Full oversikt over nettbutikker som starter på bokstaven C!


Nettbutikker som begynner på …
A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|Æ|Ø|Å| Alle


Her er en komplett liste over alle online butikker i Norge oppført på denne siden som begynner på bokstaven C. Har du en nettbutikk i hodet du ikke helt husker navnet på, men som starter på C, finner du den kanskje her:

LogoNavnSammendragHandle
c-date logo
C-Date

Hos C-Date kan du treffe single med lyst på spenning og moro i nærheten av deg. Tjenesten sikrer anonym flørting med 72% flørt-suksess. C-Date er et av de bedre valgene for uforpliktende dating. Registrer deg gratis, og se hvem du finner. Alt er mulig! Klikk her for å finne ditt nye eventyr.

Anonymt, trygt, sikker bildedeling og profilkontroll. 72% flørt-suksess.

C33
C33

C33 er en trendy nettbutikk som selger treningsklær, yogatutstyr, treningsthights og yogaklær på nett. Her får du også flotte joggebukser, topper, sports BH, og masse annet yogautstyr. Treningsklærne kommer fra designerne Koral, Michi, Manuda og Björn Borg.

Gratis frakt over 500 kr. 30 dagers åpent kjøp. Gratis bytte.

Cacas
Cacas

Cacas er en spesialbutikk for utstyr til kakebaking. De er distributør for Wilton som er USA største og mest anerkjente produsent av kakeformer og utstyr til kakedekorering

Fri frakt over 300,-. Sikker betaling. 14 dagers angrefrist.  Rask og trygg levering. 

Cake it easy
Cake it easy

Cake it easy er en norsk portal for deg som skal bestille kake på nett med et stort utvalg av kaker! De samarbeider med over 300 lokale bakere og bakerier i Norge og Sverige så du kan bestille “skreddersydde” kaker til enhver anledning, enten det er til skole, bursdag eller arbeidsplass. Bestillingen tar bare et noen minutter og du får kaken lever til avtalt tid.

Nettportal for kakekjøp.  Betal med Klarna.

Calanus Helse
Calanus Helse

Calanus Helse selger naturproduktet sitt Calanus Oil som skal gi deg mer energi i hverdagen basert på det marine krepsdyret raudåte (Calanus finmarchicus) på hjemmesiden sin.

Trygg e-Handel sertifisert.  

caliroots
Caliroots

Caliroots spesialiserer seg på streetwear og sneakers. I klesavdelingen finner du klær av kjente merker som Nike, Obey, Vans, adidas med mer. Også premium klær.

Streetwear og sneakers.   

Campadre
Campadre

Campadre er en Skandinavias største shoppingklubb med godt over 1.5 millioner medlemmer. Campadre tilbyr mote, hjemme-interiør, reiser og andre produkter innen livsstil fra kjente og populære varemerker med opptil 80% rabatt. Varene selges kun til medlemmer i en tidsbegrenset periode. Medlemskapet er derimot gratis, så hvorfor ikke meld deg inn med det samme?

Garantert ekte varer. 80% rabatt på kampanjer. Ettertraktede varer til uslåelige priser.

Campingtilbehør4U
Campingtilbehør4U

Campingtilbehør4U selger alt innen tilbehør for bobil og campingvogn.

Trygg e-Handel sertifisert.  

Care of Carl
Care of Carl

Care of Carl selger merkeklær for menn og generelt herreklær online. Klær, sko og assesoarer finner du blant alle merkevarene og inspirasjonssidene. Av kjente merkevarer kan nevnes Saint Laurent, Gucci, Garrett Leight, Ray-Ban og Tom Ford.

Fri frakt og retur. Herreklær online. Trygg e-Handel sertifisert.

Cateringhuset
Cateringhuset

Cateringhuset leverer selskapsmat til alle typer anledninger i Oslo og Akershus, fra små møter og bursdager, til store bryllup eller jubileer. De tilbyr tapas, påsmurt, koldtbord, kaker, bbq & grill, bedriftslunsj, lunsj og middag og leie av privat kokk.

