Full oversikt over nettbutikker som starter på bokstaven R!


Nettbutikker som begynner på …
A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|Æ|Ø|Å| Alle


Her er en komplett liste over alle online butikker i Norge oppført på denne siden som begynner på bokstaven R. Har du en nettbutikk i hodet du ikke helt husker navnet på, men som starter på R, finner du den kanskje her:

LogoNavnSammendragHandle
Racketspesialisten
Racketspesialisten

Racketspesialisten har et stort utvalg racketer og tilbehør til mange racketsporter. De hevder selv de har Nordens største utvalg racketer. Her finner du racketer til tennis, badminton, squash, bordtennis, padel og pickleball. I tillegg har de sko, klær og annet utstyr.

God kundeservice på epost eller telefon. Rask leveranse. Prisgaranti. 60 dagers åpent kjøp.

Radisson Blu
Radisson Blu

På Radisson Blue sine nettsider bestiller du hotellrom direkte fra hotellkjeden selv. Dette gir deg gode priser og fordelaktige tilbud. Blu konseptet er Radissons hotellkonsept for ikoniske, stilige og sofistikerte overnattingssteder og resorter for individuelle sinn. De har 380 unike hoteller ved flere av verdens mest attraktive reisemål som dynamiske storbyer, nær flyplasser og ved de mest ettertraktede turiststedene.

Ikoniske hoteller og resorter.  100% tilfredshetsgaranti.

Radisson Hotels
Radisson Hotels

Radisson Hotels er det offisielle nettstedet som samler alle hotellene til Radisson Hotel Group. Det er det perfekte stedet å starte hotellbestillingen for en fin reise, storbyferie eller jobbtur. Du tjener bonuspoeng på hotelloppholdet med Radisson Rewards.

Via nettstedet får du tilgang til hotellene under alle merkene deres.

Garantert beste pris på nett med prismatch pluss ytterligere rabatt. Medlemsfordeler.

Rains
Rains

Rains er et dansk, kult og moderne regntøymerke som skaper vanntette klær med god design. De er tydelig påvirket av sin skandinaviske arv og praktiserer en kompromissløs tilnærming til enkelhet som er like forankret i funksjonalitet. Sjekk hjemmesiden for utvalget, bilder og priser.

De selger tøft regntett tøy or menn og kvinner samt vesker, bagger, sekker og tilbehør. Sender fra Danmark.

Rask shipping. 2 års garanti. 30 dagers returrett.

Rajapack
Rajapack

Rajapack er en stor leverandør av over 2000 lagerførte emballasjeprodukter for forsendelse, oppbevaring eller transport. Perfekt for bedrifter, nettbutikker og til kontoret. Esker, plastposer, tape, etiketter, lagerutstyr, kontorrekvisita og bobleplast er noen av produktkategoriene.

Fri frakt over 2500,-. Trygg e-Handel sertifisert.  

Rapunzel of Sweden
Rapunzel of Sweden

Rapunzel of Sweden er en nettbutikk for hair extensions, hårforlengelse og parykk. Alt de selger finns på lager for rask leveranse og sikker levering. 5% rabatt på ditt første kjøp.

Trygg e-Handel sertifisert.  

Real Coffee
Real Coffee

Real Coffee utvikler og selger Nespresso og Dolce Gusto kompatible kapsler i mange varianter. 100% kompatible.

Gratis frakt over 395,-.  Trygg e-Handel sertifisert.  

Rebecca Stella
Rebecca Stella

Nettbutikken til Rebecca Stellas eget klesmerke. Dameklær av alle slag. Gratis verdensomspennende frakt. Sjekk også Nelly.com og NA-KD for Rebecca Stella produkter.

Worldwide shipping. Enkel retur. Fri frakt. 

Rebel_Walls_Logo_200
Rebel Walls

Rebel Walls er en svensk nettbutikk med kule tapeter for hjem og bedrift. Her får du tapet for vegger, fototapet, 3d-tapet, tapet til skole og konstrastvegger. I hovedmenyen kan du navigerer deg gjennom forskjellige tema basert på farger, rom og motiv. Eller du kan lage ditt eget tapet basert på bilde du laster opp.

