Full oversikt over nettbutikker som starter på bokstaven P!


Nettbutikker som begynner på …
A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|Æ|Ø|Å| Alle


Her er en komplett liste over alle online butikker i Norge oppført på denne siden som begynner på bokstaven P. Har du en nettbutikk i hodet du ikke helt husker navnet på, men som starter på P, finner du den kanskje her:

LogoNavnSammendragHandle
plindberg_logo_200_
P. Lindberg

P. Lindberg er nettbutikken for deg som er bonde eller som bor på landet. De har 160 års erfaring og over 15.000 produkter innen utstyr, tilbehør og maskiner som sendes fra stort eget lager. Hovedkategoriene på nettsidene deres er ATV, Gård, Traktor, Dyr, Skog og Hage, Hus og Fritid, Tøy og Verksted. De kjøper i store kvanta direkte fra fabrikk og kan selge videre med rimelige priser uten fordyrende mellomledd.

Over 15000 produkter. Gode landbruksprodukter til billige priser.

PaceBox
PaceBox

PaceBox er en abonnement tjeneste på barberhøvler og barberskum. Pace6 anbefales av en mengde brukere som kaller den for den beste høvelen de har hatt. Den er effektiv, rask og det er en drøm å barbere seg. Du får en gratis prøve med barberskum og to refillblader ved første bestilling.

Ingen bindingstid. Levering rett hjem. Gratis prøve. Livstidsgaranti som abonnent.

Panduro
Panduro

Panduro Hobby er en av Nordens ledende distributør av hobbymaterialer. Hobbyprodukter innen kategoriene barn og junior, oppbevaring, lim, lakk, tape, maling og tegning, papir og stempler, skap og dekor, smykker og assesoarer, sy og strikk, verktøy og redskap.

Rask levering of fri retur. Fri frakt over 599 kr.  Trygg e-Handel sertifisert.  

Parfyme Klikk
Parfyme Klikk

Parfyme Klikk selger 100% ekte parfyme, aftershave og skjønnhetsprodukter til en billig penge. Dette har de gjort siden 2009. Hovedkategoriene på nettsidene deres er parfyme, aftershave, bad og kropp, kosmetikk, hårpleie, hudpleie, solkrem og solprodukter. De har også et stor antall gavesett. Prisene på nettsidene inkluderer moms og andre tollavgifter.

40 kr mengderabatt. Levering med sporing. Betal med PayPal.

Park Inn
Park Inn

Hos Park Inn Norge, by Radisson, tilbyr 3 og 4 stjernes hoteller i Noge. De sørger for å gi deg et pulserende og vennlig miljø som både forretnings- og fritidsreisende kan nyte. Sjekk ut Park Inn for en rimelig og hyggelig hotellopplevelse. På verdensbasis har Park Inn 889 hoteller i skrivende stund, hvorav 21 er i Norge.

Rimelige og kule hoteller.  Ingen skjulte avgifter.

Partiutsalg
Partiutsalg

Partiutsalg.no ble etablert februar 2018. Deres foretningsmodell er å ta inn store varepartier samt konkursbo og tilby varene prisgunstig til det norske markedet. Både egne brands og merkevarer. Produkter innen kategoriene dekor, telysholdere og lysestaker, lysglass, vaser og potter, bilder og rammer, bokstaver og skilt, duker og puter, bad, service og kjøkken samt ting til jul og påske.

Tar Vipps, Faktura, Visa, Mastercard og PayPal.  Fast frakt 99,- eller gratis ved henting i Sarpsborg.  14 dagers åpent kjøp. 

Partnerline
Partnerline

Partnerline er en nettbutikk for kjøp av svømmebasseng, massasjebad, spabad, overbygg, bassengutstyr, kjemikalier, bassengvarmepumpter, varme-, kjøling- og boligventilasjon. Lagersaldo er tilgjengelig på nett på alle lagerførte varer. Øvrige varer er bestillingsvarer.

Trygg e-Handel sertifisert.  

