Full oversikt over nettbutikker som starter på bokstaven T!


Nettbutikker som begynner på …
A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|Æ|Ø|Å| Alle


Her er en komplett liste over alle online butikker i Norge oppført på denne siden som begynner på bokstaven T. Har du en nettbutikk i hodet du ikke helt husker navnet på, men som starter på T, finner du den kanskje her:

LogoNavnSammendragHandle
Tail It
Tail It

Her kjøper du Tail it! Tail it er en liten dings som hjelper deg med GPS sporing for bil, sykkel, barn, båt, hund, katt, dyr, kamerabaggen, reisekofferter med mer. Det finnes ingen begrensninger på avstand og hvor langt unna den vanntette sporingsbrikken befinner seg. Brikken kobles enkelt opp mot appen på smarttelefonen din og har 14 dagers batteri etter lading.

Opplev en tryggere hverdag. Frakt med sporing i Norge.

Tailor Store
Tailor Store

Tailor Store er en spennende ebutikk. Her får du skreddersydde skjorter basert på mål du skanner med en app på telefonen din. Klærne har passformgaranti og sys på deres eget skredderi. De har sydd over en million skjorter til fornøyde kunder siden oppstart i 2003 til fornøyde kunder. Så hva venter du på?

Gratis levering over 999,-  Passformgaranti.  Egen produksjon.

Talkmore
Talkmore

Talkmore.no tilbyr mobilabonnement med full Telenor dekning til lave priser. Det betyr dekning i verdensklasse og full kontroll. De har mange abonnementer å velge mellom slik at du er sikker på å finne noe som passer akkurat deg. Datamengdene varierer fra rimelige abonnement på 0,5 GB opp til 40 GB. De selger også mobiltelefoner.

Som velkomstgave får du nå 10 GB ekstra data du kan bruke når det passer deg, innen et år.

Lavpris mobilabonnement med Telenor 4G+ dekning. Full kontroll over forbruket. 15% rabatt når man bestiller til flere.

Tan Store
Tan Store

Tan Store er en nettbutikk som selger veletablerte og kjente merkevarer innen selvbruning, spraytan, sminke og kroppspleie. De fører merkevarer fra blant annet Gerard Cosmetics, Minetan, St.Tropez og mange flere.

Gratis frakt. Tar Vipps. Trygg e-Handel sertifisert.

Tanum
Tanum

Tanum.no er blant de største nettbokhandlere i Norge med over 6 millioner titler. Under Bøker på nettsidene finner du kategoriene Skjønnlitteratur, Dokumentar og fakta, Hobby og fritid, Barn og ungdom, lydbøker og Fagbøker. Du finner også e-bøker her samt bøker for studenter og bedrifter. De har bøker hovedsaklig på norsk, engelsk og svensk. Bøker kan plukkes opp i din lokale Tanum butikk eller sendes hjem til deg i posten.

Fri frakt over 399,-.  Betal med kort, Vipps eller faktura.  Trygg e-Handel sertifisert.

Tassimo Shop
Tassimo Shop

Nettbutikk for Tassimo produkter som kaffe kaplser, kaffemaskiner og tilbehør. Registrere maskinen din og få rabattkoder.

Paypal.  Stort utvalg i smak og merker. 

Tea & Coffee Shop
Tea & Coffee Shop

Tea & Coffee Shop er en nettbutikk med stort utvalg av delikatessevarer innen kaffe og te segmentet. Her finner du blant annet arabica kaffe, espressokaffe, te, sjokolade, pasta, olivenolje, krydder, marmelader og italienske gourmetprodukter.

Teknikmagasinet
Teknikmagasinet

Teknikmagasinet selger dingser i alle former og fasonger, med bl.a hjemmeelektronikk, gadgets og husholdning i sortimentet. De har i dag over 100 fysiske butikker i Norden, samt en stor nettbutikk. Hovedkagegoriene er data og TV-spill, foto og video, hjem og husholdning, kroppspleie, leker og gadgets, luftvåpen og skyting, lyd og bilde, mobil og telefoni, musikk, nettbrett og tablets, radiostyrt, spisbart, erotikk, sport og fritid, strøm og batterier og utkledning og fest.