Gratis levering. Enkel installasjon.

Reebok
Reebok

Rebook sin offisielle nettbutikk med sportsklær, sko og treningsglede for kvinner, menn og barn. De har en fin oversikt over forskjellige sporter så du enkelt finner det som passer din idrett. I tillegg har de en fin guide hvis du ønsker å gi bort Reebok produkter i gave.

Gratis frakt over £50. TarAmerican Express, PayPal og Klarna.

Reeftech
ReefTechnology

Reeftech, eller ReefTechnology, er en nettbutikk som er spesialister på akvarium. De kaller seg en av landets ledende på saltvannsakvarier. Skal du bygge, belyse, rense, vedlikeholde, pynte eller bare kjøpe nytt til ditt saltvannsakvarium er det verdt å sjekke ut disse.

Betal med AfterPay. Ledende på saltvann. 

Reforma
Reforma Sthlm

Reforma Sthlm er en svensk møbel- og hjemmeinnredningsbutikk på nett. Her finner du alt du trenger innen innredning, møbler og interiørdesign. Hovedkategoriene i nettbutikken er Nyheter, Salg, Christmas, Outlet, Møbler, Interiør, Belysning, Vintage og sortering på Rom. Du finner også en liste over varemerkene de fører.

Gratis frakt over 999 kr.Rask levering.Prisgaranti.

reima
Reima

Bestill Reima klær til barna rett fra deres egen nettbutikk. Værbestandige regntøy, dresser, sko og yttertøy er tilgjengelig fra 0 til 14 år.

Fri frakt over 1500 kr.  Fri bytte og retur.  Trygg e-Handel sertifisert.  

Reisefeber
Reisefeber

Reisefeber er en komplett reiseportal for fly, hotell, fly og hotell, storbyferie og gruppe- og konferansereiser. De hjelper deg å gjøre virkelighet av reisen du drømmer om. Her kan du selv sette sammen og bestille din egen reise uansett om du søker eventyr, storbypuls eller strandhugg. Da får du en smidig pakke, unikt utformet av deg, med hjelp fra Reisefeber.

Meget bra nettsted for hotell, fly og storbyferie. Betal enkelt og trygt med Klarna.

Rekkverkspesialisten
Rekkverkspesialisten

Rekkverkspesialistens har drevet med handel av kvalitetsprodukter innen byggevarer siden 2013. Hovedproduktene deres er stolpeløse glassrekkverk, aluminiumsrekkverk, glassklemmer og Fransk balkong.

Trygg e-Handel sertifisert.  

Rentalcars
Rentalcars

Rentalcars.com er en sammenligningstjeneste for bilutleie. De sammenligner over 900 selskaper ved over 53,000 utleiestasjoner og kan dermed sørge for at du får den beste prisen. Garantert lave priser. Noen av disse utleieselskapene er Hertz, AVIS, Europcar, Alamo, Budget, Dollar car rental og Thrifty car rental.

Sammenligningstjeneste for leiebil.  

reptil
Reptil

Reptil.no er en skreddersydd og spesialisert nettbutikk for alt til reptil. Her får du produkter innen lys og varme, terrarium, inventar, dekor, akvarium, pynt, mat og kosttilskudd. Nettsidene er raske og gir deg fin oversikt over alle reptilproduktene. Anbefalt reptilbutikk.

Nettbutikken er seriøs og proff og drives av Taram som også har Tropehagen Zoo.

Gratis frakt over 500 kr. Gratis retur. Rask levering.

Retro
Retro

Retro.no er nettbutikken til klesbutikken med butikker i Bergen, Trondheim og Kristiansand. De har dame og herreklær fra mange kjente merkevarer.

Betal med Visa, MasterCard, Diners eller Collector Faktura. Hent i butikk.

