Nettbutikker som begynner på C!

Full oversikt over nettbutikker som starter på bokstaven C!


Nettbutikker som begynner på …
A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|Æ|Ø|Å| Alle


Her er en komplett liste over alle online butikker i Norge oppført på denne siden som begynner på bokstaven C. Har du en nettbutikk i hodet du ikke helt husker navnet på, men som starter på C, finner du den kanskje her:

LogoNavnSammendragHandle
C-Date

Hos C-Date kan du treffe single med lyst på spenning og moro i nærheten av deg. Tjenesten sikrer anonym flørting med 72% flørt-suksess. C-Date er et av de bedre valgene for uforpliktende dating. Registrer deg gratis, og se hvem du finner. Alt er mulig! Klikk her for å finne ditt nye eventyr.

Anonymt, trygt, sikker bildedeling og profilkontroll. 72% flørt-suksess.

C33

C33 er en trendy nettbutikk som selger treningsklær, yogatutstyr, treningsthights og yogaklær på nett. Her får du også flotte joggebukser, topper, sports BH, og masse annet yogautstyr. Treningsklærne kommer fra designerne Koral, Michi, Manuda og Björn Borg.

Gratis frakt over 500 kr. 30 dagers åpent kjøp. Gratis bytte.

Cacas

Cacas er en spesialbutikk for utstyr til kakebaking. De er distributør for Wilton som er USA største og mest anerkjente produsent av kakeformer og utstyr til kakedekorering

Fri frakt over 300,-. Sikker betaling. 14 dagers angrefrist.  Rask og trygg levering. 

Cake it easy

Cake it easy er en norsk portal for deg som skal bestille kake på nett med et stort utvalg av kaker! De samarbeider med over 300 lokale bakere og bakerier i Norge og Sverige så du kan bestille “skreddersydde” kaker til enhver anledning, enten det er til skole, bursdag eller arbeidsplass. Bestillingen tar bare et noen minutter og du får kaken lever til avtalt tid.

Nettportal for kakekjøp.  Betal med Klarna.

Calanus Helse

Calanus Helse selger naturproduktet sitt Calanus Oil som skal gi deg mer energi i hverdagen basert på det marine krepsdyret raudåte (Calanus finmarchicus) på hjemmesiden sin.

Trygg e-Handel sertifisert.  

Caliroots

Caliroots spesialiserer seg på streetwear og sneakers. I klesavdelingen finner du klær av kjente merker som Nike, Obey, Vans, adidas med mer. Også premium klær.

Streetwear og sneakers.   

Campadre

Campadre er en Skandinavias største shoppingklubb med godt over 1.5 millioner medlemmer. Campadre tilbyr mote, hjemme-interiør, reiser og andre produkter innen livsstil fra kjente og populære varemerker med opptil 80% rabatt. Varene selges kun til medlemmer i en tidsbegrenset periode. Medlemskapet er derimot gratis, så hvorfor ikke meld deg inn med det samme?

Garantert ekte varer.80% rabatt på kampanjer.Ettertraktede varer til uslåelige priser.

Campingtilbehør4U

Campingtilbehør4U selger alt innen tilbehør for bobil og campingvogn.

Trygg e-Handel sertifisert.  

Care of Carl

Care of Carl selger merkeklær for menn og generelt herreklær online. Klær, sko og assesoarer finner du blant alle merkevarene og inspirasjonssidene. Av kjente merkevarer kan nevnes Saint Laurent, Gucci, Garrett Leight, Ray-Ban og Tom Ford.

Fri frakt og retur. Herreklær online. Trygg e-Handel sertifisert.

Cateringhuset

Cateringhuset leverer selskapsmat til alle typer anledninger i Oslo og Akershus, fra små møter og bursdager, til store bryllup eller jubileer. De tilbyr tapas, påsmurt, koldtbord, kaker, bbq & grill, bedriftslunsj, lunsj og middag og leie av privat kokk.

Lei en kokk. Catering i Oslo og Akershus.

Cateringo

Cateringo er en sammenligningstjeneste for priser fra 10 utvalgte cateringer. Cateringos erfarne partnercateringer leverer til Oslo, Akershus, Buskerud og Østfold. Finn catering til fest, lunsj, konfirmasjon, bryllup, dåp, bursdag, overtidsmat, seminar, kurs og konferanse.

Sammenligningstjeneste for catering. Størst utvalg, best pris, enkel bestilling.

CDON

CDON.com har et stort utvalg av produkter. De har blant annet en stor barneavdeling med leker, babyprodukter, barnevogner, barneklær, barnesko, puslespill og spill. Alltid gode kampanjer og tilbud. Kaller seg nordens største varehus.

Fri frakt når du handler for over 800kr.

