Nettbutikker som begynner på M!

Full oversikt over nettbutikker som starter på bokstaven M!


Nettbutikker som begynner på …
A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|Æ|Ø|Å| Alle


Her er en komplett liste over alle online butikker i Norge oppført på denne siden som begynner på bokstaven M. Har du en nettbutikk i hodet du ikke helt husker navnet på, men som starter på M, finner du den kanskje her:

LogoNavnSammendragHandle
Made4men
Made4men

Made4men tilbyr produkter innen barbering, ansiktspleie, skjeggpleie, kropp, hårprodukter, kroppspleie og parfyme til menn. De har en avdeling med gadgets, klokker, eletronikk og gaver samt egen kles kategori med undertøy, slåbrok, sokker og dress.

Mer enn 6000 produkter.  Levering 2-6 dager.  Gratis frakt over 700 kr. 

Magasinet
Magasinet

Magasinet selger alt til jakt, tur og fritid på nett. De har også butikker i Drammen, Trondheim, Hamar, Bergen og Førde. Produktkategoriene på nettsidene er klær, sko, friluftsliv, jakt, fiske, varemerker, restesalg og anbefalte produkter.

Gratis bytte og retur. Rask levering. 100 dagers angrerett. 5 fysiske butikker.

Magic4eyes
Magic4eyes

Magic4eyes er en dansk nettbutikk som selger fargelinser uten styrke. Disse linsene er morsomme til fest, Halloween og andre partysammenhenger. Fargene du kan velge mellom er blå, brune, grønne, røde, rosa, lilla, svarte, grå samt morsomme og crazy kontaktlinser. Du kan også kjøpe linsevæske og etui.

Gratis frakt. Fornøydhetsgaranti. Billige priser.

Mamalicious
Mamalicious

Mamalicious er en rendyrket nettbutikk for gravide og ferske mødre med mammaklær, ammetøy, swimwear, nattyør, kjoler og topper. Grei størrelsesguide. Få 50 kr i avslag når du melder deg på kundeklubben.

Paypal.  Fast fraktpris. 

Mammatrend
Mammatrend

Mammatrend.no er en nettbutikk med amme-BH’er, mammaklær og undertøy for gravide og ammende. Her får du i tillegg Mammatrend Brand, badedrakter for gravide, ammeinnlegg, magebelter, truser og bæresjal.

Hos Mammatrend får du fantastisk service, veiledning og gode produkter med kvalitet og funksjon. De er opptatt av å være en nettbutikk hvor alle skal finne noe de liker.

Stort utvalg. Gratis frakt over 500,-. Betal trygt med Klarna eller Vipps.

mangotango_logo_200
MangoTango

MangoTango.no er en flott norsk nettbutikk med forskjellige produkter for velvære og skjønnhet. Hovedkategorien på nettsidene er hårpynt, interiør, neglelakk, skjønnhet, smykker, stæsj, te og vesker.

Gratis frakt over 300 kr, ellers lav frakt. Rask levering. Sikker betaling med Klarna eller Vipps.

Mani
Mani

Mani er en skobutikk på nett med skotøy for hele familien – dame, herre og barn. Varene er sortert på mange kategoriere og det er enkelt å finne det du er ute etter. Noen av kategoriene er bunadsko, boots, gummistøvler, loafers, slip-ons, pumps, pensko, sandaler, sneakers, snøresko, støvletter, tursko, fritidsko tøysko og tøfler.

Lynrask levering 13 dager.  Gratis frakt ove 499,-.  Fri retur til butikk. 

MarineOnline
MarineOnline

MarineOnline selger det meste innen båtustyr på nett. Her får du over 8000 forskjellige produkter til din båt innen kategoriene sikkerhetsutstyr, rigg og dekksutstyr, elektrisk utstyr, motor og styring, rengjøring og vedlikehold, innreding og pantry og diverse utstyr.

Gratis frakt over 1500 kr.  Rask levering, 2-5 dager.  30 dagers returrett.  Sikker betaling med Klarna. 

