Full oversikt over nettbutikker som starter på bokstaven L!


Nettbutikker som begynner på …
A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|Æ|Ø|Å| Alle


Her er en komplett liste over alle online butikker i Norge oppført på denne siden som begynner på bokstaven L. Har du en nettbutikk i hodet du ikke helt husker navnet på, men som starter på L, finner du den kanskje her:

LogoNavnSammendragHandle
L'OR Espresso
L'OR Espresso

Nettbutikken til kaffekapselen L’OR Espresso. Dette er kaffekapsler spesialdesignet for å passe de nye Nespresso kaffemaskinene. Alle blandinger fra L’OR Espresso er laget av kaffe som er dyrket gjennom bærekraftige produksjonsmetoder og er 100 % UTZ-sertifisert.

Kaffekapsler tilpasset Nespresso maskiner.  Gratis vareprøve. 

Lagerhaus
Lagerhaus

Hos Lagerhaus.no får du produkter innen interiør, belysning, potter, kjøkkenutstyr, kjøkkenoppbevaring og servering, julepynt, innpakking, dekorasjoner og ting til party. Det er en interiørkjede som tilbyr kundene praktiske og rimelige produkter med unik design som enkelt fornyer hjemmet ditt. De har 42 butikker i Sverige og Norge.

Leveringstid 4-7 dager.  14 dagers angrerett.  Fri retur til butikk. 

Lagerpriser nettbutikk
Lagerpriser

Lagerpriser.no er en morsom norsk nettbutikk med gaver og gadgets. Hovedkategoriene på siden er produkter innen hjem og hage, lek og spill, teknikk, mat og drikke, hobby og fritid, jul, lagertømming og nyheter. De har gode tilbud og ofte rabatterte priser. Hva med en sammenleggbar badebalje, dashcam, vektdyne eller solcellelampe? Slike ting får du her.

Norsk nettbutikk. Fri frakt over 999 kr. Rask levering. Trygg e-Handel sertifisert.

Lampan
Lampan

Lampan.no er en nettbutikk som selger lamper og belysning på nett. Her får du innendørsbelysning, utelamper, baderomsbelysning, julelys og andre lyskilder. De har mange kjente varemerker som Philips, Herstal, Nordlux, Rydéns, og Osram med mange fler. Svensk butikk som sender fra Sverige, men toll og moms er beregnet inn i prisen. De har fysisk butikk i Uddevalla.

Leveringstid 2-5 arbeidsdager og 30 dagers åpent kjøp.  Fri frakt over 1000,-.  Trygg e-Handel sertifisert.  

Lampedirkete
Lampedirkete

Lampedirekte er en profesjonell online butikk for LED lys, lyspærer og armaturer. Hovedkategoriene i nettbutikken deres er LED lys, lysrør, halogenpærer, kompaktlysrør, damplamper (HID), LED sensor belysning, lys tilbehør, LED paneler, LED spotlights, LED downloights, LED vantette armaturer, LED high-bay, LED bulkheads og LED flombelysning.

Stort utvalg og lave priser.  Kjente merkevarer. Rask levering. 

Lampegiganten
Lampegiganten

Lampegiganten er en av Norges største belysningsbutikker på internett. Deres visjon er å tilby landets beste utvalg på lamper samt den beste kundeservicen. Produkter innen innebelysning, utebelysning, LED belysning, lyspærer og belysning til næringsliv som butikk og kontor får du her.

Fri frakt over 2000,-. Trygg e-Handel sertifisert.

Lampeguru logo
Lampeguru

Lampeguru selger lamper og belysning på nett. Her får du pendler, plafonder, spots, lysekroner, bordlamper, vegglamper, gulvlamper, barnelamper, baderomslamper, utelamper, lyskjeder, LED strips, julebelysning, elektriske lys, flammelys, Philips HUE og solcellelys. Du for også alt nødvendig tilbehør som lyspærer, oppheng, batterier med mer. Flott guide til hvordan innrede med lys.

De sender fra Danmark, men MVA og toll er inkludert i prisen.

