Full oversikt over nettbutikker som starter på bokstaven L!


Nettbutikker som begynner på …
A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|Æ|Ø|Å| Alle


Her er en komplett liste over alle online butikker i Norge oppført på denne siden som begynner på bokstaven L. Har du en nettbutikk i hodet du ikke helt husker navnet på, men som starter på L, finner du den kanskje her:

LogoNavnSammendragHandle
L'OR Espresso
L'OR Espresso

Nettbutikken til kaffekapselen L’OR Espresso. Dette er kaffekapsler spesialdesignet for å passe de nye Nespresso kaffemaskinene. Alle blandinger fra L’OR Espresso er laget av kaffe som er dyrket gjennom bærekraftige produksjonsmetoder og er 100 % UTZ-sertifisert.

Kaffekapsler tilpasset Nespresso maskiner.  Gratis vareprøve. 

Lagerhaus
Lagerhaus

Hos Lagerhaus.no får du produkter innen interiør, belysning, potter, kjøkkenutstyr, kjøkkenoppbevaring og servering, julepynt, innpakking, dekorasjoner og ting til party. Det er en interiørkjede som tilbyr kundene praktiske og rimelige produkter med unik design som enkelt fornyer hjemmet ditt. De har 42 butikker i Sverige og Norge.

Leveringstid 4-7 dager.  14 dagers angrerett.  Fri retur til butikk. 

lagerpriser
Lagerpriser

Lagerpriser.no er en morsom norsk nettbutikk med gaver og gadgets. Hovedkategoriene på siden er produkter innen hjem og hage, lek og spill, teknikk, mat og drikke, hobby og fritid, jul, lagertømming og nyheter. De har gode tilbud og ofte rabatterte priser. Hva med en sammenleggbar badebalje, dashcam, vektdyne eller solcellelampe? Slike ting får du her.

Norsk nettbutikk. Fri frakt over 999 kr. Rask levering.

Lampan
Lampan

Lampan.no er en nettbutikk som selger lamper og belysning på nett. Her får du innendørsbelysning, utelamper, baderomsbelysning, julelys og andre lyskilder. De har mange kjente varemerker som Philips, Herstal, Nordlux, Rydéns, og Osram med mange fler. Svensk butikk som sender fra Sverige, men toll og moms er beregnet inn i prisen. De har fysisk butikk i Uddevalla.

Leveringstid 2-5 arbeidsdager og 30 dagers åpent kjøp.  Fri frakt over 1000,-.  Trygg e-Handel sertifisert.  

Lampedirkete
Lampedirkete

Lampedirekte er en profesjonell online butikk for LED lys, lyspærer og armaturer. Hovedkategoriene i nettbutikken deres er LED lys, lysrør, halogenpærer, kompaktlysrør, damplamper (HID), LED sensor belysning, lys tilbehør, LED paneler, LED spotlights, LED downloights, LED vantette armaturer, LED high-bay, LED bulkheads og LED flombelysning.

Stort utvalg og lave priser.  Kjente merkevarer. Rask levering. 

Lampegiganten
Lampegiganten

Lampegiganten er en av Norges største belysningsbutikker på internett. Deres visjon er å tilby landets beste utvalg på lamper samt den beste kundeservicen. Produkter innen innebelysning, utebelysning, LED belysning, lyspærer og belysning til næringsliv som butikk og kontor får du her.

Fri frakt over 2000,-. Trygg e-Handel sertifisert.

Lampeguru logo
Lampeguru

Lampeguru selger lamper og belysning på nett. Her får du pendler, plafonder, spots, lysekroner, bordlamper, vegglamper, gulvlamper, barnelamper, baderomslamper, utelamper, lyskjeder, LED strips, julebelysning, elektriske lys, flammelys, Philips HUE og solcellelys. Du for også alt nødvendig tilbehør som lyspærer, oppheng, batterier med mer. Flott guide til hvordan innrede med lys.

De sender fra Danmark, men MVA og toll er inkludert i prisen.

Stort utvalg av belysning online.Gratis retur ved bytte.Toll og MVA inkludert i prisen.