Fra frakt over 500,-. Trygg e-Handel sertifisert.  

Teleoutlet
Teleoutlet

Teleoutlet selger demobrukte mobiltelefoner fra alle de kjente merkene og tilbehør. Unngå å bli lurt på finn.no. Samme garanti og service som i de større butikkene.

Trygg e-Handel sertifisert.  

teleportalen
Teleportalen

Teleportalen.no, med slagordet ‘mobil med stil’, selger tilbehør til mobil og nettbrett som etuier, deksler og skjermbeskyttelse. På hjemmesidene kan du lett sortere ut produkter basert på hvaslags mobiltelefon du har. De har også noe gadgets.

Gratis frakt over 500,-.  Betal med Klarna eller Vipps.

Test-deg
Test-deg

Test-deg.no selger testappaprater og tester av mange slag. I hovedkategoriene på siden finner du blant annet alkoholtest, baby doppler, blodtrykksmåler, blodtypetest, eggløsningstester, fertilitetstester, graviditetstester, hjertelydsmonitor, inhalator, lungefunksjonstest, narkotest, otoskop, pulsoksymeter, stetoskop og artikler for sykehus og klinikker.

Sendes fra norsk lager. For private, bedrift eller institusjon. Betal trygt med Vipps eller Klarna.

Thansen
Thansen

Hos Thansen, eller tidligere Torshov Bilrekvisita, finner mye innen bilpleie, bildeler, bilstoler til barn og lastesystemer. Thansen har egen barneavdeling med barneseter og barneputer til bil. De har også verktøy og garasjeutstyr samt ladekabler for elbil.

Fast fraktsats.  Rask levering. Gratis montering av bilstoler, takbokser og vindusviskere. Trygg e-Handel sertifisert. 

The Body Shop
The Body Shop

The Body Shop Norge er den offisielle nettbutikken til kjedebutikken The Body Shop. Her får du kjøpt produkter innen hudpleie, kroppspleie, bad, sminke, spa, hår og vegansk. Egen avdeling for gaver og menn.

Fri frakt over 450 kr. Mange fysiske butikker rundt om i landet.

Thune
Thune

Thune Gullsmed og Urmaker selger diamanter, ringer, ørepynt, halssmykker, armbånd, klokker og tilbehør. De er kjente i markedet og har flere butikker rundt om i landet. Meld på nyhetsbrev for å vinne gavekort.

Fri frakt over 700 kr. Klikk og hent. Trygg levering. 2 års garanti.

Ticket Service
Ticket Service

Ticket Service tilbyr bestilling av arrangementsbilleter til mange typer opplevelser innen sport, underholdning, severdigheter, transport og reise destinasjoner. De har alt fra fotballbilletter og musikalbilletter til sightseeingturer og flytransfer. Her får du også transportkort i London og Paris.

Før reise er det lurt å kjøpe biletter før avreise noe som ofte gir deg rabatterte priser i forhold til å kjøpe på plass.

Billetter til versens opplevelser.  Slipp kø – bestill før du drar på reise.

Tieroom
Tieroom

Tieroom er nettbutikken for menn som trenger slips, sløyfer og fine lommetørkler. I slipskategorien får du klassiske slips, gutteslips og smale slips. Blant sløyfene finner du barnesløyfer, knyttede og uknyttede sløyfer.

Gratis frakt.  Rask levering.  60 dagers returrett.

Tigendi
Tigendi

Tigeni er en nettportal som tilbyr et bredt spekter av helsetjenester. Man logger seg trygt inn med BankID for tilgang til den digitale helseplattformen via PC og mobil.

Her får du trygge og enkle hjemmetester som gjør at du kan følge dine egne blodverdier over tid. Du får også veiledning og råd til hvordan du kan endre livstillen til det bedre, samt få en sunnere hverdag og helse.

Fremtidens helseportal. Covid19 test.

Tights
Tights

Tights.no selger treningstøy på nett til mange fornøyde kunder. Det er tøy for både menn og kvinner for det komplette treningsantrekket. De har også matvarer og drikke som superfood og smartmat. Nettbuttikken selger også kosttilskudd og treningutstyr.