Stort utvalg av belysning online.Gratis retur ved bytte.Toll og MVA inkludert i prisen.

Lampemesteren
Lampemesteren

Lampemesteren er en lampebutikk på nett med fokus på design. Leter du etter en kul lampe til et spesielt rom i huset finner du det nesten garantert i denne nettbutikken. De har mange kjente designmerker innen belysning som &tradition, Flos, Foscarini, Fritz Hansen, Kartell, Le Klint, Lightyears, Louis Poulsen, Luceplan med mer.

Gratis frakt over 999,- og 100 dagers returrett.  Tar PayPal og Klarna. Priser inkludert toll og moms (mva). 

lampeoglys logo
Lampeoglys

Lampeoglys.no tilbyr et mangfold av belysningsløsninger for hjem og bedrift, inkludert innendørs, utendørs, og smart belysning i ulike stiler. De fokuserer på funksjonell og stemningsfull belysning til enhver setting.

Gratis frakt på kjøp over 4700 kr. 30 dagers gratis retur.

Lanullva
Lanullva

Lanullva sin nettbutikk selges dere varme ullklær laget av 100% merinoull med dyrevelferd i høy klasse. De har ulltøy for dame, herre, barn og baby og egen outlet kategori.

Rask levering. Fri frakt over 1000 kr. Enkel retur. 30 dagers åpent kjøp. Helthjem levering. Vipps og Klarna.

Lappeliten
Lappeliten

Lappeliten er en nettbutikk der du får klistremerker og merkelapper til klær, utstyr, sko, verktøy og andre ting. Merkene sitter som støpt på vaskelapper, plast, metall, gummi og skinn og kan vaskes på plagg i 60 grader.

Gratis frakt. Rask levering. 100% fornøyd-garanti.

Lars Monsen
Lars Monsen

Larsmonsen.no er Lars Monsens egen nettbutikk med selvutviklede kolleksjon for turglade folk. Du finner klær, turutsyr, fottøy, hundeutstyr og bøker og DVDer fra turer og ekspedisjoner. Det er en mengde spennende og sikre produkter du kan stole på.

Gratis frakt over 1500,-. 365 dagers åpent kjøp.

Lastminute
Lastminute

Lastminute er det perfekte stoppested dersom du ønsker å bestille billige ferier, flyreiser, hoteller eller storbyferie. Du får tips om drømmedestinasjoner, topp reisemål og populære flyreiser.

Hos Lastminute kan du søke, bestille og håndtere bestillinger av fly, hotellopphold, ferier, byturer, cruise, leiebiler og andre reise- og fritids relaterte produkter. Dette gjøres enten fra nettstedene eller mobilapp.

10 års erfaring. 10 millioner kunder reiser og fritidsopplevelser hvert eneste år. Komplette billige reiser.

Lavista
Lavista

Lavista synssenter er en klinikk for syns kirurgi og synsundersøkelser. De har i tillegg nettbutikk med kontaktlinser i kategoriene 14-dagers linser, døgnlinser, endagslinser, fargelinser, måneds linser, progressive linser og toriske linser. Her får du også briller og solbriller fra en mengde merker.

Norsk nettbutikk for linser.

Lavpriskurven
Lavpriskurven

Lavpriskurven selger billig mat og dagligvarer på nett. Dette er varer som av en eller annen grunn ikke selges gjennom andre butikker og ville blitt destruert om det ikke ble solgt her med redusert pris. De har også varer innen kategoriene barn, dyr, elektronikk, godteri, hygienevask, kjøkken, klær, nonfood, sminke, hårmote og sesong.

Lav frakt. Hundrevis av varer. Leveringstid 2-5 dager. Betal med Klarna.

Leba
Leba

Med slagordet «Smuuud på Garderobe», selger Leba garderober på nett. Leba sin visjon er å skape orden hjemme hos folk flest og forretningsideen er å tilby smarte garderobeløsninger til priser så lave at folk flest har råd til å skape orden hjemme.

