Full oversikt over nettbutikker som starter på bokstaven I!


Nettbutikker som begynner på …
A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|Æ|Ø|Å| Alle


Her er en komplett liste over alle online butikker i Norge oppført på denne siden som begynner på bokstaven I. Har du en nettbutikk i hodet du ikke helt husker navnet på, men som starter på I, finner du den kanskje her:

LogoNavnSammendragHandle
I Love Dogs
I Love Dogs

I Love Dogs er en helnorsk, raskt voksende og seriøs nettbutikk med hundeartikler som hundeklær, godbiter, hundesnacks og andre morsomme og praktiske ting.

Søsterbutikken for katter heter I Love Cats.

iApoteket
iApoteket

iApoteket er et godkjent nettapotek som holder til i Bergen. De har produkter innen kategoriene helse og livsstil, hud og kroppspleie, intim, sex, lyst, kosttilskudd, medisiner, smertelindring, mor og barn, reise, sport og fritid. Bestill på nett og få dine handelsvarer direkte i postkassen din enkelt og greit. Pakken blir levert i nøytral og anonym emballasje. De har også farmasøyter som kan svare deg på spørsmål om dine legemidler.

Fri frakt på kjøp over 400. Godkjent av Statens Legemiddelverk.Medlem av Apotekforeningen.

ICIW / ICANIWILL
ICANIWILL

ICANIWILL, eller I Can I Will, er en svensk nettbutikk med treningsklær av høy kvalitet for dame, herre og barn. De selger sitt eget populære merke rettet mot trenings- og crossfit markedet. For damer får du blant annet tights og leggings, sports-bh, topper, langermet, hoodies, shorts, bukser, t-shirts, jakker og undertøy. For menn kan du kjøpe treningsshorts, tights, langermet, hettegensere, bukser, topper, jakker og undertøy. For barn har de masse fargerikt innen treningsklær for kids.

Gratis frakt over 500 kr. Ingen toll. Sikker betaling. Anbefalt nettbutikk. Anbefalt nettbutikk

Ice
Ice

Ice.no selger mobilabonnement for voksne, barn og unge. De har mange forskjellige tilbud med forskjellig mengder data til bra priser. Tilbudene ser du direkte på forsiden med god oversikt. Hos Ice kan du også kjøpe mobiltelefoner og mobilt bredbånd. De har gode tjenester og kampanjer som Mer data for pengene, Data frihet, Tvilling-Sim og Data-Sim.

Ice vant Gulltasten for Årets mobilselskap i 2018.

Meget prisgunstige mobilabonnement. Mulighet for å kjøpe mobiltelefoner.

Ida Warg Beauty
IDA WARG Beauty

Hos IDA WARG Beauty får du moderne skjønnhets- og velværeprodukter. Alle produktene er 100% veganske og laget i Skandinavia. Merket inkluderer selvbruningsprodukter, hårpleie med pleiende ingredienser og nærende kroppspleieprodukter spesielt tilpasset dine ulike behov.

Deres fokus er også å produsere produkter av beste kvalitet til en best mulig pris. Både produktutvikling og produksjon finner sted i Skandinavia noe som sørger for god sikkerhetskontroll.

Sender i hele EU. Normalt 1-3 dager levering. Betal med Klarna.

Ideal of Sweden
Ideal of Sweden

Ideal of Sweden lager fantastisk mobiltilbehør og tilbehør, inspirert av mote og interiørtrender. Her får du mobildeksler, mobil-lommebøker, ladekabler, power banks, vesker, hurtigladere, mobilholdere, skjermbeskyttere og mere til. I menyene kan du til og med velge om du leter etter produkter for han eller henne og det er selvfølgelig enkelt å finne riktig deksel til din telefon.

Rask levering. 1 års garanti. Prisbelønnet design.

Ikast Etikett
Ikast Etikett

Ikast Etikett selger navnelapper, klistremerker med navn, navnebånd, merkelapper, kontrollarmbånd, RFID armbånd, festivalarmbånd og nøkkelbånd. Perfekt for merking av klær og andre ting. OBS: Selvom siden er norsk, sender de fra Danmark, så husk at toll på forsendelser over 350 kr.

