Full oversikt over nettbutikker som starter på bokstaven H!


Nettbutikker som begynner på …
A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|Æ|Ø|Å| Alle


Her er en komplett liste over alle online butikker i Norge oppført på denne siden som begynner på bokstaven H. Har du en nettbutikk i hodet du ikke helt husker navnet på, men som starter på H, finner du den kanskje her:

LogoNavnSammendragHandle
Hagebutikken
Hagebutikken

Hagebutikken er en flott nettbutikk med det du trenger til hagearbeid, husdyrbruk og gårdsbruk. Noen av kategoriene på siden deres er frukt, bær og grønnsaker, gartneri, hus, hage, fritid, inudstri, verksted, arbeidsklær, el-verktøy og utstyr. De har også traktorer og annet redskap.

Komplett nettbutikk for vekst, hage og gård.

Hageglede
Hageglede

Hageglede er en nettbutikk for hageglade. Her kan du kjøpe alt til hagen inkludert blomster, spiselige vekster, utstyr til hagestell, drivhus, såutstyr, redskap og vanning. De har også mye til innendørs hageglede.

Fri frakt over 1000 kr. Kundeklubb. Høy kvalitet og stort utvalg. Tar Klarna og Vipps.

Haglofs
Haglöfs

Haglöfs er et populært merke innen tur-, aktivitet og sportstøy for alle aldre. Her får du gode produkter som utstyr og klær til deg som elsker eventyr og utfordringer.

Her får du jakker, vester, bukser, tursko, fritidssko, fleece, mellomlag, t-skjorter, skjorter, shorts, tights og undertøy til damer og menn. Av utstyr kan nevnes ryggsekker, vesker, dagstursekk, ski bags, duffle bags, luer, caps, sovepose, belter og hansker.

Gratis frakt over 500 kr og gratis retur. Støtter Klarna betaling.

HairLust
HairLust

HairLust er et nordisk varemerke med hårvitamin-produkter for et sunnere hår. Deres innovative og økologiske hårpleieprodukter inkluderer shampooer, balsam/conditioner, volumizere og tilbehør. De har også noen eyelash og eyebrow produkter. I sortimentet har de også hårprodukter for menn, selv om det meste er myntet på damer.

Nordisk merke. Vegansk og naturlig. Fri frakt over 399 kr. Rask levering og ingen toll. Betal sikkert med PayPal og Klarna blant annet.

Happy Knitting
Happy Knitting

Happy Knitting selger garn, strikkepakker, strikkepinner og heklenåler samt opplæring i hekling og strikking. De har en seksjon med gratis oppskrifter.

Fri frakt over 800 kr. Trygg e-Handel sertifisert.  

Happy Plugs
Happy Plugs

Happy Plugs selger mange varianter av sine moteriktige trådløse hodetelefonplugger på den offisielle nettsiden. De er et svensk merke som utvikler, designer og produserer stilig tilbehør til smarttelefoner, bærbare datamaskiner og nettbrett i et bredt spekter av farger. De tilbyr stil og kvalitet til den beste prisen, og Happy Plugs anser tilbehør til smarttelefoner og nettbrett som et motetilbehør som passer din personlighet og stil.

Moteriktige trådløse høreplugger.

Happy Socks
Happy Socks

Happy Socks er et kult merke med sokker, undertøy og badetøy for dame, herre og barn. Nettsidene er fargerike og morsomme med et stort utvalg morsomme og fargerike sokker.

Gratis frakt over 400 kr. Mest sokker, men også mye mer. Betal mer Visa, Mastercard eller American Express.

Happywall
Happywall

HappyWall er et svensk firma som selger fototapet og veggbilder av høy kvalitet som er enkelt å montere. I nettbutikken kan du velge mellom kategorier som skog, byer, landskap, natur, abstrakt, kunst, sport og andre temaer.

Rask levering. Full kundetilfredshet garanti.

haugenbok
Haugenbok

Haugenbok kaller seg norges raskeste bokhandel. Her finner du et godt utvalg innen skjønnliteratur, fagbøker, skolebøker, fakta, hobby og fritid, barn og ungdom, og engelske bøker.