Lampemesteren
Lampemesteren

Lampemesteren er en lampebutikk på nett med fokus på design. Leter du etter en kul lampe til et spesielt rom i huset finner du det nesten garantert i denne nettbutikken. De har mange kjente designmerker innen belysning som &tradition, Flos, Foscarini, Fritz Hansen, Kartell, Le Klint, Lightyears, Louis Poulsen, Luceplan med mer.

Gratis frakt over 999,- og 100 dagers returrett.  Tar PayPal og Klarna. Priser inkludert toll og moms (mva). 

Lappeliten
Lappeliten

Lappeliten er en nettbutikk der du får klistremerker og merkelapper til klær, utstyr, sko, verktøy og andre ting. Merkene sitter som støpt på vaskelapper, plast, metall, gummi og skinn og kan vaskes på plagg i 60 grader.

Gratis frakt. Rask levering. 100% fornøyd-garanti.

Lars Monsen
Lars Monsen

Larsmonsen.no er Lars Monsens egen nettbutikk med selvutviklede kolleksjon for turglade folk. Du finner klær, turutsyr, fottøy, hundeutstyr og bøker og DVDer fra turer og ekspedisjoner. Det er en mengde spennende og sikre produkter du kan stole på.

Gratis frakt over 1500,-. 365 dagers åpent kjøp. Trygg e-Handel sertifisert.

Lastminute
Lastminute

Lastminute er det perfekte stoppested dersom du ønsker å bestille billige ferier, flyreiser, hoteller eller storbyferie. Du får tips om drømmedestinasjoner, topp reisemål og populære flyreiser.

Hos Lastminute kan du søke, bestille og håndtere bestillinger av fly, hotellopphold, ferier, byturer, cruise, leiebiler og andre reise- og fritids relaterte produkter. Dette gjøres enten fra nettstedene eller mobilapp.

10 års erfaring. 10 millioner kunder reiser og fritidsopplevelser hvert eneste år. Komplette billige reiser.

Lavista
Lavista

Lavista synssenter er en klinikk for syns kirurgi og synsundersøkelser. De har i tillegg nettbutikk med kontaktlinser i kategoriene 14-dagers linser, døgnlinser, endagslinser, fargelinser, måneds linser, progressive linser og toriske linser. Her får du også briller og solbriller fra en mengde merker.

Norsk nettbutikk for linser.

Lavpriskurven
Lavpriskurven

Lavpriskurven selger billig mat og dagligvarer på nett. Dette er varer som av en eller annen grunn ikke selges gjennom andre butikker og ville blitt destruert om det ikke ble solgt her med redusert pris. De har også varer innen kategoriene barn, dyr, elektronikk, godteri, hygienevask, kjøkken, klær, nonfood, sminke, hårmote og sesong.

Lav frakt. Hundrevis av varer. Leveringstid 2-5 dager. Betal med Klarna.

Leba
Leba

Med slagordet “Smuuud på Garderobe”, selger Leba garderober på nett. Leba sin visjon er å skape orden hjemme hos folk flest og forretningsideen er å tilby smarte garderobeløsninger til priser så lave at folk flest har råd til å skape orden hjemme.

Flere muligheter for gratis frakt.  Trygg e-Handel sertifisert.

Lectinect
Lectinect

Lectinect er et helnorsk selskap som i flere år har utviklet kosttilskudd, basert på nøye kontrollerte og trygge råvarer. Deres mest kjente produkt er Lectinect Mage, som er basert på lektiner (proteiner) fra hyllebær og kan kjøpes i nettbutikken.

Trygg e-Handel sertifisert.  

Lectinect Munnhelse
Lectinect Munnhelse

Lectinect Munnhelse er et produkt som hjelper deg mot dårlig ånde. Produktet inneholder sink som hjelper mot dårlig ånde på kort sikt, men også en stamme melkesyrebakterier som bidrar til å bli kvitt dårlig ånde på lang sikt. Melkesyrebakteriene er viktig for å vedlikeholde balansen i munnhulen og konkurrerer med de dårlige bakteriene som lukter vondt og danner svovel gasser.

Trygg e-Handel sertifisert.

