Full oversikt over nettbutikker som starter på bokstaven A!


Nettbutikker som begynner på …
A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|Æ|Ø|Å| Alle


Her er en komplett liste over alle online butikker i Norge oppført på denne siden som begynner på bokstaven A. Har du en nettbutikk i hodet du ikke helt husker navnet på, men som starter på A, finner du den kanskje her:

LogoNavnSammendragHandle
About You
ABOUT YOU

ABOUT YOU er et stort motehus på nett med over 1000 toppmerker. De hevder de er en nettbutikk som virkelig forstår deg og er klare til å inspirerer deg. Oppdag deres store utvalg med mer enn 100.000 produkter. La deg bli inspirert av antrekkene til deres influensers, ikoner og finn stilen som passer deg best. Her finner du omtrent alt.

Som de sier: “Fashion isn’t about anyone else. It’s ABOUT YOU!”

Kjøp nå, betal senere. Gratis frakt og retur. 100 dagers returrett. Tar Visa, PayPal og Klarna.

Adams Matkasse
Adams Matkasse

Adams Matkasse gir deg muligheten til å få ingrediensene til forskjellig typer middager rett på døra. Oppskriftene er tilpasset tidsklemma og familier med store og små. Det er også kasser for to personer, sunne kasser og fri-for kasse.

Mange forskjellige matkasser. Trygg e-Handel sertifisert.  

Adidas
Adidas

I Adidas Online Shop Norge får du kjøpt alle sportsklærne fra Adidas. De har sko til alle slags aktiviteter og treningsklær til alle idretter. Faktisk kan du i menyene velge mellom en stor mengde sportsaktiviterer for å finne passende produkter som til fotball, tennis, terrengløp, fjellet, løping, basket og trening.

Meld deg inn i nyhetsbrevet og få 15% rabatt på første kjøp.

Gratis retur. Godtar American Express, PayPal og Klarna.

Adlibris
Adlibris

Adlibris er en nettbokhandel med stort utvalg av blant annet barnebøker og leker. Hovedkategoriene deres er nå bøker, baby, elektronikk, fest og moro, garn, hage, hobby, interiør, kjøkken og servering, leker, papir og kontor, skjønnhet, smykker, spill og puslespill, trening og yoga, vesker, tilbehør og accessoirer. Besøk nettsidene for å se alle Adlibris butikker.

Gratis frakt under 299,-  Stort utvalg og lave priser.  Gratis faktura.  Trygg e-Handel sertifisert.

Ador logo
ADOR

ADOR er en stor og profesjonell nettbutikk med moteklær. Her finner du tusenvis av artikler til svært gode priser. I toppmenyen ser du raskt at disse selger kjoler, topper til damer, sportsklær, dametøy, badetøy, sko, smykker, klokker og andre plagg til kvinner, herre og barn.

Nettbutikken er oversatt til norsk med noe hell. LightInTheBox står nå bak denne siden.

Gratis levering på bestillinger over 60euro. Gratis retur. Mange tilbud og gode priser. Tar PayPal.

Agas Clothing
Agas Clothing

Agas er en nettbutikk med MC utstyr, lærmote, skinnhansker, skinnjakker og tilbehør. Kjører du motorsykkel kan du skaffe alt du trenger av bekledning og MC beskyttelse her. De har MC-klær, MC-hjelmer, MC-støvler, MC-hansker, beskyttelse og vesker.

Fri frakt over 1000 kr. Fri retur. Betal trygt med Klarna eller PayPal.

Ageras
Ageras

Ageras er en tjeneste som enkelt lar deg finne revisor, regnskapsfører, eiendomsforvalter, advokat eller jurist. Ageras hjelper deg å finne den perfekte spesialisten og gir deg tre alternativer å gå for før du velger. Tjenesten er helt gratis.

Agoda
Agoda

Agoda.com er et nettsted for bestilling av hoteller, resorter, vandrehjem og mer. Finn gode tilbud og få opptil 80% rabatt i noen sammenhenger. På nettstedet kan du enkelt finne den beste prisen på over 2 millioner eiendommer verden over. Med tjenesten Agoda Flights kan du i samme slengen booke flybiletter til turen.

