Full oversikt over nettbutikker som starter på bokstaven J!


Nettbutikker som begynner på …
A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|Æ|Ø|Å| Alle


Her er en komplett liste over alle online butikker i Norge oppført på denne siden som begynner på bokstaven J. Har du en nettbutikk i hodet du ikke helt husker navnet på, men som starter på J, finner du den kanskje her:

LogoNavnSammendragHandle
J.Lindeberg
J.Lindeberg

J.Lindeberg selger sports- og moteklær til menn og kvinner. I tillegg til vanlige sko og basisplagg får du jakker, bukser og annet tøy til ski og golf. Under menyen for Herre finner du blazere, jakker, jeans, bukser, strikk, sweatshirts, hettegensere, skjorter, sko og shorts. Under Dame er det mye av det samme inkludert topper, skjørt, kjoler og jumpsuits.

Tar Klarna, Amex og PayPal.

Jack & Jones
Jack & Jones

Jack & Jones selger kul kvalitetsmote for unge menn. Varer bestilt i nettbutikk kan hentes i lokal butikk eller fås tilsendt i posten til fast frakt.

Jakt & Friluft
Jakt & Friluft

Jakt & Friluft er en erfaren totalleverandør inne jakt, fiske og friluftsutstyr som har holdt på siden 1989. Hovedkategoriene på nettsidene deres er våpen, ammunisjon, optikk, hjemmelading, jaktutstyr, våpentilbehør, skyterekvisita, luftgevær og utstyr, klær og fottøy, turutstyr, telt, foredling av mat, fiskeutstyr, outlet og varemerker.

Lang erfaring innen jakt og friluftsliv.

Japan Photo
Japan Photo

Japanphoto.no er en godt etablert, er trygg og sikker, fotobutikk med alt du trenger til rimelige priser. De selger kompaktkamera, systemkamera, objektiv, lys og studio, videokamera, tilbehør, kameraveske, minnekort, stativ, drone, mobilreparasjoner, fremkalling av bilder og CEWE fotobøker og trykte produkter. De satser stort på netthandel med 9 nettbutikker i Norge i tillegg til 22 fysiske filialer.

Vipps. Meget seriøs. Bra priser.

JBL Store
JBL Store

Det er mange fordeler med å handle JBL lydprodukter direkte fra den offisielle butikken JBL Store. Her får du merkets populære høyttalere, hodetelefoner til musikk, sport, trening, gaming og mye mer. De er spesialister på bærbare høyttalere, partyhøyttalere, lydplanker, smarthøyttalere, radiohøyttalere og profesjonelle høyttalere. I tillegg har de trådløse hodetelefoner, hodetelefoner med støykansellering og ørepropper. Sjekk også ut gaming høyttalerne og gaming head settene. Les mer på nettsidene.

Gratis levering. Angrefrist på 30 dager. Livstidssupport.

Jean Paul
Jean Paul

Nettbutikken til Jean Paul selger deres eget klesmerke. De lager klær til kvalitetsbevisste kunder og tilbyr essensielle plagg for en komplett garderobe. Klærne oppleves som klassiske men tidsrikige. Støtter Vipps og AfterPay.

2-4 dagers levering. Gratis retur. 14 dagers returrett. 

Jernia
Jernia

Jernia har et velassortert sortiment varer innen jernvare, kjøkken, hjem og hage og oppussing og vedlikehold. De har også maling og ting til bil og båt.

Betal med Klarna eller Vipps.  Klikk og hent i over 140 butikker. 

Jewelbox
Jewelbox

Jewelbox.no er en fantastisk butikk som selger smykker på nett. Du finner smykker, armbånd og halskjeder både til kvinner og menn. Under Dame kategorien finner du Ankelsmykker, armbånd, brudesmykker, festsmykker, halskjeder, hårstrikker, klokker, ringer og øredobber.

Jewelbox har kjente merker som Pilgrim, Lily and Rose og Syster P.

Fri frakt over 499 kr. Åpent kjøp, pengene tilbake. Sikker betaling med PayPal, Klarna eller Vipps.

Joker
Joker

JOKER har mange matbutikker rundt om i landet. De har også egen nettbutikk for bestilling av mat rett hjem i utvalgte Joker-butikker. Sjekk med postnummer på siden. Få inspirasjon til gode middager og finn gode oppskrifter.

Nettbutikk i utvalgte Joker butikker.