LEDLyskilder
LEDLyskilder

LEDLyskilder er en nettbutikk med 9 års erfaring og et stort utvalg innen LED lyspærer, lyskastere og vekstlys. Hovedkategoriene på nettsiden deres er LED lyskilder, downlights, LED lysrør, LED lysrørarmatur, LED-paneler, lyskastere, LED strips, lamper, industri, vekstlys og transformator.

Frakt fra kun 49 kr. 21 dagers full returrett. Svært god hjelp og service. 

LEGO
LEGO

Den offisielle nettbutikken til LEGO har massevis av morsomme LEGO produkter, tilleggsprodukter og inspirasjon for små og store byggere. Her finner du ofte eksklusive LEGO-sett som man ikke finner i andre butikker. Siden grunnleggelsen i 1932, streber de alltid å overgå sine kunders forventninger med hensyn til kvalitet og service i LEGO-merkevaren.

Innen LEGO er det også mange andre merkevarer som Minifigurer, Duplo, Legends of Chima, Ninjago, Bionicle, Mindstorms, Technics og Mixels.

Offisiell og trygg LEGO butikk. Gratis frakt over 500 kr med Standard leveranse.

Lekeakademiet
Lekeakademiet

Lekeakademiet er en nettbutikk med lærerike leker til barn i alle aldre. De har en mengde kreative, pedagogiske, nysgjerrige og gode aktivitets leker, også med funksjoner for spesielle behov og til institusjon og skole. I menyen finner man gode forslag til hva som passer til forskjellige aldersgrupper i tillegg til bra gave-finner. Noen populære produkter er husker, klosser, babyleker, gåsykler, sparkesykler, dukkehus og puslespill. Stikk innom for det fulle utvalget.

2-5 dagers leveringstid. Fri frakt over 1000 kr. Priser inkl toll og moms. Anbefalt av oss. Anbefalt nettbutikk

Lekekassen
Lekekassen

Lekekassen fører Lego, Playmobil, Barbie, Bruder, Fischer-Price, Hama, Brio og mer til. Egen prisdump side med tilbudsleker. Også utstyr til baby.

Fri frakt over 1000 kr. 

Lekia
Lekia

Dette er Lekia-kjeden sin nettbutikk. Her får du leker for enhver smak. Her er babyleker, byggeleker, LEGO, kosedyr, figurer, kjøretøy og mye annet. De har fysiske butikker i nesten hele landet du kan hente leken kostnadsfritt hos.

Betal trygt med Klarna. Instagram konto med gode ideer. Anbefalt. Anbefalt nettbutikk

Lekmer
Lekmer

Lekmer er en voksende online butikk som fører leketøy, sikre barn- og babyartikler og møbler til barnerommet. De har gode priser, rask levering, gode tilbud og 365 dagers åpent kjøp. Trygg e-Handel sertifisering gjør dette et bra sted å handle.

Fri frakt over 1000 kr.  Trygg e-handel godkjent.

lensia_logo_200
Lensia

Lensia er en svensk nettbutikk som sender til Norge. De selger billige kontaktlinser og tilbehør fra kjente varemerker. Mange gode artikler med informasjon om linser og øyehelse.

100% fornøyd-garanti. Trygg betaling med Klarna.

lensit_logo_200
Lensit

Lensit er en norsk linsebutikk med lager i Norge. Har alt av kontaktlinser i merkene Alcon, Bausch & Lomb, Ciba Vision, Cooper Vision og Johnson & Johnson. Har også noe solbriller.

Rask levering og Trygg e-handel sertifisert.

lenson_logo_200_
LensOn

Lenson fører synshjelpemiddel som kontaktlinser og andre typer briller. Mange merker. Gratis frakt over 800kr. Nye kunder får 50 kr i rabatt.

Trygg e-Handel sertifisert. Garantert lave priser og gratis retur. Anbefalt. Anbefalt nettbutikk

lensway_logo_200
Lensway

Lensway har et kjempeutvalg av linser og tilbehør. Endagslinser, månedslinser, døgnet-rundt-linser, ukelinser, toriske linser, progressive – og fargede linser. Selger også noe solbriller og briller. Sendes raskt.