Finn de beste prisene på overnatting og fly.

Aim'n
Aim'n

Hos Aim’n får du lekne og aktive klær for kvinner. Hovedkategoriene i nettbutikken er tights, topper, streetwear, badetøy, tilbehør og salg. Slagordet deres er ‘Scandinavian Activewear, created by women, for women’.

Ingen toll og avgifter. Gratis frakt over 800 kr. Enkel retur. Anbefalt nettbutikk. Anbefalt nettbutikk

Aime Q10
Aime Q10

Aime Q10 Aloe Vera & Rose er en eksklusiv dagkrem som mykgjør, regenerere og bekjemper aldringstegn. Aloe Vera juicen fukter og glatter ut huden. Rosenoljen sørger for god duft som beroliger og skaper velvære. Les mer på nettstedet.

Prøv gratis i 30 dager. Bestill rett fra nettstedet.

airfryers
Airfryers

Hos Airfryers.no kan du kjøpe Cosori Airfryers for en sunnere hverdag. Hva er en Airfryer lurer du kanskje på? Jo det er en kjøkken apparat som hjelper deg å tilberede mat. Den kan gjøre alt en stekeovn, komfyr og mikro kan gjøre og kan bake og steke mat med sprø overflate som en frityrsteiker. Fordelen er at den bruker varm luft til stekingen noe som går både raskere og er sunnere.

30 dagers åpent kjøp. Betal med Klarna. 1-3 dagers levering.

Aktiv vinter
AktivVinter

AktivVinter.no er en flott nettbutikk med produkter for skiferie og vinteraktiviteter. Her får du alt innen vinterklær, skiklær og skiutstyr til hele familien. De har stort fokus på service og hjelp når du trenger handletips. Menyene leder deg til sorteringer på herre, dame, barn, klær, utstyr, friluft, vesker, tilbud og brands.

Perfekt sportsbutikk for vintersport. Prisgaranti. Rask levering. Gratis frakt over 999. Anbefalt nettbutikk. Anbefalt nettbutikk

Akvaristikk
Akvaristikk

Akvaristikk.no er en innholdsrik akvarium butikk. De har det meste innen akvarium, grus, dekor, lys, varme, fiskemat, sirkulasjonspumper, vedlikeholdsprodukter og mye annet akvarieutstyr. De har også noe innen dam. Skal du begynne med ditt første skvarium har de flott startersett så du kommer godt igang.

Gratis frakt over 500 kr. Gratis retur. Rask levering.

AliExpress
AliExpress

AliExpress er et stort nettvarehus eid av Alibaba som selger produkter som klær for dame og herre, mobiltelefoner og tilbehør, data og kontor, elektronikk, forbrukerelektronikk, droner, smykker og tilbehør, hage og hjem, sko, mor og barn, sport og underholdning, helse og skjønnhet, biler og motorsykler samt innredning. AliExpress er et kjent, trygg og sikker, men husk tollreglene.

Populære produkter, kampanjer, lave priser, anmeldelser.

Alpereiser
Alpereiser

STS Alpereiser.no er Nordens største arrangør av reiser til Alpene. Her kan du bestille pakkereiser som skireiser, vandringsreiser og sommerreiser. Du kan også finne den beste flyreisen eller hotellet, samlet eller hver for seg. Alpereiser reiser til 21 destinasjoner i Alpene med egne reiseledere. De har 6 egne hotell i Bad Gastein. Ellers kan du velge mellom 250 nøye utvalgte hotell og pensjonat.

Spesialist på pakkereiser til Alpene. Finn restplasser med opptil 60% rabatt. Arrangerer reiser for 50.000 personer hvert år.