Partyking
Partyking

Partykings oppgave er å tilby et bredt og variert utvalg av kostymer, fester og morsomme gaver for alle aldre. De ønsker å gjøre det enkelt å finne og kjøpe morsomme og unike partyprodukter med rask levering , gode priser og personlig oppmerksomhet. Hovedkategoriene er bartilbehør, festartikler, karneval, mat og drikke, gadgets. Produkter til russ og russefeiring.

Fri frakt over 1000 kr.  110% prisgaranti.  30 dagers åpent kjøp.  Over 20.000 artikler.  Trygg e-Handel sertifisert.

Pascal
Pascal

Pascal Wear AS har samlet baby- og barneklær i en oversiktlig nettbutikk. Klær for babyer fra 0-2 og jenter og gutter fra 2-16 år. Selger også sko, dåpskjoler og festdrakter / bunader.

 

 

Passionfruit
Passionfruit

Passionfruit er en nettbutikk for voksne med sexleketøy, undertøy og ting til dildoparty. I menyen på siden kan du velge mellom produkter for henne, ham, par, samt sexleketøy, undertøy, fetish, glidemiddel, må ha, kostymer og homeparty.

Prismatch.  60 dagers åpent kjøp.  Fri frakt over 600,-.  

Patriotisk
Patriotisk

Hos Patriotisk finner du norske klær med norske flagg og norskt tema. Også mange andre norske produkter som pynteputer, nips, hodeplagg og mye mer.

Peppes Pizza
Peppes Pizza

Peppes Pizza er en norsk pizzeriakjede med rundt 90 serveringssteder i Norge som drives etter franchise-prinsippet i tillegg til egeneide avdelinger. Utkjøring av pizza, salater og andre retter over store deler av landet. Nå har også Peppes Pizza fått egen app til telefonen.

Velkjent og trygg pizzarestaurant. 

Peptid+Pro
Peptid+Pro

Peptid+ er et unikt kosttilskudd for mage og tarm som inneholder probioticaen Bacillus Coagulans samt en rekke B-vitaminer. B6 og B12. Inneholder ingredienser som er rene, trygge og grundig testet.

Trygg e-Handel sertifisert.  

Petster
Petster

Petster er en svensk dyrebutikk på nett med produkter for hest, katt, hund og rytter. De tilbyr også funksjonelle og komfortable utendørs klær til menn og kvinner. De opererer gjennom egne e-handelssteder i Sverige, Norge og Europa.

20 000 produkter i sortimentet. Eget lager. Gode priser. 

Petworld
Petworld

Petworld har et bredt utvalg av kjæledyrsutstyr til en fornuftig pris med kjente merkevarer. De har også en egen matkasse til hund.

Sendes raskt. Gratis frakt over 499kr. Levering på døren. Anbefalt dyrebutikk. Anbefalt nettbutikk

Petxl
PetXL

PetXL er en dyrebutikk på nett med produkter for hund, katt, smådyr, fisk, fugl, reptil og hest. Populære kategorier hos dem akkurat nå er hundebur, hundefor, kattefor og kattedør. De har også smykkeserien fra Petgems.

Prismatch. Sendes innen 24 timer. Gratis frakt over 499. Levering på døren.

ladycomp_pearly_logo_200
PFC Nordic

PFC Nordic er nettbutikken du går til for å kjøpe Ladycomp, Pearly eller Daysy som er hormonfrie prevensjonsløsninger. PFC står for Personal Fertility Computer. Produktene viser prognose for eggløsning noe som har betydning for om du blir gravid eller ikke. Sikkerheten på denne hormonfrie prevensjonen uten bivirkninger er 99,3%. Bruk den også når du ønsker å bli gravid.

Nettbutikk for Ladycomp, Pearly eller Daysy. For de som ønsker, eller ikke ønsker å bli gravid. Norsk nettbutikk.

Pharma Polar Polarin
Pharma Polar Polarin

Pharma Polar selger et kosttilskudd som heter Polarin. Polarin er utviklet for deg med plager og vonde muskler. Produktet inneholder fiskeproteiner som kan være bra for helsen. Les mer på nettstedet.

Prøv gratis i 30 dager (du betaler kun porto) ved å gå inn på hjemmesiden deres.

Abonnements tjeneste etter gratis prøveperiode.

