Full oversikt over nettbutikker som starter på bokstaven N!


Nettbutikker som begynner på …
A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|Æ|Ø|Å| Alle


Her er en komplett liste over alle online butikker i Norge oppført på denne siden som begynner på bokstaven N. Har du en nettbutikk i hodet du ikke helt husker navnet på, men som starter på N, finner du den kanskje her:

LogoNavnSammendragHandle
NA-KD
NA-KD

NA-KD er en svensk nettbutikk for damer med 4000 produkter og 130 merker. Engelsk tekst på siden, men gratis frakt til Norge.

Gratis frakt.  Gratis retur. 

Naardic Interaktiv Trening
Naardic Interaktiv Trening

Naardic Interaktiv Trening er et digital treningsstudio på nett (over Zoom) som gir deg fantastiske treningsløsninger hjemme. Man følger en timeplan som gjør det enkelt å holde en fast rutine der man ser den direktesendte treningen med trener. Treneren kan se deg om du ønsker via kamera og du kan også se andre deltakere.

De har forskjellige medlemskap og noen av dem har utstyrspakker inkludert. Disse inneholder for eksempel Yoga matte, pilatesball, treningsstrikker, hoppetau, minibands og yoga blokker.

Digital videotrening med ordentlig trener og virkelige deltagere. Passer hele familien. Enkelt å komme i form.

Name it
Name it

Name it klær selges i flere andre nettbutikker som Zalando og Lekmer, men de har også sin egen nettbutikk. Du kan handle billige barneklær og babyklær i god kvalitet. Som CLUB name it-medlem  får du 50,- rabatt på ditt første nettkjøp.

Levering fast 79,-. Paypal.

Namecheap
Namecheap

Namecheap er et amerikansk nettsted fra Phoenix, Arizona som er spesialister på billige domenenavn og hosting. Har du engelskspråklige nettsider i utlandet kan det være lurt å la dem ligge på servere i utlandet. Domeneprisen på .com domener er nesten uslåelig. Støtter naturlig nok ikke .no domener.

Billig webhosting for engelske/amerikanske domener og websider. Aksepterer PayPal, Amex og Bitcoin.

Namly Design
Namly

Hos Namly Design får du unike etikketer og navnelapper med selvklebende egenskaper for klær og andre ting. Klesetikettene kan vaskes uten problemer og tåler også tørketrommel, oppvaskmaskin, mikrobølgeovn, fryser og kjøleskap. Navnelappene er fri for BPA og ftalater og kan trygt brukes på barneting.

Selvklebende navnelapper til bra pris. Rask levering med gratis frakt. Betal med Klarna om ønskelig.

Naturbit
Naturbit

Naturbit gjør det enklere å spise sunt og godt i hverdagen. Produkter med naturlige ingredienser, uten tilsatt sukker og tilsetningsstoffer. Glutenfri og laktosefri alternativer til privatmarked og arbeidsplass.

Sunne måltider i unik embalasje.  Levering på døren. 

Nautisk Handel
Nautisk Handel

Nautisk Handel selger produkter innen båtutstyr, seilbåtutstyr, navigasjon og VHF, innredning, fritid og fiske, båtpleie og mye mer.

Vipps.

nelly_logo_200
Nelly

Nelly har klær, sko, undertøy og kjoler fra mange kjente merker. Gratis frakt og ekspress hjemlevering. Menn, sjekk Nly Man.

Fri frakt på bestillinger over 299.  Enkel bytte og fri retur.  Trygg e-Handel.

Nespresso
Nespresso

Dette er nettbutikken til Nespresso hvor du får kaffe, kaplser, kaffemaskiner, tilbehør, og søtsaker. Du finner også informasjon om service, reservedeler og vedlikehold av din Nespresso maskin.

Fri frakt over 600,-.

NetOnNet
NetOnNet

NetOnNet er en stor nettbutikk med hjemme-elektronikk. De har produkter i kategoriene data og nettbrett, datakomponenter, foto og video, gaming, helse og personlig pleie, hjem og fritid, lyd og bilde og telefon og GPS. Under foto og video kategorien finner man fotokameraer, videokameraer, utstyr, droner og action kameraer til hjemmebruk.