Alpha Man Testobooster
Alpha Man

Alpha Man Testobooster er et kosttilskudd fra VitaPura for menn optimalisert for å booste testosteronnivået i kroppen. Kapslene inneholder aktive virkestoffer som sink, guarana, vitamin B6, bukkehornsekstrakt, maca og magnesium. Virkningen er mer energi, gir økt selvtillit, økt forbrenning, lyst og evne til å bygge muskler. Les mer på nettsidene om produktet.

Alpha Man er et glutenfritt, vegansk produkt uten GMO og gelatin.

Leveres med rask, fri frakt. 100% naturlig.

AlphaGeek
AlphaGeek

AlphaGeek er en fantastisk nettbutikk som selger morsomme gaver, gadgets, kostymer, ting til gaming, samlerobjekter, produkter til fest og moro, klær og interiør. De har et stort utvalg av festtilbehør og dekorasjoner tilpasset forskjellige tema.

Lynrask leveranse. 30 dagers returrett. Ingen ekstra kostnader.

Altistore
Altistore

Altistore er en komplett leverandør av kontromøbler, verksted- og lagerinnredning. Utstyr til skole og barnehage, stålskap, garderobe, og transport og løft, omgivelser og HMS er andre kategorierer.

Trygg e-Handel sertifisert.  

Amazon Tyskland
Amazon Tyskland

Amazon Tyskland er den tyske avdelingen til det gigantiske nettvarehuset Amazon med opprinnelse i USA. De har avdelinger i mange land. Amazon har millioner av produkter i alle kategorier og det skal vanskelig gjøres å ikke finne det du er på jakt etter her.

For du som er i Norge er det mest nærliggende å handle i enten den Engelske (co.uk) eller Tyske (.de) Amazon avdelingen som nevnes her, men man kan fint handle i den Amerikanske originale Amazon.com også.

Har det meste av produkter.  Stort utvalg momsfrie bøker.  Toll kommer i tillegg. 

Amazon UK
Amazon UK

Amazon er et gigantisk nettvarehus med avdeldinger i mange land. De har millioner av produkter i alle kategorier og det skal vanskelig gjøres å ikke finne det du er på jakt etter her.

Har det meste av produkter.  Stort utvalg momsfrie bøker. VOEC.

amazon_us_com_logo_200
Amazon US

Amazon.com er den originale og amerikanske avdelingen til det gigantiske nettvarehuset Amazon. De har avdelinger i mange andre land som England og Tyskland. Amazon har millioner av produkter i alle kategorier og det skal vanskelig gjøres å ikke finne det du er på jakt etter her. Bøker, tegneserier, sangbøker og lydbøker til privat bruk kan handles momsfritt. Dermed er Amazon et veldig egnet sted og handle slike ting. Notebøker og fotobøker regnes ikke lenger som bøker.

Har det meste av produkter. Stort utvalg momsfrie bøker. VOEC.

Amberly
Amberly

Amberly Cosmetics er nettbutikken til det norske kosmetikkmerket med samme navn. Her får du luksuriøs hudpleie og makeup produkter tilpasset det norske markedet og nordisk klima. Hudpleieproduktene passer begge kjønn og alle hudtyper som normal, tørr, sensitiv og fet. De er dermatologisk testet og utviklet i samarbeid med de beste laboratoriene i Europa.

Gratis frakt på alle ordrer over 800 kr. Levering helt hjem.

ame pure
ame pure

âme pure tilbyr revolusjonerende hjemmebehandlinger og klinisk dokumenterte hudbehandlinger som er drevet frem av forskning og vitenskap. Produkter innen kategoriene ansikt, kropp, vipper og bryn, gentlemen og dermaroller finner du lett på hjemmesiden.

Skjønnhetsprodukter med dokumentert effekt. 2 – 3 dagers levering.  Alltid gratis frakt.  Trygg e-Handel sertifisert.  

Amor
Amor

Amor selger sexleketøy på en enkel og trygg måte. Kategoriene i menyen er produkter for kvinner, menn, par, Womanizer, fetisj, tilbehør og tilbud.

Rask og diskree levering. 365 dagers åpent kjøp. Gratis retur.