Marineshop
Marineshop

Marineshop selger båtutstyr og har et kjempeutvalg av produkter for båt. De fører produkter innen navigasjon, elektrisk, interiør, eksteriør, vvs, styring, motor, fortyøning, fritidsklær, sikkerhet, seil og båtpleie.

Rask levering. Stort utvalg.

Matbox
Matbox

Matbox er en internettbasert dagligvarebutikk i Oslo som har et stort utvalg av dagligvarer, ferske bakervarer, og frukt og grønt som leveres på døren til både privatpersoner og bedrifter.

Nettkolonial i Oslo med stort utvalg. 

Match
Match

Match.com er en annerkjent datingside som også er på norsk. Via forsiden velger man enkelt om man er på utkikk etter å bli kjent med en mann eller kvinne, deretter guides man videre. Prøv kostnadsfritt.

Sikkert og kjent. Tar PayPal. 

Match
Match

Match er nettbutikken til klesbutikkene med samme navn. De er en av norges største kleskjeder. Her får du det siste innen klær og sko for dame og herre. Noen av de populære merkene du får her er Alvo, Donna, Jean Paul, Marie Philippe, Mario Conti, Redford og Vavite.

Gratis frakt til butikk. Vipps og AfterPay. 

Maxbo
Maxbo

MAXBO er kjent for kvalitet og legger vekt på å gi kundene veiledning, tips og råd.en hjemme. De har som mål å gjøre det enkelt å handle bo- og byggevarer som trelast og byggevarer, hage og utemiljø, gulv og interiør, maling og tapet, kjøkken, bad og garderobe, verktøy og jernvare, varme og el-artikler. Prisnivået kan ligge litt over andre, men de fører utelukkende kvalitetsmerker.

Veldig god veiledning.  Trygg e-Handel sertifisert.  

Maxim
Maxim

Maxim selger sportsernæringen sin i denne webshop’en. Her får du barer, sportsdrikke, proteinpulver, proteingrøt, BCAA, proteindrikke og gel. De finnes i dag i Norge, Sverige, Finland og Danmark og ca 20 andre land rundt omkring i verden via distributører.

Produkter for konkurranse og trening. Gratis levering over 500 kr.Sikker betaling med Klarna.

MC OSLO
MC OSLO

Motorsykkelbutikken MC OSLO er spesialister på motorsykkel, scooter og moped. De har butikk på Furuset i Oslo, men nesten alle varene kan bestilles på nett også.

Vipps. Fri frakt over 1500,-. Trygg e-Handel sertifisert.

Mecindo
Mecindo

Mecindo er en dansk helsebutikk på nett. De tilbyr et bredt sortiment innen helse- og skjønnhetsprodukter, lave priser og utmerket kundeservice. Her får du sykepleierartikler, produkter innen bolig og livsstil, kosttilskudd, helsekost, hud og kroppspleie, slaning og trening og egen kategori for populære merker. Butikken har trustscore 8.2/20 på Trustpilot.

Gratis levering over 799 kr.Ingen toll.

MedPro Aktiv
MedPro Aktiv

MedPro Aktiv er et alt-i-ett kosttilskudd i kapselform for muskler og ledd utviklet og produsert i Norge. Produktet har dokumentert virkning på ledd, muskler, brusk, bindevev, skjelett, betennelse og immunsystem.

MedPro Aktiv inneholder udenaturert kollagen 2, vitamin K2, magnesium, gurkemeie, vitamin D3, C vitamin, kalium, Perna Canakiculus og Molybden. Les mer på nettsidene.

Gratis frakt og rask hjemlevering. Trygg betaling med Klarna. Norsk produkt.

MegaCandy
MegaCandy

MegaCandy tilbyr et av de største utvalgene av amerikansk godteri i Norge. De sender raskt fra lager i Norge. Produktene de tilbyr inkluderer mange slags sjokolade, sukkerfritt, taffy, lakris, vingummi, pastiller, og mye annet.

Fri frakt over 500 kr.  Betal med Klarna. 

Meium sjokoladefabrikk
Meium sjokoladefabrikk

Meium Sjokoladefabrikk er en liten sjokoladefabrikk i Selbu som produserer spennende økologisk kvalitetssjokolade med blant annet urter bær, frukt og edelt norsk brennevin fra skog og fjell.