Flere muligheter for gratis frakt.

Lectinect Mage
Lectinect Mage

Lectinect Mage er et kosttilskudd utviklet for mageproblemer som inneholder hyllebær og kalsium. Tilsetning av kalsium har gjort produktet mer effektivt og rapporteres å hjelpe enda raskere enn tidligere. Produktet inneholder aktive lektiner og antocyaner og tilbys som en naturlig løsning for mageproblemer. Det tilbys et abonnement uten bindingstid med en gratis prøvemåned.

Bli kvitt mageproblemene. Få første måneden gratis. Trygg e-Handel sertifisert.

LEDLyskilder
LEDLyskilder

LEDLyskilder er en nettbutikk med 9 års erfaring og et stort utvalg innen LED lyspærer, lyskastere og vekstlys. Hovedkategoriene på nettsiden deres er LED lyskilder, downlights, LED lysrør, LED lysrørarmatur, LED-paneler, lyskastere, LED strips, lamper, industri, vekstlys og transformator.

Frakt fra kun 49 kr. 21 dagers full returrett. Svært god hjelp og service. 

lednordic logo
LEDnordic

LEDNordic selger LED steainlys og LED lamper av forskjellige slag. De er en dansk nettbutikk som startet i 2015 med mål om å selge et alternativ til vanlige stearinlys for å bedre miljøet. De selger LED stearinlys, høye LED kronelys, LED lamper, LED lyslenker og LED kuler. Se nettbutikken til LED Nordic for flere produkter.

Dansk design. Rask levering. Prisgaranti. Nettsidene inkluder norsk moms i prisene.

LEGO
LEGO

Den offisielle nettbutikken til LEGO har massevis av morsomme LEGO produkter, tilleggsprodukter og inspirasjon for små og store byggere. Her finner du ofte eksklusive LEGO-sett som man ikke finner i andre butikker. Siden grunnleggelsen i 1932, streber de alltid å overgå sine kunders forventninger med hensyn til kvalitet og service i LEGO-merkevaren.

Innen LEGO er det også mange andre merkevarer som Minifigurer, Duplo, Legends of Chima, Ninjago, Bionicle, Mindstorms, Technics og Mixels.

Offisiell og trygg LEGO butikk. Gratis frakt over 500 kr med Standard leveranse.

Lekeakademiet
Lekeakademiet

Lekeakademiet er en nettbutikk med lærerike leker til barn i alle aldre. De har en mengde kreative, pedagogiske, nysgjerrige og gode aktivitets leker, også med funksjoner for spesielle behov og til institusjon og skole. I menyen finner man gode forslag til hva som passer til forskjellige aldersgrupper i tillegg til bra gave-finner. Noen populære produkter er husker, klosser, babyleker, gåsykler, sparkesykler, dukkehus og puslespill. Stikk innom for det fulle utvalget.

2-5 dagers leveringstid. Fri frakt over 1000 kr. Priser inkl. toll og moms.

Lekekassen
Lekekassen

Lekekassen fører Lego, Playmobil, Barbie, Bruder, Fischer-Price, Hama, Brio og mer til. Egen prisdump side med tilbudsleker. Også utstyr til baby.

Fri frakt over 1000 kr. 

Lekia
Lekia

Dette er Lekia-kjeden sin nettbutikk. Her får du leker for enhver smak. Her er babyleker, byggeleker, LEGO, kosedyr, figurer, kjøretøy og mye annet. De har fysiske butikker i nesten hele landet du kan hente leken kostnadsfritt hos.

Betal trygt med Klarna. Instagram konto med gode ideer. Anbefalt. Anbefalt nettbutikk

Lekmer
Lekmer

Lekmer er en voksende online butikk som fører leketøy, sikre barn- og babyartikler og møbler til barnerommet. De har gode priser, rask levering, gode tilbud og 365 dagers åpent kjøp. Trygg e-Handel sertifisering gjør dette et bra sted å handle.

