Full oversikt over nettbutikker som starter på bokstaven F!


Nettbutikker som begynner på …
A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|Æ|Ø|Å| Alle


Her er en komplett liste over alle online butikker i Norge oppført på denne siden som begynner på bokstaven F. Har du en nettbutikk i hodet du ikke helt husker navnet på, men som starter på F, finner du den kanskje her:

LogoNavnSammendragHandle
Fabel
Fabel

Fabel er en tjeneste som leverer strømming av lydbøker til deg over nett og via app. Det fungerer enten som en abonnementstjeneste der du kan lytte så mye du vil til en fast månedspris eller som en nettbutikk der du kan kjøpe lydfiler. De har flust av norske og utenlandske forfattere innen kategoriene Nyheter, Tilbud, Romaner, Krim, Barn, Fakta og Ungdom.

Prøv Fabel idag og få 2 ukers gratis prøveperiode ved å klikke på den blå knappen.

Gratis prøveuker. Perfekt å gi bort i gave.

Familiebutikken
Familiebutikken

Familiebutikken er en nettbutikk med klær for hele familien fra baby til voksen. De fører merker som Reima, Joha, Didriksons, Adidas, Vossatassar, Isbjørn of Sweden, Levis, Helly Hansen og Wheat. Rask levering.

Rask levering. Kjente merker.

Familiekatten
Familiekatten

Familiekatten er en bra nettbutikk for alle med katt. Katteeiere kan handle alt de trenger til katten enten det er mat eller leker. I menyen kan du søke blant varer og produkter innen mat (tørrfor og våtfor), snacks, toalett, sand, tilbehør, leker, kattemynte, hjemme, hygiene, pelsstell, spiseplasse, transport, bur, luftetur og mye mer. Du ser også de siste kampanjene og tilbudene på førstesiden. Gode priser på populære merker som Bozita, Brit Care, Carnilove, Eukanuba, Hills, Orijen, Proplan, Royal Canong og Vigor & Sage.

Kjapp levering. Gode priser og høy kvalitet. God service og fagkunnskap. Levering hjem eller hent i butikk. Fri frakt over 500 kr.

Famme
Famme

Famme selger sportsklær for kvinner i en flott nettbutikk. Her finner du klær i kategoriene tights, longsleeves, shorts, jeans, sports-BH, crop tops, t-skjorter, singlets, badetøy, undertøy, bukser og mye mer. De har også solbriller og sko. I menyene kan du sortere plagg på kategorier som løping, casualwear, utendørs med mer.

Norsk nettbutikk. Gavekort. Betal trygt med Klarna, Amex, Vipps og Apple Pay.

Fargerike
Fargerike

Fargerike er en gulv og malingsbutikk på nett. De har også fysiske butikker. På nettstedet finner du månedens gulvtilbud, interiørmaling, parkett, inspirasjon, utemaling, laminat og tapet. Hos Fargerike kan du betale med Klarna og få malingen sendt rett hjem på døren med Helthjem.

Maling på nett. Hent gratis i butikk. Hjemlevering.

Farmasiet
Farmasiet

Farmasiet er et apotek på nett med trygge reseptvarer. De har chattefunksjon som setter deg i kontakt med flinke farmasøyter som gir deg god hjelp helt anonymt. Du får 10% rabatt på ditt neste kjøp ved innmelding til nyhetsbrev.

Fri frakt på reseptvarer. Rask levering. Trygg e-Handel sertifisert.

Feelunique
Feelunique

Hos Feelunique finner du skjønnhetsprodukter, kosmetikk, hårprodukter og makeup. Det er en stor internasjonal butikk med over 35000 produkter fra over 500 merker.

Fri frakt over 250,-.  Betal med Apple Pay, Klarna eller PayPal.

Feetfirst
Feetfirst

Feetfirst.no samler sko fra DinSko, ECCO, Skopunkten og Nilson Shoes på ett sted. Så her finner du et kjempestort utvalg til dame, herre og barn i mange kategorier.

Fri frakt på alle bestillinger.  Fri retur til butikk. 

Felleskjøpet
Felleskjøpet

Felleskjøpet sin nettbutikk selger produkter innen hjem og fritid, husdyr, arbeidsklær, verneutstyr, planteproduksjon, maskiner, redskap og ting til park og idrett.

Hent i butikk. Betal med Vipps.

Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen

Ferner Jacobsen er en flott klesbutikk som også er på nett med et utvalg av klær og sko for herre og dame. I herreavdelingen får man dress, gensere, shorts, blazere, t-skjorter, undertøy og tilbehør. I dameavdelingen får man blazere, skjorter, bluser, undertøy, kjoler, skjørt og badetøy blant annet.

I skoavdelingen fører de merkevarer fra UGG, Save The Duck, Swims, Laura Bellariva, Bally og Diemme.

Gratis frakt over 999,-. Kjent klesbutikk med fysiske filialer i Oslo, Fornebu og Fredrikstad. Også tjenester som målsøm og skredder. Trygg e-Handel sertifisert.

Fertil
Fertil

Fertil.no tilbyr graviditetstester og produkter innen intimhelse og ammeutstyr. Hovedkategoriene på nettsidene deres er Graviditet og Eggløsning, Ammeutstyr, Baby og Barn, Intim og underliv, Gravid, Hudpleie og Kosttilskudd.

Rask og diskre levering. Gratis frakt over 500 kr. Betal trygt med Klarna.

Festfabrikken
Festfabrikken

Festfabrikken er første stoppested for en bra fest. Her får du kostymer, festutstyr, partyting, utstyr til kakebaking, bryllupspynt, bursdagsting og ballonger. De har også en utleie avdeling med ting som bord, popcorn maskiner, ballongpumper, rød løper, leker, slushmaskin, sukkerspinnmaskin og mye mer.

Utleie og salg av stort utvalg festutstyr. Tar Klarna. Gratis frakt over 1000 kr.

festkompaniet
Festkompaniet

Festkompaniet har alt du trenger for å pynte til fest med rask levering. Under hovedkategorien Barnebursdag kan du sortere på et stort antall temaer som hestebursdag, sjørøverbursdag, 1-års bursdag, Ole Brumm og mye mye mer. Finn også utstyr til blant annet Afterski party og Bartefest under fanen Temafest. De har også utkledning, festutstyr, borddekking og bakeutstyr.

Norsk nettbutikk.  Ett års åpent kjøp.  Fri frakt over 800,-.

Festmagasinet Standard
Festmagasinet Standard

Festmagasinet Standard har slagordet “vi har tull på alvor”. De har kostymer for barn og voksne til temaester og viktige happenings som Halloween, Oktoberfest og jul. I tillegg har de et godt utvalg festtilbehør, sminke, masker, spill, moro, dekor og ting til trylling og sjonglering. Fysisk butikk med addresse i Storgata 18 i Oslo.

Fri frakt over 800,-. Leveringstid 1-5 dager. Trygg e-Handel sertifisert.

Feststemning
Feststemning

Feststemning.no selger borddekking og pynt til bursdag og fest. Kategoriene i hovedmenyen er Babu Shower, Dåp, barnebursdag, Temafest ungdom, temafest voksne, pynt til fest, catering, festutstyr og kostymer. De har også en morsom 5 og 10 kroners restsalg.

Norsk festbutikk. Støtter Klarna, PayPal og Vipps som betalingsmåte.

Festutstyr
Festutstyr

Festutstyr selger alt du trenger til fest, bursdag, bryllup med mer. De har massevis av dekorasjoner, kostymer, ballonger, mat og drikke, produkter innen servering, spill, aktiviteter og uv, neon og glow. På nettsiden kan du også finne artikler som passer til tema som Oktoberfest, Disco, 80 tallet og 17 mai.

Norsk butikk, ingen ekstra avgifter-.  Kort levering på 1-3 dager. Mulighet for å hente i butikk 15 minutter fra Oslo.

Fine Design
Fine Design

Fine Design er nettbutikk der du får hagemøbler og utemøbler. Det er en moderne og annerledes leverandør av utemøbler med tilbehør som har spesialisert oss på innkjøp direkte fra produsent uten fordyrende mellomledd. Butikker på Fornebu og i Sandnes.

Trygg e-Handel sertifisert.  

Firkløveren
Firkløveren

Firkløveren selger porselen, glass, bestikk, innredningsdetaljer og smykker og er en av Nordens ledende selskaper innen serviser og dekorartikler til hjemmet. Produktkategoriene deres er serviser, glass, bestikk, kunstglass, smykker, belysning, skulpturer og figurer, lysestaker og lyslykter, vaser og krukker, natur og landdliv, jul, påske og høytider samt tekstil.