Trygg e-Handel sertifisert. Anbefalt. Anbefalt nettbutikk

Leske
Leske

Leske.no tilbyr en mengde spennende, forfriskende og alkoholfritt drikke til mat eller fest. Du kan kjøpe alkoholfrie cocktails, vin, øl, spirits, ingefærøl, musserende juice og mer på flaske eller boks. De har også samlet populære produkter i fine pakker.

Stort utvalg og gode tilbud. Rask levering (1-4 dager). Høy kundetilfredshet.

Let's Deal
Let's Deal

Let’s Deal er et nettsted med gode tilbud, rabattkoder og deals med opp til 90% rabatt. Her kan du finne produkter innen mange kategorier med svært gode priser. Hovedkategoriene på nettstedet er Hjem, Skjønnhet og Helse, Gadgets, Reise, Familie og barn, Mote, Sport og Fritid, Intim og Bris og Godteri.

De har også lokale deals i store norske byer på kinobiletter, restauranter, kultur og opplevelser.

Helt utrolige priser. Produkter og lokale deals.

Life
Life

Life er en helsekostbutikk med over 100 fysiske butikker og egen nettbutikk (life.no). Her finner du gode produkter innen kategoriene mat og drikke, supermat, mage og tarm, vitaminer og mineraler, hud og hår, forkjølselse og imunforsvar, intim, lyst og sex, energi, vektkontroll og detox, fottøy og tekstiler, hjerte og kar, muskler og ledd, søvn og beroligende, velvære, sport og trening og barn.

Helsekost på nett. Fri frakt hvis du handler for over 199 kr. Betal med Klarna. 

LightInTheBox
LightInTheBox

LightInTheBox er en stor internasjonal nettbutikk som selger produkter i mange varegrupper. Hovedkategoriene deres er ameklær, herreklær, smykker og klokker, telefoner og elektronikk, automotiv, hjem og hage, sko og vesker, sport og uteliv, leker og hobbyer, skjønnhet og hår, baby og barn og bryllup og eventer.

Tar PayPal.  1000 nye produkter daglig. 

Lightup
Lightup

Hos Lightup.no kan du handle lamper og belysning på nett og få det levert rett hjem. Her får du innebelysning, utelamper, taklamper, downlights, lyspærer, elektro og julebelysning.

Rask levering, sendes samme dag hvis bestilt før kl 13:00.  Sikker betaling med Klarna.  Hjelpsom kundeservice. 

Lille Vinkelsko
Lille Vinkelsko

Lille Vinkelsko er en skobutikk på nett med sko for dame, herre og barn. De har mange merker som Moma, Moon Boot, Nike, Puma, Vans, Lille Vinkelsko egenproduksjon og Sendra. De er kanskje norges eldste skobutikk på nett.

Rask levering. Sikker betaling. Lokalisert i Norge.  

Lillefot
Lillefot

Lillefot er en norsk barnebutikk som selger barnesko og barneklær til barn i alderen 0-7 år. De har også tøfler, caps, luer og annet tilbehør. De har i tillegg til nettbutikk fysisk butikk på Grünerløkka i Oslo.

Stort utvalg. Rask levering. Enkel betaling med Klarna eller Vipps. 30 dagers returrett. Gratis frakt over 799.

Lillelam
Lillelam

Lillelam selger varme og mye ullklær til barn i 100% merinoull. Her får du ull til nyfødt og ull til barn fra 1 til 5-6 år. Produktene er for eksempel sparkedress, luer, votter, bukser, kjoler og ullpledd.

Fri frakt over 750,- Barneklær levert på døren med HeltHjem.

lindex
Lindex

Lindex er en velkjent kjedebutikk med prisgunstig og inspirerende mote for kvinner som også er på nett. De er en av Europas ledende motekjeder med cirka 490 butikker på 18 markeder. Her kan du kjøpe klær av høy kvalitet og god passform. Hovedkategoriene er klær for dame, klær for barn, undertøy, makeup og kroppspleie med tilbehør.