Fraktfritt over 249,-.  Vipps.  Trygg e-Handel sertifisert.  

HBO Max
HBO Max

HBO Max er en Premium abonnementstjeneste for strømming av filmer og serier Men tjenestene får du som abonnent alle sesongene av de mest populære og aktuelle seriene. Dette er alt fra Game of Thrones, The Handmaid’s Tale eller Mare of Easttown til moderne klassikere som The Sopranos og Sex and the City. HBO Max byr også på premiereutgivelser fra andre produsenter, i tillegg til et bredt utvalg av filmer samt internasjonale, lokale og uavhengige studioproduksjoner – så ikke bare Hollywood-produksjoner. Mange fordeler, stor utvalg og prisgunstig.

HBO Max kan ses på følgende plattformer: Apple TV, Chromecast, mobil og nettbrett, SmartTV, nettleser, PlayStation og VodafoneTV.

Hei Albert
Hei Albert

Albert, eller Hei Albert, er en opplærings app som lærer barnet ditt tallforståelse og matematikk. Det pedagogiske verktøyet har moduler for alle aldere. For yngre barn mellom 3 og 9 år er fokuset leking og læring gjennom spill og øvelser. For eldre barn mellom 10 og 16 fungerer Albert som en digital mattehjelp på mobil eller nettbrett.

Du kan prøve Albert gratis. Det er ellers ingen bindings eller oppsigelsestid.

Hekta På Tur
Hekta På Tur

Hekta På Tur er en komplett nettbutikk for friluftsliv og de gode utendørsopplevelsene. De har produkter i kategoriene sove ute, ryggsekk, utstyr, vannsport, herre, dame, barn, fottøy, klatring, vintersport. Veldig mange merker.

Fri frakt over 1000,- og fri retur.  Rask levering.  Trygg e-Handel sertifisert.

hellofresh
HelloFresh

HelloFresh er en ny spennende nettbutikk med matkasser. Du kan skreddersy din egen ukesmeny akkurat som du vil fra utvalgte oppskrifter. Velg i Vegetarisk meny med grønne fristelser, Klassisk meny for variasjon, Familievennlig meny eller Rask og Enkel for travle folk. HelloFresh sender deg ferske råvarer fra leverandører du kan stole på. Rabatterte priser på de første 4 kassene. Les mer på nettsiden.

Ingen bindingstid. Enkelt å pause og endre abonnementet.

Helly Hansen
Helly Hansen

Dette er den offisielle nettbutikken til Helly Hansen. Her finner du Helly Hansen klær for herre, dame og barn innen kategoriene jakker, bukser, overdeler, skjorter, gensere, fleece, base layer, sko, tilbehør og utstyr. For barn finner du parkdresser, jakker, bukser og fleece blant annet. Helly Hansens kvalitetsklær er kjent fra blant annet 71 Grader Nord og passer blant annet til aktiviteter som seiling, friluftsliv, fjellturer og ski kjøring.

Mange behandlingsløsninger som Apple Pay, Klarna, Vipps, Amex og MasterCard.

Fri frakt over 800 kr. Sendes i løpet av 1-2 dager. 90 dagers åpen retur.

Helsevern
Helsevern

Helsevern selger munnbind til private og bedrifter. De selger pakker med standard medisinsk munnbind i 50 og 20 pakk. De hevder de er norges billigste. De selger også tøy munnbind med 3 lags OEKI-TEX-sertifisert antimikrobiell bomull.

Ekspresslevering. Fri frakt over 499 kr. Norsk Kvalitetsstandard.

Helsport
Helsport

Helsport er skandinavias ledende produsent av soveposer, telt, sekker og fjellutstyr. Dette kan kjøpes i deres nettbutikk og andre sportsbutikker.

Trygg e-Handel sertifisert. 

Hennes & Mauritz (H&M)
Hennes & Mauritz (H&M)

Hennes & Mauritz er kjent blant de fleste. Rimelige og bra klær og dame, herre og barn. Også noe interiør.

I barneavdelingen hos Hennes & Mauritz finner du et stort utvalg klær for nyfødte og oppover. Størrelser mellom 50-170. H&M har mange butikker rundt i landet.