Mekonomen
Mekonomen

Mekonomen gjør billivet enklere. De har alt du trenger til bilen i form av verksteder, deler og tilbehør. I tillegg til fysiske butikker har de en nettbutikk hvor du lett finner de delene du skal ha med registreringsnummeret. Varer må hentes i butikk.

14 dagers åpent kjøp. Fri frakt til valgt butikk.

Members
Members

Members er en nettbutikk med populære produkter for kvinner og menn fra kjente merkevarer. Det går i klær, mote, treningklær, badeklær, sko og tilbehør. De har også endel ting til hjem, kjøkken, innredning og husholdning. Under skjønnhets kategorien finner du ansiktspleie, hudpleie, sminke og parfymer for å nevne noe. Gå inn i nettbutikken og se mer av hva de tilbyr.

Garantert ekte varer. Tar Qliro.

MemoShop
MemoShop

Memoshop er en nettbutikk med gavetips fra film, TV og musikk. Du finner bilder og malerier, t-skjorter, kopper og glass, oppbevaring, hodeplagg og mye annet med for eksempel Batman, Ateam eller Star Wars tema.

Fysisk butikk på Notodden. Tar Vipps.

Meny
MENY

MENY har egen nettbutikk med alle kategorier av matvarer. De har også gode middagstips og oppskrifter samt kuponger som er synlig ved innlogging. Hent varene i utvalgte MENY butikker og enkelte ESSO/Deli De Luca bensin/energistasjoner.

Klikk og hent. Hjemkjøring på større handler. Hentepunkt.

Meridastore
Meridastore

Meridastore har sykler for alle. Merida har i sin nettbutikk over 200 ulike modeller, fra din første trehjulssykkel til verdensmestersykkelen innen både terreng, hybrid, elsykkel og landevei. Kjent merke, bra kvalitet.

Trygg e-Handel sertifisert.  

Merk Alt
Merk Alt

Merk Alt selger navnelapper, merkelapper og klistremerker for merking av alt. Lappene er produsert i Norge. De selger også ID bånd til å feste på barn. Nettsiden har en fin designer der du skriver inn tekst og velger farger slik at du får det som du vil.

Rask og gratis levering.  100% fornøyd garanti. Løsner ikke i vask.

Mester Grønn
Mester Grønn

Hos Mester Grønn kan du bestille blomster på nett. Hovedkategoriene på nettsidene er Sende Blomster, Anledninger, Pakkeløsninger, Inspirasjon og Stelletips. De har 125 fysiske blomsterbutikker rundt omkring i Norge.

Kvalitetsgaranti. Rask og bra levering. Ekte håndtverk og fagkunnskap.

MetaBurn
MetaBurn

MetaBurn er et naturlig kosttilskudd som bidrar til å øke forbrenningen, dempe søtsuget og hjelper deg dermed med å gå ned i, eller holde en stabil vekt. Tilskuddet hjelper kroppens energistoffskifte og bidrar dermed til å øke fettforbrenning, hjelper deg med vektkontroll, opprettholde et normalt blodsukkernivået og senker kolesterolnivået.

Gå inn på nettstedet for å motta et gunstig tilbud og lese anmeldelser fra andre.

Hjelp til å holde vekten. Hjelp til å miste sukkerlysten.

Metervare
Metervare

Metervare er et pølsemakeri som har som mål å lage verdens beste pølser. De bruker utelukkende ferske, naturlige ingredienser uten kunstige tilsetninger eller konserveringsmidler.

Mibo Styling
Mibo Styling

Mibo Styling er en norsk nettbutikk med trendy møbler og interiør med “det lille ekstra”. Her får du flotte stoler, bord, senger og interiør artikler i høy kvalitet og med gode priser. Nettbutikken er ryddig og oversiktlig og produktene er nøye utplukket. De selger også noen kule elektriske scootere.

Spennende kolleksjoner med internasjonalt uttrykk. Betal sikkert med Klarna.

