Full oversikt over nettbutikker som starter på bokstaven K!


Nettbutikker som begynner på …
A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|Æ|Ø|Å| Alle


Her er en komplett liste over alle online butikker i Norge oppført på denne siden som begynner på bokstaven K. Har du en nettbutikk i hodet du ikke helt husker navnet på, men som starter på K, finner du den kanskje her:

LogoNavnSammendragHandle
KaffeBox
KaffeBox

KaffeBox.no er en abonnementstjeneste med kaffe av høy kvalitet levert fra Skandinavias topp mikrobrennerier. Du kan enten abonnere selv, eller gi kaffeabonnementet i gave til din kjære eller en venn. Kaffen blir levert rett hjem og man kan når som helst endre mengde, type og abonnement. Ingen binding

Gratis frakt. Rettferdig og bærekraftig. Aksepterer Bitcoin, Vipps og Apple Pay. 

Kaffebrenneriet
Kaffebrenneriet

I Kaffebrenneriets nettbutikk finner du kaffe i løsvekt, presskanner, espressomaskiner, traktere og te.

Flat frakt på 29,-. 

Kaffemesteren
Kaffemesteren

Kaffemesteren selger kaffe, te, kaffemaskiner, espressomaskiner og annet utstyr relatert til dette. De har også renseprodukter og ingredienser som sjokolade, sirup og kakao. De har eget inspirasjonssenter med tips og triks fra hvordan brygge den beste kaffen til vedlikehold av kaffemaskinen.

Daglige forsendelse med fri frakt over 3000 kr.

Kakeboksen
Kakeboksen

Kakeboksen har alt du trenger for å lage flotte kaker. De selger utstyr, pynt, former og mye annet. I tillegg har de interiørprodukter, barneklær, leker, smykker og produkter relatert til te og kaffe.

Kappahl
KappAhl

KappAhl er en kjent kjedebutikk med prisgunstige klær for dame, herre, baby og barn, med spesielt fokus på kvinner. De har over 400 butikker i Sverige, Norge, Finland, Polen og UK samt nettbutikken. Målet deres er å gi så mange mennesker som mulig muligheten til å være velkledd, noe de har drevet med i 60 år.

Fri frakt på ordre over 500 kr som medlem. 30 dagers åpent kjøp.

Karl Jensen
Karl Jensen

Karl Jensen er en nettbutikk spesialisert på sikkerhet. Her får du det du trenger innen boligsikring, hengelåser, brannvernprodukter, adgangskontrollanlegg, porttelefoner, låssystemer og ekstra bilnøkler. De er medlem av Norske Låsesmeder og er en godkjent Norske Låsesmeder Medlemsbedrift.

I nettbutikken er kategoriene smarthusprodukter, brannsikkerhet, dørmiljø, vindu og terrasse, garasje og bod, nøkler, kort, brikker, safe, batterier samt camping og hytte.

Fri frakt over 1200 kr. Trygg og sikker betaling med PayPal og Klarna.

KICKS
KICKS

KICKS er en av nordens ledende skjønnhetskjeder og nettbutikken for deg som er på jakt etter makeup, hårpleie, parfyme og hudpleieprodukter. De har en stilren og fin nettside hvor du lett finner det du leter etter i det brede sortementet. De har 250 fysiske butikker fordelt på Sverige, Norge og Finland.

Gratis frakt over 500 kr. Gratis å få sendt til KICKS butikk. Klarna. 

Kid Interiør
Kid Interiør

Kid Interiør er en landsdekkende tekstilkjede som også har nettbutikk med et stort utvalg gardiner, sengesett og andre nyttige interiørvarer til hjemmet ditt. Egne sider med mye inspirasjon.

Gratis frakt over 100kr og ved henting i butikk. Trygg e-Handel sertifisert.  

Kids & Baby
Kids & Baby

Kids & Baby er en norsk nettbutikk med barneutstyr og leker. Her får du kjøpt barnevogner, bilseter, vogntilbehør, sko, tøfler, sunne klær, leker, barnesmykker, tekstiler og ting til barnerommet. De selger også en startpakke for baby og mamma med alt du trenger som nybakt mor.

Slipp fraktkostnad ved å hente varen selv i Oslo/Bærum.

Kidsa
Kidsa

Kidsa er en lekebutikk på nett. I hovedmenyen på siden finner du blant annet kategoriene barnerommet, barneutstyr, kosedyr, mat og drikke, barnemøbler, spille og bygge, utelek, fidget spinner, hobby, salg og Pokemon.