Fri frakt over 1000 kr. Anbefalt. Anbefalt nettbutikk

Lenovo nettbutikk
Lenovo

Lenovo er en kjent PC-produsent og har sin egen norske Lenovo nettbutikk. Lenovo har alltid handlet om å forme databehandling for å skape en bedre verden. De oppnår dette ved hjelp av forskjellige produkter, tjenester og programvarer for private, studenter og proffmarkedet.

Lenovo’s produkter består av PC-er, nettbrett og tilbehør. PC-ene kan variere fra kraftige Workstations til bærbare chromebooks. Alle de forskjellige PC-ene har muligheter for tilbehør. I hovedmenyen i nettbutikken kan du bla deg videre til kategoriene PCer, arbeidsstasjoner og nettbrett, telefoner (Motorola), servere og lagring, smartenheter (med Google Assistant), smartbrett, smartklokker, smartelefoner og mer.

Offisiell Lenovo Norge butikk. Gratis standardfrakt. Priser inkluderer merverdiavgift.

lensit_logo_200
Lensit

Lensit er en norsk linsebutikk med lager i Norge. Har alt av kontaktlinser i merkene Alcon, Bausch & Lomb, Ciba Vision, Cooper Vision og Johnson & Johnson.

Rask levering og Trygg e-handel sertifisert.

lenson_logo_200_
LensOn

Lenson fører synshjelpemiddel som kontaktlinser og andre typer briller. Mange merker. Gratis frakt over 800kr. Nye kunder får 50 kr i rabatt.

Trygg e-Handel sertifisert. Garantert lave priser og gratis retur. Anbefalt. Anbefalt nettbutikk

Lensway
Lensway

Lensway har et kjempeutvalg av linser og tilbehør. Endagslinser, månedslinser, døgnet-rundt-linser, ukelinser, toriske linser, progressive – og fargede linser. Selger også noe solbriller og briller. Sendes raskt.

Trygg e-Handel sertifisert. Anbefalt. Anbefalt nettbutikk

Leseløveklubben
Leseløveklubben

Leseløveklubben er en norsk nettbutikk som tilbyr abonnement på lettlestbøker for barn. De har to abonnementstyper: Løveunge (4-6 år) og Leseløve (6-9 år). Abonnenter mottar regelmessig bokpakker og nye abonnenter får en gratis velkomstpakke. Det er ingen bindingstid, men en ordinær pakke må betales før oppsigelse.

Abonnementstjeneste på bøker for barn. Gratis prøvepakke.

Leske
Leske

Leske.no tilbyr en mengde spennende, forfriskende og alkoholfritt drikke til mat eller fest. Du kan kjøpe alkoholfrie cocktails, vin, øl, spirits, ingefærøl, musserende juice og mer på flaske eller boks. De har også samlet populære produkter i fine pakker.

Stort utvalg og gode tilbud. Rask levering (1-4 dager). Høy kundetilfredshet.

Lets Deal logo
Let's Deal

Let’s Deal er et nettsted med gode tilbud, rabattkoder og deals med opp til 90% rabatt. Her kan du finne produkter innen mange kategorier med svært gode priser. Hovedkategoriene på nettstedet er Hjem, Skjønnhet og Helse, Gadgets, Reise, Familie og barn, Mote, Sport og Fritid, Intim og Bris og Godteri.

De har også lokale deals i store norske byer på kinobiletter, restauranter, kultur og opplevelser.

Helt utrolige priser. Produkter og lokale deals.

Levoit
Levoit

Levoit nettbutikk selger bestselgende luftfuktere av eget merke. Sørg for en friskere og finere hverdag med bedre inneklima. En luftfukter sprer en kjølig damp i rommet fra en innebygget vanntank.

Les mer om fordelene med en luftfukter, rengjøring av luftfukter, om inneklima og luftfuktighet inne på den fine nettsiden deres. Sjekk også detaljene rundt modellene Levoit Classic 100, snmartvarianten Classic 300s, Dual 100 og Levoit 600 Hybrid.

Luftfuktere med høy kvalitet, mange funksjoner og 100% fornøydgaranti. Betal med PayPal eller Visa.