AndLight
AndLight

AndLight er en dansk nettbutikk med billige design lamper og belysning fra mange produsenter. Her får du takpendler, bordlamper, taklamper, gulvlamper, vegglamper, spotter, LED lamper, baderomslamper og utendørslamper. De har mye bra inspirasjon samt tips og råd.

5 stjerner på Trustpilot. Gratis frakt. Prismatch og enkel retur. Rask levering.

Angler
Angler

Angler er en nettbutikk med fiskeutstyr. Her får du produkter innen sportsfiske, fluefiske, slukfiske, havfiske, vadeutstyr, fluebinding, oppbevaring, bekledning, utstyr, verktøy og tilbehør.

Gratis frakt over 1500,-.  Gratis hent i butikk.  Varer pakkes samme dag.

Animail
Animail

Animail er en dyrebutikk på nett som tilbyr et stort utvalg av dyremat og tilbehør til hund, katt, smådyr, fugl, fisk og reptil.  Stort utvalg av hundefor og kattemat.

Fri frakt over 1000 kr. 30 dagers åpent kjøp.

Anton Sport
Anton Sport

Anton Sport er stilig sportsbutikk på nett og butikk. De fører kjente merker og selger ellers sportsutstyr og fritidsprodukter innen sykkel, sko, klær, turutstyr og trening. De har en bra side med tips til inspirasjon.

Fri frakt over 1000 kr.Betal med American Express og Vipps. Gratis, enkel retur.

Apollo
Apollo

Apollo sørger for at du finner den perfekte reisen uansett hvor i verden du vil. De spesialiserer seg på pakkereiser som badeferie, storby ferie, treningsreiser og cruise. Apollo har lang erfaring i bransjen siden de startet opp i 1999 og er en reiseaktør du kan stole på.

Trygg reiselevernadør. Reiser til hele verden. Sorter på mange typer hoteller. 

Apotek1
Apotek1

Apotek1 er en apotekkjede med filialer over hele landet. I nettbutikken kan du bestille apotekvarer i alle kategoierer som kan hentes på apoteket etter en times tid eller sendt hjem til deg. Du har 14 dagers returrett og tilbyr deg å abonnere på dine faste medisiner. På nettsiden finner du en stor mengde artikler om tips og råd. Betal med Vipps.

Fri frakt på kjøp over 450. Godkjent av Statens Legemiddelverk.Medlem av Apotekforeningen.

ApotekDirekte
ApotekDirekte

ApotekDirekte er et nettapotek som skilter med rask levering, trygg handel og diskret forsendelse. De fører produkter og legemidler innen helse, kost, ernæring, foreldre, barn, hud og hårpleie, homeopati, dyr, hjelpemidler, naturmidler og reise. ApotekDirekte eies av Lindeberg apotek AS i Oslo.

Godkjent av Statens Legemiddelverk. Medlem av Apotekergruppen og Apotekforeningen.

apotekhjem
Apotekhjem

Apotekhjem er Fyrstikktorget apoteks nettbutikk. De er et norskt kjedeuavhengig apotek med produkter for mennesker og dyr. I 2003 var de først ute i Norge med nettsalg av legemidler og apotekvarer til profesjonelle kunder som leger, tannleger og veterinærer. I 2006 var de igjen først ute med salg av reseptfrie apotekvarer til forbrukere. Selger Antibac og desinfeksjon.

Fri frakt på kjøp over 800. Godkjent av Statens Legemiddelverk.

Apotera
Apotera

Apotera kaller seg Ditt apotek på nett, og er nettopp det. Det norske godkjente apoteket har tusenvis av apotekvarer innen ansiktspleie, feber og forkjølelse, hygiene og intim, hår og hudpleie, kosttilskudd, mage og tarm, mat og drikke, mor og barn, munn og tann pluss mye mer.

Gratis frakt. Rask levering (1-3 dager). Betal med Klarna.

