Nettbutikker som begynner på L!

Full oversikt over nettbutikker som starter på bokstaven L!


Nettbutikker som begynner på …
A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|Æ|Ø|Å| Alle


Her er en komplett liste over alle online butikker i Norge oppført på denne siden som begynner på bokstaven L. Har du en nettbutikk i hodet du ikke helt husker navnet på, men som starter på L, finner du den kanskje her:

LogoNavnSammendragHandle
L'OR Espresso

Nettbutikken til kaffekapselen L’OR Espresso. Dette er kaffekapsler spesialdesignet for å passe de nye Nespresso kaffemaskinene. Alle blandinger fra L’OR Espresso er laget av kaffe som er dyrket gjennom bærekraftige produksjonsmetoder og er 100 % UTZ-sertifisert.

Kaffekapsler tilpasset Nespresso maskiner.  Gratis vareprøve. 

Lagerhaus

Hos Lagerhaus.no får du produkter innen interiør, belysning, potter, kjøkkenutstyr, kjøkkenoppbevaring og servering, julepynt, innpakking, dekorasjoner og ting til party. Det er en interiørkjede som tilbyr kundene praktiske og rimelige produkter med unik design som enkelt fornyer hjemmet ditt. De har 42 butikker i Sverige og Norge.

Leveringstid 4-7 dager.  14 dagers angrerett.  Fri retur til butikk. 

Lagerpriser

Lagerpriser.no er en morsom norsk nettbutikk med gaver og gadgets. Hovedkategoriene på siden er produkter innen hjem og hage, lek og spill, teknikk, mat og drikke, hobby og fritid, jul, lagertømming og nyheter. De har gode tilbud og ofte rabatterte priser. Hva med en sammenleggbar badebalje, dashcam, vektdyne eller solcellelampe? Slike ting får du her

Norsk nettbutikk. Fri frakt over 999 kr. Rask levering.

Lampan

Lampan.no er en nettbutikk som selger lamper og belysning på nett. Her får du innendørsbelysning, utelamper, baderomsbelysning, julelys og andre lyskilder. De har mange kjente varemerker som Philips, Herstal, Nordlux, Rydéns, og Osram med mange fler. Svensk butikk som sender fra Sverige, men toll og moms er beregnet inn i prisen. De har fysisk butikk i Uddevalla.

Leveringstid 2-5 arbeidsdager og 30 dagers åpent kjøp.  Fri frakt over 1000,-.  Trygg e-Handel sertifisert.  

Lampedirkete

Lampedirekte er en profesjonell online butikk for LED lys, lyspærer og armaturer. Hovedkategoriene i nettbutikken deres er LED lys, lysrør, halogenpærer, kompaktlysrør, damplamper (HID), LED sensor belysning, lys tilbehør, LED paneler, LED spotlights, LED downloights, LED vantette armaturer, LED high-bay, LED bulkheads og LED flombelysning.

Stort utvalg og lave priser.  Kjente merkevarer. Rask levering. 

Lampegiganten

Lampegiganten er en av Norges største belysningsbutikker på internett. Deres visjon er å tilby landets beste utvalg på lamper samt den beste kundeservicen. Produkter innen innebelysning, utebelysning, LED belysning, lyspærer og belysning til næringsliv som butikk og kontor får du her.

Fri frakt over 2000,-. Trygg e-Handel sertifisert.  

Lampeguru

Lampeguru selger lamper og belysning på nett. Her får du pendler, plafonder, spots, lysekroner, bordlamper, vegglamper, gulvlamper, barnelamper, baderomslamper, utelamper, lyskjeder, LED strips, julebelysning, elektriske lys, flammelys, Philips HUE og solcellelys. Du for også alt nødvendig tilbehør som lyspærer, oppheng, batterier med mer. Flott guide til hvordan innrede med lys.

De sender fra Danmark, men MVA og toll er inkludert i prisen.