LH Cosmetics logo
LH Cosmetics

LH Cosmetics er et kosmetikk brand laget av makeup artisten og influenseren Linda Hallberg (derav LH). De fokuserer på farger og lekenhet og utfordrer den tradisjonelle bruken av leppestifter og øyenskygge. Produktene er alle veganske og har selvfølgelig ikke blitt testet på dyr.

LH Cosmetics er et vegansk og spennende kosmetikkmerke. Utsatt og trygg Klarna betaling. Fri frakt over 500 kr.

Life
Life

Life er en helsekostbutikk med over 100 fysiske butikker og egen nettbutikk (life.no). Her finner du gode produkter innen kategoriene mat og drikke, supermat, mage og tarm, vitaminer og mineraler, hud og hår, forkjølselse og imunforsvar, intim, lyst og sex, energi, vektkontroll og detox, fottøy og tekstiler, hjerte og kar, muskler og ledd, søvn og beroligende, velvære, sport og trening og barn.

Helsekost på nett. Fri frakt hvis du handler for over 199 kr. Betal med Klarna. Trygg e-Handel sertifisert.

LightInTheBox
LightInTheBox

LightInTheBox er en stor internasjonal nettbutikk som selger produkter i mange varegrupper. Hovedkategoriene deres er ameklær, herreklær, smykker og klokker, telefoner og elektronikk, automotiv, hjem og hage, sko og vesker, sport og uteliv, leker og hobbyer, skjønnhet og hår, baby og barn og bryllup og eventer.

Tar PayPal.  1000 nye produkter daglig. 

LightShop nettbutikk
LightShop

LightShop selger lamper og belysning på nett. De er en ledende svensk forhandler med stort utvalg med mer enn 10 000 lamper og 60 merker. Uansett hvilket rom du planlegger å dekorere, vil du finne belysningen hos dem. Noen av deres mest populære merker er By Rydéns, Nordlux, House Doctor, VITA, Konstsmide og Lucide.

I menyen kan du snevre inn søket på innendørsbelysning, utendørsbelysning og lyspærer.

Leveringstid 1-5 dager. Gratis frakt over 1000 kr. 365 dagers åpent kjøp. Super kundeservice.

Lightup
Lightup

Hos Lightup.no kan du handle lamper og belysning på nett og få det levert rett hjem. Her får du innebelysning, utelamper, taklamper, downlights, lyspærer, elektro og julebelysning.

Rask levering, sendes samme dag hvis bestilt før kl 13:00.  Sikker betaling med Klarna.  Hjelpsom kundeservice. 

Lille Vinkelsko
Lille Vinkelsko

Lille Vinkelsko er en skobutikk på nett med sko for dame, herre og barn. De har mange merker som Moma, Moon Boot, Nike, Puma, Vans, Lille Vinkelsko egenproduksjon og Sendra. De er kanskje norges eldste skobutikk på nett.

Rask levering. Sikker betaling. Lokalisert i Norge.  

LIlleba nettbutikk
Lilleba

I nettbutikken til Lilleba får du nattøy, koseklær og sengetøy laget i mykt og behagelig tøy. Plaggene er laget i et unikt stoff bestående av 60% viskose fra bambus og 40% bomull. De tilbyr klær til hele familien og har som mål og integrere miljøvennlige og bærekraftige løsninger i alle ledd fra produksjon til sluttkunde.

På nettsidene til Lilleba kan du trykke deg videre i kleskategoriene Baby (0-3 år), Barn, Dame, Herre samt kategorier som sengetøy, kvardag, tuva og mer. De presenterer fine bilder av tøyet og har både lookbook og blogg. Av babyklær har de myke bodyer, bukser, pysj, trøyer og barselpakker. For barn har de bukser, kjoler, sett, trøyer og tilbehør. For damer har de bukser, longs, morgenkåper, kjoler, onepiece, t-skjorter og trøyer.

Myke klær av bambus og bomull. Vipps- og PayPal-betaling. 60 dagers full returrett.