Trygg betaling med Klarna faktura.

KidsBrandStore
KidsBrandStore

KidsBrandStore er en nettbutikk som selger kvalitetsklær og merkeklær for barn og ungdom i alderen 8-16 år. Tilgjengelighet og kvalitet er mottoet deres. Claire.

Fast frakt 39,-. Gratis retur. 2-4 dagers levering. Merkeklær.

KidsParadise
KidsParadise

KidsParadise har ambisjoner om å være den foretrukne leverandøren i Norge av interiørartikler beregnet på barn. Her finner du produkter innen hovedkategoriene barnesenger og tilbehør, Hoppekids, baby, møbler og interiør, wallstickers og tapet, lek og morro.

Trygg e-Handel sertifisert.  

Kilands
Kilands

Kilands tilbyr et stort og bredt utvalg av tepper online. De har tepper av alle slag som gangtepper, orientalske tepper, filleryer, gangtepper, barnetepper og baderomsmatter. Sjekk hjemmesidene for det komplette utvalget. På sidene kan du sortere på kategori, på rom eller på farge.

Rask levering og gratis retur. 90 dagers åpent kjøp. Hyggelig kundeservice og 100% fornøyd-garanti.

Kinogavekort
Kinogavekort

Kinogavekort.no er en trygg nettside for alle som like kino, og som trenger en enkel gave å gi bort som garantert blir en suksess. Den seriøse aktøren Filmweb står bak tjenesten. Gavekortet brukes til å kjøpe kinobilletter samt kioskvarer på de fleste kinoer i landet.

Gavekort på kinobilletter og kioskvarer i norske kinoer. Motta gaven umiddelbart.

kinoklubb
Kinoklubb

Er du en ivrig kinogjenger kan det være lurt å bli medlem av Kinoklubb.no. Som medlem får du 50% avslag på minst 10 utvalgte filmer på kino i året. Ved førstegangs innmelding får du også to medlemskap til prisen av ett.

Rabatterte priser på utvalgte kinofilmer. Passer filmelskere.

Kitchn
Kitch'n

Kitchn.no er en nettbutikken til kjeden med samme navn med over 140 butikker i Norge. De er kjent for gode og innovative varer til kjøkkenet og kjøkkenutstyr. Her får du god service og fagkunnskap.

Hjemlevering til en billig penge. Fri frakt over 499 kr. 30 dagers åpent kjøp.

kitchentime
KitchenTime

KitchenTime selger kjøkken og bakeprodukter online. De jobber hardt med å skape Nordens beste utvalg og kjøpeopplevelse innen kjøkkenprodukter på nett. Deres utvalg strekker seg over kategoriene matlaging, baking, servering, kjøkkenmaskiner, hjem og hushold og utendørs matlaging.

Fri frakt over 1000,-.  Over 17 000 artikler.  Åpent kjøp i 30 dager. 

Kjell & Company
Kjell & Company

Kjell & Company er den perfekte nettbutikk for deg som er glad i hjemmeelektronikk. De har produkter innen data og elektronikk, elektro og verktøy, hjem, kontor og fritid, lyd og bilde pluss produkter som droner og spillkontrollere samt tilbehør til enkortsdata, mikrokontrollere, mobiltelefoner, nettbrett, skrivere og smarte hjem.

Stort utvalg og gode priser. Tar Vipps. Anbefalt nettbutikk. Anbefalt nettbutikk

Klara
Klara

Klara er en nettbutikk for damer. De har stort utvalg, og med noen av de mest kjente og populære klesmerkene. Hos Klara finner du en perfekt passform som kler deg med ulike stilarter og tilbehør for en hver smak. Gjennom hele året tar de inn nye kolleksjoner og nyheter som skaper fornøyde kunder.

Fri frakt over 700,-. Trygg e-Handel sertifisert.  

Klingel
Klingel

Klingel er en klesbutikk for kvinner og menn. Egne avdelinger for sko, klær, smykker, innredning samt hus og hjem. 100 kr rabatt ved å melde på nyhetsbrev.

Paypal.   Trygg e-Handel sertifisert.  

Klippfiskbua
Klippfiskbua

Klippfiskbua, lokalisert på Godøya utenfor Ålesund, tilbyr klippfiskprodukter av topp kvalitet til gunstige priser du kan handle direkte på nettet.