Trygg e-Handel sertifisert.  

Fiskebilen
Fiskebilen

Fiskebilen har vært lenge i bransjen og selger fryste fiskeprodukter fritt levert i Oslo, Akershus, Østfold, Vestfold, Buskerud, Hedmark og Oppland. Produktene leveres i stykkfryste fileter eller koteletter som er enkle å oppbevare, tine og tilberede.

Gratis levering.  Se varene før betaling ved levering. 

Fitliving
Fitliving

Fitliving er en klesbutikk på nett med fitness- og treningsklær. Du finner et godt utvalg av kvalitetsmerker som Vibrant Athletic, Superdry, Aim, Stronger og Reebok. For damer får du kjøpt underdeler, overdeler, jeans, swimwear/badetøy og chill. Menn kan handle singlet, genser, hoodie, bukser, tights og shorts.

Fitnessklær på nett til dame og herre. 100% prisgaranti. 365 dagers retur. 100% fornøydgaranti.

Fitnessshoppen
Fitnessshoppen

Fitnessshoppen selger et bredt utvalg treningsutstyr og treningsapparater. De har også alt du trenger til styrketrening og mye innen aktiv lek. I tillegg får du fitnessklær fra kjente merker. Her finner du treningsutstyr i alle prisklasser. Trenger du hjelp har de produktguider og størrelsesguider.

Rask levering på 3-5 dager. 90 dagers returrett. Fri frakt over 999 kr.

Fitnesssupply
Fitnesssupply

Fitnesssupply er en norsk nettbutikk med treningsutstyr og treningsmaskiner. De har også inne- og utendørsprodukter som biljard, boblebad, camping, vanlige sparkesykler og elektriske sparkesykler og paddleboard. Her får du merker som C.P. Sports, Chiba, Hop Sport, inSPORTline, Iron Gym, MasterSport og Body-Solid.

Gratis frakt over 1499 kr. 3-5 dagers levering. Telefonisk kundeservice. Tar Klarna.

Fjellsport
Fjellsport

Fjellsport er en nettbutikk for alle som er interessert i tur og friluft. De tilbyr et bredt vareutvalg, høy kunnskap om produktene og god service. Hovedkategoriene på nettsiden er Ski og snowboard, klatring, sove ute, utstyr, herre, dame, sko, barn og aktivitet.

Fri frakt over 1000,-.

Fjord Tours
Fjord Tours

Fjord Tours er et nettsted der du kan bestille rundturer, hotell, leiebil og aktiviteter for den perfekte Norgesferien. Alt bestilles i en enkel booking med over 200 opplevelser. Sett sammen din perfekte opplevelsesferie med reiserute og overnattinger som passer deg.

Besøk siden for å bli inspirert. Skap din skreddersydde Norgesferie.

Flamenco Pizza
Flamenco Pizza

Flamenco Pizza holder til flere steder i Oslo og er åpent alle dager. Lager pizza, burger og har egen barnemeny. Muligheter for utkjøring eller hente maten selv.

Har egen app. 

Flex5x
Flex5x

Flex5x er et naturlig kosttilskudd i tablettsform for muskler og ledd. Tablettene sørger for økt fleksibilitet og opprettholdelse av normale muskel, ledd og knokkelfunksjoner. Produktet inneholder 5 viktige stoffer, derav navnet, som er kollagen type 2, gurkemeie, vitamin C, vitamin D3 og K2.

Du kan prøve Vitamail Flex5x i hele 60 dager helt gratis ved å bestille fra nettsidene. Dette er en abonnementstjeneste du kan fortsette med etter endt prøveperiode med leveranser hver 4 måned.

Testvinner på Norges beste kundeservice.

Flightfinder
Flightfinder

Med det innovative reisebyrået Flightfinder.no finner du billige flyreiser og flybiletter. Her finner du de flyvningstilbudene og tilbud fra de største flyselskapene.

Finn de beste tilbudene med flyselskap som Alitalia, Lufthansa, AirFrance, KLM, SAS, Swiss, Emirates, Delta, American Airlines, Iberia eller Thai Airways til Milano, Roma, Napoli, Madrid, Barcelona, London, Amsterdam, New York, Los Angeles, Beijing, Tokyo og mange andre ruter.