Photowall
Photowall

Photowall tilbyr fototapeter og lerretsbilder i mange varianter. Trykket på miljøvennlig og brannklassifisert materiale som ikke blekes av sollys.

100% fornøyd garanti. Fri frakt. 1-4 dagers leveringstid. Tapetlim inkludert. Trygg e-Handel sertifisert.

Pickatale
Pickatale

Pickatale er en fantastisk og barnevennlig tjeneste med lesestoff og lydbøker for barn rett på nettbrett. De har over 3000 underholdende bøker som barnet kan enten lese selv, eller få opplest. Her er det eventyr, faktabøker og historier fra kjente univers som Pixar, Marvel, Star Wars og Disney.

Prøv tjenesten gratis i 30 dager, så ser du hva det handler om. Vi garanterer at barnet ditt vil elske denne tjenesten.

picture_it
Picture It

Pictureit.no er en nettbutikk med postere og plakater. De har et fantastisk utvalg populære og morsomme postere i mange sjangere. Hovedkategoriene på nettsiden er bestselgere, julegaver, smykker, gull posters, fødselsplakater, familie posters, dialekt- og stedsposters, rammer og andre posters.

Gratis frakt. Rask levering. Sikker betaling med Klarna.

Pieces
Pieces

Pieces er den offisielle nettbutikk med klær, mote, sko, vesker og accessoirer til kvinner fra Pieces kolleksjonen. De er eid av Bestseller. Her kan du finne det komplette antrekket som lar deg se bra ut fra morgen til kveld. De verdsetter moderne enkelhet og det å hedre vår skandinaviske arv.

Den offisielle Pieces nettbutikken.

Pierre Robert
Pierre Robert

Pierre Robert har stort utvalg av undertøy til barn, kvinner og menn i kule farger og sprek design. Høy kvalitet som er godt å ha på seg i materialer som ull, merino ull og bomull. Plaggene blir skreddersydd til nordiske behov, og utvikles av deres skandinaviske designteam i Oslo.

Fri frakt over 600 kr.

Pinkorblue
Pinkorblue

Pinkorblue.no er en flott nettbutikk for baby og barn. Her får du markedets mest populære barnevognsmodeller, bilstoler, leker, barneromsinnredning, sikkerhetsprodukter og mye annet. De fører kjente merker som Babybjörn, BRIO, Cybex, BabyDan og MaxiCosi.

Fri frakt over 1000 kr. Betal trygt med Klarna og PayPal.

Pinsett
Pinsett

Pinsett.no er en internettbutikk som har Norges største utvalg av pinsetter. I tillegg til kvalitetspinsetter får du også make-up for øyenbryn, tråd for threading og annet utstyr som sakser, neglesakser, accessoarer for personlig pleie og vippetenger. De satser ene og alene på kvalitetsprodukter fra de beste merkene og produsentene.

Gratis frakt over 500 kr. Produkter for personlig pleie. Betal trygt med Klarna.

Pixizoo
Pixizoo

Pixizoo er en flott nettbutikk for barn og baby. Her får du bilstoler, vogner, babyutstyr, interiør, tekstiler, leker og utstyr til amming, stell og pleie. De fører alle de kjente merkene som Cybex, Fjällräven, Baby Jogger, Heybasic, Trybike, Neonate og mange fler.

Ubegrenset returrett på alle varer. Fri frakt over over 999 kr.

Pizza & Kina Expressen
Pizza & Kina Expressen

Pizza & Kina Expressen tilbyr et bredt spekter av retter levert hjem eller som take out. De tilbyr pizza, kinaretter, orientalske og meksikanske retter, småretter, pasta, salater, hamburgere, barneretter, samt desserter og mineralvann.

Har telefonnummer 22 22 22 22.  Leverer på 45 min. 

Pizza Baronen
Pizza Baronen

Pizza Baronen er en ren hjemkjørings pizza baker med avdelinger i Oslo og Akershus.

Levering til 03:00. 

Pizzabakeren
Pizzabakeren

Pizzabakeren er en raskt voksende pizzakjede over 100 take-away utsalgssteder. Pizzaene med nybakt bunn kan du få kjørt hjem eller hente selv.

Spanderer hver 10ende pizza.