Apple
Apple

I Apple sin nettbutikk får man alle deres populære produkter og mer til. Hovedkategoriene er Mac, iPad, iPhone, iPod touch, Watch, TV, tilbehør og Musikk. Det jeg har bestilt har blitt sendt fra Nederland med gratis frakt. De fikser tollklarering. Rask levering.

Rask levering. Gratis frakt.  Sendes fra utlandet, men de fikser tollen. 

Arbeidslys
Arbeidslys

Arbeidslys.no selger alt innen lys til bil, båter og varsling. De fører ekstra lys, varsellys, arbeidslys, marinelys, led markeringslys, pærer og tilbehør. Daglige forsendelser.

Fri frakt over 989,-. 90 dagers åpent kjøp.

ARK Bokhandel
Ark

ARK Bokhandels nettbokhandel har et stort utvalg barne og ungdomsbøker. ARK har også 113 filialer rundt omkring i Norge du kan hente bestilte varer i.

Fraktfritt over 249,-  Klikk og hent.  Prisløfte. 

ARKET
ARKET

ARKET er en moderne nettbutikk med produkter for menn, kvinner, barn, reiseting og hjemmet. De er en av H&Ms konseptbutikker. De tilbyr kvalitet og holdbare produkter designet for å bli brukt og elsket over lang tid. De har butikker i veldig mange Europeiske land, deriblant Sverige og Danmark, men ikke i Norge. Deres typiske kunde lever et aktivt liv med karrière, familie, trening og reise.

Kul livstilsbutikk. Gratis frakt over 1500 kr. Tar Klarna og PayPal. Moms er inkludert i prisen. 

Artrogen
Artrogen

Artrogen er et kosttilskudd i tablettform for muskler og ledd. Det inneholder ingefær, gurkemeie, piperin, magnesium, sink, C- og D vitamin. Ingefær har den fine funksjonen at den bekjemper betennelse, kvalme, leddgikt, styrker blodtrykket, hjelpe imunforsvaret og hindrer muskelømhet. Les mer om detaljene på nettsidene.

Prøv gratis i 60 dager via nettsidene og få med hurtigsvarspremie.

Asanasyoga
Asanasyoga

I nettbutikken til Asanas Yoga kan du kjøpe designer yogaprodukter. Det er et norsk yogamerke med produkter av høy kvalitet i naturvennlig kork. Er du en kvalitetsbevisst yogapraktiker er dette stedet for deg. Hovedkategoriene på nettbutikken er kork yogamatte, kork yogablokk, kork yogahjul, bærestropp og yogabelte, yogatepper med mer.

Gratis frakt i hele Norge. Rask levering.

Åshild
Åshild

Åshild tilbyr klær, sko, accessoarer, undertøy og støtteprodukter for den voksne dame. God kvalitet til lave priser.

Trygg e-handel godkjent.

Askeladden Navnelapper
Askeladden Navnelapper

Askeladden Navnelapper produserer navnelapper som både er selvklebende klistremerker og strykelapper. Mange morsomme og fargerike temaer og motiver og selvfølgelig egen tekst. Har du barn i barnehage eller skole er det selvsagt at klær, jakker, sekker og sko skal merkes. Dette gjør det mye enklere for ansatte å finne riktig eier av et plagg. Du får også selvklebende refleksprodukter.

Gratis frakt. Rask levering. Et must for barnehage- og skolebarn. 

ASOS
ASOS

ASOS er en nettbutikk i UK med klær og mote for menn og kvinner. De er en global online mote- og skjønnhetsforhandler og tilbyr mer en 50 000 merkevarer, inkludert eget merkevare, innen dameklær, herreklær, fottøy, tilbehør, smykker og skjønnhet, med omtrent 2.000 nye produktlinjer som blir introdusert hver uke.

ASOS lagerfører over 900 merker fra store globale navn til små uavhengige merker som tilbyr forbrukeren en handleopplevelse uten grenser.

Sender world wide.

Atelier Gyldne Snittet
Atelier Gyldne Snittet

Atelier Gyldne Snittet fører eksklusiv og elegant dame- og herremote. De har også en del interiørartikler til hjemmet.