Finn de beste og billigste flyreisene.  Enkel tjeneste. Innehar internasjonalt OTA merke. 

FlinkBisk
FlinkBisk

FlinkBisk sender deg en månedlig pakke med godbiter og overraskelser tilpasset din hund.

Fri frakt.

Flixbus
FlixBus

Hos Flixbus kan du bestille bussbilletter til bussreiser gjennom hele Europa til gunstige priser. Bussrutene går fra Oslo og til destinasjoner som Stockholm, Göteborg, Sarpsborg, Berlin, Hamburg og Malmø. Nettsidene er friske og enkle med mye god informasjon.

Billettpriser fra kr 49,-. Bestill enkelt med appen deres. Betal med Google Pay, Amex og Paypal med mer.

Floyd
Floyd

Klær for motebevisste kvinner. Floyd.no er Norges største forhandler av Floyd by Smith, et motemerke med 30 års erfaring innen mote for kvinner. Mange merkevarer.

Fast lav frakt og gratis retur.  Lynrask levering.  14 dagers åpent kjøp.  Trygg e-Handel sertifisert.  

Fluebinderne
Fluebinderne

Fluebindere er en nettbutikk dedikert til fluefiske. De har også fysisk butikk i Sandnes. Her finner du produkter til fluebinding og fluefiske samt bekledning og tilbehør. De er lidenskapelig opptatt av fluefiske og hjelper deg gjerne med sin kunnskap om de fluebindematerialene, fluene og fiskeutstyret de har tilgjengelig – med garanti.

Fri frakt over 1500 kr. Trygg betaling med Klarna.

Flyforsinkelser
Flyforsinkelser

Flyforsinkelser.no er en super tjeneste som hjelper deg med å få kompensasjonen (opp til 5700 per passasjer) du har krav på fra flyselskapet hvis det blir problemer med reisen. Hvert år hjelper de tusenvis av passasjerer når flyet deres blir forsinket, kansellert eller overbooket. De samarbeider med noen av de beste advokatene på feltet og vinner dermed nesten alle søksmålene sine.

Få erstatning for kansellert eller forsinket flyreise. Gratis hvis de ikke kan hjelpe. Gratis tilbakebetaling av ekstrautgifter. 99% suksessrate.

Follestad
Follestad

Follestad er en velrenomert butikk med merkevarer som Canada Goose, Parajumers, Calvin Klein, Dovre, Boss, Hunter, UBER og Jacob Cohen. Mest for menn, men også damer.

14 dagers åpent kjøp, og 30 dagers bytterett. Fri frakt over 1500. Trygg e-Handel sertifisert. 

Foodora
Foodora

Foodora er en portal for forsyning av mat og drikke til utvalgte restauranter. Tilbyr hjemkjøring av mat fra Oslos beste restauranter. Du kan få levert pizza, sushi, indisk og mye mer. Sjekk siden for hvilke restauranter som er med i tjenesten. Last ned appen for tilgang til alle foodora restaurantene.

Leverer miljøvennlig på sykkel. 

foodstuff_logo_300
Foodstuff

Foodstuff.no er den perfekte nettbutikk for deg som liker å lage mat, røyke, lage sine egene pølser blant annet. Her finner du utstyr til dette og for oppbevaring av mat.  Hovedkategoriene i nettbutikken er pizza, pølser og pålegg, røyking, grill, kjøkkenutstyr, sous vide, vakuumpakking, krydder og oppskrifter.

Sikker betaling. 1-5 dagers levering. Kvalitetsgaranti. 90 dagers angrefrist. 

Footway
Footway

Footway er en flott nettbutikk med sko for dame, herre og barn. Velg hvilken kategori sko du er på jakt etter, sorter på type, størrelse, merke og farge.

180 dagers åpent kjøp. Prisgaranti. Alle sko på lager. Fri frakt. Trygg e-Handel sertifisert.  

Forskerfabrikken
Forskerfabrikken

Forskerfabrikken er en nettbutikk med mye gøy for å trene hjernen. Julekalenderen til Forskerfabrikken er spesielt populær med innhold som bidrar til lek og læring. De har også mattekurs, sommerskoler, kurs for voksne, kurs for barn og eksperimenter innen fysikk, kjemi og teknologi.

Kurs og spennende produkter som gjør deg smartere. Gavetips og julegavetips.