Fri frakt over 1000,-. Gode priser. Trygg e-Handel sertifisert. Anbefalt nettbutikk. Anbefalt nettbutikk

Nettavisen Nettbutikk
Nettavisen Nettbutikk

Nettavisen Nettbutikk er et fint stoppested om du ønsker et gøyalt og interessant produkt du kanskje ikke visste du ønsket deg. Her er det mye interessant i kategoriene bøker, klær, munnbind, lyd, ladere, Nettavisen-merch, skjønnhet, spill og leker.

Frakt fra 49 kr. Rask hjemlevering med Helthjem. Betal med Klarna.

Nettbuss
Nettbuss (Vy)

Hos Nettbuss (eller Vy Buss som det nå heter) kjøper du billetter til ekspressbusser som går over store deler av Sør Norge. Sjekk nettsiden for gode priser på bussbilletter enten reisen er lang eller kort. Nettbuss er en av de største leverandørene av bussreiser i Norden med virksomhet også i Sverige.

Totalt frakter de 113 millioner årlige passasjerer. De har 3300 busser.

Nettdyret
Nettdyret

Nettdyret selger produkter til fisk, fugl, hund, ilder, reptiler, katt og smådyr. Deres misjon er å inspirere til et aktivt, godt og sunt kjæledyrhold med lykkelige dyr.

Fri frakt over 500 kr. Rask levering.

Netthandelen logo
Netthandelen

Netthandelen er et stort og kjent nettvarehus med produkter innen hage og utemiljø. I menyen navigerer man raskt til produkter som garasjetelt, verktøy og garasje, ølbrygging, hjem og fritid, hytte og bod, drivhus, utemiljø og hagemøbler. De er kjent for lave priser og rask levering.

Gratis frakt på postvarer – som er ganske mye. Rask levering. Fast lav frakt på store varer. Trygg Vipps betaling.

nettmat logo
Nettmat

Nettmat er et Stavangerbasert firma som leverer matkasser og tilleggsprodukter til disse så du slipper tenke på middagen. Du velger selv blant et utgangspunkt av middagskasser, setter sammen din egen meny utifra mange forskjellige retter og så blir kassen kjørt hjem til deg. De tilbyr fire forskjellige menyforslag som heter SuperMix, FamilieMix, VeganMix og SoloMix.

Praktiske middagskasser rett hjem på døren.  Levering i Oslo, Bergen, Rogaland og Trondheim.

Newchic
Newchic

Newchich er en nettbutikk med fokus på klær, sko, vesker og tilbehør etablert i 2015 i med hovedkvarter i Hongkong. De sender over hele verden til land i Europa, Amerika, Midtøsten og Sørøst Asia. Hovedkategoriene på den engelske nettsiden deres er Weekly New, Women, Men, Plus Size, Bags, Shoes, Home & Garden, Kids & Mom, Accessories & Beauty.

Kinesisk nettbutikk med klær og sko. Betal trygt med PayPal.

Nextlove
Nextlove

Nextlove.no er en datingtjeneste designet spesielt for skilte og aleneforeldre. Her kan du finne din neste store kjærlighet. Vær trygg på at profilene er ekte og bekreftede via manuell gjennomgang. Prøv gratis og anonymt før du satser.

VIP klubb med medlemsrabatter med mer. 

Nextory
Nextory

Nextory er en strømmetjeneste for lydbøker strømmet fra deres egen app. De har også lesestoff i ebok format. De er kanskje Norges største på norske bøker med hundretusenvis av lyd- og e-bøker for barn og voksne. Prøv 14 dagers gratis uten bindingstid. Velger man å fortsette har de tre forskjellige nivåer på abonnementet. Les mer på nettsidene om pris og hva du får med.

Gratis prøveperiode. Stort norsk utvalg. Enkel å bruke.

NiceBeauty
NiceBeauty

NiceBeauty er en dansk nettbutikk for hårpleie, hårprodukter, parfyme, hudpleie, sminke og elektriske stylingverkøy. Også egen meny for menn. De startet opp i 2008 og har opparbeidet seg lang erfaring og kundemasse. De har idag rundt 100 medarbeidere og sender mellom 30.000 og 35.000 pakker månedlig til hele Europa.

Fri frakt over 499,-.  Rask levering 2-5 dager.

Nike
Nike

Nike er et anerkjent og populært kles og skomerke. Dette er den offisielle nettbutikken til Nike.