Lillefot
Lillefot

Lillefot er en norsk barnebutikk som selger barnesko og barneklær til barn i alderen 0-7 år. De har også tøfler, caps, luer og annet tilbehør. De har i tillegg til nettbutikk fysisk butikk på Grünerløkka i Oslo.

Stort utvalg. Rask levering. Enkel betaling med Klarna eller Vipps. 30 dagers returrett. Gratis frakt over 799.

Lillelam
Lillelam

Lillelam selger varme og mye ullklær til barn i 100% merinoull. Her får du ull til nyfødt og ull til barn fra 1 til 5-6 år. Produktene er for eksempel sparkedress, luer, votter, bukser, kjoler og ullpledd.

Fri frakt over 750,- Barneklær levert på døren med HeltHjem.

Linda Johansen
Linda Johansen

Linda Johansen nettbutikk selger hudpleie i alle former. Hun har kremer, serum, rens, masker, øyekrem og makeup som er enkelt å finne via menyer på forsiden.

Rask levering. Vinner av årets nettbutikk 2019 og 2020 kåret av Bring. Fri frakt over 2000 kr.

lindex
Lindex

Lindex er en velkjent kjedebutikk med prisgunstig og inspirerende mote for kvinner som også er på nett. De er en av Europas ledende motekjeder med cirka 490 butikker på 18 markeder. Her kan du kjøpe klær av høy kvalitet og god passform. Hovedkategoriene er klær for dame, klær for barn, undertøy, makeup og kroppspleie med tilbehør.

Tar PayPal.  Fri frakt til butikk.  Fri retur i butikk.

lineahjemme
Lineahjemme

Lineahjemme, eller bare Linea, er en nettbutikk etablert i 2008 som selger produkter innen hjemmeinnredning og interiør. Varesortimentet deres inkluderer gardiner, tepper, lamper, håndklær, sengetøy, møbler, dekorasjon og mye mer.

De tilbyr interiør av høyeste kvalitet til gunstige priser og er nå et sterkt varemerke innen hjemmeinnredning. Hovedkategoriene i menyen på siden er nyheter, gardiner, sengetøy, bad, puter, pledd, matter, belysning, dekorasjon, kjøkken og møbler.

14 dagers angrerett. Betal med faktura, VISA eller Mastercard. Trygg e-Handel sertifisert.

Lirum Larum Leg
Lirum Larum Leg

Lirum Larum Leg er en nettbutikk med et stort utvalg av kvalitetsleker til barn i alderen 0-10 år, i tillegg til alt av innredning til barnerommet. Hovedkategoriene er leker, barnerommet, babyutstyr, tilbehør og merker.

30 dagers returrett. 3-5 dagers levering. Trygg e-Handel sertifisert.  

Livio Norge
Livio Norge

Livio Norge driver import av matvarer fra Italia. Her får du tak i meget god olivenolje, balsamico eddik, pasta og delikatesseprodukter.

Logitech G
Logitech G

Logitech G er den offisielle nettbutikken for å handle Logitech produkter. De er kjent for sitt data og spillutstyr som tastatur, mus, hodetelefoner, strømmeutstyr, spillkontroller, musematter, ratt og flystikker. Spillverdenen er i konstant utvikling, og de er dedikerte til å møte utfordringen. Gjennom bedre utstyr og spillintegrasjon legger de til rette for en enda bedre spillopplevelse. Nettsidene har mye fine, store bilder men det kan være litt vanskelig å finne ut hvor man faktisk handler ting.

Leverandør av populært spillutstyr. Tar PayPal og Google Pay.

Lookfantastic
Lookfantastic

Lookfantastic Norge er en populær nettbutikk innen hudpleie og skjønnhet. De har mer enn 14000 produkter i sortimentet. Hovedkategoriene i nettbutikken er Julebutikken, Merker, Nyheter, Hårpleie, Hudpleie, Kroppspleie, Makeup, Herre, Elektronikk, Beauty Box og Tilbud.