Gratis over kr. 450,- , ellers fa kun 29,95. Laget i Danmark. Tar Klarna eller PayPal. 

IKEA logo
IKEA

IKEA er det velkjente svenske møbel-, hjem og interiørvarehuset med et stort utvalg varer. De har hjemlevering så du slipper dra til et fysisk IKEA varehus. Her får du varer til stue, kjøkken, spiseplassen, soverommet, barnerommet, oppbevaring, garderoben samt hvitevarer og belysning.

Hjemlevering fra 399,-  Gratis kjøkkenplanlegging.  Få hjelp av interiørdesigner.  

Illums Bolighus
Illums Bolighus

Illums Bolighus er en kjedebutikk med skandinavisk design og interiør. Hovedkategoriene på nettsidene er møbler, lamper, interiør, kjøkken, soverom, fashion & beauty, bryllup og inspirasjon.

Klikk og hent. 2-7 dagers levering. Tar Klarna.

Illustrert Vitenskap
Illustrert Vitenskap

Illustrert Vitenskap er et svært populært magasin med røtter tilbake til åttetallet. Bladet gis ut av Bonnier Publications International med tilstedeværelse i mange land. I Norden er det regnes som det ledende tidsskriftet innen vitenskap, natur og teknikk.

Lenker til hvor du bestiller det fysiske magasinet til postkassen samt hvor du bestiller kun det digitale innholdet i beskrivelsen.

Velg mellom Illustrert Vitenskap som fysisk blad eller digitalt. Hold deg oppdatert på alt innen vitenskap, teknikk og natur.

Illux
Illux

Illux er en norsk nettbutikk som selger trendy veggdekor til hjemmet. Hos dem får du fotoprint, tapet og kunst. Trenger du kunst til kontor og næringsbygg hjelper de deg med det også. De har også produkter som hjelper deg med lyddemping av hjem og kontor – lyddempende kunst.

Skreddersydde størrelser.  Rask produksjonstid fra 1 uke til 1 dag. 100% kvalitetsgaranti og 14 dagers returrett. 

importpris logo
Importpris

Importpris er en stor, norsk nettbutikk med over 22000 produkter. De ønsker det skal være spennende å handle hos dem og tilbyr et stort og spennende utvalg varer man ikke finner andre steder.

Hovedkategoriene på nettsidene deres er bygg og jernvare, hage og utemiljø, bil og motor, sport og fritid, møbler, interiør, kostymer, helse, elektronikk, leker og dyr.

Rask handel. Trygg og norsk. Tar Vipps og Faktura. Svært gode priser.

inCover
inCover

inCover selger billig mobiltilbehør på nett. De har mobiltilbehør, deksler, beskyttelse til smartphones og tablet som passer alle kjente merker som Apple, Samsung, Huawei, HTC, LG, Nokia, One Plus, og mange flere.

Gratis frakt. Tar PayPal. Gode priser og tilbud.

Indiska
Indiska

Indiska er en svensk familiebedrift som har eksistert i mer enn 110 år. De selger mote, interiørdesign og tilbehør med moderne og unikt preg i rundt 70 butikker i Sverige, Norge og Finland, samt i denne nettbutikken. Betal mer Klarna.

Gratis frakt over 599 kr. 2-5 dagers levering. Gratis retur til butikk.

indusia design logo
Indusia Design

Indusia Design Norge er en nettbutikk som spesialiserer seg på salg av sengetøy som flanell sengesett og laken. De tilbyr også et utvalg av dyner, puter, og babyprodukter, alle tilgjengelige i forskjellige design og farger.

Betal med Klarna eller Vipps på en enkel måte. Fri frakt over 1000 kr.

inkclub_logo_200
inkClub

inkClub selger kontorrekvisita, blekkpatroner og toner. Finn patroner lett med deres gode oversikt over printere. De har også endel mobiltilbehør og elektronikk. Selger støvsugerposer og kaffekapsler.

Alltid 30 dagers åpent kjøp.  Bestill før kl. 12, så sendes varene i dag.  Forbruksvarer til hjemmet. Trygg e-Handel sertifisert. 

Inkmann
Inkmann

Inkmann selger alt av tilbehør til skrivere og er sertifisert av Trygg E-handel. I tillegg selger de støvsugerposer og har gratis frakt.

