Full oversikt over nettbutikker som starter på bokstaven G!


Nettbutikker som begynner på …
A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|Æ|Ø|Å| Alle


Her er en komplett liste over alle online butikker i Norge oppført på denne siden som begynner på bokstaven G. Har du en nettbutikk i hodet du ikke helt husker navnet på, men som starter på G, finner du den kanskje her:

LogoNavnSammendragHandle
G-Sport
G-Sport

G-sport og G-Max er en trygg og velkjent sportsbutikk på nett. De har 100% fornøydgaranti og prismatch på like varer. Hovedkategoriene i nettbutikken er dame, herre, barn, sykkel, turutstyr, sport og ballspill, trening og merker. De har mange fysiske butikker over hele Norge.

Fri frakt over 1000 kr.Betal med Klarna og Vipps. Prismatch på identiske varer.

g-star raw
G-Star RAW

G-Star RAW, eller bare G-Star, er et et kjent nederlandsk motehus med klær for men, kvinner og barn. Dette er den offisielle G-Star butikken som har alt det siste. Siden er på engelsk men de shipper til Norge. De har mye innen denim, t-skjorter, hettegensere blant annet.

Merket har blitt frontet av mange kjente modeller som Liv Tyler, Mathias Ranégie og Magnus Carlsen.

Betal med Klarna, Amex eller PayPal. Få 10% av første kjøp (og klimakompensering) ved innmelding til nyhetsbrev.

Gamedog
Gamedog

På Gamedog sin nettside kan du handle danskprodusert hundefòr av høy kvalitet. Fòret er har norske ingredienser som blant annet norsk laks, og har siden 1997 opparbeidet seg et godt rykte blant hundeeiere og i hundefòr markedet. Inneholder mineraler, antioksidanter og vitaminer av naturlig opprinnelse som også er godkjent til mennesker.

Premium hundefòr. Kortreist og med fri frakt over 500 kr. Spar penger på å kjøpe større kvanta. Trygg Klarna betaling.

gamezone
Gamezone

Gamezone er den perfekte norske nettbutikken for alle typer spill. Her får du konsollspill, brettspill, rollespill, magic, samlekort og miniatyrspill. De har også byggesett, airbrush artikler, godteri, gadgets, Pokemon og samleobjekter. Nettsiden gjør det enkelt å sortere på forskjellige kategorier slik at du finner det perfekte spill for deg.

Norges største utvalg. Få dagers levering fra norsk lager. 45 dagers returrett.

GANT
GANT

GANT’s offisielle nettbutikk har klær for herre, dame, kids og teens. I tillegg har de noe interiør. GANT butikkene har røtter tilbake til 1949 da de startet med skjorter.

Gratis retur på alle ordre. 1-3 dagers leveringstid. To ukers åpent kjøp.

Gardenstore
Gardenstore

GardenStore er flott hagebutikk på nett hvor du kan bestille alt du trenger til hagen og uteplassen. Her finner du hagemøbler, hageredskaper, hagemaskiner, griller, boder og mye, mye mer. Hovedkategoriene på nettsidene deres er Redskap og maskiner, grill og utekjøkken, utemiljø, hagemøbler, hagehytte og drivhus, dyrking og plantestell samt varemerker.

Fri frakt på alle produkter. Åpent kjøp i 90 dager. Betal gjerne med Klarna.

GardinShoppen
GardinShoppen

GardinShoppen selger skreddersydde gardiner etter mål i sin nettbutikk. Her får du rullegardinger, plisségardiner, gardiner, metall-persinener, tre-persienner, liftgardiner, foldegardiner og lamellgardiner. De kaller seg Norges billigste gardinbutikk på nett.

14 dagers leveringstid.  2 års garanti. Prisgaranti med rabatt. 

Garnbutikken Fortuna
Garnbutikken Fortuna

Garnbutikken Fortuna selger garn, oppskrifter, garnpakker, strikkepinner og annet tilbehør på nett. De er forhandler av Martin’s Lab garn.

Fri frakt over 1000 kr, ellers lav frakt.

Garnius
Garnius

Garnius er en nettbutikk hvor du får kjøpt garn og annet strikkeutstyr. De har også en side med gratis strikkeoppskrifter.

Trygg e-Handel sertifisert.  