Sender fra utlandet så husk at fortollings gebyr og MVA avgift kommer i tillegg. Dette blir du opplyst om på nettsidene.

Gratis frakt på alt under 2 kg. Sikker betaling. Fantastisk stort utvalg.

Love Norway
Love Norway

Love Norway er et varehus på nett med stort utvalg produkter innen kategoriene klær, tilbehør, festdrakter, bunadsølv, hus, hage, sport, fritid, markiser, smittevern og solskjerming. Søkefeltet øverst i nettbutikken hjelper deg raskt med å finne om nettbutikken har produktet du leter etter.

De har også mye innen kategorien jul av julepynt, julebelysning, julegavetips og annet.

Stort utvalg varer. Rask levering. Fri frakt over 1000 kr.

Lovetoys
Lovetoys

Lovetoys.no er en erotisk nettbutikk for ekte erotikk og romantikk. De har mange spennende, sexy kostymer, klær og kjoler for rollespill og lek. Ellers masse produkter og frekke leker for ham, henne og par. Her får du kjøpt Fifty Shades of Grey produkter.

Lynrask levering.  Vipps.  Prismatch.  Sikker og norsk. Anbefalt av oss. Anbefalt nettbutikk

Løten RC Shop
Løten RC Shop

Løten RC Shop er en hobbyforetning med massevis av radiostyrte produkter som biler, båter, droner og fly samt det meste av tilbehør og reservedeler til disse. De selger og reparerer produkter og tilbehør fra de største produsentene. Fysisk butikk i Løten.

Nisjebutikk innen alt radiostyrt.  Betal med Klarna eller PayPal.

Lufthansa
Lufthansa

På Lufthansa sine hjemmesider bestiller du flybiletter dit Lifthansa flyr. Lufthansa er det nasjonale flyselskapet til Tyskland med hovedkontor i Köln og er en verdens største målt i antall fraktede passasjerer. I Norge opererer de med ruter fra Bergen, Oslo, Stavanger og Tromsø til forskjellige tyske byer.

Ingen skjulte kostnader.  Komforten av å kjøpe rett fra selskapet. Fleksibelt. 

Luksusbaby
Luksusbaby

Luksusbaby er en dansk nettbutikk med baby og barneklær. De sender til Norge og prisene er inkludert moms og toll. I menyen kan du finne tøy, sko, utstyr og leketøy. Mulighet for å kjøpe gavekort. Massevis av spennende merker som adidas, Little Marc Jacobs, Moncler, Jellycat, Polo Ralph Lauren, Kenzo, Tommy Hilfiger, Calvin Klein og Angulus.

Alle priser er inkludert skatter og avgifter. Gratis frakt over 1000 kr. 14 dagers returrett. Trygg nettbetaling med Vipps, PayPal eller Klarna.

lunehjem-logo_200
Lunehjem.no

Lunehjem.no sin nettbutikk åpnet i 2005 og er av de første norske nettbutikkene innen interiør. De har lang og unik erfaring som interiørbutikk på nett noe som gir deg som kunde en god og trygg opplevelse ved å handle på nett. Hovedkategoriene på nettsiden er møbler, belysning, interiør, kjøkken, gang, entre og gode kampanjer.

30 dagers åpent kjøp og rask levering. 14 års erfaring.  Gratis frakt over 900 kr (med noen betingelser). 

Lusini logo
LUSINI

LUSINI selger utstyr, møbler, arbeidsklær, porselen, servise, bestikk, glass og innredning til hoteller, restauranter, spa, uteservering og storkjøkken. De har holdet på i over 30 år og leverer til hele Europa med mål om å gi den beste personlige service og produkter av beste kvalitet. De har sine egne merkevarer som heter VEGA, ERWIN M., JOBELINE og PULSIVA.

Populære kategorier hos LUSINI er stoler, bord, menyer, menytavler, bordtilbehør og take away.

LUSINI er en trygg leverandør av hotell og restaurant utstyr. Både for firma- og privatkunder. 14 dager returrett. Rask levering. Profileringsserive. Kompletteringsgaranti. Prøveservice.