Trygg e-Handel sertifisert.

betakaroten_hq
Herbal Betakaroten HQ

Herbal Betakaroten HW er laget med ingrediensene spirulina, kobber, selen, vitamin C og E. Tablettene gir den perfekte brunfargen og en god solbeskyttelse slik at du får utnyttet hver eneste solstråle. Du får prøvepakke som varer en måned om du betaler porto. Les mer på nettsidene.

30 dagers gratis prøve. Raskere brun. Dyp brunfarge som varer lenger.

Hervik
Hervik

Hervik produserer saft og syltetøy uten konserveringsmiddel av mange slag. Produktene fås kjøpt i enkelte dagligvarebutikker men også i deres egen nettbutikk. 10% rabatt ved bestillinger over 800kr.

Har slagordet: Nærmare himlaga kjeme du mest ikkje. 

HiFi Klubben
HiFi Klubben

Nettbutikken til HiFi Klubben er en forlengelse av de fysiske butikkene deres. Her kan du handle lydprodukter i ro og mak hjemmefra som Hi-Fi og radio, høytalere, TV og hjemmekino, streaming, hodetelefoner, møbler og kabler. På dagtid sitter deres erfarne medarbeidere klare til å veilede deg via chat eller telefon.

Fri frakt over 1000,-. Trygg e-Handel sertifisert.  

Hobbex
Hobbex

Hobbex er en stor leke og gadget butikk fra Sverige som nå har kommet til Norge. De har mye radiostyrte produkter som droner og radiostyrte biler, og ellers leker for fritid og utendørslek. Hovedkategoriene deres er drone, kjøretøy, gaming, radiostyrt, skyting og elektronikk.

Hobbyhjørnet
Hobbyhjørnet

Hobbyhjørnet selger hobbyprodukter på nett. De har produkter innen kategorier som baking og dekorering, borddekking og fest, generell hobby, innpakning og gaver, lim, lakk og tape, mal og tegn, oppbevaring, papirhobby, perler og smykkedeler, sesong og tema, skala modeller, sy og strikk.

Fri frakt over 1000 kr. Sendes innen 48 timer. Sikker og enkel betaling.

Hobbykunst
Hobbykunst

Hobbykunst kaller seg Norges største hobbybutikk. De har produkter innen tegneutstyr, penner, tusjer, kurs, papir, kort, konvolutt, gips, støp, form, tekstil, sjablong, garn og smykkelaging pluss mye mer.

Fri frakt over 1250 kr. Rask levering.

Hokus
Hokus

Hokus.no er en nettbutikk for deg som vil lære og trylle. De selger mase kule trylletriks  i kategoriene close-up trylling, trylling med kort, trylling med silke og trylling med ballonger. I tillegg gir de deg smarte tips slik at du kan trollbinde publikum!

2-4 dagers levering.  Fri frakt over 399,- Trygg e-Handel sertifisert.  

HolidayCars
HolidayCars

Holidaycars.com er en prissammenligner for leiebil. De sjekker alle tilgjengelige leiebilselskaper og tilbyr flere leiebil alternativer,  bra service og rimelige priser. De tilbyr den beste prisgarantien i Europa, Asia og Amerika.

Flere grunner til å bruke Holidaycars når du skal leie bil: De har ubegrenset kjørelengde, inkluderer alle tradisjonelle forsikringer, sammenligner alle bilutleiefirmaer, ingen kredittkortgebyrer og gratis avbestilling inntil 48 timer.

Sammenligner priser på leiebiler i Europa, Asia og Amerika. Gode betingelser.

hollywood
Hollywood

Hollywood.no er en ren nettbutikk med streatwear, outwear og sneakers for deg som er skater eller snowboarder. De har jakker, sko, og klær for voksne og junior. De selger også cruiser brett, snowaboard og longboards samt utstyr til dette som hjelmer, briller og beskyttelse.

Fri frakt over 999,-  Gratis retur og bytte.  1-2 dagers leveringstid.