Fri frakt.  Trygg e-Handel sertifisert. 

Innbo24
Innbo24

Innbo24 hjelper deg å holde oversikt over hva du eier slik at det blir enklere å melde til forsikringsselskap dersom du har innbrudd og ting blir stjålet. Hadde du klart å kartlegge det du eier med verdi hvis noen stjal fra boligen din nå? Eller hva med brann?

Gå inn på Innbo24 via knappen under og registrer deg i dag. De har både en gratis versjon, og en betalt versjon. Les om forskjellene på siden under Priser.

Få full oversikt over eiendelene dine i en praktisk innboliste. Null stress med forsikringsselskapet om noe skulle bli tapt i brann eller tyveri. Smart for utleiere og boligeiere.

Interflora
Interflora

Interflora.no er nettbutikken til blomsterbutikkkjeden Interflora med over 400 fysiske butikker. Her kan du bestille blomster til alle anledninger som gratulasjoner, blomsterhilsen, buketter, dekorasjoner, sommerblomster, gaver, planter og mye mer. Kjøp også blomster innen kategoriene alstromeria, orkide og roser.

Blomstene blir personlig levert på døren i hele verden.

Trygg blomsterbutikk på nett. Leveranser over hele kloden.

Interfoto
Interfoto

Interfoto er en totalleverandør av profesjonelt foto- og videoutstyr. De fører produkter til hele produksjonslinjen fra opptak, håndtering, bearbeiding, arkivering, print og publisering. God service og utvalg gjør dem til et sikkert valg for kresne og proffe fotografer. De har butikk på Skøyen i Oslo.

Interhome
Interhome

Interhome.no tilbyr feriehus, hytter og ferieleiligheter til bra priser. De har over 50 års erfaring, personlig service og bra spesialtilbud. På nettstedet velger du enkelt hvor du vil tilbringe ferien, hvor du drar fra, hvor du vil reise til, antall personer og så søker siden opp aktuelle feriehus og leiligheter.

Bare kvalitetssikrede ferieboliger. Garantert tilgjengelighet og service på destinasjonen. For minneverdige ferieopplevelser.

Interoptik
Interoptik

Hos Interoptik kan du bestille briller, synsundersøkelser, kontaktlinser og solbriller. De har egen optikerblogg og mulighet for å få tips fra brillestylist. Guider som viser deg hvilke briller som passer for ham, henne og barn.

Super brillebutikk på nett. Mange merker.

Intersport
Intersport

Intersport er en av verdens største sportskjeder. De har både butikker samt internettbutikk i Norge. Her får du alt innen sport, idrett og fritid for dame, barn og herre. Hovedkategoriene på nettstedet er sykkel, turustyr, turklær, trening, sport og ballspill. Rask og oversiktlig nettside.

Bytte og retur i fysisk butikk. Betal med Klarna.

intimo logo
Intimo

Intimo, ‘din undertøysspesialist’, er en nettbutikk som spesialiserer seg på undertøy for menn, kvinner og barn. De tilbyr et bredt utvalg av undertøy laget av ulike kvalitetsmaterialer som bambus, økologisk ull, økologisk bomull og resirkulert polyester.

Gratis frakt fra 499,-. 365 dagers returrett. Rask levering.

inzpero logo
Inzpero

Inzpero er en norsk nettbutikk som selger kunstplakater og posters laget av ekte kunstnere fra hele Europa. Butikken tilbyr et stort utvalg av abstrakte motiver, grafiske illustrasjoner og fotokunst, samt rammer og tilbehør. Sortimentet oppdateres fortløpende med nye motiver,

Fri frakt over 399 kr. Rask leveringstid. 100 dagers returrett.

iPhonehuset
iPhonehuset

iPhonehuset er ekspert på deksler, tilbehør, ladere, dokkingstasjoner og tilbehør til iPad og iPhone. De har tilbehør fra over 500 merker i kategoriene iPad, iPhone, iPad Pro, iPad Mini, Apple Watch, Apple TV, Smarthjem og Mac.