Lei en kokk. Catering i Oslo og Akershus.

Cateringo
Cateringo

Cateringo er en sammenligningstjeneste for priser fra 10 utvalgte cateringer. Cateringos erfarne partnercateringer leverer til Oslo, Akershus, Buskerud og Østfold. Finn catering til fest, lunsj, konfirmasjon, bryllup, dåp, bursdag, overtidsmat, seminar, kurs og konferanse.

Sammenligningstjeneste for catering. Størst utvalg, best pris, enkel bestilling.

CChobby
CChobby

CChobby er en nettbutikk for de med kreativitet og hobby som lidenskap. De ønsker å være med på å fremme skapergleden og på denne måten utvikle kreative, innovative og nytenkende mennesker. De utarbeider selv innovative DIY kits og utvikler egne produkter, ideer og design.

Under kategorien Produkter på nettsidene deres finner du mye innen papir og kartong, maling, farger, lerret, lim, lakk, kontorartikler, festartikler, gaveartikler, pynt, dekorasjonsmaterialer, hobbytilbehør, verktøy, tekstiler og garn.

Få 15% på første kjøp ved påmelding til nyhetsbrev.

Flott hobbybutikk på nett med stort utvalg.Ingen bindingstid. Tar blant annet PayPal.

cdon_logo
CDON

CDON.com har et stort utvalg av produkter. De har blant annet en stor barneavdeling med leker, babyprodukter, barnevogner, barneklær, barnesko, puslespill og spill. Alltid gode kampanjer og tilbud. Kaller seg nordens største varehus.

Fri frakt når du handler for over 800kr.

Celis
Celis

Celis er en norsk nettbutikk med mye forskjellig innen pynt, accessories, julepynt og mye annet. Hovedkategoriene på nettsidene er hus, hjem, hage, interiør, belysning, dekor, barnebursdag, babyshower, dame, julebutikken, barn, fest, utkledning og mer. Som du skjønner er varespekteret bredt. Du kan også kjøpe gavekort hvis du ikke klarer bestemme deg.

Gratis frakt over 800 kr. Mye forskjellig.

Cellbes
Cellbes

Cellbes er en postordre klesbutikk og nettbutikk med rimelige klær for dame og herre. Mest for voksne. Også en avdeling med interiørting for hjemmet.

Trygg levering.  Sikker betaling. 14 dagers angrerett. Fri frakt over 800,-. Trygg e-Handel.

Cervera
Cervera

Cervera er en interiørbutikk med produkter til kjøkkenet, til å ha på bordet og interiørting til rommet generelt. Kjøkkenting er typisk kjøkkenmaskiner, kniver, gryter og kasseroller, bakeartikler, oppbevaring og former. De fører merkevarer som Nespresso, Le Creuset, Moccamaster, KitchenAid, Rörstrand, Klong, Iittala og Electrolux.

Fri frakt over 499,-.  Betal med Klarna. 

cewe-logo_200
Cewe

CEWE tilbyr mange forskjellige fotoprodukter som den kjente CEWE fotoboken, veggdekorasjoner, plakater, fotolerret, fotogaver, mobildeksler, fotokalendere, kort og invitasjoner og fremkalling av bilder. Alltid produkter i høy kvalitet.

Toppscore på TrustPilot.  75 kr i rabatt ved kjøp av første fotobok. Trygg e-Handel sertifisert. Anbefalt fototjeneste. Anbefalt nettbutikk

ChewBear
ChewBear

ChewBear er et populært kosttilskudd formet som små bjørner. De søte tyggebjørnene inneholder viktige vitaminer og mineraler som biotin og sink som blant annet bidrar til å opprettholde normal hud og normalt hår. Velg mellom ChewBear Hair, ChewBear Skin og ChewBear Mix.

