall og mye mer til gode priser. De tilbyr produkter fra et bredt spekter av kjente kvalitetsmerker for småbarn og baby. Av populære og kjente merker kan nevnes Britax, Kids Concept, Bloomingville, Axkid, Concord og Easygrow. Ellers har de hundrevis av andre gode merker i tillegg.

Mimmis nettbutikk
Mimmis nettbutikk

10. Luksusbaby – fine baby- og barneklær på nett

Barneklær Leker Barnesko Utstyr

Luksusbaby er en dansk trendy barnebutikk med klær, sko, leker og utstyr. De sender problemfritt til Norge og toll og moms er inkludert i prisene. De har også fri frakt over 1000 kroner. Luksusbabys nettbutikk har så og si alt du trenger så det kan lønne seg å handle en god mengde om du først skal shoppe. De har mange spennende merker som adidas, Little Marc Jacobs, Moncler, Jellycat, Polo Ralph Lauren, Kenzo, Tommy Hilfiger, Calvin Klein og Angulus.

Luksusbaby nettbutikk
Luksusbaby barnebutikk

 


11. Miinto – vår storfavoritt innen klær og sko

Barneklær Sko

Miinto er ingen barnebutikk i seg selv men en kjempestor klesbutikk for alle som vi elsker. Naturlig nok har de en romslig barneavdeling med klær og sko. Her finner du alltid de siste trendene og tonnevis at merker til de aller beste prisene. Les mer om våre erfaringer med Miinto her hvis du vil. I barnekategorien har de plagg og produkter innen badetøy, barneutstyr, body og sett, heldresser, jakker, kjoler og skjørt, nattøy, overdeler, penklær, sko, sport, tilbehør, underdeler, undertøy, vesker og ytterklær. De har lagt opp nettsidene så det er enkelt å sortere ut produkter basert på merke, farge, størrelse og pris.

Barneklær hos Miinto
Barneklær hos Miinto

 


12. Cubus – rimelige barne- og babyklær

Barneklær Babyklær

Cubus nettbutikk har du nok hørt om før. Det er kleskjeden med massevis av klær til voksne og barn til en grei pris. Cubus har egen barne- og babyavdeling med gensere, bukser, jeans, jakker, pysj, body, sokker og strømpebukser. De har ofte gode tilbud og spesielt gode medlemstilbud i Cubus Friends klubben. Nettsidene er bra organisert og enkle å finne fram i.

Cubus barnebutikk
Cubus barnebutikk

 


13. Babybanden – rask babybutikk

Barneklær Babyklær Barnevogner Bilstoler Mammatøy

Babybanden har ofte gode sesongbaserte tilbud og kampanjer. De er en komplett babybutikk med barneklær, barnevogner, bilstol, ting til barnerommet, mammatøy, babyutstyr og outletavdeling. De tar de fleste trygge betalingsløsninger som Klarna og Vipps og sender hundrevis av favoritter rask og effektivt.

Babybanden nettbutikk
Babybanden nettbutikk

14. Choppi – trampoliner, elbiler for barn, senger, barneseter og mer

Leker Trampoliner Elbiler Barnesenger

Choppi selger gøyale aktivitets produkter for barn, og barnesenger for å lade dem opp i. De har tråbiler, el-kjøretøy, køyesenger, oppblåsbare hoppeslott, trampoliner, madrasser og andre barnemøbler. Utvalget er ikke kjempestort, men det de har er fint og gøy. De har mye du ikke finner andre steder. Anbefales å sjekke ut.

Choppi nettbutikk
Choppi nettbutikk for barn

15. Pinkorblue – babyartikler og babyutstyr

Babybilstoler Bilstoler Klær Babyartikler

Pinkorblue, eller Pink or Blue, har et rikholdig utvalg til gode priser. Nettbutikken er tysk men alle priser er inklusiv merverdiavgift så det er ingen problemer å handle herfra. Handler du for mer en 1000 kr spanderer de frakten. Nettbutikken selger barnevogner, bilstoler, pleieartikler, leker, klær, sykkelvogner, produkter for spise og drikke samt ting til barnerommet. Selv om det er en utenlands nettbutikk fører de kjente merker som Britax og Maxi Cosi. Det er viktig når du for eksempel skal handle trygge babybilstoler og bakovervendte bilstoler. Besøk dem og vurder prisene.

Pinkorblue babybutikk
Pinkorblue babybutikk

16. Name It – alltid oppdatert fra offisiell nettbutikk

Barneklær Babyklær Regntøy

Barneklær fra Name it kan handles flere steder, som Miinto, Bestseller portalen og Booztlet, men vil du være helt sikker på å få med de aller siste nyhetene og kolleksjonene, kan det være lurt å besøke den offisielle nettbutikken. De legger til nye produkter hver uke. Name it er et populært klesmerke for baby, barn og tenåringer. Nettsidene innbyr til hyggelig og enkel netthandel og det er ganske enkelt å finne fram. Du får plagg som dekker alle barnets behov for utelek i det fri enten det er regn, vind eller overskyet. Funksjonelle og varme uteklær er viktig for at barn skal ha det bra.

Name it nettbutikk
Name it nettbutikk

 


Komplett liste over nettbutikker med ting til barn

Her er en stor og massiv liste med alle barnebutikker på nett, eller nettbutikker som selger ting til barn. Varesortimentet varierer fra butikk til butikk og noen spesialiserer seg mer på barn enn andre. Vet du noen andre butikker som fortjener en plass på listen så si ifra. Les beskrivelsene og trykk på knappen for å bevege deg over til selve nettbutikken for å handle mer.

logoNavnSammendragHandle

Dette er de samme nettbutikkene du finner i kategorien Baby og Barn. Her kan du også sortere på flere underkategorier som mammaklær, sko, klær, utstyr, navnelapper med mer.

Les også: 15 Beste nettbutikker med barneklær på nett


Vi håper du fant en bra barnebutikk på nett å handle i basert på varesortiment og pris. Vi hører gjerne fra deg i kommentarfeltet om du er misfornøyd med noen butikker, eller har gode handle opplevelser. Det er til hjelp for andre. Du kan også legge inn egne anmeldelser og stjerne-rating på nettbutikkens egen oppføring her på ebutikker.no. Du kommer også til denne siden ved å benytte URLen barnebutikker.no. God shopping!

Les også: 10 Beste Brillebutikker På Internett.

Tilfeldig annonse fra Google (ikke nødvendigvis relevant til siden du er på):

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.