Lux-Case
Lux-Case

Lux-Case er en nettbutikk som selger deksler, mobildeksler og mobiltilbehør. De har produkter til Apple, iPhone, Huawei, Samsung, Nokia, Sony, LG, Motorola, tablets, smartklokker (smartwatches) og diverse annet.

Over 25000 deksler.  Gratis levering. Betal med Klarna, Amex og PayPal.

LUXREADERS_logo
Luxreaders

Luxreaders selger briller på nett fra Danmark. Her får du lesebriller, minusbriller og solbriller med styrke. De har egen styleguide hvis du trenger ideer samt virtuell try-on mulighet som gjør at du kan se hvordan brillene ser ut på deg.

Gratis frakt og retur ved kjøp av 3 par for 599,-. Betal med Klarna. 

Luxvindu
Luxvindu

Luxvindu selger trevinduer og dører i premium kvalitet. Hurtig levering og gunstige priser når man handler på nett.

Trygg e-Handel sertifisert. 

Lydglede
Lydglede

Lydglede er en norsk nettbutikk som selger lydprodukter og Hi-fi. Til dette har de elektronikk, kabler, platespiller, tilbehør, høyttalere, hodetelefoner, PA-anlegg, radio og andre ting.

Fri frakt og levering på dør. 30 dagers åpent kjøpt. Ring for kundeservice.

Lyko
Lyko

Lyko er en nettbutikk som er hårpleie- og skjønnhetsspesialist. De har et bredt online sortiment men har også 40 salonger i Sverige og Norge. Alle priser er inkludert toll og moms (mva).

Levering 2-5 virkedager.  Fri Lyko frakt over 300,-.  Trygg e-Handel sertifisert.  

Lynx Apotek
Lynx Apotek

Lynx Apotek er et apotek på nett med både reseptvarer og andre produkter innen hudpleie, kost, helse, mor og barn, munn og tann samt sår og skader. Egen kategori for plager og smerte pluss dyrepleie. De er godkjent av Legemiddelverket og medlem av Apotekforeningen.

Betal trygt med Klarna.

LYR Design
LYR Design

LYR Design er en nettbutikk som selger alle typer smykker. De har et stort utvalg av alle typer sølvsmykker, og er spesialister innen norrøne smykker og vikingsmykker. Hovedkategoriene på nettsiden er ringer, halssmykker, ørepynt, armbånd, gullsmykker, vikingsmykker, kjeder og reimer. De kan også produsere på bestilling. Hos LYR Design er det gratis frakt på alle ordre og alle bestillinger sendes ut fra vårt norske lager samme dagen hvis ordren kommer inn før 14:00.

Gratis frakt. Betal med Klarna eller Vipps.

lyreco logo
Lyreco

Lyreco er en god butikk og nettbutikk for kontorrekvisita, kontorting, blekk og toner, møbler og papir.

Gratis frakt. Stor, kjent, sikker.

Lysbutikken
Lysbutikken

Lysbutikken selger lamper og belysning i alle prisklasser på nett. De er en norsk bedrift som sender fra norsk lager. Hovedkategoriene i nettbutikken er innebelysning, utebelysning, designbelysning, teknisk LED belysning, lyskilder, dekorlys og tilbehør.

Fastpris på frakt. 30 dagers åpent kjøp. Trygg e-Handel sertifisert. 

Lysman
Lysman

Hos Lysman kjøper du lyspærer, innebelysning, utebelysning, el og elektrodeler, smart+ og smarthjem produkter. De har Philips Hue og andre kjente varemerker som Airam, Bosign, Calex, Danlamp, GP Batteries, Ifö Electric, Konstsmide og mange fler. Nettbutikken er Trygg Ehandel sertifisert noe som sikrer en trygg og god lyshandel.

Store på lamper på nett. Fri levering fra 499,-. Lave priser. Trygg e-Handel sertifisert.

Tilfeldig annonse fra Google (ikke nødvendigvis relevant til siden du er på):