Plantasjen
Plantasjen

Plantasjen.no er nettbutikken til hagesenteret med butikker rundt om i landet. Her får du det du trenger av innendørs planter, uteplanter, planter, innredning, dekorasjon, fritid, hageliv, hagestell, jord, gjødsel, gressplen og bark. Også produkter til husdyr.

30 dagers åpent kjøp. 12 måneders garanti på grønne potteplanter og flerårige hageplanter.

Platekompaniet
Platekompaniet

Platekompaniet er en av Norges ledende musikk-, film- og spilldetaljister. De har i dag 26 butikker spredt over hele landet, i tillegg til nettbutikken. Her får du varer innen DVD, Blue-Ray, CD, vinyl, spill, bøker og lyd og bilde.

Fri frakt over 1000 . Trygg e-Handel sertifisert.  

Polarkrill
PolarKrill

PolarKrill er høykonsentrert Omega-3 fra krill fra naturens reneste kilder. De fåes i pakker med 60 kapsler der man tar 2 om dagen. Kapslene bidrar til å holde deg frisk og sunn året rundt. Andre fordeler er at Omega-3 bidrar til å opprettholde normalt syn, opprettholde hjernen og hjertets normale funksjon, hjelper immunforsvaret og bidrar til å opprettholde muskelfunksjon og knokler.

Kapselene inneholder krill, vitamin D, Astaxanthin, Omega-3 og Antioksidanter. Les mer om hvorfor du bør prøve PolarKrill på nettstedet deres.

Motta et godt tilbud på nettstedet. Neste generasjons Omega-3 tilskudd.

Polarn O. Pyret
Polarn O. Pyret

I Polarn O. Pyret sin nettbutikk kan du kjøpe kule barneklær fra 0 til 12 år i høy kvalitet. Du finner alt fra ull til regntøy, og alt mellom sko og hodeplagg.

Fri frakt over 500 kr. Bli medlem i PO.P+ og få 20% på ett kjøp.

Postfoto
Postfoto

Postfoto hjelper deg med å printe bilder og lage CEWE fotobøker og CEWE veggbilder.

75 kr i rabatt ved påmelding nyhetsbrev.

Power
Power

Hos Power får du over 14.000 produkter innen hvitevarer, hjem og fritid, velvære, kjøkkenutstyr, mobil, data, datakomponenter, underholdning, TV, lyd, foto og kjøkken. til konkurransedyktige priser. De tilbyr også hjemlevering. Bra priser.

Åpent kjøp i 30 dager.  Levering innen 3 timer.  Lik pris nett og butikk.  Trygg e-Handel sertifisert.  

Powermaxx
Powermaxx

Powermaxx er et norsk firma med nettbutikk som tilbyr nyheter innen fitness, lyd, helse, hus og hjem. Deres motto er: en god handel er bare en god handel når alle involverte er fornøyd!

Rask levering.  30 dagers åpent kjøp. 

Premium Gourmet
Premium Gourmet

Premium Gourmet er en ost og gourmetbutikk på nett som sender rett hjem til private kunder. Du får også kjeks, marmelader, trøfler og ferskpresset juice i utvalget. Slagordet er ‘Din ostebutikk på nett’.

Rask levering. Fri frakt ved stor ordre.

Princess
Princess

Princess sin nettbutikk fokuserer på tekstiler og interiør. Princess har også 150 fysiske butikker rundt omkring i landet. På nettsidene finner du tekstiler i kategoriene barnerom, baderom, bordtekstiler, gardiner, kjøkken og soverom. Betal med vipps eller AfterPay.

Fri frakt over 499,-. Fri frakt og retur ti butikk,- Klikk og hent. 

PRO ISP
PRO ISP

PRO ISP sørger for webhotell og domener for alle behov. I produktfanen kan du velge å kjøpe domener, lage hjemmeside, kjøpe enterprise webhotell, SSL sertifikat, virtuell server og hosted exhange. De har gode priser på domener og webhotell og super support. De hjelper deg å flytte over siden din fra tidligere hostingleverandør.

Har du norsk side for det norske markedet er de absolutt å anbefale da de har raske servere i Stavanger. De har i tillegg datasentere i Frankrike, Tyskland og USA.