Celis

Celis er en norsk nettbutikk med mye forskjellig innen pynt, accessories, julepynt og mye annet. Hovedkategoriene på nettsidene er hus, hjem, hage, interiør, belysning, dekor, barnebursdag, babyshower, dame, julebutikken, barn, fest, utkledning og mer. Som du skjønner er varespekteret bredt. Du kan også kjøpe gavekort hvis du ikke klarer bestemme deg.

Gratis frakt over 800 kr. Mye forskjellig.

Cellbes

Cellbes er en postordre klesbutikk og nettbutikk med rimelige klær for dame og herre. Mest for voksne. Også en avdeling med interiørting for hjemmet.

Trygg levering.  Sikker betaling. 14 dagers angrerett. Fri frakt over 800,-. Trygg e-Handel.

Cervera

Cervera er en interiørbutikk med produkter til kjøkkenet, til å ha på bordet og interiørting til rommet generelt. Kjøkkenting er typisk kjøkkenmaskiner, kniver, gryter og kasseroller, bakeartikler, oppbevaring og former. De fører merkevarer som Nespresso, Le Creuset, Moccamaster, KitchenAid, Rörstrand, Klong, Iittala og Electrolux.

Fri frakt over 499,-.  Betal med Klarna. 

Cewe

CEWE tilbyr mange forskjellige fotoprodukter som den kjente CEWE fotoboken, veggdekorasjoner, plakater, fotolerret, fotogaver, mobildeksler, fotokalendere, kort og invitasjoner og fremkalling av bilder. Alltid produkter i høy kvalitet.

Toppscore på TrustPilot.  75 kr i rabatt ved kjøp av første fotobok.  Trygg e-Handel sertifisert.  

Charlies Hus

Charlies Hus fører franske og økologiske varer av høy kvalitet. Det går i sunne leker, interiør til barnerommet og sengtøy.

ChewBear

ChewBear er et populært kosttilskudd formet som små bjørner. De søte tyggebjørnene inneholder viktige vitaminer og mineraler som biotin og sink som blant annet bidrar til å opprettholde normal hud og normalt hår. Velg mellom ChewBear Hair, ChewBear Skin og ChewBear Mix.

Chillout

Chillout Travel Store er en nettbutikk som selger reiseting. De har stor lidenskap for at du skal få den beste reiseopplevelsen. Her finner du blant annet produkter innen kategoriene ryggsekk & bagasje, reiseutstyr, klær & sko og bøker & kart. Du får også gode utstyrstips. De har outlet med gode tilbud i når de har ryddesalg. 

De fører populære merker som Osprey, American Tourister, Ticket to the Moon, Klean Kanteen, Patagonia, United by Blue og Cabeau, Matador.

Fri frakt over 500,-. Norsk og trygg. Fysiske butikker i Oslo, Bergen og Moss.

Christiania Belysning

Christiania Belysning sin nettbutikk har et bredt utvalg av lamper, lampeskjermer og interiørvarer, samt en bra del om inspirasjon og gode råd innen belysning. Gode kampanjer. Noen av kategoriene på siden: Taklamper, bordlamper, gulvlamper, vegglamper, spotter, utelamper, barnelamper, skjermer og baderomsbelysning.

Trygg e-Handel sertifisert.

Christiania Glasmagasin

Christiania Glasmagasin er en tradisjonsrik butikk som stammer helt tilbake i 1739. I nettbutikken finner du produkter innen kategoriene bestikk, glass, interiør og tilbehør, elektrisk, kjøkkenmaskiner, jul, kniver, kjøkkenutstyr, mat, serveringsdeler, servise, vin og barutstyr og baking.

Fri frakt over 499,-.  Betal trygt med Klarna. 

Clas Ohlson

Clas Ohlson er nettbutikken hvor du finner innen dingser og ting til hjem, elektro, fritid, jernvare, multimedia og reservedeler. Clas Ohlson ble grunnlagt i 1918 i Insjön i Dalarna i Sverige. De tilbyr smarte og pålitelige produkter som gjør hverdagen din enklere.

Velkjent og trygg dingsebutikk. Trygg e-Handel sertifisert.  

Climbing247

Climbing247 er en klatrebutikk på nett. Liker du klatring og friluftsliv får du alt du trenger her i kategoriene topptur, klatreutstyr, klær, sko, friluftsliv, profesjonell klatring, outlet. Climbing247 er en familieeid bedrift som setter kundenes ønske i fokus.

Fast frakt over 1000,-. 9o dagers åpent kjøp. 

Club Creo

Club Creo er en nettbutikk som tilbyr morsom og kreativ hobby for barn. I disse skjermtider er det perfekt å la barn få utløp for kreativitet med inspirerende hobbykit. Du får en morsom pakke med varierende innhold og tema hver måned. Club Creo er prisvinnende og vant prisen for Sveriges beste Barneboks i 2017.