Home-Tex
Home-Tex

Home-Tex er en nettbutikk med dyner, hodeputer, sengetøy, lakener, håndklær, overmadrasser, madrassbeskyttere, nervøs fløyel, leketøy, interiør og boligtilbehør. Her kan du gjøre et kupp grunnet lave priser og gode tilbud. De har over 4000 varer på lager, mye billig og fra mange populære varemerker. De sender fra Danmark men toll og moms er inkludert i prisen.

Kanskje Norges største utvalg av sengetøy. Ubegrenset returrett. Høy score på Trustpilot. Betal med Klarna.

HomeAway
HomeAway

På HomeAway kan du booke feriehus, hytter og leiligheter i hele verden. Visjonen deres er at du skal føle deg akkurat som hjemme på feriedestinasjonen med godt utstyrt kjøkken, vaskemaskin, basseng, hage med mer.

Populære reisemål er for eksempel Arona, Mallorca, Puerto Rico og Torrevieja i Spania samt Toscana, Sverige, Portugal, Split, Hellas, Kreta, Oslo, Florida, Nice, Italia og Danmark. HomeAway har kundestøtte døgnet rundt og garanterer for trygg og sikker booking.

Ferie med mer privatliv. Trygg betaling og trygg booking.

Homeroom
Homeroom

Homeroom er en nettbutikk med møbler og innredning. De sier selv de har Skandinavias største utvalg online. Hovedkategoriene på nettsidene er møbler, utemøbler, kjøkken og husholdning, belysning, tepper, tekstiler og dekor. Homeroom er eida av Ellos Group.

Innredning for hjemmet. Tusenvis av varer. Gode tilbud og kjente merker.

Hööks Hestesport
Hööks Hestesport

Hööks Hestesport er Skandinavias ledende foretak innen hestesportsbransjen og har et bredt sortiment med alt til rytter, hest og hund.

Sikker handel. Fri frakt over 700,-. 60 dagers angrerett. Trygg e-Handel sertifisert.

Hoppeeksperten
Hoppeeksperten

Hoppeeksperten selger trygge trampoliner av høy kvalitet. Leter du etter North og Berg trampoliner selges det her. Reservedeler fåes også kjøpt. Kan hentes på hentelager ved showroom i Oslo og Stavanger.

Trygg e-Handel sertifisert.  

Hornaas Musikk
Hornaas Musikk

Hornaas Musikk er en norsk nettbutikk med alt av musikkinstrumenter. Hornaas har fysisk butikk i Oslo og Otta og er en av landets eldste musikkbutikker, etablert å tidlig som 1908. De utfører også reparasjon og service. I nettbutikken kan du kjøpe produkter innen kategoriene stryk, gitar, leketøy og moro, bass gitar, ukulele, dirigent rekvisita, piano, keyboard, trekkspill, harpe, munnspill, blåseinstrumenter, slagverk, trommer, noter og lærebøker.

Sender over hele landet. Lang erfaring.

Horze
Horze

Horze selger alt innen rideustyr. Her finner du ridehjelmer, ridebukser, ridestøvler og mye mer. Gode tilbud.

Fri frakt over 699,- kr. 65 dagers åpnet kjøp. Prisløfte.

Host1
Host1

Host1.no er en tjeneste som tilbyr webhotell, virtuelle servere, cloud tjenester, domener og SSL-sertifikateter til norske og utenlandske kunder. De har servere i Norge driftet med grønn energi, som er beskyttet av norske lover og har medarbeidere med lang erfaring i hosting bransjen.

Trygg og norsk. Full redundans. Aksepterer Bitcoin. 

Hostinger
Hostinger

Hostinger tilbyr billig Web hosting, skyhosting, email hosting, cms hosting, VPS-hosting og domener. De er en ledende og verdensomspennende hosting leverandør med millioner av kunder. De har nettside bygging og en muliget for å tilby deg gratis nettside hosting.

Rask og billig webhosting. Betal med Bitcoin, PayPal, Diners og Amex. 