Helnorsk webhosting for norske sider. 4o ooo kunder. Aksepterer PayPal. 

Projectorlamp
Projectorlamp

Projectorlamp er en nettbutikk som spesialiserer seg på salg av lamper til prosjektorer og er en del av AV Produkter Norge. De er en av de ledende aktørene innen globale projektorlamper med salg også i andre land i Skandinavia.

Trygg e-Handel sertifisert.  

Proshop
Proshop

Proshop er Danmarks eldste og største nettbutikk innen IT og hjemmeelektronikk som nå er i Norge. Her finner du produkter innen datautstyr, PC, programvare, mobil og tablet, TV og Hifi, nettverk, spill og leker, kabler, foto og video, skrivere, kjøkken og hjem, personlig pleie, hus og hage og belysning.

Rimelige hvitevarer og elektronikk. Trygg e-Handel sertifisert.

Prostacare
Prostacare

Prostacare er et tilskudd utviklet for voksne menn i kapselform som forebygger vanlige prostataplager. Produktet hjelper også til med å opprettholde et naturlig testosteronnivå, fruktbarhet og reproduksjonsevne. Prostacare inneholder syv naturlige virkestoffer som sink, vitamin B6, granateple, lykopen, fenugreek, brennesle og muira puama.

Abonnement med levering hver 4 måned. Avbestill innen 30 dager før neste forsendelse. Testvinner på Norges beste kundeservice.

Protein.no
Protein.no

Protein.no spesialiserer seg på kosttilskudd for jenter. Her får du produkter i kategoriene aminosyrer, BCAA, barer, kapsler, tabletter, pulver, vegan, vitaminer, mineraler, tabletter og annet. God oversikt over bestselgere og populære produkter.

Fri frakt 7-9 dager, eller rask levering i Oslo området mot lav kost. Rabatt for studenter og nye kunder. Tar og Vipps.

Proteinfabrikken
Proteinfabrikken

Proteinfabrikken er både produsent, distributør og leverandør av sportstilskudd og næringskonsentrater. Her får du kosttilskudd, matvarer, treningstøy, treningsutstyr og annet treningstilbehør.

Kjent merke. Trygg e-Handel sertifisert.

PS of Sweden
PS of Sweden

PS of Sweden er er svensk merke kjent for anatomisk bissel og utstyr til hest. Nettbutikken har produkter for hest og rytter.

Betal trygt med PayPal og Klarna. Husk at tollgebyrer kommer i tillegg.

PulsApotek
PulsApotek

Nettapoteket PulsApotek er et norskeiet apotek drevet av PulsApoteket Skøyen AS. De er opptatt av at du skal få råd, veiledning og helseprodukter som bidrar til at du kan holde deg aktiv, uansett nivå. De har alt du trenger av kosttilskudd, sportsernæring og hjelpemidler for å fortsette å være aktiv. De har også et rikholdig utvalg av produkter innen velvære og hygiene. 

I tillegg er PulsApotek ditt vanlige apotek med alt du forventer å finne av apotekvarer.

Godkjent av Statens Legemiddelverk. 

Pulsiva
Pulsiva

Pulsiva er en grossist med varer rettet mot hotell og restaurantebransjen. Har alt av service, kjøkkenutstyr, hotellutstyr, arbeidsklær med mer.

Fraktfritt over 7500,-. Trygg e-Handel sertifisert. 

PureYou
PureYou

Pure You i Tønsberg selger hårpleieprodukter og hudprodukter online til gode priser. Her får du produkter for ansikt, sminke, kropp, hår, helse og supermat, tilbehør/accessories, gaver, veganske varer med mer. Book en gratis sminkekonsultasjon på nettsiden. Tar Vipps.

Levering 1-3 virkedager.  Fri frakt over 1000,- eller fast lav frakr 49,-.  Trygg e-Handel sertifisert.  

Pynt Til Fest
Pynt Til Fest

Pynt Til Fest selger festartikler og pynt til fest, navnefest, utdrikningslag, bryllup, konfirmasjon, dåp og bursdag.

Fri frakt over 1200 kr. Betal trygt med Klarna.