De har kolleksjoner og tøy for herre, dame og barn. De fleste av Nikes plagg er beregnet for sport og aktivitet. De har alt fra sokker og sko og oppover til bukser, shortser, trøyer og hodeplagg. Driver du eller barnet ditt med sporter som fotball, løping, basket, trening, golf, skateboard, tennis eller surfing finner du garantert passende tøy.

Fri frakt på alle bestillinger med NikePlus. Fri retur innen 60 dager.

Nikita
Nikita

Frisørkjeden Nikita har egen nettbutikk med produkter innen hårpleie, hudpleie, sminke, elekstrisk tilbehør og egen kategori med produkter for menn.

Fri frakt over 550,-. Trygg e-Handel sertifisert.  

NLY Man
NLY Man

Nly Man presenterer herreklær og merkeklær i en fin nettbutikk. Fri frakt. Damer sjekk Nelly.com.

Fri frakt på bestillinger over 199.  Enkel bytte og fri retur. Anbefalt av oss. Anbefalt nettbutikk

NN07
NN07

I NN07 sin nettbutikk, eller Official Home of No Nationality 07 som den heter, kan du handle klær og tilbehør fra det flotte danske merket. Merket er rettet mot menn og du finner skjorter, chinos, undertøy, jeans, strikkegensere, ullgensere, tskjorter og yttertøy her.

Gratis frakt over 699 kr. Ingen toll og avgifter. Magasinet FW19 følger med hvert kjøp. Anbefalt av oss. Anbefalt nettbutikk

Noami
Noami

Noami selger ‘klær du elsker’. Dette er ny norsk nettbutikk som selger mote til kvinner. I menyene finner du nyheter, klær, tilbehør, gavetips og inspirasjon. De har også en nyttig størreleseguide. Mange danske motemerker som blant annet Noa Noa og Unmade Copenhagen.

Enkel betaling med Klarna. Gratis frakt og retur.

Noisy May
Noisy May

Noisy may er et autentisk brand for unge fashionistaer som er på jakt etter ny livlig mote. Her får du jakker, jeans og bukser. Har som mål å være nr 1 innen denim.

Paypal.  50 kr i rabatt om man melder seg inn på nyhetsbrev. 

nordic_choice_hotels_200
Nordic Choice Hotels

Nordic Choice Hotels har 198 hoteller over hele Norden. Bestill hotellrom for ferie eller møter og konferanser på nordicchoicehotels.no og få velkomstrabatt på opptil 25% når du melder deg inn i epostlisten. Med tre kjeder, stilfulle Clarion Hotel, varme Quality Hotel, urbane Comfort Hotel og mer enn 20 frittstående hoteller og flyplasshotell, vil du alltid finne noe som passer.

Fokus på bærekraftig drift.  Prisgaranti.

Nordic Nest
Nordic Nest

Hos innredningsbutikken Nordic Nest finner du et stort og voksende sortiment på nett som er gjennomtenkt og nøye planlagt. Du får varer innen kategoriene kjøkken og borddekking, innredningsdetaljer, stoff og tekstil, gulvtepper, belysning, tapet og veggdekor, møbler, smykker og mote.

Nordic Nest het Scandinavian Design Center før.

Fraktfritt over 799,-.  Trygg e-Handel sertifisert.  

Nordic Print
Nordic Print

Nordic Print selger navnelapper i farger, navnestempel og klistremerker. De har også MY ID som er lasergraverte id armbånd med kontaktinformasjon på innsiden. Perfekt å ha på for barn i tilfelle de roter seg bort. Du får navnelapper med  Superman, Batman eller DC Super Hero Girls tema.

Norsk bedrift. Tar Vipps. Selger MY ID armbånd.

Nordicfeel
Nordicfeel

Nordicfeel er en nettbutikk som selger parfyme, hudpleie og hårpleie til gode priser og har et omfattende utvalg av parfymer. Hovedkategoriene deres er duft, hårpleie, hudpleie, sustainable beauty, kampanjer og mann.

Gratis frakt over 199. Trygg e-Handel sertifisert.  

Nordicink
Nordicink

Nordicinc selger blekkpatroner og lasertonere med høy kvalitet til printere fra HP, Canon, Epson, Lexmark, Brother, Samsung, Dell, Oki, Ricoh og Xerox. De selger også kontrorekvisita og noe elektronikk.