Fri frakt ved spesielle anledninger, eller gratis over 800 kr. 100 dagers bytterett og gratis bytte. Tar Vipps.

Tilbords
Tilbords

Tilbords.no er nettbutikken til kjeden med samme navn som selger serviser, glass, kjøkkenutstyr og interiørprodukter. Her får du mange gode gaveideer til fest og bryllup. Til sammen har de nå over 70 fysiske butikker og denne nettbutikken.

Fri frakt over 498 kr. Klikk og hent. Betal med Vipps, Klarna faktura eller Klarna konto.

Tim Wendelboe
Tim Wendelboe

Tim Wendelboe tilbyr kaffe-abonnement og et utvalg av espresso og filter kaffe i sin nettbutikk. Engelsk tekst på hjemmesiden.

timarco
Timarco

Timarco er en butikk for undertøy, bikinier, stillongs, graviditetsklær, dameartikler, sports-BHer og mye, mye mer. Holder til i Fredrikstad.

Fri frakt over 399 kr. 

Tindevindu
Tindevindu

Tindevindu er en nettbutikk for rimelige vinduer og dører. Her får du moderne energivindu med klassisk utseende direkte fra fabrikk. Lave priser, topp kvalitet og 10 års garanti.

Topp kvalitet. 10 års garanti. Trygg e-Handel sertifisert.

Ting
Ting

Ting.no er en fin nettbutikk med interiør, fine ting og gaver. Hovedkategoriene på siden er kjøkken, baderom, interiør, tilbehør, barn, merker, salg og gavetips.

Fri frakt over 900.  Gavetips og gavekort.

Tinghuset
Tinghuset

Tinghuset er en nettbutikk under Bokkilden. Her finner du mye forskjellig innen interiør, fritid, velvære, klær, accesorier og syn. Også ting til kjøkkenet.

Fast frakt.  Bredt utvalg. 

Tirendo
Tirendo

Tirendo er en nettbutikk for dekkkjøp. Her får du dekk, komplette hjul, felger, motorsykkel dekk, spesialdekk og bildeler. I nettbutikken kan du enkelt velge mellom bil, offroad/4×4, varebil, lastebil eller motorsykkel for å finne riktig produkt.

Kostnadsfri levering med noen unntak.  Rundt 7 dagers levering. Betal med PayPal, Visa eller bankoverføring. 

tise mobile
Tise Mobile

Hos Tise Mobile kan du skaffe deg pent brukte og verifiserte, testede og kvalitetssikrete brukte mobiltelefoner til en grei pris. Telefonene har 2 års garanti og levers hjem til deg på noen dager. Du har 14 dagers angrerett. I tillegg kan du skaffe deg mobilabonnement til den nye telefonen din direkte fra Tise.

Brukte, kvalitetssikrede mobiltelefoner til en bra pris.

Tjenestetorget
Tjenestetorget
Tjenestetorget er en samleportal med gode tips, råd og tilbud for den vanlige forbruker på produkter og tjenester. Her kan du sammenligne priser på tjenester og spare penger.
Tonerweb
Tonerweb

Tonerweb selger blekk, toner, datatilbehør, kontormaskiner, kontorprodukter, papir og renholdsprodukter. Slagordet deres er “alt i toner og blekkpatroner”. På nettsidene velger man enkelt merke på printeren og finner patron som passer.

Fri frakt over 400 kr. Åpen retur i 30 dager. Kjøpshjelp.

TOOLS
TOOLS

TOOLS er en av Norges ledende leverandører av maskiner, verktøy, verneutstyr og forbruksmateriell til industrien. Primært jobber de innen industri, olje & gass, bygg & anlegg og offentlig forvaltning. De har 46 fysiske butikker i hele landet, og 120 utsalgssteder i Norden, men også denne nettbutikken.

For å bli kunde og handle her må du ha et firma med organisasjonsnummer.