Chicastore
Chicastore

Chicastore selger profesjonell hudpleie på nett. Du får produkter for hudpleie for ansikt som ansiktskrem, rens, serum, ansiktmaske og øyepleie. Ellers produkter for kropp og solbeskyttelse. Kjente merker som Dermaceutic, Grande Cosmetics, Priori, Elemis, Elizabeth Arden og Lipsmart. De tar Vipps.

Gratis frakt. Autorisert forhandler. Gratis vareprøver.

Chilli
Chilli

Chilli selger stilsikre møbler, hagemøbler, innredning og belysning på nett. Populære kategorier i butikken deres er sofabord, TV benk, sovesofaer, spisestuestoler, spisebord, kjøkkenbord, hyller og kommode.

Lav fraktkostnad. 14 dagers angrerett.

Chillout
Chillout

Chillout Travel Store er en nettbutikk som selger reiseting. De har stor lidenskap for at du skal få den beste reiseopplevelsen. Her finner du blant annet produkter innen kategoriene ryggsekk & bagasje, reiseutstyr, klær & sko og bøker & kart. Du får også gode utstyrstips. De har outlet med gode tilbud i når de har ryddesalg.

De fører populære merker som Osprey, American Tourister, Ticket to the Moon, Klean Kanteen, Patagonia, United by Blue og Cabeau, Matador.

Fri frakt over 500,-. Norsk og trygg. Fysiske butikker i Oslo, Bergen og Moss.

Chopar
Chopar

Her kan du kjøpe turnklær på nett. Chopar er en dansk leverandør av cheerleading- og turnklær i høy kvalitet for lag og private. De har holdt på i over 25 år og er en kjent leverandør – den største leverandøren av turnklær i Skandinavia. Du har også mulighet til å designe egen turndrakt med valg som farger, design og stoff. Les mer om det på nettsiden deres.

I nettbutikken finner du oversikter over hva som passer kvinner, menn og barn og de forskjellige kolleksjonene. De har heldrakter, turndrakter, turndrakter med skjørt, leggings, tights, t-skjorter, overdeler, bukser og shorts.

Fri frakt over 1200 kr. 30 dagers full returrett. MVA og Toll er inkludert i prisen.

Choppi
Choppi

Choppi.no selger EXit trampoliner, el-kjøretøy, tråtraktorer, hoppeslott, barnesenger, spill, køyesenger og noe sportsutstyr på nett. Innen sport har de produkter til fotball, basketball og kiter og drager.

De har et stort utvalg bra elkjøretøy for barn av merkene Polaris, John Deere, Audi, LaFerrari, Mercedes og Ford Ranger blant annet.

Du kan velge å hente varene fra hentelager i Drammen.

Helnorsk nettbutikk. Rask levering. Betal trygt med Klarna.

Christiania Belysning
Christiania Belysning

Christiania Belysning sin nettbutikk har et bredt utvalg av lamper, lampeskjermer og interiørvarer, samt en bra del om inspirasjon og gode råd innen belysning. Gode kampanjer. Noen av kategoriene på siden: Taklamper, bordlamper, gulvlamper, vegglamper, spotter, utelamper, barnelamper, skjermer og baderomsbelysning.

Trygg e-Handel sertifisert.

Christiania_Glasmagasin
Christiania Glasmagasin

Christiania Glasmagasin er en tradisjonsrik butikk som stammer helt tilbake i 1739. I nettbutikken finner du produkter innen kategoriene bestikk, glass, interiør og tilbehør, elektrisk, kjøkkenmaskiner, jul, kniver, kjøkkenutstyr, mat, serveringsdeler, servise, vin og barutstyr og baking.

Fri frakt over 499,-.  Betal trygt med Klarna. 

Citybox
Citybox

Citybox er et hotellkonsept med lave priser. De har hoteller i Oslo, Bergen, Tallinn og Helsinki. Konseptet er å tilby hotellrom og et rimelig hotelltilbud uten fordyrende elementer som minibar, pikkolo, romservice og TV. Wifi er selvfølgelig inkludert gratis.

Rimelig hotellrom i interessant hotellkonsept. Selvbetjent innsjekking. Gratis Wifi.