Tar Paypal. Trygg e-Handel sertifisert.

Norli
Norli

Norli er en skikkelig bokhandel på nett. Her finner du nesten garantert det du ønsker deg innen skjønnlitteratur, faktabøker, barnebøker, skolebøker, fagbøker og så videre. De selger også kontorrekvisita, skolesekker, datarekvisita, spill og andre ting.

Hovedkategoriene på nettstedet er bøker, e-bøker, papir, kalendere, spill, leker, skolestart, student, fag og merker. I sesong også jul og Black Week. Egen link til Norli Junior.

Fri frakt på ordre over 500. Trygg betaling med Klarna.

Norrøna
Norrøna

Norrønas offisielle nettbutikk selger sitt eget merke av turtøy, aktivitetstøy og sportstøy for dame, herre og barn. I menyene kan du også finne plagg for aktiviteer som ski, snowboard, fjellsport, friluftsliv, stisykling, surfing og jakt.

Gratis frakt over 1500 kr. Rask levering. 30 dagers fri retur i Europa.

NorskHjem
NorskHjem

NorskHjem er en nettbutikk med alt du trenger til ditt hjem på ett sted. I hovedmenyen kan du velge mellom kategoriene hus og hjem, hage og utemiljø, tur og fritid, verktøy og maskiner, varme og ventilasjon og merker. Av populære merker er Nanotek, Zarges, Black & Decker, Kamadogrill, Nest, OBH Nordica og Castor.

Nettbutikken bestiller varene direkte fra leverandør og sender deg. Uten omveier som lagring og kapitalbinding blir prisene rimeligere. I tillegg er deres intensjon å være best på kundeoppfølging.

Store og kjente merker. Betal med Vipps. Rimelige priser siden mellomledd som lager unngås.

North Trampoline
North Trampoline

North Trampoline er blant Nordens ledende produsenter av kvalitetstrampoliner. De har hold på siden 2012 og har kvalitet og sikkerhet i fokus. Mange flotte modeller av bakkestående og nedgravbare trampoliner i mange fasonger.

Rask levering. 30 dagers åpent kjøp. Trygg e-Handel sertifisert.

Norvital Provexin
Norvital Provexin

Norvital selger kosttilskudd direkte til forbruker og har vært på markedet i over 15 år. Kosttilskudd for blant annet mannlig helse, vektkontroll, ben, muskler og ledd, hjerne, hjerte og kar, energi og immunitet.

Trygg e-Handel sertifisert.  

NovaSolo
NovaSolo

NovaSolo selger møbler, interiørartikler, hagemøbler og tekstiler. Trygg betaling med Klarna.

Hurtig levering. Stort utvalg. Mange leveranser.

Nøstebarn
Nøstebarn

Hos Nøstebarn får du kjøpt myke ullklær til barn og voksen. Noen av produktene du får til barn er soveskinn, tepper, tøybleier, bodyer, overdeler, trøyer, gensere, nattøy, bukser, kjoler, luer og votter. Du finner også ullgarn og strikkeoppskrifter her.

10% rabatt på ordre over 3000 kr. Fast frakt. Miljøgodkjenninger. Trygg e-Handel sertifisert.

nutrilett_logo
Nutrilett

Nutrilett tilbyr et greit utvalg av smarte, lette måltider for folk på farten. Produktene er delt inn i tre grupper som heter Get Started, Smart Meal og Snack Smart og skal gjøre det enklere for deg som kunde å forstå når og hvor produktene skal brukes. Nutrilett hjelper deg å velge litt sunnere måltider og unngå usunne fristelser i en hektisk hverdag.

Fri frakt over 500,-.Enkere, sunnere måltider.

nytelse_no
Nytelse

Nytelse er en av de største nettbutikkene i Norge for kjøp av erotiske produkter. De har over 10 års erfaring og kontorer og lager i Holmestrand. Her år du produkter og sexleketøy for kvinner, for menn, for begge, massasje og spa produkter, essensielle ting, undertøy, kostymer og sko, bondage og fetish, spill og erotiske filmer.

Fast frakt. Rask hjemlevering med Porterbuddy. Trygg e-Handel sertifisert.