Tar Paypal. 

Klippkungen
Klippkungen

Klippkungen er en svensk godterinettbutikk som tilbyr løsgodis (smågodt), snacks, helseprodukter, brus og annen drikke og sesongbassert godteri til for eksempel Halloween. De har et kjempeutvalg varer i sortimentet og rask leveranse til Norge. Inne på nettsidene velger du norsk språk for å komme til den norske siden. Man kan tjen SAS Eurobonus poeng ved å handle her med American Express. Ellers trygg betaling med Klarna.

Betal med Amex eller Klarna.

Klokkegiganten
Klokkegiganten

Klokkegiganten.no selger klokker til lave priser på nett. De hevder du kan spare opptil 50% ved å handle her. Hovedkategoriene på nettsidene deres er herreklokker, dameklokker, barneklokker, nyheter og outlet. Av merker finner du blant annet Seiko, Daniel Wellington, Casio, Skagen, Fossil, Citizen, Carrie Taylor, Aistrup, Kerbholz og Kronaby. De ser hele tiden etter nye klokker til både menn og kvinner som de kan tilføye sortimentet.

Gratis frakt på alle bestillinger.  365 dagers åpent kjøp. 2 års garanti minimum. 

Klokker.no
Klokker.no

Klokker.no har et godt utvalg av klokker og armbåndsur på nett for dame, herre og barn. De har også smartklokker, remmer, smykker og bunadssølv. Egen side med gavetips. De er autorisert forhandler av alle klokkemerkene, som det er mange av som Citizen, Adidas, Triwa, Seiko, Police med mange fler.

Gratis frakt. 90 dagers bytterett. Autorisert forhandler. 2 års garanti. 

Knittingroom
Knittingroom

Knittingroom er en nettbutikk med garn og tilbehør for deg som elsker strikking. Her får du et stort utvalg av garn som heklegarn, ullgarn, bomullsgarn og sokkegarn. De har kjente varemerker som Svarta Fåret, Järbo Garn, Viking of Norway, Permin, Kinna Textil og Hjertegarn. I nettbutikken får du også hekle og strikkeoppskrifter til raggsokker, strømper, luer, gensere, kjoler og mye mer. De har et stort utvalg av tilbehør og utstyr som strikkepinner og heklenåler.

14 dagers angrerett. Betal med faktura, VISA eller Mastercard. Trygg e-Handel sertifisert.

Kniveksperten
Kniveksperten

Kniveksperten er spesialisert på alle slags kniver. Nettbutikken har et godt utvalg og i hovedmenyen kan du velge mellom Kniver, Vedlikehold og vedlikeholdsprodukter, utstyr, barbering, merker, nyheter og gavetips. De tilby lasergravering på alle kniver.

Av kniver får du blant annet kjøpt foldekniver, jaktkniver, taktiske kniver, arbeidskniver, kastekniver, kjøkkenkniver og champagnesabel.

Fri frakt over 1000 kr. Høy produktkvalitet.

Kokkeløren
Kokkeløren

Kokkeløren tilbyr deg matkasser med gode råvarer. Hver uke får man 3 skreddersydde middager som regel basert på kjøtt, fisk eller vegetar men også mye annet. Levering i Oslo og Bærum. Hentesteder.

Gode matkasser. 

Komplett
Komplett

Komplett er et stort og kjent nettvarehus med fokus på elektronikk og annet som datautstyr, gaming, PC og nettbrett, TV, lyd og bilde, foto og video, mobil, hvitevarer, leker og hobby, hjem og fritid, trening og velvære. Fine priser og rask levering gjør at det er trygt å handle her.

Svært rask levering. Gode priser. Trygg e-Handel godkjent.

Komplett Fritid
Komplett Fritid

Komplettfritid har over 70 års erfaring innen tur, fritid og friluftsliv. De jobber til enhver tid med å utvikle deres sortiment. Hovedkategoriene er klær, fottøy, turutstyr, fiskeutstyr, jakt, båtutstyr, sctooer og MC.

Trygg e-Handel sertifisert.  

Kondomeriet
Kondomeriet

Kondomeriet har siden 1989 vært ledende innen salg av sexleketøy i Norge. Deres oppskrift på suksess er å ta kundene på alvor og gi god service. Hovedkategoriene på siden deres er sexleketøy, tilbehør, sexy undertøy og frekke sexleketøy.