Microsoft Store Norge
Microsoft Store Norge

I nettbutikken til Microsoft Store Norge kan du handle direkte deres dataprodukter enten det er hardware eller software. Her får du akkurat nå de populære PC’ene i Surface serien, Xbox og tilbehør. Kjøp også spill, apper, programvaren Office, operativsystemet Windows og andre offisielle Microsoft produkter. Snakk med en ekspert å få hjelp hvis du trenger det.

Gratis frakt. Garantert fornøyd garanti. Øyeblikkelig nedlasting av programvare.

miinto
Miinto

Miinto er en samling av 400 motebutikker på nett hvor du enkelt kan handle klær. Let gjennom 60.000 produkter i 2000 brands. Barneavdelingen har allslags klær, sko og tilbehør fra 0 til 16 år.

Fri frakt over 499-. Shop fra lokale norske forhandlere. Gratis retur, 14 dagers angrerett. Trygg e-Handel sertifisert.

Milrab
Milrab

Milrab.no er nettbutikken for militær, trening og villmark. De startet i 2005 med å selger taktisk utstyr til militæret men satser også sivilt. Her får du klær og sko, klokker og briller, bagger og sekker, artikler innen profilering, god oversikt over merker. De har også egen salg og outlet side. Av kjente merker finner du blant annet Suunto, Condor, Garmin, Under Armour, Oakley, Casio, Crispi, Leatherman, Gerber, American Optical, Ray-Ban, Adidas, Tasmanian Tiger.

Seriøs nettbutikk for seriøs aktivitet. Betal med Klarna eller Vipps. Gratis frakt over 800 kr. Gratis retur. 365 dagers returrett.

Mimis
Mimis

Mimis selger produkter til ansikt, hår, kropp og spa som er 100% organiske, kun basert på naturlige ingredienser. Hovedkategoriene deres er ansikt, hårpleie, kroppspleie, spa , organisk arganolje.

Trygg e-Handel sertifisert.  

Mimmis
Mimmis

Mimmis selger baby og barneutstyr på nett og har over 5000 varer på lager og mange merkevarer: BabyDan, Britax, Concord, Easygrow, Hoppekids, Avent, Maxi-Cosi, Medela, Mountain Buggy for å nevne noen. Her får du vogner, bilstoler, leker og interiør til barnerommet.

100% prisgaranti. Fri frakt over 999,-

Mini In The Box
Mini in the box

Mini in the box selger tusenvis av billige produkter i mange kategorier i sitt nettvarehus. Produktene kommer stort sett fra Kina. Her får du kule elektroniske gadgets, ting til mobiltelefon, deksel, tilbehør til PC og tablet, smykker, klokker, kjæledyrting, leker, hobbyting, herremote, kvinnemote, klær og produkter for baby og barn, ting til bil, hjem og kjøkken og elektronikk.

Billige produkter. Betal med PayPal og American Express (Amex).

Minikids
Minikids

Minikids er en bra nettbutikk med stort utvalg produkter for barn og baby. Hovedkategoriene på sidene er Barnerom, Leker, Baby, Stelle og Bade, Spisetid, Festdekor, Reise og Barnehage, Tema og farger samt gavetips.

Gratis frakt over 999 kr. Lynrask levering. Sikker betaling med Klarna eller Vipps.

Mister Auto
Mister Auto

Mister Auto selger deg bildeler og motorjolje. De har mer enn 300.000 deler på lager for over 50 bilmerker.

Fri frakt over 1699,-.  Paypal. Behjelpelig hotline.

Mister Spex
Mister Spex

Mister Spex het tidligere Lensstore. Nå har også LoveEyeWear havnet under paraplyen til Mister Spex De har en egen funksjon som lar deg prøve brillene på i 3D. Selger alt innen synshjelpemidler fra briller til linser.

Fri frakt over 700 kr. 90 dagers åpent kjøp. Trygg e-Handel sertifisert.

MM Sports
MM Sports

I hovedmenyen på nettsiden velger du mellom kosttilskudd, treningsklær, sko, treningstilbehør, helsekost, matvarer, varemerker, kampanjer, outlet og nyheter. De har også egen inspirasjonsside. Innen kosttilskudd får du blant annet proteinpulver, aminosyrer, antioksydanter, barer, drikker, fettsyrer, gainer, karbohydrater, kreatin, vitaminer, mineraler og veganske produkter.