Clas Ohlson
Clas Ohlson

Clas Ohlson er nettbutikken hvor du finner innen dingser og ting til hjem, elektro, fritid, jernvare, multimedia og reservedeler. Clas Ohlson ble grunnlagt i 1918 i Insjön i Dalarna i Sverige. De tilbyr smarte og pålitelige produkter som gjør hverdagen din enklere.

Velkjent og trygg dingsebutikk. Trygg e-Handel sertifisert.  

Climbing247
Climbing247

Climbing247 er en klatrebutikk på nett. Liker du klatring og friluftsliv får du alt du trenger her i kategoriene topptur, klatreutstyr, klær, sko, friluftsliv, profesjonell klatring, outlet. Climbing247 er en familieeid bedrift som setter kundenes ønske i fokus.

Fast frakt over 1000,-. 9o dagers åpent kjøp. 

Club Creo
Club Creo

Club Creo er en nettbutikk som tilbyr morsom og kreativ hobby for barn. I disse skjermtider er det perfekt å la barn få utløp for kreativitet med inspirerende hobbykit. Du får en morsom pakke med varierende innhold og tema hver måned. Club Creo er prisvinnende og vant prisen for Sveriges beste Barneboks i 2017.

Sjekk siden for eksempler på hva man får i en pakke samt prøv for en billig penge.

Start enkelt og rimelig. Kreativ og varierende hobbykit. Ingen bindingstid.

Companys Outlet
Companys Outlet

Companys Outlet er outlet og nettbutikken til motekjeden Companys. De retter seg mot kvalitetsbevisste kvinner som ønsker klær med kvalitet og bra design. I dameavdleingen finner man sko, kjoler til hverdags og fest, strikket tøy og jeans. De fører merkevarer som Inwear, Part Two, Ichi, Gestuz, Karen by Simonsen, Soaked in Luxury, Denim Hunter og Kaffe.

De har også herreavdeling med klær, sko og tilbehør fra merker som Matinique, Casual Friday og Blend.

Outlet nettbutikken til Companys. Dame og herreklær. Betal trygt med Klarna.

Computersalg
ComputerSalg

Computersalg er et gigantisk varehus, en online megastore, med varer innen mange segmenter som holder til i Norge. Hovedkategoriene på nettsidene er elektronikk og IT, husholdning, hus og hage, sport, lek og fritid, kontor, el og VVS samt bøker. I nettbutikken kan du søke i over 1.4 millioner produkter.

Leter du etter for eksempel datautstyr, bærbar PC, verktøy, hvitevarer, pc-komponenter, gaming utstyr, sportutstyr eller kjøkkenapparater kan du sjekke ut disse.

Full angrerett i 14 dager.  Fremragende score på Trustpilot (DK). Betal med Klarna. 

Confident-Living-logo_200
Confident Living

Confident Living er en nettbutikk for interiør og møbelinteresserte. De har et bredt utvalg varer innen kategoriene møbler, design, stue, interiør, belysning, baderom, servering, kjøkken, hage, barnerom, oppvevaring, sengetøy, putevar, speil, dekorasjoner, soverom og entré. De skilter med rask leveranse og sier de har nordens største møbel- og interiørsortiment.

Tusenvis av inteirørprodukter.  Åpent kjøp.  Hjemleveranse. 

Congratulations
Congratulations

Hos Congratulations kan du kjøpe tilbehør til fest innen kategoriene bursdag, bryllup, konfirmasjon, dåp, Halloween og utdrikningslag. Fin morsom og oversiktlig hjemmeside.

De har eget trykkeri for trykking på tekstiler og annet. Varer kan hentes i fysisk butikk i Oslo.

Fri frakt over 999 kr. Betal trygt med Klarna.

coolshop
Coolshop

Coolshop er en online butikk som opprinnelig solgt spill, men som nå fører varer i mange sjangere fra gadgets til klær. De har et stor utvalg av leker og bra priser samt en ordning med rabattpoeng når du handler. Coolshop har helt gratis frakt og prisgaranti.