Hotelopia
Hotelopia

Hotelopia.no er nettside der du kan bestille hotellrom, leiligheter og overnatting til best mulig pris. De er en del av Hotelbeds som har 20 års erfaring og over 30 millioner kunder på verdensbasis noe som vitner om sikkerhet og kvalitet. De har over 300 000 omtaler av hoteller med synspunkter på 94 000 hoteller og leiligheter fra reisende.

Ingen tilleggavgifter ved å bruke kort.  Betal online eller på hotellet.

Hotels.com
Hotels.com

Hotels.com gir deg tilbud og rabatter på hotellovernattinger og bestillinger fra det billige til det eksklusive. De har reisemål og overnattingsteder over hele verden som er tilgjengelige ved noen museklikk på nettstedet. Velg hvor du vil reise, når du vil reise og antall rom og personer. De hjelper deg også å kombinere flyreiser med hotell.

Med Hotels.com Rewards samler du 10 overnattinger for å få 1 bonusovernatting i belønning.

Rå tilbud på hoteller. Ledende formidler av hotellovernatting verden over. Også flyresiser.

HotelSpecials
HotelSpecials

HotelSpecials jobber hardt med å tilby deg det beste utvalget av hoteller til de beste prisene. Her finner du hoteller i alle prisklasser som Spahoteller, slott og herregårder, skihoteller, designhoteller, luksushoteller, bed and breakfasts og mye mer. De har hoteller fra alle de store kjedene, men også mange mindre, privateide hoteller. I tillegg til Norge, har vi også hoteller i Sverige, Danmark, Tyskland, Holland, og Belgia.

Mer enn 6500 spesialtilbud. 15 års erfaring. Din lokale ekspert.

House of Hygge
House of Hygge

House of Hygge er norsk merke med utstyr og klær for sport og fritid. Hovedkategoriene er ull, googles (skibriller), luer, hengekøye, sokker, capser, boksershorts, termos, solbriller, longboard, slakkline, footwear og outlet. De har fokus på topp kvalitet og hyggelig service. Full angrerett på alle kjøp.

Gratis frakt over 1000 kr. 30 dagers åpent kjøp. Rask levering. Sikker betaling.

Høyer
Høyer

Høyer er en nettbutikk med klær, sko og tilbehør for menn og kvinner. De har i over 15 års erfaring med salg av mote til nordmenn. Under tilbehør finner man skjerf, hodeplagg, hansker, votter, solbriller, belter, lommebøker, klokker og smykker. De har også interiørprodukter for stue, soverom, bad og ideer til gaver.

Høyer har flere fysiske butikker i landet.

Trygg hjemlevering. Gratis bytte.

Hugged
Hugged

Hugged spesialiserer seg på vektdyner og selger dette i sin nettbutikk. Det er mange positive effekter ved å bruke en vektdyne slik som bedre søvnkvalitet, beroligende og følelse av trygghet. De har vektdyner både for barn og voksne. Vektdyner er tyngre enn vanlige dyner siden de er fylt med grassgranulat som er små glasskuler. Dette sikrer trykk over hele kroppen.

2-4 dagers levering. Gratis frakt hos Hugged.

Hugna
Hugna

Hugna er en møbel- og interiørbutikk på nett med designermøbler av høy kvalitet. De har i hovedsak møbler til stue og spisestue som stoler, puffer, sofaer og bord. I tillegg har de tepper som passer til.

Forretnings modellen deres gjør at de kutter mange fordyrende mellomledd og selger møbler direkte til deg via nett. Les mer om Hugna på nettsidene deres.

Nettbasert møbelbutikk med høy kvalitet til flotte priser. 30 dagers gratis retur. Tar Amex, Apple Pay, Klarna, PayPal og flere andre trygge betalingsmåter.

Hund i Norge
Hund i Norge

Hund i Norge er en nisjebutikk for hunder og hundeeiere. Her får du hundemat, godbiter og tygg, ting til spiseplassen, soveplassen og lufteturen. De har produkter for hundehelse og leker. Av andre ting kan vi nevne bur, hundeklær, sko og produkter innen hundesport, trening, tur, jakt og sykkel.

Nettbutikk for hund og hundeeier. Fin inspirasjonsblogg. Fri frakt over 500 kr. Rask leveranse.