Fri frakt over 799,-. En av Nordens største leverandører av kosttilskudd.  5-7 dagers levering.

ModusFinans
ModusFinans

ModusFinans tilbyr lån med slagordet “Lånet som gir deg mer til overs og frihet til å gjøre det du vil”. Du kan låne opp til 50.000 uten sikkerhet  med løpetid på mellom 12-60 måneder. Du velger selv hvordan du vil nedbetale.

Lån uten sikkerhet.  Forbrukslån opp til 50.000 kr. 

Momondo
Momondo

Momondo hjelper deg å finne de beste prisene på fly, leiebil, pakkereiser og hotell. Det er en sammenligninstjeneste som gir deg de billigste prisene.

Finn de beste tilbudene. 100% prisåpenhet. Pålitelig og gratis.

Monki
Monki

Monki er et historiefortellende klesmerke med mote for unge kvinner i Europa, Russland og Asia. De ønsker å styrke unge kvinner gjennom en engasjernede og bærekraftig merkevareopplevelse. Plaggene er designet med røtter i det Skandinaviske, Asiatisk street-style og global denim trend.

Fri frakt over 500 kr. Litt annerledes moteklær for unge kvinner. Tar PayPal og Klarna. 

Montér
Montér

Montér er et av Optimera sine brands og selger primært byggevarer rettet mot forbrukermarkedet. Monter.no er nettbutikk der du får informasjon og inspirasjon om hus og bygg, kjøkken og bad, maling, verktøy og jernvare, garasje og bod. Det man handler hentes i butikk hos Montér forhandlere.

Bra byggeplanlegger.  Trygg e-Handel sertifisert.  

Moods
Moods

Moods.no er klesbutikken til merket Moods med herreklær. Her får du dress, skjorter, t-skjorter, undertøy, tilbehør, jakker, bukser og gensere. De sier selv klesplaggen er “inspirert av menn som følger sin egen vei, hver dag.” De jobber side om side med noen av Norges, og verdens, største artister, dansere, malere og videografer for å kombinere mote med kunst.

Gratis frakt og retur. 1-3 dagers levering.

Morgenlevering
Morgenlevering

Morgenlevering leverer eksklusive og ferske frokostvarer, aviser, magasiner og bøker, rett hjem på døren om morgenen, 7 dager i uken, i områdene Bergen og Østlandet. Alt kan kjøpes enkeltvis og man trenger ikke å abonnere eller binde seg.

Fri frakt. Levering på dørmatta.

Mspa
Mspa

Mspa er den offisielle nettbutikken til de populære Mspa boblebadene. Også produkter som utedusjer, tilbehør, vannkjemi og aromaterapi som er CE og TUV godkjente.

Trygg e-Handel sertifisert.  

Multicom
Multicom

Multicom er en nettbutikk som startet i 1997 med lange tradisjoner innen data og elektronikk. Her får du alt innen pcer, datautstyr, gaming, telefoner og tilbehør, enklere hverdag, hjem og fritid, nettbrett, lyd og bilde, spill og konsoll, foto og video og mining.

Alt innen data og gaming med mer.  Afterpay  Vipps. 

Multitrend
Multitrend

Multitrend selger produkter i mange forskjellige kategorier. På nettsidene er overskriftene leker, barnerom, interiør, pynt, uterom, klær og accessories, personlig pleie, bursdag og fest, rengjøring og gavekort. Butikken er søsterbutikken til Multicom som selger datautstyr. Vinner av Årets butikk av Prisjakt.no innen møbler og innredning.

Gratis frakt over 200 kr. Tar AfterPay.

multitriathlonlogo_ny_200
MultiTriathlon

MultiTriathlon er en nettbutikk for deg som driver med triathlon og trening. Du finner det meste du trenger i kategoriene rulleski, hodelykter, kosttilskudd, treningsklær, løpesko, svømming, multisport pluss en egen outlet seksjon.

Gratis frkt over 1000,-.  Toll og moms inkludert.  90 dagers åpent kjøp.  