Rett hjem
Rett hjem

Rett Hjem er en av Norges største dagligvarebutikker på nett med mange års historie som har spesialisert seg på plukking og utkjøring av dagligvarer fra eget logistikksenter til private kunder, firmaer og til offentlig virksomhet. Varene fraktes i kjøpebiler for å sikre høy kvalitet hele veien.  I tillegg til matvarer har de også middagspakker.

Stort utvalg. Kjent.

Revir
Revir

Revir er en fantastisk norsk friluftsbutikk med utrolig mye fint. De har det meste til turen og overnattingen ute innen utstyr og klær for turglade kvinner og menn. Her får du sekker, bagger, fottøy, fiskeutstyr, kniver, telt, tarp, soveposer, liggeunderlag, turkjøkken og sykler. De har også en inspirerende turblogg som heter Magasinet.

Alt innen turutstyr. Flott nettsted.

RichmeetBeautiful
RichMeetBeautiful

RichmeetBeautiful regnes som nummer 1 i verden for millionær dating. Det er et unikt tilbud for attraktive single – et elite matchmaker-nettsted for de med høye inntekter. Medlemmene består av ekte millionærer med en luksuriøs livsstil. Metodene er vitenskapelig og basert på algoritmer som innebærer at ditt perfekte fremtidige forhold er basert på kjærlighet, respekt, lidenskap og intelligens.

Millionær-dating. Prøv gratis og anonymt.

Rideways
Rideways

Rideways tilbyr flyplasstransport, taxiservice og VIP-transport over hele verden. Gå inn på nettsiden og tast inn hentested som flyplass, hotellnavn, togstasjon eller gateadress og velg stoppested. Velg så dato, tid og om du ønsker retur og gjør et søk. Rideways gir deg muligheten til å bestille taxi uansett hvor i verden du er, med gratis avbestilling og garantert pris.

Profesjonell persontransport. Enkel nettjeneste.

Riis Interiør
Riis Interiør

Riis Interiør gir deg løsninger innen interiør som skaper liv og særpreg. De har fokus på livsstil og helhetlig gjennomføring, og ønsker å tilby unike konsepter tilpasset hver enkelt kunde.

Trygg e-Handel sertifisert.  

Risskov Bilferie
Risskov Bilferie

Risskov Bilferie er en flott portal for deg som planlegger et lite avbrekk i hverdagen. Nettsiden lar deg planlegge helgeopphold, temareiser, sesongreiser, miniferier og kjør-selv-ferier.

Velg mellom forskjellige overnattingssteder, hoteller og enkelte aktiviteter i 15 land. Du finner 850 hoteller i portalen.

Spesialist på hotellpakker og reiser. Perfekt for å planlegge en hyggelig utflukt uten fly.

Rito Hobby
Ritohobby

Ritohobby er en hobbybutikk med stort fokus på garn, håndarbeid og kreative DIY (Do It Yourself) produkter. Varene er av høy kvalitet, bra kundeservice og godt renommé. De har prisgaranti for å gi deg best mulig pris, sørger for rask levering og et stort sortiment som de selger til både private, engros og institusjoner.

15.000 produkter.  Lav frakt, gratis over 799,-. Mengderabatt.

RobotEksperten
RobotEksperten

RobotEksperten er ekspert på forskjellige roboter som hjelper deg med kjedelige oppgaver i hjemmet. For eksempel robotstøvsugere, robotgulvvaskere, robotgressklippere, vindusvaskeroboter og grillroboter. De selger også Segway og smart hjelmer.

Gratis frakt over 500 kr.  Sikker betaling med Klarna.

Rocket Padel
Rocket Padel

Rocket Padel Norway er en proff og dedikert padelshop med rackets, baller, sko, bagger, klær, tilbehør og outlet. Du får padelrackets fra kjente merker som Varlion, Wilson, Starvie, Babolat, Nike, Adidas og Bullpadel som passer herre, dame og barn, så vel til proffe som nybegynnere.