Topformula
Topformula

Topformula er et svensk selskap innen helsekost som har sin egen fabrikk i Norrköping stiftet i 2004. De er et av de ledende selskapene i Sverige når det gjelder utvikling og produksjon av kosttilskudd. Salg direkte fra fabrikk til forbruker, uten mellomledd, gir billige priser. Nå har de over 150.000 kunder i Sverige via Internett.

De selger kosttilskudd i kategoriene immunsystemet og forkjølelse, mage og tarm, vitaminer og mineraler, Omega-3 og fettsyrer, alger, minnekapasitet, vekt, dyr, proteintilskudd, muskler og ledd, oppiggende og andre tilskudd.

Fri frakt. Alltid lage priser – opp til 50% besparelse på å kjøpe herfra.

Torshov Sport
Torshov Sport

Torshov Sport er en sportsbutikkkjede med butikker i Oslo, Bergen Sandvika, Drammen, Fredrikstad og Tromsø. Hovedsegmentet deres er utstyr innen fotball, håndball, hockey og løping. Her får du klubbkolleksjoner.

Hjemlevering på dørmatten. Rask levering 1-3 dager. Enkel retur innen 30 dager. Gratis frakt over 1300,-

Toys4Kids
Toys4Kids

Toys4Kids er en flott norsk lekebutikk på nett. I hovedmenyen velger du blant leker, babyleker, lego, outlet, batterier og gavekort. De har også trampoliner fra Berg.

Lynrask levering. Lav frakt. Norsk butikk.

Trademax
Trademax

Trademax er en møbelbutikk på nett med lave priser. De har over 100 00 produkter på lager innen kategoriene møbler, hagemøbler, hage, innredning, belysning, basseng og spa, baderom, veggfliser, gulvfliser samt sport og fritid.

14 dagers angrerett. Prismatch. Fri frakt i ny og ne.

Traktøren
Traktøren

Traktøren er en butikkekjede innen kjøkkenutstyrsegmentet med egen nettavdeling. Du finner bra produkter innen kategoriene koke og stekeutstyr, kjøkkenreskaper, bakeutstyr, kjøkkenapparater, kniver, fjøler, service, borddekking, kaffe, teustyr, vin og barutstyr og utendørs. De har bryllypsliste.

Fri frakt over 1000,-.

Travellink
Travellink

Travellink er en populær startside når du skal ut og reise. De kaller seg Europas største reisebyrå og hjelper 18 millioner reisende hvert år. Her finner du flybilletter, hotell, leiebil, flyplasstransport, aktiviteter og mer. Travellink tilbyr et bredt spekter reiseprodukter og veldig gode priser. De har 60 000 ruter med mer enn 660 flyselskaper, 2 100 000 hoteller og 40 000 destinasjoner over hele verden du kan velge fra.

Ja, hvor går reisen?

Størst utvalg. Sikker og fleksibel. For den beste starten på reisen.

Trendus
Trendus

Trendus.no er en artig gavebutikk på nett med mye moro. De kaller seg Norges mest trendy gavebutikk. Hovedkategoriene på sidene deres er Spiselige godsaker, gaver, mat og drikke, inne og ute, fest og moro, baderom, sminke og tilbehør, interiør, baby og barn, på kjøkkenet og utendørs. I skrivende stund kan du søke blant nesten 1500 varer i nettbutikken.

Fri frakt over 499,-. Rask levering. Tar Vipps, PayPal, Apple Pay og Klarna.

Treningspartner
Treningspartner

Treningspartner er nettbutikk som selger treningsutstyr til både private og bedrifter. Her får du produkter innen kategoriene kondisjon, styrke, treningselektronikk, kampsport og sportsernæring.

Fri frakt over 500,-. Trygg e-Handel sertifisert.  

Tretti
Tretti

Tretti.no selger husholdningsapparater og varer innen oppvask, vask og tørk, kjøl og frys, komfyr og ovn, kjøkkenutstyr, personlig pleie samt hus og hage via internett til lavere priser enn i vanlige butikker.

Fri frakt i hele Norge.  60 dagers åpent kjøp.  Trygg e-Handel sertifisert.  