Garntopia
Garntopia

Garntopia er en garnbutikk som selger garn, strikkepinner, oppskrifter og tilbehør på nett. Den ble startet i 2018. De har også butikk på Fyrstikktorget i Oslo. Du kan også kjøpe gavekort og kurs på nettsidene.

Stort utvalg. Fri frakt over 1099. Rask levering.

gavetorget
Gavetorget

Gavetorget.no tilbyr spesielle og personlige gaver med mening. Her får du blant annet ullpledd, puter, kosebamse, tøyservietter, pledd, pynteputer og forkle med personlig skrift. Velg produkt, velg din egen tekst og bestill.

Personlige gaver med tekst. Betal med Vipps.

Gear4Music
Gear4Music

Gear4Music er en engelsk nettbutikk med instrumenter og musikkutstyr. Her får du elektriske-, akustiske- og bassgitarer samt trommer, slagverk, piano, keyboard, instrumenter til orkester, lys, lyd og utstyr til studio produksjon. I tillegg har de DJ utstyr og hjemmelyd. Kjente varemerker som Yamaha, Roland, Fender og Behringer.

Nettbutikk med over 50.000 produkter. Betal med Klarna og PayPal.

GearBest
GearBest

GearBest er et stort utenlandsk nettvarehus som selger produkter til bra priser som sender til Norge. Hovedkategoriene på nettsidene deres er klær, mobiltelefoner og tilbehør, data og kontor, husholdnignsapparater, forbrukerelektronikk, verktøy, klokker og smykker, hjem og hage, lys og lyspærer, vesker og sko, leker, sportsutstyr, bil- og motorsykkelutstyr.

Betal med PayPal om ønskelig for ekstra sikkerhet. Velg mellom 110,000 produkter. 

GeekBuying
GeekBuying

GeekBuying er en intetnettbutikk med elektronikk innen mange forskjellige sjanger. Her finner du telefoner, PCer, laptoper, TV bokser, elektriske scootere og mye annet. Bra priser, men husk at du handler fra Kina. Kvaliteten kan dermed være deretter. Husk norske toll og moms regler.

Billig forbruker elektronikk fra Kina. Betal med American Express, Amex. 

Gents
Gents

Gents er en nettbutikk for mannlig livvstil. Her får du produkter for barbering, bart, skjegg, hud, tenner, munn, sol, hår og duft. Også noe reiseprodukter og bøker.

Varene kommer fra Sverige.  Fri toll, butikken tar seg av det. 

Georg Jensen Damask
Georg Jensen Damask

Georg Jensen Damask har sine røtter helt tilbake til 1500 tallet. Denne kjente danske leverandøren av tekstil tilbyr duker, sengetøy, oppvaskhåndklær, kjøkkenhåndklær og frotte håndklær, babysengetøy, badehåndklær og andre tekstiler. Vil du gi et ekstra fint særpreg på hjemmet kjøper du fra Georg Jensen Damask.

Fri frakt over 600 kr. Sender til Norge 3 ganger i uken. Ingen toll. 

Gerdmans
Gerdmans

Gerdmans er en nettbutikk med alt for kontor, lager og industri. Stålskap, kontormøbler, plastbokser og industristoler. Varene finnes på lager for rask levering.

Alltid fri frakt. 7 års garanti. Trygg e-Handel sertifisert.  

Get Inspired
Get Inspired

Get Inspired er en norsk nettbutikk med sortiment innen klær og sko for trening og sporty look. Kan anbefales.

Fri frakt på bestillinger over 500.  Rask levering og 30 dagers åpent kjøp.

Gina Tricot
Gina Tricot

Gina Tricots nettbutikk har stort utvalg av klær og mote, rask levering og fri levering til butikk.

Rask levering.  Fri frakt til butikk eller på kjøp over 400,-.  

Gitarhuset
Gitarhuset

Gitarhuset er en norsk nettbutikk som selger strengeinstrumenter og andre musikkinstrumenter innen tangent, blås, trommer og perkusjon. De har også utstyr for lyd, lys og scene inkludert rekvisita og mikrofoner. Alt sendes fra lager i Norge.

God service. Click & Collect til butikker i Bergen, Oslo og Alnabru.

Glass & Interiør
Glass & Interiør

Glass & Interiør, glassoginterior.no, er en interiørnettbutikk med et bredt utvalg av varer innen segmentene man finner i et glassmagasin. De satser også mer og mer på lamper og belysning. Her finner du merker som f.eks. Alessi, Design House, Eva Solo, Hardangerbestikk, Hadeland Glassverk, Holmegaard, Kitchen Aid, Poul Pava, Smeg, Vipp, Wedgwood, Wik & Walsøe og mange flere.