Sjekk siden for eksempler på hva man får i en pakke samt prøv for en billig penge.

Start enkelt og rimelig. Kreativ og varierende hobbykit. Ingen bindingstid.

Comfyballs

Comfyballs er en norskutviklet boksershorts som har tatt verden med storm. De er en komplett undertøysbutikk både for kvinner og menn.

Gratis frakt.  Betal med Klarna eller Vipps. 

Compare King

Compare King hjelper deg å sammenligne forbrukslån fra 15 banker slik at du kan få billig forbrukslån uten sikkerhet. Tjenesten svarer raskt og du kan låne opptil 500.000 kr. De er en formidler av forbrukslån, refinansiering, kredittkort, billån og fritidslå.

Sammenligning av 15 banker.  Lån opptil 500.000 ,-. 

Confident Living

Confident Living er en nettbutikk for interiør og møbelinteresserte. De har et bredt utvalg varer innen kategoriene møbler, design, stue, interiør, belysning, baderom, servering, kjøkken, hage, barnerom, oppvevaring, sengetøy, putevar, speil, dekorasjoner, soverom og entré. De skilter med rask leveranse og sier de har nordens største møbel- og interiørsortiment.

Tusenvis av inteirørprodukter.  Åpent kjøp.  Hjemleveranse. 

Coolshop

Coolshop er en online butikk som opprinnelig solgt spill, men som nå fører varer i mange sjangre fra gadgets til klær. De har et stor utvalg av leker og bra priser samt en ordning med rabattpoeng når du handler. Coolshop har helt gratis frakt og prisgaranti.

Fri frakt.  Mange varekategorier. 

CoolStuff

CoolStuff Norge selger gaver, gadgets, leker og masse annet gøy. Karneval, kostymer, masker, parykker, sminke, ting til hjem og hage, lek og spill, hobby og fritid, mat og drikke og teknikk er noe du får tak i her. 10% rabatt ved første kjøp.

Fri frakt over 499,-.  Lynrask levering.  90 dagers åpent kjøp.  2 års garanti. Trygg e-Handel sertifisert. 

Coop Obs

Coop Obs Hypermarked er en av nettbutikkene til Coop Norge. Den andre er Coop Obs Bygg. I nettbutikken til Obs får du kjøpt varer innen kategoriene kjøkkenutstyr og borddekking, klær og sport, bursdag og leker, hjem og interiør, elektronikk og underholdning, fest og høytid og sesongvaer. Egen nyttig side som heter Bursdagshjelpen.

Trygg e-Handel sertifisert.  

Coopers Candy

Coopres Candy selger svensk, engelsk, japansk og amerikansk godteri på nett. Godteriet blir sendt fra Sverige men nettbutikken er norsk. Prisene er inkludert moms. De har produkter innen kategoriene godteri, snacks, nøtter, surt, salt, sjokolade, kaker, drikke, mat, leker og gadgets samt kakemikser.

Fri frakt ved kjøp over 1000,-.  Moms inkludert i pris. 

Coverbrands

Coverbrands er en av Norges største nettbutikker innen kategorien skjønnhet og tilbyr over 250 merkevarer. Her får du produkkter innen blant annet sminke, hårpleie, hudpleie, tannpleie, tannbleking, solkremer.

Gratis frakt.Levering innen 1-3 dager. Trygg e-Handel sertifisert.  

Cpunktet

Cpunktet er en erotisk nettbutikk med fokus på sexleketøy til damer, menn og par. Produktene er nøye utvalgt av Cecilie Kjensli. Rask levering og sendt med 100% diskresjon.

100 kr i rabatt ved påmelding nyhetsbrev. Trygg e-Handel sertifisert.  

Cruise Control

Cruise Control.no selger en lovlig, norskutviklet og enkel fotoboksvarsler som gir deg beskjed når fotoboksen nærmer seg.

Cubus

Cubus selger klær for baby, barn, dame og herre. Av barneklær selger de til aldersgruppen 3 til 14. For voksne har de også treningstøy og undertøy. Cubus har også fysiske butikker over hele landet.

Cykelkraft

Cykelkraft er en nettbutikk med fokus på sykkel, sykkeltilbehør, sykkelklær og mopedtilbehør fra kjente merker. Nettbutikken er flott og du kan kjøpe alt du trenger for en trygg og fin sykkeltur som selve sykkelen, sykkelklær, hjelmer og sko. De har en flott sykkelvelger. I tillegg har de barnesykler, hybridsykler, elsykler, racersykler og mye mer.

Eksperthjelp.  Prisgaranti, gratis retur og 60 dagers åpent kjøpt.