Tar PayPal.  Fri frakt til butikk.  Fri retur i butikk.

lineahjemme
Lineahjemme

Lineahjemme, eller bare Linea, er en nettbutikk etablert i 2008 som selger produkter innen hjemmeinnredning og interiør. Varesortimentet deres inkluderer gardiner, tepper, lamper, håndklær, sengetøy, møbler, dekorasjon og mye mer.

De tilbyr interiør av høyeste kvalitet til gunstige priser og er nå et sterkt varemerke innen hjemmeinnredning. Hovedkategoriene i menyen på siden er nyheter, gardiner, sengetøy, bad, puter, pledd, matter, belysning, dekorasjon, kjøkken og møbler.

14 dagers angrerett. Betal med faktura, VISA eller Mastercard. Trygg e-Handel sertifisert.

Lirum Larum Leg
Lirum Larum Leg

Lirum Larum Leg er en nettbutikk med et stort utvalg av kvalitetsleker til barn i alderen 0-10 år, i tillegg til alt av innredning til barnerommet. Hovedkategoriene er leker, barnerommet, babyutstyr, tilbehør og merker.

30 dagers returrett. 3-5 dagers levering. Trygg e-Handel sertifisert.  

Livio Norge
Livio Norge

Livio Norge driver import av matvarer fra Italia. Her får du tak i meget god olivenolje, balsamico eddik, pasta og delikatesseprodukter.

Lookfantastic
Lookfantastic

Lookfantastic Norge er en populær nettbutikk innen hudpleie og skjønnhet. De har mer enn 14000 produkter i sortimentet. Hovedkategoriene i nettbutikken er Julebutikken, Merker, Nyheter, Hårpleie, Hudpleie, Kroppspleie, Makeup, Herre, Elektronikk, Beauty Box og Tilbud.

Sender fra utlandet så husk at fortollingsgebyr og MVA avgift kommer i tillegg. Dette blir du opplyst om på nettsidene.

Gratis frakt på alt under 2 kg. Sikker betaling. Fantastisk stort utvalg.

LOT Polish Airways
LOT Polish Airways

LOT Polish Airways er et polsk flyselskap med avganger til og fra Oslo Gardermoen. På nettsidene finner du enkelt oversikt over de siste tilbudene med flyreiser til blant annet Europa, Ukraina og Polen. De har også flyvninger til USA. Ta en titt på rutekartet på nettsidene for å se hvor LOT flyr.

Spesialist på flyreiser i Europa. Betal med PayPal og Amex blant annet.

Lovetoys
Lovetoys

Lovetoys.no er en nettbutikk for erotikk og romantikk. De har mange spennende, sexy kostymer, klær og kjoler for rollespill og lek. Ellers masse produkter og frekke leker for ham, henne og par. Her får du kjøpt Fifty Shades of Grey produkter.

Lynrask levering.  Vipps.  Prismatch.  Sikker og norsk. Anbefalt av oss. Anbefalt nettbutikk

Løten RC Shop
Løten RC Shop

Løten RC Shop er en hobbyforetning med massevis av radiostyrte produkter som biler, båter, droner og fly samt det meste av tilbehør og reservedeler til disse. De selger og reparerer produkter og tilbehør fra de største produsentene. Fysisk butikk i Løten.

Nisjebutikk innen alt radiostyrt.  Betal med Klarna eller PayPal.

Lufthansa
Lufthansa

På Lufthansa sine hjemmesider bestiller du flybiletter dit Lifthansa flyr. Lufthansa er det nasjonale flyselskapet til Tyskland med hovedkontor i Köln og er en verdens største målt i antall fraktede passasjerer. I Norge opererer de med ruter fra Bergen, Oslo, Stavanger og Tromsø til forskjellige tyske byer.

Ingen skjulte kostnader.  Komforten av å kjøpe rett fra selskapet. Fleksibelt. 

lunehjem-logo_200
Lunehjem.no

Lunehjem.no sin nettbutikk åpnet i 2005 og er av de første norske nettbutikkene innen interiør. De har lang og unik erfaring som interiørbutikk på nett noe som gir deg som kunde en god og trygg opplevelse ved å handle på nett. Hovedkategoriene på nettsiden er møbler, belysning, interiør, kjøkken, gang, entre og gode kampanjer.