Rabatterte priser. Over 100 leverandører. 30 dagers returrett. 

Globaltools
Globaltools

Globaltools.no er en nettbutikk som selger verktøy og maskiner fra et utvalg på over 40 000 varer til private og firmaer. Her finner du alt innen profesjonelt verktøy, tekniske artikler og utstyr. Det er ikke en lavprisbutikk, men prisene er gode og ofte under det nivå som du som forbruker kan finne i andre trelast eller spesialforretning for tilsvarende kvalitetsprodukter.

Trygg e-Handel sertifisert.  

Glossybox
Glossybox

Glossybox, ‘den ultimate skjønnhetsopplevelse’, tilbyr en abonnementstjeneste der du får tilsendt et tilpasset utvalg av skjønnhetsprodukter hver måned. Ved hjelp av din egen skjønnhetsprofil gjør de et valg av produkter som passer deg. Tjen GlossyCredits ved å teste produkter og gi tilbakemelding til produsent.

Skjønnhetsprodukter rett i postkassen hver måned.  Betal trygt med American Express og PayPal. 

Gnagerbutikken
Gnagerbutikken

Gnagerbutikken er en søt nettbutikk med ting og tang du trenger for gnagere og smådyr. De har vannskåler, matskåler, fine bur, burinventar, spon og strø, sand, mat, uteting og annet.

God fagkunnskap og service. Drives av en større dyrebutikk.

Tar Klarna. Fri frakt på kjøp over 500 kr. Rask levering.

godream_logo_200
Go Dream

Go Dream er en nettbutikk for deg som leter etter opplevelsesgaver og gavekort for unike og gode opplevelser. De har over 250 opplevelser å velge mellom. Leter du etter en uforglemmelig gave finner du lett noe blant kategoriene Adrenalin, Eventyr, Reise og Opphold, Mat og Gastronomi, Velvære, Kultur og Fritid samt Nyheter. Du kan også sortere på område som rundt Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim og utlandet. Sorter på mottaker og velg prisnivå. Sjekk det ut! Det er enkelt.

Gratis bytte. 1-2 års varighet. Fri frakt over 499 kr. Anbefalt nettbutikk. Anbefalt nettbutikk

Gobokhandelen
Gobokhandelen

Gobokhandelen er en bokhandel på nett med godt utvalg barnebøker. De har bra anbefalninger tilpasset barnets alder.

Fast frakt.  Gode anbefalninger tilpasset alder.  Trygg e-Handel sertifisert.  

godt levert
Godt Levert

Godtlevert.no sender deg matkasser med middagsingredienser samt oppskrifter i forskjellige kategorier. Middag på døren med fri frakt, ingen bindingstid og prøverabatt gjør dette til en bra matkasse. Nå har de matkassene Hverdagskassen, Favorittkassen, Premiumkassen, Roedekassen og Barnekassen. 7 av 10 sier de har redusert matbudsjettet ved å bruke mastkasseløsningen til Godt Levert.

Gode priser og mange matkasser. Unngå impulskjøp. Fri frakt og ingen bindingstid.

GoGift
GoGift

GoGift, tidligere GavekortTorget, er en gavekortportal der man enkelt kan handle og sende gavekort til mange norske butikker og opplevelser. Digital levering via e-post eller sms eller fysisk levering. Gavekort for han, henne, barn og par.

Over 4000 butikker. Trygg e-Handel sertifisert. 

Golfshopen
Golfshopen

Golfshopen.no er en nettbutikk for golfinteresserte med lave priser og rask levering. Her får du et bredt utvalg av køller, bag’er, traller, baller, hansker, klær og sko. De har også annet utstyr som laser og GPS. De har butikker på Barkåker og Fornebu.

Rask levering. Ekte varer. Høy produktkunnskap. Betal med Klarna.

Gorilla Sports
Gorilla Sports

Gorilla Sports er en helnorsk nettbutikk som selger profesjonelt gymutstyr, treningsutstyr og fitnessutstyr for alle. God kvalitet til lave priser.

Alt du trenger til å lage din egen hjemmegym.  Betal med Klarna. 