Foto.no
Foto.no

Nettbutikken til Foto.no har massevis av kameraer, objektiver, data produkter, lys, print og produkter innen lyd og annet utstyr.

Gratis frakt over 5000,-. Trygg e-Handel sertifisert.

Fotocom
Fotocom

Fotocom er et selskap som spesialiserer seg på online digital bildefremkalling. De fremkaller bilder, trykker forstørrelser, kort, fotobøker og fotoprodukter som musematter og kopper.

Kvalitetsgaranti. Garanti for lavest pris.

Fotoknudsen
Fotoknudsen

Fotoknudsen fremkaller bilder, tilbyr bildeprodukter og lagrer bildene fine gratis slik at du kan dele dem med andre. De opererer Minnebanken som de hevder er Norges største nettsted for bilder.

Anbefalt til julekort og andre kort. Anbefalt nettbutikk. Anbefalt nettbutikk

FotoPlex
FotoPlex

Fotoplex er en norsk nettbutikk som selger spennende utstyr til fotografering. Lys, reflektorer, stativ og filter blant annet. Mange av produktene finner man ikke andre steder. Anbefales.

Frank Dandy
Frank Dandy

Frank Dandy er en nettbutikk som selger undertøy og badetøy til dame og herre. I menyene kan du filtrere på Men’s og Women’s Swimwear og Underwear. De har også menyer for Leisurewear, Socks/sokker og Junior. Butikken er svensk og sender fra utlandet.

Behagelig moteundertøy og badedrakter.

Fredrik & Louisa
Fredrik & Louisa

Fredrik & Louisa selger makeup, hudpleie, parfyme og hårprodukter. De har mer en 50 butikker i Norge men du kan også handle på nett. Egen avdeling for menn.

Gratis frakt på alle ordre. Sendes fra norsk lager. 30 dagers åpent kjøp og gratis bytte og retur.

Freska
Freska

Freska er en tilbyder av profesjonelt og pålitelig renhold og vindusvask for hjemmet. De tilbyr personlig husrenhold basert på en ansvarlig forretningsmodell og en fleksibel, moderne teknologiplattform. Så er du på jakt etter vaskehjelp til hjemmet, så sjekk ut disse. Hver måned rengjør de tusenvis av norske hjem for fornøyde kunder.

Vaskehjelp og renholdtjenester. Husvask og vindusvask.

Frøken Pedersen
Frøken Pedersen

Frøken Pedersen er en fin nettbutikk med klær, tilbehør, interiør, sko og skjønnhetsprodukter.

Fast frakt 49 kr. 14 dagers returrett. Tar Vipps og Klarna.

Fruugo
Fruugo

Fruugo er en stor markedsplass med millioner av produkter innen klær, helse, skjønnhet, hjem, hage, interiør, dekor, møbler, elektronikk, media, kunst, underholdning, sportsutstyr, spill, leker, kjæledyrutstyr, verktøy, kontorrekvisita, jernvare og mye mer. Nettsiden er internasjonal men gjør det samtidig enkelt for deg som norskspråklig å finne produkter og sjekke priser i NOK.

Betalingsmåter er PayPal, Visa, American Express og Klarna. Gode priser.

Fuglebutikken
Fuglebutikken

Fuglebutikken er den perfekte nettbutikk for alt inne fugl. Her får du for eksempel fuglebur, fuglelys, fugleleker, fugleredekasser, fuglemat, fuglesnacks, fuglepatee, fuglevitaminer, fugleskåler og automater. Tilsvarende produkter finnes også til utefugl. De har også forautomater og hotell for ekorn, selv om det ikke faller helt inn under fuglekateogorien.

Seriøs butikk for fugler. Fri frakt over 500 kr. Betal med Klarna, Vipps og Paypal.

Fuji direkte
Fuji direkte

Fuji dirkete gjør dine digitale fotografier om til ekte trykte Fujicolor fargebilder på tidsbestandig fotopapir av høyeste kvalitet. De har også masse forskjellige fotoprodukter som kalendere, krus og fotobøker.

Furniturebox
Furniturebox

Furniturebox er et møbelvarehus på nett. Du får møbler, hagemøbler og interiør og varer innen kategoriene sofaer, sovesofaer, senger, stoler, lenestoler, bord, sofabord, oppbevaring, barnemøbler, bad, belysning og interiør mer mer. Lave fraktkostnader.