Kvalitetsgaranti.  Trygg e-Handel sertifisert.  

Ateljé Margaretha
Ateljé Margaretha

Ateljé Margaretha er en nettbutik som selger broderi og garn på nett. Hovedkategoriene i menyene på siden er Broderier, Hobbyhjørnet, Design Selv, Tilbehør, Strikket og Heklet. Du får også oppskrifter til ditt neste strikkeprosjekt og motiver for broderier. Bli med i Clib Margaretha for å få tilsendt materialer til eksluksive håndarbeider og andre ting.

14 dagers angrerett. Betal med faktura, VISA eller Mastercard. Trygg e-Handel sertifisert.

auto_europe_200
Auto Europe

På nettsiden til Auto Europe kan du sammenlign bilutleieselskaper for å få beste rate. Auto Europe kaller seg en bilutleiemegler. Du får gratis avbestilling inntil 48 timer før henting. Det er ingen kredittkortavgifter, de er tilgjengelige alle syv dager i uken, og har over 20 000 stasjoner på verdensbasis.

Bilutleiemegler som finner de beste prisene. Ingen kredittkortavgifter. Fokus på kunden og høy kvalitet.

Autodeler
Autodeler

Autodeler.co.no er en reservedelsbutikk som har det du trenger til din bil uansett merke. Søk opp med registreringsnummer. Støtter bankoverføring. Tysk selskap, men norsk hjemmeside.

Fri frakt over 2300,- , med noen forbehold. Returrett innen 14 dager. Varene klargjøres for forsendelse innen 24 timer.

Autogear
Autogear

Her får du Autogear Elektronisk Kjørebok som holder orden på kjøreturer i jobbsammenheng med automatisk registrering av turer.

AVIS
AVIS

Hos AVIS.no kan du leie biler over store deler av verden. De har i dag mer enn 5000 utleiestasjoner fordelt på 165 land og er en kjent aktør innen bilutleie og er et av de ledende merkene i verden når det gjelder kundetilfredshet. Trenger du leiebil er det lurt å undersøke hos AVIS. På nettstedet tastet du enkelt inn hestested, hentetidspunkt og levering og gjør et søk.

Leiebiler siden 1946. Tjen SAS EuroBonus poeng. Kjent og trygg. 

Avlytt
Avlytt

Avlytt er en nettbutikk med overvåkings- og avlyttingsutstyr som er lett å bruke. På nettsidene finner du enkelt populære produkter. I hovedmenyen finner du kategoriene Avlytting og Overvåking, Mobilovervåking, GPS sporing, Sjult kamera, Skjult mikrofon og Kjemi.

Fri diskret frakt. Trygg betaling. Ring for bra kundeservice.

Axl & Ivy Sportswear
Axl & Ivy Sportswear

Axl & Ivy Sportswear er en spennende nettbutikk med bra treningsklær av høy kvalitet til gode priser. Er du en treningsbevisst jente mellom 16 og 35 vil du garantert finne noe du ønsker deg her. Avdelingen for gutter åpner snart. Selvom nettsidene er engelsk er Axl & Ivy helnorske og sender fra Norge.

Norsk nettbutikk som sender fra Norge.  Fri frakt hvis du handler for over 500 kr. Gratis retur. Tar Apple Pay, Klarna, VISA og PayPal. 

AXO Finans
AXO Finans

AXO Finans er en formidler av forbrukslån, kredittkort og forsikring. De tilbyr lån på mellom 10.000 og 500.000 kroner som de sammenligner med forskjellige banker og sender det beste tilbudet til deg. Du får svar innen kort tid, og god hjelp underveis.

Sammenligningstjeneste på privatlån.  Lån opptil 500.000 ,-. 

Ølbrygging.no
Ølbrygging.no

Ølbrygging.no leverer alt av utstyr og ingredienser du trenger for å lage din egen øl. Her får du bryggeystyr, ølsett, flasker, tappetårn og mye mer. Flott side med mye innhold.

Gratis frakt på beløp over 1000,-.