Hundeutstyr
Hundeutstyr

Hundeutstyr.no er en nettbutikk for deg med hund. De har tradisjoner helt tilbake til 2005 og er altså en av Norges eldste nettbutikker innen hundeutstyr. De har lang erfaring og ønsker å tilby deg de beste prisene, rask levering og god service. Her får du leker, kjøttbein, hundeseler og hundemat i tillegg til mye annet. Hovedkategoriene på nettstedet er utstyr, hundeklær, hundeleker, pote og pelsstell, jakt og apport, hundebur og hundeseng, hundefor og godbiter.

Fri frakt over 799 kr.  Lang erfaring med hundeustyr. 

Hunkemöller
Hunkemöller

Hunkemöller er en nettbutikk med fantastiske kvinneklær som undertøy, nattøy og badetøy. Hunkemöller har flere fysiske butikker i Norge og andre land. De har mange gode salg og et inspirerende utvalg. Hovedmenyen leder til kategorier som nyheter, BH’er, undertøy, truser, badetøy, private (sexy undertøy), nattøy, sport, strømper og accessories.

Hent gratis i butikk med Click & Collect. Betal trygt med Vipps, PayPal, Amex eller Klarna. PostNord hjemlevering. Anbefalt nettbutikk. Anbefalt nettbutikk

Hunter
Hunter

Hunter Boots er den internasjonale og offisielle nettbutikken med Hunter støvler. Den kjente støvelprodusenten har støvler til menn, kvinner og barn i mange kolleksjoner. Støvlene kan også kjøpes i flere norske nettbutikker.

Støvlene har høy kvalitet. Betal med PayPal, Klarna, Apple Pay blant annet.

Hurran Villsau
Hurran Villsau

Hurran er en gård som drives 100% økologisk. Her får du kjøpt pinnekjøtt, lammelår, ytre- og indrefilet, fårikålkjøtt og andre lammeprodukter i den nettbaserte gårdsbutikken.

Vipps. 

Hviit
Hviit

Hviit er en interiørforetning på nett. Her får du interiørprodukter som knagger, postere, møbler, lysestaker, kurver og oppbevaring, speil, potter, vaser, tekstiler, tepper, belysning og bøker. De har sortert produktene sine i en egen rom for rom seksjon med gang, bad, kjøkken, kontor, soverom og stue. Av belysning har de bordlamper, gulvlamper, lyspærer, vegglamper og pendellamper. I møbelavdelingen finner du hyller, bord, stoler og sofaer.

Gratis frakt over 1000,-.  14 dagers returrett. Tar Vipps. 

Hvitserk
Hvitserk

Hvitserk er nettstedet for deg som ønsker deg skreddersydde opplevelser og ekspedisjoner. Turene går til hele verden innen aktivitetene fotturer, ekspedisjoner, høye fjell, kajakk, klatring, safari, kurs, seiling og skiturer.

Turkalenderen gir god oversikt over når de forskjellige turene starter. Hva med sykkeltur på Cuba, fjelltur i Skottland, kajakkpadling i Hellas, fjelltur til Kilimanjaro, eller fottur på Galapagos?

Norges største arrangør av ekspedisjoner og eventyrreiser. Lang erfaring. Garantert avreise.

Hydro-Force
Hydro-Force

Hydro-Force Norge selger SUP Brett på nett. De oppblåsbare brettene kommer i mange størrelser og farger som passer til det du ønsker, enten om du skal bruke det til stående padling, sittende som kajakk eller vindsurfing. Brettene er enkle å blåse opp og vedlikeholde.

2 års garanti. Kan hentes på lager i Oslo. Trygg betaling med PayPal eller Klarna.

Hyttefeber
Hyttefeber

Hyttefeber er en helnorsk nettbutikk med populære kvalitetsprodukter med interiør og koselige hytteprodukter. De har mange populære serier og merker som Norgesglasset, Marius, Halvor Bakke og Mummi. Andre kategorier er interiør, på bordet, på kjøkkenet og friluft.

Åpent kjøp i 90 dager. Lynrask levering. Gratis frakt over 600 kr. Personlig service.