Gotogate
Gotogate

På siden Gotogate.no, Go To Gate, får du billige flybiletter og hoteller. Målet deres er å tilby kundene sine markedets laveste priser på reiser. Du finner også hoteller og leiebil her. Sammenlign 650 flyselskaper, 300 000 hoteller, ferieboliger i nærmere 80 land og leiebiler i alle størrelser og prisklasser.

Markedets laveste priser?  Reise, fly, hotell og leiebil.

GP Musikk
GP Musikk

Hos GP Musikk får du alt du trenger for å låte bra. De har produkter innen instrumenter, forsterkere, studio og data, DJ utstyr, PA utstyr og annet tilbehør. Innen musikkinstrumenter har de strengeinstrumenter som gitar og bassgitar, tangentinstrumenter som piano, synth og keyboard og blåseinstrumenter og trommer.

Kun leveranser i Norge. Tar PayPal.

Green People
Green People

Green People selger naturlige og økologiske skjønnhetsprodukter. Kategoriene i nettbutikken er hudpleie, hårpleie, kroppspleie, solpleie, sminke, tannkrem og gaver – alt økologisk. Du får også produkter i små reisestørrelser. I menyene kan du velge å handle etter “problem” slik som hudproblemer, kropp, hårtype, anti-aldring, sol, eksem, sensitiv hud osv.

Fri frakt over 399,-.Få 10% rabatt ved påmelding til nyhetsbrev.

Grønne Mil
Grønne Mil

Nettbutikken Grønne Mil leverer ladekabler, ladestasjoner og et bredt spekter av annet tilbehør til elbil. De ble etablert i 2014 og har et omfattende skiltnummersøk som bistår deg med å finne rett elbiltilbehør til din elbil, enten elbilen er registrert i Norge, Sverige eller Danmark. Butikken er norsk og sender fra Norge.

Trygg og seriøs. Prismatch. 45 dagers åpent kjøp. Opp til 5 års garanti. Fri frakt over 3000 kr.

Grønt Fokus
Grønt Fokus

Grønt Fokus er en nettbutikk som selger alt innen hagestuer, skyvedører, garderober, anneks, boder og drivhus. Målsetningen deres er å ha god kvalitet til gunstige priser. Har fysiske butikker.

Trygg e-Handel sertifisert.  

Gullbutikken
Gullbutikken

Gullbutikken er en gullsmed på nett med gullkjeder, armbånd, diamantringer, øredobber, anheng og mye annet. Egen kategori for menn og for barn.

Høy kvalitet. Livstidsgaranti. Utvidet angrefrist. Trygg betaling med Klarna.

gullfunn_logo_200_
Gullfunn

Gullfunn er en gullsmed og urmaker butikk med lange tradisjoner i faget. De kaller seg selv en anledningsbutikk. De selger smykker, klokker og gaveartikler til dåp, navnedag, konfirmasjon, brullup og forlovelse. De har også butikker hvor de utfører reparasjoner, batteriskift og gravering blant annet. Hovedkategoriene på nettsidene deres er smykker, diamantsmykker, tilbehør, klokker.

Gratis frakt hvis du henter i butikk.  3-5 dagers levering. Klikk og hent eller klikk og reserver. 

gullmagasinet
Gullmagasinet

Gullmagasinet er en stor gullsmed på nett med over 145 års erfaring der du får alt fra smykker, forlovelsesringer, gifteringer, dåpsgaver, bunadsølv, klokker og sølvbestikk. De har over 2500 varer og bruker kun leverandører fra Skandinavia.

Fri frakt over 1000,-.  Rask levering. 

Guttelus
Guttelus

Guttelus selger barneklær (3-10 år) og babyklær (0-2 år) til begge kjønn. De har også tøfler, ull, yttertøy, leker og noe interiør.

Rimelig frakt. 1-3 dagers levering. 60 dagers åpent kjøp.

Gymgrossisten
Gymgrossisten

Gymgrossisten har slagordet ‘For athletes, By athletes!’ og har siden 1996 vært en svært populær nettbutikk for mosjonister og elitesatsende atleter som vil ha produkter av høyeste kvalitet. De selger det treningsklær, treningsutstyr og kosttilkudd. Her får du varemerker som som Star Nutrition, Under Armour, Better Bodies, Gymshark, Optimum Nutrition, Mutant og Chained Nutrition.

Gratis levering over 500,-  Gratis retur.  Prisløfte.