250 000 fornøyde kunder. Rask kundeservice på epost. 30 dagers angrefrist. 

iRobot
iRobot

iRobot leverer topp moderne robotstøvsugere og robot-gulvmopper som vasker gulvet for deg. De har den kjente serien Roomba robotstøvsugere som kommer i flere varianter. Vi anbefaler Roomba i7 eller i7+. Noen av disse har egne tømmestasjoner som gjør alt automatisk. Robotene settes opp med en app (iRobot Home App) og kan enten startes direkte eller settes opp med tidsskjema. Skaffer du deg gulvmopp kan systemet settes opp til å vaske gulv etter at støvsugingen er ferdig. Dette kan også kjøpes som bundle. Vi anbefaler iRobot Braava jet m6 som gulvmopp.

I tillegg har de tilbehør til robotstøvsugerne sine som børster, filtre og andre utbyttbare reservedeler.

Slipp å tenk på støvsuging av hjemmet. Ofte kampanjer for gratis levering.

iSHOP logo
iSHOP

iSHOP selger kvalitetsprodukter på nett, ifølge nettsiden. De har ikke veldig mange produkter, men noen utvalgte som er meget bra. Hovedkategoriene er skjønnhet og velvære, sport og friluftsliv, klær og tilbehør, dyr, munnbind og ansiktsmasker. De har mange gode salg og en oversiktlig nettside på de rimeligste produktene.

Gratis frakt over 1000 kr. Rask levering med sporing. Betal enkelt med Vipps.

Ivacy VPN
Ivacy VPN

Ivacy VPN er en populær VPN tjeneste tilgjengelig over hele verden, også Norge. De har vært i bransjen en god stund og er anerkjent for å være pioneren innen Split Tunneling-funksjonen blant annet. Det prisbelønte merket har den nødvendige erfaringen for å beskytte internettbrukere og gi dem internettfrihet som aldri før. De gjør alt dette uten å logge informasjon om noen av kundene sine. De opererer utenfor Singapore der det ikke finnes noen lover om oppbevaring av data.

Ivacy er vinneren av Fastest VPN Award i 2019 av BestVPN.com. Eksklusiv kundeadministrasjon og kundestøtte.

IVIEYES-logo
Ivieyes

Ivieyes.no er en nettside som selger blålysbriller for å beskytte øynene mot skjermenes skadelige blålys. Nettsiden tilbyr et utvalg av blålysbriller å velge mellom. Bruken av blålysbriller er viktig fordi langvarig eksponering for blått lys fra skjermer kan føre til øyeplager og ubehag.

Gratis frakt. 100% fornøydgaranti. Godtar betaling gjennom Vipps, Klarna og PayPal.

iviskin logo
IVISKIN

IVISKIN selger deg fantastiske apparater for hårfjerning til hjemmebruk. Dermed slipper du å gå ut og gjøre dette hos fremmede hvis du syns det er pinlig. IVISKIN kommer i flere varianter og prisklasser som heter G1, G2, G3 og G4 der G3 er kåret til Best i Test i 2022. Alle variantene baserer seg på lyspulsbasert hårfjerning men har forskjellig styrke og antall lysimpulser. Les mer om de forskjellige variantene på nettsidene.

Les også mer om hva en IPL hårfjerner er, 5 grunner til å velge IVISKIN og om hvilke resultater du kan forvente deg av en IPL hårfjerner. Vi kan røpe at IPL står for ‘intenst pulserende lys’.

Trygg og enkel hårfjerning hjemme. IVISKIN har trygg betaling med PayPal, Visa, Vipps eller Klarna. Prisene inkluderer moms og avgifter.

IWAO
IWAO

IWAO nettbutikk selger massasjestoler på nett. De selger eksklusive massasjestoler, som er designet for å matche kundenes spesifikke ønsker og behov. Deres massasjestoler gir en god 4D dybdemassasje, hvor man kan justere intensitet, hastighet m.m. De har flere modeller å velge mellom, så sjekk nettsidene for mer. De har også andre massasjeprodukter som massasjepistol, fotmassasje, massasjepute og massasjesete.

Velvære- og tilfredsgaranti. Bra priser. Profesjonell rådgiving. Gratis levering på massasjestol.

Tilfeldig annonse fra Google (ikke nødvendigvis relevant til siden du er på):