Stort utvalg av belysning online.Gratis retur ved bytte.Toll og MVA inkludert i prisen.

Lampemesteren

Lampemesteren er en lampebutikk på nett med fokus på design. Leter du etter en kul lampe til et spesielt rom i huset finner du det nesten garantert i denne nettbutikken. De har mange kjente designmerker innen belysning som &tradition, Flos, Foscarini, Fritz Hansen, Kartell, Le Klint, Lightyears, Louis Poulsen, Luceplan med mer.

Gratis frakt over 999,- og 100 dagers returrett.  Tar PayPal og Klarna. Priser inkludert toll og moms (mva). 

Lappeliten

Lappeliten er en nettbutikk der du får klistremerker og merkelapper til klær, utstyr, sko, verktøy og andre ting. Merkene sitter som støpt på vaskelapper, plast, metall, gummi og skinn og kan vaskes på plagg i 60 grader.

Gratis frakt. Rask levering. 100% fornøyd-garanti.

Lars Monsen

Larsmonsen.no er Lars Monsens egen nettbutikk med selvutviklede kolleksjon for turglade folk. Du finner klær, turutsyr, fottøy, hundeutstyr og bøker og DVDer fra turer og ekspedisjoner. Det er en mengde spennende og sikre produkter du kan stole på.

Gratis frakt over 1500,-. 365 dagers åpent kjøp. Trygg e-Handel sertifisert.

Leba

Med slagordet “Smuuud på Garderobe”, selger Leba garderober på nett. Leba sin visjon er å skape orden hjemme hos folk flest og forretningsideen er å tilby smarte garderobeløsninger til priser så lave at folk flest har råd til å skape orden hjemme.

Flere muligheter for gratis frakt.  Trygg e-Handel sertifisert.

Lectinect

Lectinect er et helnorsk selskap som i flere år har utviklet kosttilskudd, basert på nøye kontrollerte og trygge råvarer. Deres mest kjente produkt er Lectinect Mage, som er basert på lektiner (proteiner) fra hyllebær og kan kjøpes i nettbutikken.

Trygg e-Handel sertifisert.  

LEDLyskilder

LEDLyskilder er en nettbutikk med 9 års erfaring og et stort utvalg innen LED lyspærer, lyskastere og vekstlys. Hovedkategoriene på nettsiden deres er LED lyskilder, downlights, LED lysrør, LED lysrørarmatur, LED-paneler, lyskastere, LED strips, lamper, industri, vekstlys og transformator.

Frakt fra kun 49 kr. 21 dagers full returrett. Svært god hjelp og service. 

Lek og Hjem

Lek og Hjem er en nettbutikk som selger produkter innen leker, interiør og møbler. Tar PayPal.

Trygg e-Handel sertifisert.  

Lekekassen

Lekekassen fører Lego, Playmobil, Barbie, Bruder, Fischer-Price, Hama, Brio og mer til. Egen prisdump side med tilbudsleker. Også utstyr til baby.

Fri frakt over 1000 kr. 

Lekmer

Lekmer er en voksende online butikk som fører leketøy, sikre barn- og babyartikler og møbler til barnerommet. De har gode priser, rask levering, gode tilbud og 365 dagers åpent kjøp. Trygg e-Handel sertifisering gjør dette et bra sted å handle.

Fri frakt over 1000 kr.  Trygg e-handel godkjent. 

Lensia

Lensia er en svensk nettbutikk som sender til Norge. De selger billige kontaktlinser og tilbehør fra kjente varemerker. Mange gode artikler med informasjon om linser og øyehelse.

100% fornøyd-garanti. Trygg betaling med Klarna.

Lensit

Lensit er en norsk linsebutikk med lager i Norge. Har alt av kontaktlinser i merkene Alcon, Bausch & Lomb, Ciba Vision, Cooper Vision og Johnson & Johnson. Har også noe solbriller.

Rask levering og Trygg e-handel sertifisert.