MUR-Shop
MUR-Shop

Mur-shop.no er en av Norges ledende forhandlere av undertøy og du finner alltid det nyeste og flotteste undertøyet på markedet.

Her får du t-shirts og sokker til både gutter og menn fra førende merker som JBS, Resteröds, Egtved, CR7 Underwear, ProActive og Dovre. Av undertøy har de tights, trunks, boxershorts, gensere, briefs, long johns og bukser.

De har også undertøy til dame i merkene Decoy og Marathon Woman. Under Diverse kategorien finner du nattøy, badekåper, plus-size, strømper, swimwear og winter wear.

Gratis frakt over 499 kr. 2 års garanti. 365 dagers returrett.

Musti
Musti

Musti er Nordens største dyrebutikkkjede. De har også en nettbutikk som skal sikre deg en trygg og effektiv kjøpsopplevelse og hvor du får veiledning, gode råd og tips.

Fri frakt over 1000 kr.  30 dagers åpent kjøp. 

MX-Sport
MX-Sport

MX-Sport har nettbutikk for sportsutstyr. Hovedkategoriene på siden sorter produkter på herre, dame, barn/junior, sport, sykkel, friluft og vinter. De har mange fysiske butikker rundt i landet.

MX-Sport sin offisielle nettbutikk. Gratis henting av vare i valgt butikk. Fri frakt over 1500,-

my_revolution_logo_200
My Revolution

My Revolution er en norsk ledende aktør innen kosttilskudd. De utvikler og selger proteinpulver, kollagen, kosttilskudd og protein barer. Støtt en norsk aktør som satser på kvalitet og utvikling ved å kjøpe fra dem.

Fri frakt over 800 kr. Fri retur, rask levering.

Mye Moro
Mye Moro

Mye Moro har en morsom nettbutikk med produkter innen moroting, parykker, ballonger, kostymer, halloween, fest, pynt og gaver. De har også fysiske butikker i Sandvika, Tønsberg, Kristiansand, Bergen og Oslo.

Gratisk frakt. Rask levering. Lokalisert i Norge.

MyMuse
MyMuse

MyMuse er en norsk nettbutikk med eksklusivt undertøy. Her kan du kjøpe flott undertøy, nattøy og lounge, badetøy, accessories, gaver og tilbehør. Ofte gode salg, bra priser og en fin inspirasjonsdel, bra størrelsesguide og stylingguide. Betal trygt med klarna. Her finner du garantert eksklusive gaver… de har guide for menn.

Gratis frakt over 900 kroner. Gratis retur og 30 dagers åpent kjøp. 1 til 3 dagers levering.

Myprotein
Myprotein

Myprotein er en utenlandsk nettbutikk som selger kosttilskudd og klær. Nettsiden er oversatt til Norsk, men siden varene sendes fra England så husk tollgrensa. Gode forslag til produkter å kjøpe hvis du vil bygge muskler, gå ned i vekt, forbedre helsen og velævære og forbedre sportsprestasjoner.

Husk momsgrensen på 350 kr inkl frakt. 6-10 dagers leveringstid.  Vervekampanje.

MyTracker
MyTracker

MyTracker selger produkter innen GPS sporing for personer, kjæledyr, bil, båt, motorsykkel og sykkel. De tilbyr sporing uten abonnement via nettside og gjennom app på mobil. De har planer om å utvide med flere GPS produkter i nærmeste fremtid.

Alt innen GPS sporing. Tar Amex og PayPal.

mytrendyphone_logo_200
MyTrendyPhone

MyTrendyPhone er en nettbutikk som selger selger kvalitetsprodukter som mobiltilbehør og deksler for, iPhone, iPad, iPod, HTC, Samsung og Nokia. De har produkter innen hovedkategoriene mobiltilbehør, iPad tilbehør, reparasjon, Mp3 og iPod, PC og Datautstyr, spillkontolltilbehr og foto, video tilbehør. De har over 100.000 produkter og selger til Skandinaviske og Europeiske land.

Rask levering på 2-3 dager.  30 dagers prisgaranti. 5 millioner fornøyde kunder.