Jollyroom
Jollyroom

Jollyroom er en stor og fin nettbutikk med det du trenger av barnevogner, bilstoler, møbler til barnerommet, babyutstyr, leker, barneklær, mammating, spill og barnesko. Du finner blant annet kjente varemerker som Britax, Reima, Cybex, Kids Concept, Bloomingville, Blafre og Hust & Claire.

Fri frakt over 1000,-. Prisgaranti. 365 dagers åpent kjøp.

jotex_logo_200
Jotex

Jotex har et bredt sortiment og bra priser på hjeminnredning og tekstiler – også unike mønster som du bare finner her. Egen del med inspirasjon og ideer. Produkter innen gardiner, sengetøy, badersomstekstiler, puter og pledd, dekor, møbler, utemøbler, barn, kjøkken og husholdning, belysning og tepper.

Trygg e-Handel sertifisert.  

Jula
Jula

Jula er en svensk kjede som er godt etablert i Norge med både fysiske varehus og et stort nettvarehus. De er kjent for å selge rimelige produkter innen verktøy, maskiner, bygg, maling, el-artikler, belysning, klær, verneutstyr, arbeidsklær, hage, fritid, bil, garasje, hjem, husholdning og mye mer. Samle poeng som JulaClub medlem og få bonus og ekstra rabatter.

Her får du varemerker som Anslut, Bluewear, Hamron, Axley, Kayoba, MarQuant, Meex, Menuett og CurAqua.

Fri frakt til varehus. 15.000 produkter i sortimentet. Åpent kjøp i 30 dager.

Jule-Genser
Jule-Genser

Jule-Genser.no, eller Julesweathers, selger julegensere til herre, dame og barn. Butikken ble grunnlagt i 2014 og har siden solgt titusener av gensere til fornøyde kunder. Nettbutikken er fin og oversiktlig med store bilder av hver genser så det er lett å velge mellom motivene. Ugly christmas sweater er et begrep som har kommet for å bli. Julegensere kan brukes til julebordet, gis bort i gave eller brukes året rundt.

Julegenserne fåes i alle størrelser fra XS, S, M, L, XL og 2XL.

Fast lav frakt.  Betal med Klarna eller Vipps. 

julegenserbutikken
Julegenserbutikken

Julegenserbutikken er en nettbutikk dedikert til julegensere av alle slag. De har rare, stygge, merkelige, fine, morsomme og spesielle julegensere, juledresser og julepysjer til dame, herre og barn. Et av Norges største utvalg av julegensere.

Gratis frakt over 700,-. 90 dagers bytterett. 1-3 dagers levering.  

Jumpking
Jumpking

Jumpking er en seriøs tramplinebutikk som fører det trygge og bra merket Jumpking. Du får super service og god garanti. Kan prøves og hentes på showroom ved Høvik.

Trampliner med høy kvalitet og sikkerhet.

Junarose
Junarose

Hos Junarose får du plus-size klær for jenter med former, som de sier selv. Badetøy, jeans, kjoler og topper. 50 kr i avslag ved påmelding i kundeklubb.

Paypal.  Fast fraktpris. 

Junkyard
Junkyard

Junkyard er en nettbutikk for brettkjørere med stort utvalg av skateboard, snowboard og streetwear realterte klær og sko. Lansert i 2009. Trygg e-handel sertifisert er et pluss.

Fri frakt på bestillinger over 1000.  30 dagers åpent kjøp.  Trygg e-Handel sertifisert.  

Just-Eat
Just-Eat

Just Eat samler hundrevis av restauranter over hele landet som serverer pizza, sushi, indisk, thaimat og kebab. Tast inn postnummer og få opp en liste over alle aktuelle restauranter. Eksklusive rabatter, tilbud og sikker betaling. Last ned app.

Samling av lokale restauranter.

Juvelen
Juvelen

Juvelen er en gullsmed med smykker, diamantsmykker og klokker. I menyene på nettsiden kan du sortere på anledninger og gå igjennom aktuelle kampanjer. Deres vareutvalg består også av forlovelsesringer, gifteringer, sølvbestikk, bunadssøljer, dåpsgaver, klokker og mye mer.

Trygg betaling med Klarna. Fri frakt over 500 kr.

JYSK
JYSK

JYSK er en kjede med tusenvis av butikker i mange land, opprinnelig fra Danmark, med alt man trenger til hjemmet. De har også nettbutikk. Her finner du ting til soverommet, badet, kontoret, stuen, spisestuen, oppbevaring, gardiner, hage og interiør.

Faste lave priser. 2900 butikker i 52 land. 25 års madrassgaranti.