 

Lenson

Lenson fører synshjelpemiddel som kontaktlinser, solbriller og andre typer briller. Mange merker. Gratis frakt over 800kr. Nye kunder får 50 kr i rabatt.

Trygg e-Handel sertifisert. Garantert lave priser og gratis retur.

Lensway

Lensway har et kjempeutvalg av linser og tilbehør. Endagslinser, månedslinser, døgnet-rundt-linser, ukelinser, toriske linser, progressive – og fargede linser. Selger også solbriller og briller. Sendes raskt.

Trygg e-Handel sertifisert.

Leske

Leske.no tilbyr en mengde spennende, forfriskende og alkoholfritt drikke til mat eller fest.

Life

Life er en helsekostbutikk med over 100 fysiske butikker og egen nettbutikk (life.no). Her finner du gode produkter innen kategoriene mat og drikke, supermat, mage og tarm, vitaminer og mineraler, hud og hår, forkjølselse og imunforsvar, intim, lyst og sex, energi, vektkontroll og detox, fottøy og tekstiler, hjerte og kar, muskler og ledd, søvn og beroligende, velvære, sport og trening og barn.

Helsekost på nett. Fri frakt hvis du handler for over 199 kr. Betal med Klarna. 

LightInTheBox

LightInTheBox er en stor internasjonal nettbutikk som selger produkter i mange varegrupper. Hovedkategoriene deres er ameklær, herreklær, smykker og klokker, telefoner og elektronikk, automotiv, hjem og hage, sko og vesker, sport og uteliv, leker og hobbyer, skjønnhet og hår, baby og barn og bryllup og eventer.

Tar PayPal.  1000 nye produkter daglig. 

Lightup

Hos Lightiup.no kan du handle lamper og belysning på nett og få det levert rett hjem. Her får du innebelysning, utelamper, taklamper, downlights, lyspærer, elektro og julebelysning.

Rask levering, sendes samme dag hvis bestilt før kl 13:00.  Sikker betaling med Klarna.  Hjelpsom kundeservice. 

Lille Vinkelsko

Lille Vinkelsko er en skobutikk på nett med sko for dame, herre og barn. De har mange merker som Moma, Moon Boot, Nike, Puma, Vans, Lille Vinkelsko egenproduksjon og Sendra. De er kanskje norges eldste skobutikk på nett.

Rask levering. Sikker betaling. Lokalisert i Norge.  

Lindex

Lindex er en velkjent kjedebutikk med prisgunstig og inspirerende mote for kvinner som også er på nett. De er en av Europas ledende motekjeder med cirka 490 butikker på 18 markeder. Her kan du kjøpe klær av høy kvalitet og god passform. Hovedkategoriene er klær for dame, klær for barn, undertøy, makeup og kroppspleie med tilbehør.

Tar PayPal.  Fri frakt til butikk.  Fri retur i butikk.

Linea

Linea har produkter til å fornye interiøret og hjemmet ditt som gardiner, sengetøy, bad, puter og pledd, matter, belysning, dekorasjon, kjøkken og møbler til lave priser.

Trygg e-Handel sertifisert.

Lirum Larum Leg

Lirum Larum Leg er en nettbutikk med et stort utvalg av kvalitetsleker til barn i alderen 0-10 år, i tillegg til alt av innredning til barnerommet. Hovedkategoriene er leker, barnerommet, babyutstyr, tilbehør og merker.

30 dagers returrett. 3-5 dagers levering. Trygg e-Handel sertifisert.  

Livio Norge

Livio Norge driver import av matvarer fra Italia. Her får du tak i meget god olivenolje, balsamico eddik, pasta og delikatesseprodukter.

Lovetoys

Lovetoys.no er en nettbutikk for erotikk og romantikk. De har mange spennende, sexy kostymer, klær og kjoler for rollespill og lek. Ellers masse produkter og frekke leker for ham, henne og par. Her får du kjøpt Fifty Shades of Grey produkter.