Fri frakt. Mange varekategorier. 

Coolstuff
CoolStuff

CoolStuff Norge selger gaver, gadgets, leker og masse annet gøy. Karneval, kostymer, masker, parykker, sminke, ting til hjem og hage, lek og spill, hobby og fritid, mat og drikke og teknikk er noe du får tak i her. 10% rabatt ved første kjøp.

Fri frakt over 499,-.  Lynrask levering.  90 dagers åpent kjøp.  2 års garanti. Trygg e-Handel sertifisert. Anbefalt nettbutikk. Anbefalt nettbutikk

Coop Obs
Coop Obs

Coop Obs Hypermarked er en av nettbutikkene til Coop Norge. Den andre er Coop Obs Bygg. I nettbutikken til Obs får du kjøpt varer innen kategoriene kjøkkenutstyr og borddekking, klær og sport, bursdag og leker, hjem og interiør, elektronikk og underholdning, fest og høytid og sesongvaer. Egen nyttig side som heter Bursdagshjelpen.

Trygg e-Handel sertifisert.  

Coopers Candy
Coopers Candy

Coopres Candy selger svensk, engelsk, japansk og amerikansk godteri på nett. Godteriet blir sendt fra Sverige men nettbutikken er norsk. Prisene er inkludert moms. De har produkter innen kategoriene godteri, brus, snacks, nøtter, surt, salt, sjokolade, kaker, drikke, mat, leker og gadgets samt kakemikser.

Fri frakt ved kjøp over 1000,-.  Moms, sukkeravgift og toll inkludert i pris. Anbefalt av oss.Anbefalt nettbutikk

COS
COS

COS selger moderne og funksjonelle moteklær og tilbehør for menn, kvinner, baby og barn. Nettbutikken er flott og oversiktlig med store bilder, men på engelsk. De har 4 fysiske butikker i Osloområdet og en i Stavanger. COS har en fin Gift Guide som hjelper deg å velge den perfekte klesgave.

Få 10% rabatt ved å melde deg på nyhetsbrev på første handel.

Gratis frakt over 1000 kr. Betal med Klarna eller PayPal.

cosori
Cosori

I nettbutikken til Cosori kan du kjøpe deres fantastiske og prisvinnende airfryere. Dette er matlagingsmaskiner som tilbereder maten på en sunn og enkel måte. Sjekk utvalget i Cosori Premium og Cosori Premium Smart seriene. De har også en drøss med gode airfryer oppskrifter.

Ledende på airfryerer i Norge. Betal med PayPal.

coverbrands
Coverbrands

Coverbrands er en av Norges største nettbutikker innen kategorien skjønnhet og tilbyr over 250 merkevarer. Her får du produkkter innen blant annet sminke, hårpleie, hudpleie, tannpleie, tannbleking, solkremer.

Gratis frakt.Levering innen 1-3 dager. Trygg e-Handel sertifisert.  

Cpunktet
Cpunktet

Cpunktet er en erotisk nettbutikk med fokus på sexleketøy til damer, menn og par. Produktene er nøye utvalgt av Cecilie Kjensli. Rask levering og sendt med 100% diskresjon.

100 kr i rabatt ved påmelding nyhetsbrev. Trygg e-Handel sertifisert.  

Cubus
Cubus

Cubus selger klær for baby, barn, dame og herre. Av barneklær selger de til aldersgruppen 3 til 14. For voksne har de også treningstøy og undertøy. Cubus har også fysiske butikker over hele landet.

CURA of Sweden
CURA of Sweden

CURA of Sweden er en nettbutikk der du kan kjøpe deres bestselgende vektdyne som sikrer bedre søvn. De har vektdyner, vekttepper, sengetøy, puter og annet blandt produktene sine. Les mer på nettsidene deres om søvn og helse og hvordan slike komfortable søvnprodukter kan hjelpe deg til å sove bedre og bli mer avslappet.

Nordens mest solgte vektdyne. Gratis og rask frakt. Enkel og trygg betaling.