30 dagers åpent kjøp og rask levering. 14 års erfaring.  Gratis frakt over 900 kr (med noen betingelser). 

Lush
Lush

Lush selger fersk håndlaget kosmetikk. Hovedkategoriene på nettsiden er nyheter, ansikt, kropp, hår, dusj og bad, parfymer og gaver. Lush har også fysiske butikker i Oslo, Bergen, Trondheim, Sandvika og Stavanger.

Gratis frakt over 750 kr. Betal sikkert med Klarna og Vipps. Få varen levert helt hjem.

Lux-Case
Lux-Case

Lux-Case er en nettbutikk som selger deksler, mobildeksler og mobiltilbehør. De har produkter til Apple, iPhone, Huawei, Samsung, Nokia, Sony, LG, Motorola, tablets, smartklokker (smartwatches) og diverse annet.

Over 25000 deksler.  Gratis levering. Betal med Klarna, Amex og PayPal.

Luxreaders
Luxreaders

Luxreaders selger briller på nett fra Danmark. Her får du lesebriller, minusbriller og solbriller med styrke. De har egen styleguide hvis du trenger ideer samt virtuell try-on mulighet som gjør at du kan se hvordan brillene ser ut på deg.

Gratis frakt og retur ved kjøp av 3 par for 599,-. Betal med Klarna. 

Luxvindu
Luxvindu

Luxvindu selger trevinduer og dører i premium kvalitet. Hurtig levering og gunstige priser når man handler på nett.

Trygg e-Handel sertifisert. 

Lykkeland
Lykkeland

Lykkeland er en helnorsk nettbutikk med barneklær, tilbehør, ting til barnerommet, interiør, leker og mye annet. De har det norske agenturet på den Sophie la Girafe.

Fri frakt over 1000,-. Enkel bytte og retur. Stort utvalg.

Lyko
Lyko

Lyko er en nettbutikk som er hårpleie- og skjønnhetsspesialist. De har et bredt online sortiment men har også 40 salonger i Sverige og Norge. Alle priser er inkludert toll og moms (mva).

Levering 2-5 virkedager.  Fri frakt over 300,-.  Trygg e-Handel sertifisert.  

Lynx Apotek
Lynx Apotek

Lynx Apotek er et apotek på nett med både reseptvarer og andre produkter innen hudpleie, kost, helse, mor og barn, munn og tann samt sår og skader. Egen kategori for plager og smerte pluss dyrepleie. De er godkjent av Legemiddelverket og medlem av Apotekforeningen.

Betal trygt med Klarna.

LYR Design
LYR Design

LYR Design er en nettbutikk som selger alle typer smykker. De har et stort utvalg av alle typer sølvsmykker, og er spesialister innen norrøne smykker og vikingsmykker. Hovedkategoriene på nettsiden er ringer, halssmykker, ørepynt, armbånd, gullsmykker, vikingsmykker, kjeder og reimer. De kan også produsere på bestilling. Hos LYR Design er det gratis frakt på alle ordre og alle bestillinger sendes ut fra vårt norske lager samme dagen hvis ordren kommer inn før 14:00.

Gratis frakt. Betal med Klarna eller Vipps.

Lysbutikken
Lysbutikken

Lysbutikken selger lamper og belysning i alle prisklasser på nett. De er en norsk bedrift som sender fra norsk lager. Hovedkategoriene i nettbutikken er innebelysning, utebelysning, designbelysning, teknisk LED belysning, lyskilder, dekorlys og tilbehør.

Fastpris på frakt. 30 dagers åpent kjøp. Trygg e-Handel sertifisert. 

Lysman
Lysman

Hos Lysman kjøper du lyspærer, innebelysning, utebelysning, el og elektrodeler, smart+ og smarthjem produkter. De har Philips Hue og andre kjente varemerker som Airam, Bosign, Calex, Danlamp, GP Batteries, Ifö Electric, Konstsmide og mange fler. Nettbutikken er Trygg Ehandel sertifisert noe som sikrer en trygg og god lyshandel.

Store på lamper på nett. Fri levering fra 499,-. Lave priser. Trygg e-Handel sertifisert.