Prisgaranti. Fri frakt over 295. Fri retur. 30 dagers åpent kjøp. Betal trygt med Klarna.

Rolland Utkjøring
Rolland Utkjøring

Rollut er et dagligvarebutikk-konsept som lever varer rett på kjøkkenbenken i hele Bergen kommune. Du finner alt du forventer å finne i en dagligvarebutikk og litt til.

Utkjøring av matvarer i Bergen.

Ros Mari Smykkebutikk
Ros Mari Smykkebutikk

Ros Mari Smykkebutikk er en personlig og fin smykkebutikk på nett. Butikken har et godt utvalg armbånd, smykker, øredobber, hårpynt, gaver, knytebelter, motebelter og skjerf. Produktene kommer fra Dansk Copenhagen, Nora Norway, Hultquist Copenhagen og JewelCity. Sjekk innom jevnlig for oppdateringer.

Norsk, personlig og trygg nettbutikk. Betal med Vipps eller Klarna. Gratis frakt over 250 kr.

Rover
Rover

Rover er en tjeneste der du kan booke hundepass eller kattepass. Tjenesten lar deg enkelt velge mellom døgnpass, døgnpass i ditt hjem, drop in besøk, dagpass eller hundelufting. Du kan også registrere deg og bli en hundepasser selv. Man holder kontakt med hundepasseren via en egen app. Perfekt hvis du skal være borte i lengere og kortere perioder.

Gå inn på siden og gjør et søk.

Tjeneste med hundepass i Norge, der du bor.

Royal Burner
Royal Burner

Royal Burner er et helt naturlig kosttilskudd i kapselform som hjelper deg å gå ned i vekt. Den bidrar til å stoppe søtsug og cravings samt redusere sultfølelsen slik at matinntaket blir mindre. Produktet hjelper også til med å optimalisere metabolismen og øke forbrenningen. Les mer på nettsiden til VitaPura om hvordan Royal Burner virker.

Leveres med rask, fri frakt. 100% naturlig.

RoyalDesign
RoyalDesign

RoyalDesign.no er en av Skandinavias største nettbutikker for interiør, design, smykker og innredning for kjøkken og hjem. Her finner du alt fra designklassikere fra Georg Jensen og iittala, porselen fra Roya Copenhagen og Rosendahl, glass fra Kosta Boda og Orrefors, smykker fra Thomas Sabo og Pandora, kniver fra Global, designet lyd fra Tivoli Audio og Geneva Lab samt mye mer. Hovedkategoriene på nettsidene er møbler, belysning, innredning, kjøkkenet, servering og borddekking, tekstil og tepper, smykker og assesoarer.

Fri frakt over 499 kr. Design til rett pris.  Rask leveranse.

Ruller
Ruller

Ruller.no selger ting som ruller. Det er typiske transportmideler som hoverboard og el-skateboard, elsykler for damer og menn, elektriske sparkesykler for barn, ungdom og voksne, samt elektriske scootere og annet tilbehør. Leter du etter elekstriske biler barn kan sitte i, har de det også.

Fri frakt over 1000,-. 60 dagers angrerett. Bestiller du innen kl 12 sendes det samme dag.  Trygg e-Handel sertifisert.  

Rum21
Rum21

Rum21.no, tidligere Room21, selger design, møbler og hjemmeinnredning på nett. Hovedkategoriene i nettbutikken er møbler, belysning, innredningsdetaljer, kjøkken, servering, tekstil og tepper. Du kan også sortere på rom samt finne mye bra inspirasjon. De fører store og kjente varemerker, nøye utvalgte produkter i toppklasse med en eksklusiv design-følelse.

Fri frakt over 1000 kr. Rask levering. 

Ruugs
Ruugs

Ruugs.no er en teppebutikk på nett. De har også endel gulvprodukter. Hovedkategoriene på sidene deres er gulvtepper, vegg til vegg teppe etter mål, andre typer tepper og gulv.

Gratis frakt. Tepper etter mål. 4-8 dagers leveringstid.