Trimtex
Trimtex

Trimtex er en nettbutikk som selger treningsklær og konkurranseklær til nordmenn. De har det du trenger av klær for løping, sykling, triatlon, orienterin og langrenn. Enten du er privatperson, bedrift, klubb eller lag. På nettsidene kan du sortere på produkter for dame, menn og junior.

Fri frakt over 900 kr. Betal trygt med AfterPay eller PayPal.

TripX
TripX

TripX.no er en sammenligningstjeneste som hjelper deg å raskt, trygt og enkelt bestille pakkereiser. De ligner litt på vanlige charter arrangører, men fjerner dyr administrasjon, dyre charterfly, reiseledere og andre unødvendige kostnader. De benytter seg av en ny og moderne søkemotor som hjelper til med å finne billige flyreiser og hoteller. Prøv dem idag for å se hvor mye du kan spare.

Billige pakkereiser.  Finn rimelige flyreiser, restplasser og hotell. Sammenligner priser fra alle flyselskaper. 

Trivago
Trivago

Trivago er en prissammenligner for hotell. Det er en tjeneste som hjelper deg å finne det ideelle hotellet for din reise fra ulike nettsteder. På nettstedet velger du hvilken by du skal til, når du ankommer og når du skal dra. Deretter kan du velge om du skal ha dobbeltrom, enkeltrom eller familierom. Så kommer Trivago med forslag.

Finn ditt ideelle hotell. Sammenligner priser på hoteller på mange nettsteder.

Triwa
Triwa

Triwa selger sine egne klokker, solbriller og armbånd på nett. Det svenske varemerket ble startet i 2007 av fire klokkeinteresserte venner som ville forandre klokkeindustrien. De startet varemerket TRIWA (Transforming the Industry of Watches) med formål om å avdramatisere klokken og gjøre den til et moderne stilsymbol.

Husk å regne inn toll og moms. Betal med PayPal og Klarna. 

Troll Collection
Troll Collection

Troll Collection er norsk design for de minste. De selger kvalitetsklær for barn, med basis i ull, kombinert med moderne, tekniske materialer.

Tropehagen
Tropehagen

Tropehagen.no er nettbutikken til Tropehagen Zoo. Det du kjøper kan sendes eller plukkes opp i en av butikkene. Har også kameraer og GPS for hunder og kjæledyr.

Fri frakt over 1000 kr. Varer kan hentes i butikk. Anbefalt dyrebutikk. Anbefalt nettbutikk

truestory_logo_200
TrueStory

TrueStory er nettstedet der de gode opplevelsene begynner. Her kan du velge mellom over 100 forskjellige opplevelser og opplevelsesgaver innen kategoriene Gourmet, Wellness, Overnatting, Kultur, Diverse, Adrenalin og Natur. De håndplukker alle opplevelser, så du er sikret høy kvalitet. Flott nettside som gir deg raskt overblikk over de beste opplevelsesgavene. Egne inspirasjonssider med tips.

De beste opplevelsesgavene i Norge. 

TT-Line
TT-Line

TT-Line opererer ferger mellom Tyskland, Polen, Litauen og Sverige. Billetter kjøper du via nettstedet deres, enten du er privatperson eller skal frakte last. Rutene går fra Malmö i sydspissen av Sverige og til Rostock og Lübeck i Tyskland. De går også til byen Świnoujście i Polen og Klaipėda i Litauen.

Pakkepriser for opplevelsesreiser med og uten bil. Tar PayPal og American Express (Amex).

Tvins
Tvins

Tvins tilbyr smarte og unike produkter av høy kvalitet innen trening, hushold, skjønnhet, helse og tilbehør som forenkler og skaper forandring i hverdagen. Du får alltid 30 dagers prøveperiode.

30 dagers åpent kjøp. Trygg e-Handel sertifisert.  

Twistshake
Twistshake

Twistshake er en svensk produsent av produkter for baby og barn som er lette og trygge å bruke, men som også har et stilig ytre. De har vunnet en rekke priser fordi produktene har bra design og funksjon. Produktene de selger er typisk babyflaske, tåteflaske, servise, kopper, tallerkner, bestikk, smokker, tyggeleker og annet babyutstyr.

Gratis frakt over 1000 kr til Norge. Sendes innen 24 timer.