Lynrask levering.  Vipps.  Prismatch.  Sikker og norsk. 

Løten RC Shop

Løten RC Shop er en hobbyforetning med massevis av radiostyrte produkter som biler, båter, droner og fly samt det meste av tilbehør og reservedeler til disse. De selger og reparerer produkter og tilbehør fra de største produsentene. Fysisk butikk i Løten.

Nisjebutikk innen alt radiostyrt.  Betal med Klarna eller PayPal.

Lufthansa

På Lufthansa sine hjemmesider bestiller du flybiletter dit Lifthansa flyr. Lufthansa er det nasjonale flyselskapet til Tyskland med hovedkontor i Köln og er en verdens største målt i antall fraktede passasjerer. I Norge opererer de med ruter fra Bergen, Oslo, Stavanger og Tromsø til forskjellige tyske byer.

Ingen skjulte kostnader.  Komforten av å kjøpe rett fra selskapet. Fleksibelt. 

Lunehjem.no

Lunehjem.no sin nettbutikk åpnet i 2005 og er av de første norske nettbutikkene innen interiør. De har lang og unik erfaring som interiørbutikk på nett noe som gir deg som kunde en god og trygg opplevelse ved å handle på nett. Hovedkategoriene på nettsiden er møbler, belysning, interiør, kjøkken, gang, entre og gode kampanjer.

30 dagers åpent kjøp og rask levering. 14 års erfaring.  Gratis frakt over 900 kr (med noen betingelser). 

Lux-Case

Lux-Case er en nettbutikk som selger deksler, mobildeksler og mobiltilbehør. De har produkter til Apple, iPhone, Huawei, Samsung, Nokia, Sony, LG, Motorola, tablets, smartklokker (smartwatches) og diverse annet.

Over 25000 deksler.  Gratis levering. Betal med Klarna, Amex og PayPal.

Luxvindu

Luxvindu selger trevinduer og dører i premium kvalitet. Hurtig levering og gunstige priser når man handler på nett.

Trygg e-Handel sertifisert. 

Lykke & Lukas

Lykke & Lukas er egentlig en barneklær og interiør butikk, men de fører også et utvalg delikatesser fra Nicolas Vahé. Design, delikatesser og junior er stikkord.

Lykkeland

 

Lykkeland er en helnorsk nettbutikk med barneklær, tilbehør, ting til barnerommet, interiør, leker og mye annet. De har det norske agenturet på den Sophie la Girafe.

Fri frakt over 1000,-. Enkel bytte og retur. Stort utvalg.

Lyko

Lyko er en nettbutikk som er hårpleie- og skjønnhetsspesialist. De har et bredt online sortiment men har også 40 salonger i Sverige og Norge. Alle priser er inkludert toll og moms (mva).

Levering 2-5 virkedager.  Fri frakt over 300,-.  Trygg e-Handel sertifisert.  

LYR Design

LYR Design er en nettbutikk som selger alle typer smykker. De har et stort utvalg av alle typer sølvsmykker, og er spesialister innen norrøne smykker og vikingsmykker. Hovedkategoriene på nettsiden er ringer, halssmykker, ørepynt, armbånd, gullsmykker, vikingsmykker, kjeder og reimer. De kan også produsere på bestilling. Hos LYR Design er det gratis frakt på alle ordre og alle bestillinger sendes ut fra vårt norske lager samme dagen hvis ordren kommer inn før 14:00.

Gratis frakt. Betal med Klarna eller Vipps.

Lysbutikken

Lysbutikken selger lamper og belysning i alle prisklasser på nett. De er en norsk bedrift som sender fra norsk lager. Hovedkategoriene i nettbutikken er innebelysning, utebelysning, designbelysning, teknisk LED belysning, lyskilder, dekorlys og tilbehør.

Fastpris på frakt. 30 dagers åpent kjøp. Trygg e-Handel sertifisert.