Fast frakt. Tar Vipps og Paypal. Trygg e-Handel sertifisert.

Konlonihagen
Konlonihagen

Kolonihagen har levert økologiske og smakfulle råvarer hjem til folk i 10 år. De tilbyr også en spennende økologisk matkasse. Kolonihagen driver også en restaurant, et bakeri og bryggeri. De leverer varer til privatmarkedet på mandag mellom kl. 17.00 og 22.00.

Økologisk og bra mat. 

Kost1 Kosttilskudd
Kost1 Kosttilskudd

Kost1 selger deg alt innen kosttilskudd og proteinpulver. Hovedkategoriene deres er pakketilbud, proteiner, PWO, kreatin, test boostere, fettforbrenner, vektøkning, BCAA, vitaminer, ZMA og klær. De etterstreber å ha den beste servicen og tilgjengeligheten for kunden. De velger kun produsenter de kan stole på, både på pris, innhold og kvalitet.

50000 fornøyde kunder. 1-3 dagers leveringstid. 365 dagers åpent kjøp. Fri frakt over 800 kr. 

Kostymer.no
Kostymer.no

Kostymer.no er en dansk kostymenettbutikk som mener selv de har Nord-Europas største og morsomste utvalg av kostymer og festtilbehør. De har over 20.000 produkter og sender til Norge – toll og moms inkludert. Fine oversiktlige sider hvor du enkelt finner det du leter etter til menn, kvinner, barn og til forskjellige tema.

Gratis levering over 1000,-. Ingen ekstrautgufter som toll og moms. 100% prismatch.

Kouture
Kouture

Kouture er en butikk med sko, klær og tilbehør på nett og butikk i Arkaden i Oslo. De satser på klær og mote for “den trendige kvinnen”. Her får du klær som bukser, kjoler, skjørt, undertøy, jakker, overdeler, topper, jumpsuits, shorts og treningsklær. I kategoriern sko får du ankelstøvletter, boots, gummistøvler, høye hæler, pumps, sandaler og sneakers. De har også tilbehør som armbånd, bøker, duftlys, hansker, hårpynt, iphone deksler/covers, kopper, drikkeflasker, kort, øredobber, ringer, skjerf, smykker, solbriller og vesker.

Fri fakt over 799,-. Fysisk butikk i Oslo, Arkaden. Rask levering og gratis bytte.

Kremmerhuset
Kremmerhuset

Kremmerhuset har fysiske butikker rundt i hele landet samt egen nettbutikk. Hovedkageoriene på nettstedet i tilleg til inspiasjonsdelen er tekstil, kjøkken, interiør, møbel, oppbervaring, servietter og lys.

Fri frakt over 1000 kr. Fri retur til butikk og fri bytte i butikk.  Rask levering (2-5 dager).

Krimklubben
Krimklubben

Krimklubben er en bokklubb for krimelskere. De velger de beste krimbøkene som til enhver tid er på markedet. Som velkomstgave når du blir medlem kan du, i tillegg til spennende bøker, velge mellom ting som knivsett, sekk fra Bergans, mobillader eller hodetelefon.

Del av Tanum Bokklubber.

Bokklubb med krim og spenningsbøker. Ingen kjøpsplikt. Lettvindt medlemskap.

Kule-Sokker
Kule Sokker

Kule Sokker er en norsk spesialbutikk for morsomme og kule sokker. Sprit opp stilen din med noe annet en hvit eller sorte vanlige sokker. Her finner du mye fint og spesielt. Du kan sortere sokker til dame, menn eller unisex. I unisex kategorien finner du sokker for jul og høytid, kjæledyr og Dronning og Presidenter. Mer kommer sikkert etter hvert.

Nettbutikk med kule sokker. Lager i Tønsberg. Rask levering.

Kuleprodukter
Kuleprodukter

Kuleprodukter selger mye gøy innen forskjellige temaer. I menyen velger du mellom hus, hjem, hage, led lys, mobilutstyr, vintersport, trening, fritid, masker, klær, ryddehjørnet og outlet.

Har du lyst til å kjøpe en dings, gadget, en praktisk sak eller noe annet gøy anbefaler vi at du blar deg gjennom produktene på sidene deres.

God support. Trygg betaling med Vipps eller kort. Gratis frakt på handlekurver på over 599 kr.